16-06-09

Jaha, då var det redan mitten på denna månad. Det säger verkligen bara *poff* så är det vinter snart igen. Usch, jag vill inte ha vinter.. igen.. men vad ska man göra? Flytta utomlands? ; )
Och på tal om flytta. Jimmy och jag ska flytta. Vi letar för fullt. Dock vet vi inte om vi ska flytta någonstans i staden fortfarande eller om vi ska flytta till en annan stad. Mest så lutar det åt en annan stad faktiskt. Någon som vet någon bra stad? Trivsam med mera? Nåväl, vi får se vad som händer och fötter. Vi är bara trött på Eskilstuna och dess tillbehör.

Och för att få skriva av mig;
SLUTA! Kom inte och säg att vi ska höra av oss om vi vill göra någonting med någon av er längre. Vi är trötta på att höra av oss. För det finns ingen mening. Det känns som att det bara vi som hör av oss. Ni säger att ni vill göra saker med oss, att vi ska höra av oss med mera. Men vad finns det för jävla mening med det när ni aldrig kan? Ingen av er.. Kan aldrig. Inte undra på att man bara glider längre och längre ifrån varandra. Vi är så trötta på er, så vi tänker faktiskt inte ens höra av oss längre. Bollen ligger i era händer nu. Vill ni umgås med oss så hör av er, i tid och inte sista sekunden.

Nixpix, nu är klockan 15.19 så nu ska jag ta och dricka någonting och sedan ska jag börja knalla ner till jobbet, dags för kvällspasset idag och imorgon. Så det blir nog ingen uppdatering imorgon (sannerligen inte). Sen är det torsdag snart.. ; ) Man kan inte längta mer : D

"Säg att det är regn som faller från din kind, som torkar i en vind"


12-06-09

Jaha, då var det fredag.. Igen. Och så var det jobb ikväll igen. Fast det ska ändå bli rätt skönt, jag har varit ledig ända sen i söndags så nu behöver jag sysselsätta mig med någonting igen. Och som tur är så kommer en kollega kl 9 fram till 12 och hjälper till lite. (Man vet aldrig när folket kommer, och oftast så är det kvart i tolv-tio i tolv.)
Imorgon ska jag även träffa Robin en stund,  uppe på hundklubben vid Viptorp. Då ska han få träffa våran nya lilla ögonsten, Noice. (Och ja, Curre är fortfarande vår ögonsten).

Jimmys jobb har "öppet hus" idag, så han kommer jobba över ända till kl. 18.00 och sen skulle han komma förbi mitt jobb. Och han har inte ens tid att komma hem på sin lunch heller, vet inte om det är för att dem kan ha så mycket att göra eller om det är för att högsta hönset (VD:n) är i huset ?! Men men, man får väl träffa honom när han kommer till mig sen. : )

Nej, jag har inget vettigt att skriva idag heller så jag tar och sticker ut med hundarna istället : )


10-06-09

Jaha då var det onsdag idag. Det känns att det inte är bra att vara ledig så pass länge som jag har varit nu. Jag jobbade i södags kväll och så är jag ledig, tills på fredag. Då är det fredag och lördagskvällsjobb. Skönt! Jag älskar att jobba kvällar, eftersom jag är mer av en kvällsmänniska : )

Nu har vi iallafall fått våra skattepengar också, dock är nästan allting borta. Fast så är det när man har många saker som man måste/ska köpa när man får dem. Som en tvättmaskin, flytvästar åt hundarna när vi ska ut med båten, nya koppel och nya halsband åt hundarna. Usch, så mycket planer på så lite tid : / Jimmy och jag beställde även andra saker, saker som inte alla har med att göra med tanke på att man har fått reda på det enda och det andra av människor, människor som man trodde var ens vänner. Men icke, inte med dem fördomarna!

Nej, nu ska jag fortsätta bränna skivor till bilen och sen ska jag ta ut hundarna och träffa Rebecka så fort hon hör av sig att hon är klar : )

08-06-09

♥ Välkommen till familjen Noice ♥


Jimmy och jag började våran resa upp mot Luleå på torsdagen, direkt efter jag slutat jobbet, så vi satte oss i bilen och började åka halv 2 på natten (och då hade jimmy varit vaken sedan 10 den morgonen). Vi åkte hela natten, hela fredagen och hela fredagsnatten. Vi var hemma i Eskilstuna igen 4.30 på lördag morgon. Jimmy hade då setat och kört nästan 184 mil på 27 timmar. (Då inräknar jag hans sovtimme, rastning av hundar, och käk.) Om jag räknar bort allt det så försvinner två timmar ungefär, så har Jimmy setat och kört i 25 timmar. Och varit vaken 1 ½ dygn. Stackars pojke ♥
Fast vi fick ju med oss en riktig snygging hem. I hans förra hem hette han Bäbis. Jimmy och jag har redan döpt om honom till Noice (då han gör massa ljud och så pratar han med oss). Han är en greyhound/whippet blandning med noll i kondition och bortskämd som en gris. *Nedrans puckar*
Men resan var helt klart värt det för denna snygging ♥

Nej, nu ska jag ta hundarna på en promenad bort till Jimmys jobb. Dags att visa upp snyggingen för hans kollegor som gärna vill se honom : )

02-06-09

Oj vad mycket det är som händer med en gång. Igår var Jimmy och jag ute på sjön hela dagen. Från det att klockan var 2 tills klockan blev 7. Jimmy är idag rödare än en kräfta och jag var bara lite röd igår, idag är jag gyllen brun och fin ; ) Det var verkligen enormt skönt. Jimmy och jag fick även en hel dag för oss själva och det var enormt mycket vi hann prata och reda ut. Och idag verkar det som att Jimmy mår lite bättre, ibland är det inte mycket som behövs, ibland behöver man bara prata av sig lite. Jag älskar verkligen min Jimmy över allt annat <3

Idag var vi även och köpte en ny bil. Audi A6 Avant S-line edition, -05, aquablå metallic. Stor kärlek <3 plus att det är en kombi !!!! : D Så Jimmy har bytit ut Miatan (som täckte upp kostnadsinsatsen för Audin). Så nu står jag på min första bil och mitt första bil lån, bara på några kronor. Jag överlever nog ; )

Och sen har även Jimmy och jag hittat en greyhound/whippet blandning uppe vid Luleå som vi ska hämta, antingen nu på fredag eller nästa söndag : ) Det är en liten kille på 3 år (lika som Curre *yay*). Det fanns även en svart till salu men han var 9 år, och jag vill inte ha en pensionär till min "lilla" skit unge. Då är det mycket roligare att ha två "små" skit ungar... och en katt -.-
Suck!
Livet kryper på. Nu ligger Jimmy i sängen och äter chips, jag funderar på om jag ska joina honom. Det ver väldigt skönt ut att ligga där och glo på tv:n : )
God natt på er allihopa!

RSS 2.0