30-06-08 | Krossad

Just nu sitter jag bara här och gör ingenting. Glor lite på tv och sitter och tänker lite. Jag tänker på saker som jag inte borde tänka på. Saker som är det bästa att bara glömma. Men att bara glömma det är så svårt. Jag måste glömma och gå vidare. Varför ska det vara så svårt? Jag vill så gärna men hoppet är så stort. Ett hopp jag antagligen aldrig kommer få se. Det är för mycket och det tar för lång tid. Vågar jag släppa taget om hoppet? Vågar jag släppa och fortsätta själv? Hur kommer det bli om jag släpper?
Jag vill bara lägga mig i ett hörn och stänga in mig. Stänga in mig själv så långt att ingen någonsin kommer hitta mig. Jag önskar at jag så väl vore bortglömd. Det går så ont var dag. Alla tankarna som går fram och tillbaka. Jag vill lägga mig och dra täcket över huvudet och aldrig komma fram igen. Jag kan aldrig hålla mig sams med någon då ingen verkar förstå mig. Det enda som är att alla bråkar och skriker och gapar. Ingen kan förstå. Alla anklagar mig för allting när dem mycket väl gör samma saker dem också, om inte värre ändå. Varför ska jag få höra allt skitsnack och få all smuts kastad på mig hela tiden? Varför kan ingen beté sig vuxet och stå för vad dem också gjort och sagt. Det är aldrig ens fel att två träter.



Hanna, du ska veta att jag tänker på dig varje dag. Du var min bästa tjejkompis och jag hade det så roligt med dig när vi umgicks. Jag saknar dig så oerhört mycket. Du lägger gärna så mycket skit på mig men du vet mycket väl att du gjorde samma saker själv. Du är inte den enda som blev sårad. Du blandade in andra som inte alls hade med sakerna mellan dig och mig att göra. Men jag skiter i det nu. Jag önskar bara att du kunde förstå att du är/var en underbar vän. Minns du dagen vi hade på djurgården? När vi fotade allting och hade så enormt roligt? Det var bland den bästa tiden jag hade. Jag kunde ju verkligen dela allt med dig och du kunde dela allt med mig. Vi fanns där jämt för varandra. Varför skulle det bli så här? Jag vill som sagt bara att du ska veta att jag bryr mig om dig. Fråga Robin, jag  frågar alltid efter dig om hur det är och hur allt går för dig. Jag saknar ju dig så mycket. Saknerna som hänt nu kommer aldri gå att glömma eller gå att få ogjort. Jag känner skuld för vad jag gjort emot dig. Kan inte du också förstå att du också sårade mig? Känner inte du någonting? Känner du ingen skuld för vad du själv gjorde emot mig? Emot våran vänskap? Jag kommer aldrig kunna glömma vad som hänt, men jag vill ändå börja om på nytt. Jag vet att du antagligen inte kommer läsa detta eller någonsin prata med mig igen. Jag har gått och kännt det här så länge att jag bara måste skriva av mig det. Jag hoppas väl också att du ska förstå vad jag försöker säga dig och hoppas att vi kan försöka ha en vänskap igen. Jag saknar dig jätte mycket. Du var min bästa tjej kompis. Du är och var guld värd. Om du inte läser detta eller bryr dig om det det minsta så önskar jag dig bara lycka till i livet och allting sådant som man brukar säga när man går skilda vägar och lever sitt liv utan varandra. Vänskapen vi hade betydde allt för mig. Bara så du vet det! <3 

Semester

Yes box! Äntligen går jag på semester.. Börjar inte jobba igen förrän den 13:de. Igår kvar sista kvällen jag jobbade nu på två veckor. Underbart! :)
Idag har jag sovit ut som en björn! Sov till halv 8 men låg och vilade fram till klockan var halv tolv - kvart i tolv. Så när man till slut gick upp så fanns det ingen frukost hemma och Robin satt och spela lite på datorn. Hunden skulle ju ut också så vi stack ner till Hemköp. Eftersom vi ändå cyklade ner dit så band jag fast Curre i cykeln istället för att sätta han vid papperskorgen eller fimp koppen. Så när vi kom fram till kassan sen så hade det börjat spöregna ute, stackars Curre som fick stå ute i regnet. Jag gick iallafall och hämtade batterier som var det sista att lägga i korgen och gick sedan ut för att hämta Curre och gå under tak med honom medans Robin betalade. Stackarn var helt dyngsur :(

Jag har iallafall varit förbi gamla CykelBenny (nu ; Cykel och trädgård) så att de skulle få fixa mina växlar, det skulle de ta 50 :- för så det var väl inte så farligt dyrt. Så de fick göra det, eller ja, han började göra det direkt när han egentligen bara skulle kolla vad det var för växlar m.m. Så när vi cyklade ner till Hemköp sen så märkte jag att växlarna ändå i princip var desamma som innan han trixade med dem. Visst, lite bättre var de nog, men inte mycket bättre än innan. Men man får väl vara glad för det lilla iallfall. Snällt att de hjälpte mig, dock är det deras jobb x)

Nej nu ska jag sätta mig och glo runt lite på tv. Funderbar på att springa snart igen. Var ute och sprang igår kväll. Från isstadions parkering - till hotellet vid golfen - djurgården - stjärnvideo - stora vägen hem. Det var väl säkert 3 km eller något sånt. Träningsvärk har jag iallafall fått, ja! Usch mina smalben.

Robin är i garaget ockå och ska försöka fixa igång bilen så att vi kan åka BIL ner till Småland och min älskling Mica <3

Om han inte får igång bilen så ska vi tågluffa dit ner. Längtar så mycket efter dig gumman. Jag saknar dig varje dag och önskar att du var hemma. Varför kan ni inte bo här uppe? ;) Dumma flicka! x) Men vi ses snart, förhoppningsvis kommer vi nu i veckan och stannar någon dag. Längtar efter dig, vi måste ju´åka till Gränna också när vi kommer ;) Så ska vi visa Robin att Vetlandas "centrum" handlar om en liten fontän i mitten och en ICA. hahaha... lilla snuttan <3

Förstörd rygg

Satan i helvete.. Ursäkta om jag svär men jag har pajjat min rygg på jobbet.. Och mina ben har träningsverk :(

I tisdags så gick jag runt och det var massor att göra. Den andra arbetaren har semester så det har blivit väldigt mycket jobb för mig denna vecka då våran sommararbetare är bortrest när vi andra har semester.. Både när jag har och den andra tjejen. Konstiga sommararbetare alltså. Tycker dem borde vara tillgängliga om dem är sommarjobbare. Men icke denne. Så som sagt i tisdags fick jag träningsverk i benen för det blev massor med spring och jobbade söndag och måndag innan också. Och i går när vi fick varor.. en hel pall (många drickor , många kilon) så gick trä pallen sönder och Axfoods pallyft fastnade i pallen så drickapallen blev kvar utanför och det var ju bara till att bära in all dricka. Så när jag vaknade idag så har jag helt förstörd rygg. Hela ryggen ända från rumpan och upp i nacken. Så jag har ont i hela kroppen. Funderar på om jag ska ner till Harmoni imorrn och ta en helkroppsmassage (ca 60 min) för 430 eller 470 kr. Eller om jag bara ska ta nacke och rygg för ca 450 kr. Så jag ska se vad Robin säger om det. Har massor med räkningar och min lön räcker inte, plus att vi går på semester på måndag (Robin imorrn) och vi ska ner till Småland och massor så alla pengar går åt där också. Vet inte hur det ska bli nu alltså. Får panik av allt. Äntligen har jag och Robin 2 underbara veckor tillsammans att göra massor, men det känns som att han åter igen kommer tänka hela tiden att allt bara är för dyrt och att vi inte har tillräckligt med pengar m.m.
men vi får väl se hur veckan tar sig. Imorgon är jag iallafall ledig, lördag också, sen jobbar jag söndag mellan 16 och 22 och sedan är det semester. Skönt!!
Jag har ju även lovat Evelina att jag ska uppdatera min blogg lite oftare med massor med onödigt skräp som vanligt ;) hihi, får försöka hålla det då jag vet att det är någon som läser och intresserar sig lite iallafall ;) <3

Nej nu ska jag gå till Robin som står i duscha, får väl se om jag gör honom sällskap eller om jag går in i sängen och försöker vila min rygg och ben lite granna.

Jag vill ju verkligen :'(

Over and out!



Johanna

Djurmisshandel

Jag och Robin satt och kollade på lite videofilmer på YouTube om Greyohund eftersom jag har en sådan själv.
Jag hittade några som verkligen fick mig att gråta. Förstår inte hur folk kan göra så med sina djur. Se själva. Jag tycker det är totalt knäppt. Vad tycker ni?



Och det värsta är att det finns massor av dem på YouTube, söker man på Greyhound Abuse, dock måste man vara "medlem" för att se flera av dem. Egentligen vill jag inte ens se vad det är för sjuka idioter som inte har hjärta nog. Mitt hjärta brister av det där så det bara skriker om det.

USCH!! :'(

18 Juni 2008 /Förändringar

Jag vet att jag är och kan vara väldigt negativ av mig. Jag har en daglig kamp om att försöka må bra. Jag går mitt bästa, jag kan inte göra så mycket mer. Jag vet att många må tycka att jag är jobbig eller ointressant men jag har inte det lätt. Jag ska inte sitta och tycka synd om mig själv, gillar det verkligen inte. Men jag ska börja skriva allt om inget som alla andra gör i deras bloggar. Helt enkelt bara skriva om mina dagar och alla händelser.
Ikväll så är det fotboll. Sverige - Ryssland. Får se hur det går för svenskarna idag. Zlatan (tror jag) bara kommer spela ena delen, aldrig att han kommer spela båda, om han ens spelar, har inte kännt för att ens kolla det ;)

Just nu ligger jag här i sängen och ska ladda upp massor med bilder på bdb (babymoon) och så ligger jag och halv kollar lite på Sex and the City, och efter det så är det NCIS, yaay. Jag älskar verkligen att följa den serien, speciellt alla CIS program. Bland det bästa som går på tv!
Åh, såg/hörde jordgubbar nyss, sjutton vad sugen jag blev sugen på det nu då. Och hemköp och alla andra har stängt. Attans! Jag får väl gå ner imorrn bitti och handla det :)
På tal om imorgon bitti, det kommer några golvläggare redan kl 7.30/8.00 imorrn och ska fixa våra hål i parketten i vardagsrummet då spikarna har börjat titta upp i golvet.. Så det ska bli skönt att få dem iordningfixade iallafall... Slipper man se alla mörka konstiga prickar/hål i parketten. Men var dem tvungen att komma så fruktansvärt tidigt? Gud, jag som hade hoppats på att få lite sovmorgon när man är sjuk, men icke!

Systembolaget reklamen
Fy satan vad jag avskyr dem reklamerna, jag menar, hur svårt kan det vara att stå emot ungdomar? Köper man inte så gör man inte det, det är väl inte mycket dem kan göra emot det? Man ska inte ha så stor respekt för dem att man är rädd för dem. Man kan ha respekt med måtta. Precis som att de kan ha respekt för de äldre. Jag avskyr verkligen den reklamen. Jag byter alltid kanal i 3 sek. eller stänger av ljudet när den kommer. Jag är så fruktansvärt trött på den. Vad tycker ni själva om den?

Sex and the City
Hur desperat kan man egentligen vara efter sex? Jag börjar undra om dem är.. Vad heter ordet som man kallar personer som är sex beroende...?... hmm... Nåväl, sak samma.. Dem är iallafall beroende av sex. Jisses amalia. Och hur många killar ligger dem med egentligen? Jag hoppas att dem använder något slags skydd iallafall.

Nej nu ska jag ladda upp lite bilder på min bdb och fortsätta äta mina bilar och kolla in lite andra bloggar!

Snälla om ni läser, kommentera? :)


Over and out!
Johanna Andersson

18/06/08

Denna blogg är under konstruktion.. :)


                                        

Creative



Jag ska bara säga att detta är världens finaste hund (L)

08,06,15

Igår så var jag och Robin hos hans familj i deras nya radhus.
Vi spelade lite boll som Rickard köpt och sedan var det dags för ungsvärmda bananer med choklad i.
Lena och jag hade ett långt samtal om massor. Började med det ena sedan kom det andra och tredje. Men det var verkligen skönt att prata med henne ändå. Jag har verkligen velat göra det länge. Känns lite mer som att jag kan prata med henne om saker och ting m.m. Och det känns skönt. Hon kanske inte tycker jag är så ovälkommen ändå :) Skönt!
När vi skulle till dem efter fotbollen så tog Rickard och Alex Robins kärringcykel och Robin skjutsade mig på min, på styret så klart! När Robin och jag sen skulle hem på kvällen så blev det en annorlunda kurs för oss! Eller aa, för Robin ;) Rickard hade cyklat punktering på cykeln.. självklart.. (:)) Så när det inte var uppförsbackar eller gräsmatta så skjutsade han hem mig på min cykel och höll bara i styret med en hand och så höll han sin cykel i andra handen. Det var verkligen en annorlunda kväll för honom. Inte det lättaste han gjort på cykel iallafall. Men vi kom hem oskadda iallafall och det är huvudsaken.

Dagen började redan vid 8 för mig och Robin imorse. Jisses, det måste vara rekord för mig ;) Och jag kollade på fotbollsmatchen igår, kompisar undrade om jag hade slagit i huvudet som kollade för en gångs skull! Det var ju lite roligare också när Alex och Rickard kom förbi.
Vi åt frukost och kollade på någon mysko film.. Semi-pro.. rätt dålig film men ändå helt okej. Har ju sett myyycket bättre filmer som tur är :D Sedan blev det en mysig dusch tillsammans. Jag fick ta ut hunden också trotts att Robin lovade ;) Men han skulle fixa sin punktering så att vi kan komma iväg till Vilsta marknad :) Ska väl se om vi kan hitta något mysko och udda roligt.
Resten får vi väl se vad dagen har att bjuda på. Så länge jag är nära Robin så är jag hel nöjd! Älskar att umgås med honom på helgerna då vi båda är lediga. Bästa som finns!

Nej nu ska jag tjata på Robin att bli klar så vi kan cykla iväg..
Vad händer för er andra idag då? :D

Over and out!
J.A.

Du är min kärlek <3

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr...

Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år

Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen

Smärtan

Jag vet inte vad jag gör. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag saknar dem, trots det dem gjort emot mig. Det sårar och ligger alltid tungt hos mig. Jag önskar att någon kunde förstå mig. Någon som förstod till 110 % vad det är som hänt och hur jag verkligen upplever allt. Mina knän sviker mig mer och mer att jag knappt orkar stå längre. Jag blir bara svagare och svagare samtidigt som jag har en evig kamp om att ta mig upp och hålla mig uppe. Snälla finns det ingen som kan hjälpa mig?
Saknaden och smärtan efter dem gör så ont. Jag önskar verkligen att ingen skulle behöva få vara med om detta. Jag ska se till att mina barn aldrig ska få låta detta hända dem. Jag.. jag vet inte ens hur jag ska säga, jag finner inte ens ord till att kunna förklara.. jag.. jag är bara helt still..


Men nu bär det iallafall av till jobbet om en halvtimme så jag ska väl ta och börja göra mig iordning lite smått.
Hur mår ni andra idag?

/Johanna

Solen

Nu är det varmt som sjutton. Sitter på balkongen och solar lite och det är underbart, svetten börjar komma direkt och man känner sin puls. Vinden fläktar väldigt svagt att den knappt märks, det är inga moln på himelen och det är grönt vart man än ser. Det känns att det äntligen börjar bli riktig sommar. Det är brandförbud överallt i hela Södermanland. Äntligen börjar den äkta sommaren komma.

Robin har äntligen konstaterat också att det är dags att sälja bilen. Ska fixa ordning en annons ikväll. Bilen är till för renovering. Det är en grej som behövs för att den ska gå helt. Minns inte vad den hette.. ååh nu kommer vinden... myyyys... och där försvann den... Attans... Vi ska iallfall börja leta efter en kombi bil istället. Volvo det också så klart ;) Äntligen har han lyssnat på mig och ska köpa kombi :D WIE!! Så Curre kan ha ett eget ställe i bak istället för att sitta i baksätet.. Snutten..

Jag har även konstaterat att jag har världens bästa hund. Han är snäll och verkligen bryr sig. Även fast han är en hund så är han en stor del av mig. Han är det bästa jag har. Han tröstar mig när jag är ledsen. Han gör mig glad och får mig att skratta. Han är världens underbaraste. Det enda är väl att han inte alltid lyssnar på mig, men det är ju så ibland. Är det roligare att slicka i marken i andras urin så är det väl mycket roligare då. haha :P

FY fan vad det är varmt.. Snart är jag inget viting längre, snart är jag neger ;)
Jag funderar även på att ta ut staven i tungan men jag har inte helt bestämt mig. Har provat tagit ur den och det var väldigt ovant då jag haft den i 2 år nu. Men sen när man satte i den igen kändes det ännu mer udda. Varför har jag ens den där liksom? Jag leker bara med den hela tiden med tänderna och förstör tungan istället. Men den hjälper mig när jag äter glass då jag inte kan bita i glassar utan måste slicka.. Hmm.. säg gärna eran åsikt också. Det är alltid roligt att läsa om vad alla andra tycker ibland om saker också ;)

Snart kommer Robin hem igen också. Han är i Västerås och hämtar bilen med morfar. Dem var in på biltema och något mer ställe och sen skulle han komma hem. Så han kommer väl inom 45 minuter iallafall.. Vet inte vad jag ska göra under den stunden. Det börjar rinna saltvatten på mig nu så det är riktigt varmt nu. Funderar på att gå in, men vill ju ha solbränna ;)

Nej nu ska jag vara social på msn också, sen kanske jag sätter mig och ritar igen och börjar med tavlan som ska hänga i sovrummet.

Over and out!

p.s. Snälla kommentera om ni läser. Desto fler kommentarer jag kan få av folk desto mer kanske jag uppdaterar boggen (A). d.s.

05.06.08

Just nu sitter jag och lyssnar på Lifehouse - Storm.
Jag vet inte vad jag känner, jag känner bara en enorm saknad och ett gigantiskt tomrum. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vad ska jag ta mig till?


Jag har iallafall införskaffat mig ännu mer kläder. Dock är det inte tröjor jag behöver, men det är alltid bra att ha. Mest nu så är det byxor då jag gått upp i vikt (yes, äntligen!!) så mina byxor håller inte måttet längre, förvisso är dem väldigt utslitna också, hållt i många många år!
Dessa ska komma om tisdag nästa vecka. Men jag tror bara att den prickiga och den bruna kommer. Det står när man ska lägga dem i vagnen att de finns i lager, men sen när man går till kassan så är de slut.. :S Fattar noll helt och hållet! Men men! Vi får väl se vilka som kommer och inte.

                


Sen har jag köpt en till mus, en till liten krabat (till Pricken).. Han är albino och är jätte liten så han får heta Albin ;)
    funderar även på att gå ner och kolla om dem har en till liten skit.. eller om jag ska vänta ett tag och se om det kommer in några andra då de hade 13 st albino möss kvar. Vill ju ha olika.. inte lika dana.. Då ser man inte skillnad när dem är stora! :D

Nej nu ska jag byta om och sen ska jag ringa Petri och kolla om vi skulle käka lunch!
Over and Out!
Babymoon.bilddagboken.se

02.06.08 Gårdagen..

Veckan har väl inte bjudit på så mycket denna gång heller.
I torsdags så tappade Curre sin sko för att skydda så att det inte kommer in smuts i såret, och Robin letade och letade i flera timmar, åkte hem och käka och stack tillbaka igen och letade några timmar till. Jag jobbade den kvällen så jag kunde inte komma och hjälpa förrän efter jobbet. Jag kom till djurgården (dagiset) och var på väg upp till honom, såg plötsligt något som "lyste" till och jag bestämde mig för att ta i det och kolla vad det var, ni kan ju bara gissa vad det var ;) Han som letat i flera timmar och så hittade jag det på en gång jag kom dit ;) HAHA! Stackars Robin, han började nästan tro att jag hade varit hemma och hämtat den andra skon och plantera dit i busken när jag kom för att jag skulle hitta den direkt, men det hade jag ju inte heller xP ...
I lördags så var jag, Robin och Petri och fiskade en stund i Torshälla.. Petri den dryge fan fick ju fisk direkt..
I går så stack Robin till Vilsta och sprang milen (han ska springa Fordmilen), han måste ju springa så mycket som möjligt nu för att orka den på fredag. Under tiden han var och sprang så gick jag och Curre till uppfödaren och satt ute i solen och snacka en timme ungefär. Curre fick hälsa på syrran Affi också men ingen av dem kom ihåg varandra. Men dem började leka och stoja så vi tog in Affi igen, vill inte att hundarna ska sticka iväg om dem ser en annan hund eller ett djur, och det värsta är ju om dem skulle springa ut i vägen. Men lite lek blev det ändå :D
Sedan ringer Robin att han är klar med att springa och han ville att jag skulle komma till raststugan och köpa en cola åt han som han kunde ha på hemvägen. Men så blev vi osams bara för att jag vill ha en till Greyhound. Finns en jätte fin tik på blocket som bor här i stan.. Ärla för visso men ändå.. men Robin vill inte ha någon. Så började vi tjaffsa om lite allt och inget och sedan gick vi upp till hans mammas nya radhus. Dock var ingen där men hans morfar kom precis också. Han har tre border collie, han försökte lura mig att Rebecka (äldsta tiken och mamman till Emma) var död. Han hade bara Emma och Axel i bilen så jag frågade ju var Rebecka var, han sa i jorden. Jag ba va? han sa det att joo hon ligger i jorden, va fan ska jag med tre hundar till? Jag blev helt mållös, tittade bara chockerande på honom. Sedan sa han att han hade tagit huvudet på henne mellan sina knän och sedan tagit yxan och bara smackat till.. Herre jisses tänkte jag. Är han inte klok? :O Men så började han skratta och sa att Rebecka bara var hemma för att hon löpte.. haha, den busiga karln alltså, och jag är så dum och tror ju på i princip allt han säger. Tror jag alltid blir blåst av honom. Jag kanske är en blondin i hans ögon? :D hahaha!
Det var ju heller ingen hemma i radhuset så morfar åkte hem och Robin och jag knallade hemåt, Curre var så trött att han orkade inte gå i värmen, han lade sig bara i gräset i skuggan och däckade. Stackars krake, jag som var så stressad också för att vi skulle hinna ut till min kusin i Hällberga innan natten också.
Så vi stressade Curre lite så han var tvungen att gå, annars så kunde han få stå still i flera timmar om han hade fått.
Men så kom vi hem, tog en kalldusch och Robin käkade lite innan vi skulle börja cykla. Sedan bar det av och Robin undrade om vägen genom Golfen och Odlaren skulle vara kortare / snabbare än vägen till Viptorp och sedan in mot västernridningen. Den allra kortaste är egentligen att cykla till sjukhuset och sedan upp emot odlaren så man kan cykla under järnvägen och upp i skogen. Men den vägen som Robin tog nu var ju bara längre och jobbigare, upp och liiiite nedför, upp och liiiite nedför... Usch vilka backar alltså!! Blä! Efter en mil och 40 minuter på sadeln så var man väääligt trött. Alla skulle sätta sig och äta också precis när vi kom. Petras mamma kom från småland och skulle åka igår. sedan var Petras syster med man och Vincent ute och hälsade hej. Alla måste ju få hälsa på lilla Erik. Men iallafall. Medans alla satt och käkade så gick Robin och jag ut och satte oss och varvade ner lite efter cykelturen. Jonny (kusinen) som inte har slutat röka ännu heller kom ut efter maten me flickorna i hälen som ville leka. Så medans Jonny låg och rökte så hoppade och stuttsade tjejerna (sittandes) på hans rygg, om och om igen. Efter Erik hade ätit så fick jag hålla i honom, sån söt liten krabat. Första gången jag håller en så liten bebis i hela mitt liv. Väger knappt 4 kilo och var 4 dagar gammal.. idag är han 5 dagar.. snutten, så söt och urgullig, Vill också ha en sån liten underbar krabat. Så nu är det konstaterat,
Likheter på barnen
Louise - Pappa
Sofie - Mamma
Erik - Pappa
..
Klockan började närma sig 6 och jag blev hungrigare och hungrigare. Robin också men han hade ju ätit fil + banan, men han hade sprungit en mil innan också -.-
Vi kom inte iväg förrän vid halv 7 och var hemma vid halv 8 då vi var tvungna att handla köttfärs och gräddfil till maten också.
Innan vi stack från Hällberga så fick inte jag någon kram av tjejerna, så Petra började säga emot (på ett glatt och busigt sätt) att dem INTE fick krama mig eller Robin. Så dem kom ju självklart och kramade oss båda. Sedan kom dem och kramade oss igen efter en liten stund. Sofie är en liten liten pussgurka också. Hon vill bara pussas hela tiden. Så hon fick en puss av mig och då var ju Louise också tvungen att ge en puss/få en puss. Sedan är dem lite halvrädda för Robin då de märker att han inte gillar barn på det sättet. Men när vi började säga emot att dem inte fick ge Robin en puss innan vi stack så kom dem ju och gjorde det. Sötnosar <3
När vi kom hem var vi så hungriga att vi knappt kunde vänta med maten, man blev så ivrig att maten snart var klar. Robin slängde i sig 3 tacos bröd fullastade med gott, jag mådde illa efter 2 st. trotts att Robin försökte tvinga i mig lite mer :P
Petri kom över och klockan var kvart i 10. Han och jag skulle ut och reta alla fiskar igen. Så vi stannade först vid västerleden och köpte en glass åt mig. Och det hjälpte faktiskt, Twister hjälpte mig mot mitt illamående. Vet inte hur en sån glass kan det :S
Men sedan åkte vi ut i buskaget och jag fick köra igen. Eftersom jag var så trött och slut efter 2 mil på cykel och 4 - 5 km gång... i den värmen som var igår. Jag lyckades till och med bränna mig på axlarna, typiskt mig ;)... Men var var jag... hmm... jo, jag var för okonsenterad att köra så vi åkte till Torshälla igen och fiskade lite. Hela tiden kändes det som om jag vart myggbiten överallt. Så jag stod inte ut, och eftersom jag var så trött så orkade jag inte heller stå där med huvudvärken. Så vi åkte hem.
Och nu sitter jag här och nyss ringt facket och sagt att jag vill bli medlem. Så jag får pappren imorrn att fylla i och sedan skicka iväg tilbaka till dem :) Måste vara hos dem, måste ha hjälp ifall det blir strul och så får jag gå med i A-kassan då om jag skulle bli arbetslös.
Fick massor med papper nyss.. hmm, av Agria ska jag få tillbaka 424 kr och av Strömsholm ska jag få tillbaka 120 kr. Snart är jag rik ;) Och varför kan dem inte bara räkna rätt på en gång istället för att hålla på och ta massor med mer pengar och sedan ge tillbaka dem? Konstiga försäkringsbolag.

Nej nu ska jag ta ut hunden och sedan ska jag ner till bibblan och lämna tillbaka lite böcker som jag inte lämnat in ännu. Ska aldrig mer låna böcker, jag glömmer bara bort dem ;) hihi...
Sen får vi väl se vad dagen har att bjuda på. Antagligen kommer jag få sitta här själv som alltid annars tills Robin kommer hem och är totalt osocial och bara sitter vid datorn :( Får se, får se som sagt..
Vad händer för er andra? :D

Over and out! <3
RSS 2.0