Fredag 30-07-2010

Jag har åkt på världens sträckning i nacken. Det gör svin ont när jag rör huvudet, när jag lutar det bakåt eller åt höger. Det tråkiga på det hela är att det känns som att det börjar komma på vänster sida också. Jag kommer få böna och be Jimmy massera mig ikväll. Annars kanske Lotta eller någon kan de som är bra på't.
Jimmy slutar om 20 minuter och då är det bara till att packa in väskor och vagn i bilen och åka bort till Laxne igen. Vi hoppas på bra väder så att det faktiskt går att måla klart huset också.
Sen på söndag morgon kommer vi få åka skapligt tidigt för att åka till Kjula till Linda och Johan som ska döpa Oskar. Direkt efter det så åker vi tillbaka till Laxne igen. Mycket fram och tillbaka men det får man stå ut med ibland. Det är tur att det inte är mer än 5-6 mil att åka.
Hannah och jag var nere på stan idag så nu har jag köpt band och så har jag köpt kartongpapper så jag kan göra ett så att säga "fodral" till inbjudningarna för Julias dop. Men jag är inte säker på om jag ska skriva det på datorn eller för hand?! Vad tror ni blir bäst? Det är trots allt upp mot 18 inbjudningar, så det är ganska många att skriva för hand i så fall, men det blir ju mer personligt om man gör så :S Jag är osäker.
Nu kom Hannah upp så jag ska vara social.

Torsdag 29-07-2010

*fortsatt uppdatering från tidigare*
Sådär ja, nu är kyrkan och lokal bokad för dop. Vi lite tid att hinna planera mer och fixa mer inbjudningar och hela köret då det är 2 månader kvar tills dess.. Skönt att ha det fixat, nu är det bara till att hitta en dop klänning också. Så nästa vecka ska jag ner och kika lite och så ska jag gå förbi banken och se om jag kan öppna ett konto åt Julia så att hon kan ha pengar när hon blir vuxen. Eftersom en annans föräldrar gick och plockade av pengarna så vet jag hur det är, och jag tänker inte låta Julia få samma sak. Hon ska ändå få det bra den dagen hon flyttar hemifrån.
Nu piper hon och är hungrig så jag ska kila iväg och mata och klippa hennes naglar. See you later :P

Torsdag 29-07-2010

God morgon mina vänner!
Nu är det nästan full rulle igen. Jag håller på att planera dop åt lilla Julia och nog tusan är det rörigt, jag hade inte en aning om att det skulle bli så pass mycket att tänka på, göra med mera. Och sen var alla ska få plats. Vi tänkte efter på vilka vi skulle bjuda och det är runt 56 st inklusive oss tre då. Och kyrkans lokal var inte alls så billig heller men ändå skapligt med tanke på att det skulle bli så många. För 40 pers. skulle lokalen kosta 1200:- och för 60 pers. skulle lokalen kosta 1700:-, sen är det all fika och tillbehör som ska fixa. Tror dock inte att det kommer kosta mer än 3000:- men det återstår att se. Nu är iallafall planeringen igång. Tiden är inte bokad ännu men dem hade en tid 25 sept. och två den 2 okt. Jag pratade med Jimmy nyss om vad han tycker om vi ska vara hemma hos någon med hus eller om vi ska ta lokalen, han tyckte att vi skulle ta ett ordentligt prat om vilka vi verkligen vill ha med eller vilka vi bara känner att vi måste. Så nu har jag iallafall fått honom lite mer intresserad än vad han har varit tidigare av det *ler*
Imorgon efter Jimmy slutat jobba så åker vi tillbaka ut till Laxne igen. Vi får hoppas på bra väder för då kommer vi fortsätta måla huset, blir det regn så vet jag inte vad vi gör. Vi stannar nog men tanken var huset. Nåväl, det är lika roligt och skönt att vara där ute oavsett om man har sysselsättning eller om man bara är.
Nu måste jag återgå till Julia som ligger i babygymmet och leker. Dags att klä på henne kläder för hon kan inte skutta runt i pyjamas hela dagen. Sen är det dags att städa igen.

Måndag 26-07-2010

Jisses vad jag är trött! Jag trodde det var Julia som vaknade nu på morgon kvisten, men icke. Det var bara baby vakten som säger till att batteriet är lite halvtaskigt. Suck! Jag skulle egentligen vilja/kunna gå och lägga mig igen, men det känns så onödigt. Julia kommer ändå vakna ganska snart.
Och detta jäkla väder gör inte heller mycket till att man känner sig piggare. Jag får jätte ont i huvudet när det regnar och så blir jag bara så att jag vill sova, mycket!
Nej, jag orkar inte sitta kvar här längre. Uppdatering om helgen kommer senare. Jag ska ta och natta kudden ett tag till och se om jag kan få kramas med den åtminståne en timme till.


Fredag 23-07-2010

Hela denna helg kommer vi befinna oss i Laxne hemma hos Hannahs föräldrar.
Vi började morgonen med frukost hos Hannah halv 8. Sedan var det bara att gå upp och packa och fixa ordning saker innan vi åkte. Vi kom iväg redan vid tio tiden. Så när vi kom fram till Laxne så började pojkarna med att bygga ihop en byggställning och målandet av deras hus började, idag blev det altan . Så vid halv 12 så var skrapandet av gammal färg igång för att fortsätta med målning direkt. Vid halv 9 ikväll så var hela den sidan på huset klart. Och nog tusan har man ont i fingrarna. Det var i princip non stop av målning hela dagen, det var ca 5 minuters pauser för att sträcka på fingrarna och ryggar med mera och så får man väl räkna måltiden idag också. Jag började direkt efter maten igen för att inte hamna i matkoma. Dock hamnade jag i min koma mitt under målningen istället, det gick lite långsammare en stund men den gick ändå över relativt fort. Så imorgon ska vi börja med verandan/entrén. Så man ska väl kanske ta och krypa till sängs snart så man orkar upp i lagom tid för att fortsätta med andra målningen och bli klar med den i lagom tid. Men det är lite små läskigt att vara mellan 4-7 meter upp i luften på en gungig ställning när man är höjdrädd! Det som är toppen på detta är även att jag och Jimmy har barnvakt, Hannahs mamma och Hannah och Hannahs syster Lisa är jätte snälla och tar hand om Julia under tiden vi målar. Ganska bra deal tycker jag ;)
Så nu ska jag fortsätta titta på Livvakterna och vara lite social med resten av gänget. Uppdatering kommer antaligen på söndag kväll när vi kommer hem eller på måndag, helt beroende på hur mycket man orkar efter all målning.


Nu blev det mobbing på mig.. Så nu jäklar ska dem få tillbaka. *Försvinner bort i prat och skratt*...

Torsdag 22-07-2010

Idag blev det absolut ingen träning för min del. Jag har ont i precis hela kroppen. Knäna värker både när jag sitter eller står, vänster handled är stel så det gör svinont att ta upp Julia eller när man ska få henne att stå. Det är inte min dag idag! :(

Men jag är ändå så glad! Nyss provade jag att ge Julia potatis, broccoli och ris pure, värmd naturligtvis. Och hon åt! Med glada nöjet, hon gapade själv när hon ville ha mer. Mitt hjärta. Innan så var jag trött coh frustrerad över att hon inte alls velat äta någonting och bara spottat ut det. Jag var så dum och tänkte att pure behöver man väl inte värma, eller?! Och så läste jag på denna burk, självfallet skulle man göra det och då åt hon. Åh det kändes mycket bättre. Eller... Så kan det vara för att hon satt i Jimmys knä nu istället för i sin egna stol så hon kanske kände att det var bättre. Nu blev det genast mycket svårare att gissa vilket det var utav de :S Så här såg hon i alla fall ut efter maten. Glad men ändå så himla trött.

(Ursäkta bildkvalitén, mobilkameran är inte så optimal i halvmörka rum.)



Tisdag 20-07-2010 Grattis!

Grattis älskling på din 25 års dag!

Söndag 18-07-2010

Igår blev det att bara vara en stund på eftermiddagen för att sedan vid fem tiden åka ut till Klas föräldrars hus i Lista. Dem var bortresta så det blev bara vi 4 med Julia och hundarna. Vi grillade och spelade kubb när man kände regnet var på väg mer och mer. Lagom när vi spelat klart sista kubb rundan och börjat packa ner det i väskan så känner man regnet kommer. Det var bara att göra iordning allting och ta in hundarna på altan istället. Så medans regnet öste ner så satt vi och käkade glass och fruktcoctail. Mums! Alla hade super trevligt och det var huvudsaken.

Hela dagen idag har Jimmy och jag bara varit inne, om man inte räknar svängen ner till ICA för att handla mjölk till frukosten. Och för drygt en timme sedan ringde min farbror (Conny), vi skulle setts i veckan men han hade visst fullt upp med mera och nu ringde han och kollade med farmor och farfar om dem är hemma kväll, så det blir en tripp till Hallstahammar, så fort Julia vaknar. Hon har sovit i två ½ timme nu så hon bör vakna vilken sekund som helst, vi har till och med öppnat dörren till hennes rum och hon vaknar ändå inte.

När man vill att hon ska sova, då vill hon vara vaken och vise versa. När man vill att hon ska vakna så sover hon. Vad tusan ska man ta sig till då :S

Nej nu ska jag försöka sysselsätta mig med någonting i väntan på att Julia ska vakna.. Vilket hon verkade göra i studens skrivande..


Fredag 16-07-2010

Äntligen fredag!
Igår var det träning som vanligt med Malin. Dock orkade vi inte alls så länge så för min del blev det ca 35 minuter på löpbandet och sedan 5-6 drag med 14 kg på benpressen (man ligger och böjer benen upp mot rumpan..)
Den här värmen tar kål på en. Förvisso ska man vara glad att det är varmt och inte gnälla, så mycket som man har gnällt innan den kom till oss. Igår kväll regnade det till och med lite grann och det blev en riktigt skön, fräsh luft.

Idag tänkte jag knalla bort till Jimmys jobb så vi är där runt 15. Så det blir nog till att gå redan vid 14 tiden eftersom jag måste gå ända bort till Mått Johanssons väg (Langes Gummiverkstad..) Men innan jag vet om jag verkligen kan göra det så skulle Jimmy ringa runt lunch och tala om ifall de har mycket att göra eller inte :)
Sen ska jag slita med honom till Barnens Hus. Julia behöver nya nappar då de andra har blivit gamla.
Gud vad jag svamlar en massa strunt.
Det fick iallafall bli en mini uppdatering bara för att det nästan är en vecka sedan jag uppdaterade.

Några tips på helgsysselsättning? (Vädret säger regn på lördag...)

Söndag 11-07-2010

Jag blir så trött på mig själv. Det är så mycket jag vill säga men jag vet aldrig hur jag ska få ut dem i ord. När jag tänker hur jag ska skriva allting så låter det jätte bra, men när jag väl skriver ut det så blir det jätte rörigt.

Igår så tänkte Jimmy och jag att vi skulle gå ner till ICA och panta. Vi hade samlat ihop 5 papp påsar, så vi krånglar lite fint ut med vagnen och alla påsarna, men när vi väl kommer ner till ICA så var deras automat avstängd. En tjej som precis skulle gå ut från affären och skrattade i sympati till oss och sa "vad jobbigt!". Jag stod bara och svor och åmade mig! Jag hade ingen lust att gå hem med alla påsarna igen för att sedan ut och gå en promenad. Så Jimmy kom på den bilianta idén att gå ner till Coop Konsum Triangeln. Det är trots allt inte så långt från oss. Så vi gjorde det och när vi kom fram så hade vi turen med oss. Deras fungerade och var igång. Puh! Sicken tur att slippa gå hem med allting igen. Efter vi pantat så köpte vi varsin dricka och vandrade upp till Vilsta som en lagom promenad. Jimmy förlorade sin ena sko/sandal också, och den jäveln skyller på mig!! Jag hade ingenting med det att göra, för när jag lade under mina skor under vagnen så lade jag dem uppe på hans, och om det borde ha varit några skor som försvann så borde det varit mina. Men eftersom han verkar må bättre av att jag skulle tappat hans sko så får vi väl säga att det var så. Nedrans puckon som inte kan stå för vad dem själva gjort! ;) hihi.
Iallafall.. Efter Vilsta så gick vi ner till ICA igen och handlade till kvällsmaten. Det bjöds på tacos och det var riktigt, riktigt gott. Direkt efter maten (ingen av oss hann smälta´n) så blev det kubb med grannarna Sara och Klas. Vi hann spela några omgångar tills Sara tröttnade för att hon tyckte att hon blev uppäten. Men det var ändå riktigt roligt, som vanligt :) Resten av kvällen så myste bara Jimmy och jag framför tv:n, jag tror vi somnade runt 1 -halv 2. Tur att det är helg iallafall ;)

För några dagar sedan började det göra ont i mina vrister, men jag tänkte inte mer på det, jag trodde det bara var för träningen eller någonting. Idag har det fortfarande inte släppt. Jimmy misstänker att jag har benhinneinflamation, och jag säger inte emot. Vi får se vad VC säger imorgon. Jag måste ändå ringa dem då jag får konstiga utslag av myggbett (det blir som blåmärken, vare sig jag kliar eller inte..)

Idag har vi besökt mormor hela dagen. Jimmy & Roger var iväg och köpte en AC åt mormor så hon skulle få bättre luft inne.. När dem åkte hem med den så sa dem att det fanns ca 10 exemplar kvar, en och en halv timme senare (efter vi pratat lite hemma) så åkte dem iväg och skulle köpa en likadan. Men den var slut. Så dem fick ta en annan, dock var den lite dyrare, men för mig spelar det absolut ingen roll. Jag är glad att vi kan få det svalare i lägenheten iallafall, och på så vis kanske Julia också mår bättre och är gladare. Super skönt!
Runt 5-6 tiden eller så begav vi oss ut för att bada igen, Sara och Klas var självklart med denna gång med :) Dem är härligare att umgås med desto mer man lär känna dem. Och nu på kvällen blev det varma mackor till middag. Ingen av oss har något sug på att äta någonting speciellt.
Men nu ska vi ta och gosa ner oss i soffan framför tv:n igen. Först ska jag bara ringa Hannah och prata lite skit som vanligt ;)


Det ska bli 30 grader varmt imorgon. Vad tusan ska man klä på sig?! :|


Nu åt varma mackor och sedan mysa ner sig framför tv:n.

Lördag 10-07-2010


Julia älskar att busa! Bilden tagen den 6/7-2010

Julia gungar "kondom"gunga! Bilden tagen den 9/7-2010

Julia gungar "kondom"gunga med pappa! Bilden tagen den 9/7-2010

Fredag 09-07-2010

I dagens läge kan jag i princip inte koncentrera mig på någonting. Jag sjunker bara längre och längre ner. Jag måste hitta på någonting för att inte tänka på vad som kunde ha hänt. Nu blev det bättre för tillfället, men nästa gång kan vara den gången. Jag skulle inte klara av det. Det var riktigt tur att jag pratade med Hannah som gav mig rätt förslag så jag visste var du var. Och det är jätte skönt att syster yster med pojkvän kom till dig samt min morbror. Det fungerar inte att du inte säger till. Nu har jag talat om läget för dig och jag hoppas du ringer mig nästa gång eller ber dem att ringa mig. Jag klarar inte av att förlora dig
Sen att veta att dem ville öppna halsen och sätta i rör så du får luft, men att du inte gick med på det. Jag förstår dig men samtidigt håller jag inte med dig. Jag skulle inte heller vilja sätta in det om jag visste att jag inte skulle kunna prata igen. Men samtidigt så är det kanske till det bättre att sätta in det och ha det hjälpmedlet och kunna spara på din tid. Som du visste hur rädd jag blev innan jag ringde runt och fick veta vart du var. Jag ringde och väckte Jimmys mamma som blev "tvingad" hit som barnvakt så jag kunde få komma hem till dig och se att du mådde bra och bara få träffa dig igen. Hädanefter kommer jag ringa dig varje dag samma tid och se så att du mår bra! Det händer för ofta nu och jag klarar inte av att du mår så här och är själv. Du ska känna att du inte är själv, vi bryr oss. Iallafall två av dina barnbarn, Jimmy, ett av dina barn, ditt barnbarns barn och säkerligen fler därtill. Men det var oss jag kom på som var närmast dig och som bryr oss massor och du är mer än precis allting för oss. Jag älskar dig mormor, nu och alltid

Julias gammel-mormor och Julia (1 månad)

(klicka för större!)

Nu är det dags att tvätta och diska för att tänka på annat.

Onsdag 07-07-2010

Idag kom det ett paket på posten. Det fick verkligen fort med tanke på att jag beställde dem igår kl 14. Klockan halv sju fick jag sms om att det var inlämnat på posten. Och vid lunch idag fick jag sms om att jag kunde hämta det. Det tog inte ens 24 timmar och det är riktigt bra! Plus att jag är nöjd med vad som var i. Dels var det en t-shirt åt Jimmy och ett linne till mig. Det enda som jag blev lite små besviken på var att den var lite stor i halsen (runt nacken). Annars så satt det perfekt. Den går ner över rumpan så jag kan ha leggings under. Det bästa är att det är våran stil. Det är Carlings stil och jag har nu hittat min nya affär. Dock är dem lite dyra. Mitt linne kostade 398:- och detsamma gjorde Jimmys T-shirt. Men vill man ha någonting snyggt och skönt så får man beskosta det då. Jag är ändå hel nöjd! Den är sval trots att den är svart. Jag hoppas inte mönstret lossnar när jag tvättar den bara. Det ska bli intressant och se hur den sitter på Jimmy sen också.


Klicka på bilderna för att se större.


Så fort mannen har slutat arbeta (nu) så kommer han hem och byter om för att åka och träna med sin kusin. Sen när han kommer hem runt 6 tiden så får vi se om han följer med mig, Sara och Klas och badar. Gör han inte det får han vara hemma med Julia, annars får hon följa med oss :)
Så nu ska jag ta och ställa in disken som har torkat, sen ska jag fortsätta titta på min serie (Parenthood). Jag är lite små besviken på att oavsett vilken serie jag än tittar på så tar dem slut så fort. Antingen kommer det inte fler avsnitt eller så är det säsongsuppehåll. Det är så tröttsamt. På 3 dagar nu har jag kollat på 13 avsnitt av Parenthood, och det är hela säsong 1. När kommer tvåan? Kommer det ens en tvåa?
Nu hör jag Jimmy i trappen så nu ska jag kila vidare. Ha en bra dag i solen allesammans.


Måndag 05-07-2010

Shit, vi är redan inne i Juli nu. Usch vad deprimerande tanke, det är mindre än ett halvår kvar till julafton nu :(

Mycket har gjorts de senaste dagarna. Jimmy och jag har börjat umgås väldigt mycket med grannarna Sara och Klas (kanske nämnt tidigare..), vi har åkt och badat nästan varje dag nu. Och det är så skönt i vattnet. Vi får se hur vädret blir om det blir en tur iväg idag igen. Igår badade faktiskt även Julia. Och hon sa inte ett ljud. Hon verkade gilla att man badade henne upp till revbenen, då kom det en lite häftigare inandning och en obehagsmin. Inget mer med det, fram tills man kom upp till axlarna. Det var mindre populärt. Men huvudsaken är att hon fick svalka sig, hon är nästan varmare än vad en själv är i denna värme.

Jag somnade runt 1 tiden inatt, och Julia vaknade nu 4.45. Just nu är hon 05.37 så med ca 3 timmars sömn i natt så ville knappt ögonen öppna sig när man skulle mata henne. Och just nu känns det som att jag verkligen vill krama kudden ett tag till, men samtidigt så känns det så onödigt eftersom jag ändå ska upp kl 8. Det blir bara 2 timmar till nu. Visst är det bättre än ingenting, men kommer det förstöra dagen helt om jag somnar om? Eller om jag håller mig vaken?

Jag undrar vad det blir för väder, solen är på väg upp, inte lika mycket sol som tidigare dagar och mer moln på himlen. Det var 17 grader i "skuggan" när kl. var 5, kommer stekande hettan att fortsätta? Vad tusan ska man ha på sig nu för tiden? Allt är för varmt :S

Nej ni, jag ska nog ta och fortsätta kolla på min serie (Parenthood) och äta lite frukost. Det enda inplanerade idag är träning kl 11.

Fredag 02-07-2010

Nu har Jimmy börjat jobba igen efter 3 veckors semester, och det känns både skönt och tråkigt. Det är skönt för att man kan vara ifrån varandra och man inte är bill & bull hela tiden, men det tråkiga är ändå att vara själv hemma om dagarna. Nåväl, det är smällar man får ta. Tur är väl att det finns helger om inte annat.

Den senaste tiden har det hänt många saker men flera minns jag vagt. Vi har iallafall varit på dop i Stockholm. Victoria skulle döpa Jamie, och det var jätte fint och jätte trevligt. Det var jätte kul att träffa dem och Jamie är sötare i verkligheten men fortfarande väldigt söt på bilderna. Jamie är även född 2 dagar efter Julia så det är roligt att dem är i rätt så precis samma ålder.

Julia har även vänt sig från rygg till mage själv idag, första gången. Jag hann inte se med en gång utan hann bara se halva vändningen. Jag var tvungen att fråga Jimmy om hon inte låg på rygg nyss (då hade hon kommit till sidan). Sedan när Jimmy vände henne till rygg igen så började hon vända sig igen, och vi var bara tvungna att visa Hempa (som vi var ute hos). Det var så kul att se. Hon vände sig ännu en gång. Tjejen med framstegen <3. Hon har varit på gång flera gånger, det har man märkt när hon har lagt sig på sidan men inte kommit runt helt och hon vrider på sig som en trasa emellanåt. Hon ligger på sidan, drar huvudet långt bakåt och uffar sig omkring med benen och ligger som en fisk. Men det var riktigt roligt att se hur hon klarar av mer och mer. Hon har även börjat (har hållt på iallafall den senaste veckan, minst) med att trycka benen under sig så hon kommer upp, men hon har inte riktigt kommit på det där med att lyfta upp sig med armarna ännu eller att börja sätta fart på benen. Åh, jag bara älskar mitt barn, även om det finns motgångar i denna värme <3


Morgonen började tidigt för mig. Jag har fått sova ut hela veckan fram till 10 - 11. Men imorse så började den runt 8 - 8.30 med en pipig Julia. Istället för att lyssna på hennes trötthet och gnäll så följde jag med Hannah till Lidl i Fröslunda. Sedan gick vi ner på stan (klockan blev bara halv 11 ungefär när vi kom ner). Vi gjorde nästan ingenting, vi tog ut pengar och handlade jordgubbar. 10:- litern är inte illa så det blev 3 liter åt mig och Jimmy att smaska i oss. Dock var dem väldigt små. Men för att komma tillbaka till saken (förlåt, det är lätt att komma av sig ibland ;)). Vi gick hem och satte oss i lekparken till 12 tiden. Dags att gå in och ge Melina lunch och sedan sov bägge barnen så både Hannah och jag fick håret plattat. Dock brände Hannah mitt öra! *morr* Som tur var gjorde hon inte det med flit iallafall ;D
Vi var hemma tills klockan blev 3 ungefär, då väckte jag Julia och så tog vi en promenad ut till Tuna Park. Äntligen fick jag ett par nya sommarskor! Jätte sköna och faktiskt snygga. Jimmy kom och hämtade oss efter han slutat jobba, så vi åkte bara hem och lämnade av Hannah och Melina, våran resa fortsatte ut till Hempa (Jimmys morbror). Så hela kvällen har bestått av att olja in staket med grundolja (för att imorgon måla det i brun/svart olja). Och så har jag städat deras pool. Det var inte det lättaste när det är vatten som sträckte sig till vristen. Men botten blev renare iallafall. Vi ska ut dit imorgon bitti någon gång och sedan bara vara hela dagen med att fixa och dona där ute. Jimmy ska fixa hålen i poolen så det inte läcker och jag ska storstäda med skrubbning på hela duken. Och vi har turen med oss, det ska bli sooooool imorgon igen, så det kommer nog bli att städa poolen i bikini imorgon så man kan bli lite brun på ben och mage plus rygg också än bara på armarna och i ansiktet.

Åh jag höll på att glömma. Just nu sitter jag och tokletar efter en annan lägenhet i ett (förhoppningsvis) tryggare område. Som jag berättat tidigare har Hannah haft inbrott i sin källare en gång, fått sin barnvagn stulen och ett försök igen med inbrott i källaren utan att lyckas.. Nu har grannportens ena lägenhet fått inbrott också. Det var tydligen ganska lätt, två kofotar så var det öppet. Det udda var dock bara att dem hade tagit en panpizza och lämnat kvar en fanta (minns inte om den var full, halvtom eller tom..). Men man blir ändå paranoid. Nog finns det säkerligen sådana händelser i andra områden med men jag vill inte bo på detta ställa. Jag är redan trött på det som jag är och nu börjar bägaren rinna över. Det tråkiga med att flytta härifrån är väl att det är så nära till mina trevliga gamla arbetskamrater på Shell, att ha Hannah och Melina våningen under. Sen också Sara och Klas i porten bredvid. Men jag prioriterar hellre att få bo lite tryggare. Man kan faktiskt hälsa på varandra ändå.

Nepp, nu ska jag ta och glo runt lite på Facebook istället. Snart blir det att kila ner till Hannah igen.
Dagen börjar tidigt imorgon ( Julia sover hela nätterna men vaknar runt halv 5 - halv 6 på morgonen när solen går upp trots mörkt rum :(.. )



RSS 2.0