Värdelös

Fy fan vad allt bara känns pissigt.
Träffade henne i lördags och efter flera år som man varken setts eller hörts så säger hon att jag ska dra åt helvete! Fy fan vad ledsen jag blev. Hon sa upprepande gånger att hon bryr sig inte alls om mig och skiter vad jag gör, eller hur mitt liv går. Hon sa att jag var där bara för att jag fyller 20 i år, så jag kan gå på systemet och supa ner mig! Jävla kärring! Hon klamrar att hon skulle ha hört ett ryckte om att jag sitter på krogen och super mig full varje dag. Men för i helvete, jag jobbar på vardagarna och jag är nykterist! Fan vad jag hatar henne! Det enda som känns nu är ensamhet, ledsnad, förbannelse och krossat hjärta! Jag hatar mitt liv juuh! Hon försöker vända alla emot mig och få mig att känna mig värdelös. Men det vet jag redan att jag är i för mångas ögon :(
Skulle prova och se hur mycket som kommer krävas för att jag ska försvinna nu. Nu ska vi se, min kropp är inte alls så stark längre, likså min själ. Den börjar bli för svart nu, den blev enormt mycket svart när jag träffade henne. Jag ville bara försöka göra allt bättre igen, men det som händer är att allt bara skiter sig mer igen istället. Jag skulle inte ha åkt dit och träffat henne. Hon gjorde bara allt svart, hon tog allt det vita och färgglada som jag har försökt bygga upp nu i flera år, i ett enda snäpp. Det räckte med ett "du, du kan ta och dra åt helevete" som hälsning för att man skulle bli tom igen.
Denna tomhet är något som jag har fått till en vardag. Jag har varit så nere i så många år så jag vet inte hur det är att må bra och vara glad på riktigt igen. Jag önskar jag kunde få ha ett normalt och vanligt liv som alla andra ungdomar. Fan vad less jag är på allt skit.


Over and Out!

Diffrent


Det enda jag vill är att kunna tala om allt för dig om hur allt är. Hur jag mår. Hur allt går. Varför kan jag inte berätta allt rakt ut? Varför ska det vara så svårt? Är det för att jag är rädd? Är det för att jag är rädd att du ska missförstå mig? Är det för att rädslan är så stor? Vem vet egentligen? Det kanske är för att jag älskar dig så mycket? Vem vet.
Inte gör jag det iallafall. Det enda jag vet är att jag vill finna något sätt att förklara allt på lättast, men först så måste jag nog själv också ta reda på vad det är som gnager mest och hur jag ska kunna säga allt. Hur ska jag kunna få fram allt i ord när det är inne i mig som bollen växer? Hur kan jag få ut den till verkligheten istället?

Robin och jag har iallafall haft en mysig helg tillsammans. Vi har kollat på Saw, Saw II, Saw III och The Blair witch project. Fy fna vad den är äcklig. Hatar den filmen, det är den som gjorde mig rädd för skogarna när jag var liten, och jag är fortfarande lika rädd! Fy!

Satan i gatan alltså. Jag vill inte jobba. Jag vill bra hem tlll min underbara Robin och sova och borra ner sig under täcket och värma mig emot hans varma och mjuka kropp. Morr.. dumma jobb!

Over and out! Back to work...

Frågvis


Vad är det som händer egentligen? Vad är meningen med allt detta?
Jag vet inte vad jag känner längre. Jag vet inte vad jag tänker eller vad jag tycker.
Jag vet inte om jag ska springa fort från allt eller om jag ska krypa, kanske stanna?
Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller vara arg.
Allt är så svårt att förstå sig på!
Som det känns nu så kan jag inte ens förklara med de rätta orden hur jag egentligen känner.
Det är så svårt att tala om för folk. Alla säger att dem vill veta, men varför? Varför vill alla låtsas höra på och sedan när de får veta så står dem bara där... tysta... man frågar hur det är med dem och vad som hände. Då får man alltid bara till svar att dem inte vet vad, dem vet inte vad dem ska säga eller göra.
Jag vill göra något! Jag vill komma bort här i från! Springa, men åt vilket håll?
Jag vill lägga mig ner i ett hörn och hoppa och skrika och slå sönder allt. Tillslut bara lägga mig ner, dra täcket långt över huvudet och bara gråta och sova, sova sova bort allting.

image17

Jag vet att folk tycker jag är världens missfoster som bara är ledsen och allt hela tiden. Men jag har inte haft det lätt i min barndom och jag har det fortfarande inte lätt. Jag försöker kämpa på vidare men jag kommer ingenstans. När jag väl får fäste och börjar ta mig uppåt igen så är det som att någon häller massor med olja och jasg glider längre och längre ner i den svarta gropen igen och vet inte hur jag ska ta mig upp igen. Orkar jag ta mig upp igen? Klarar jag det en gång till? Jag har gjort det så många gånger att jag börjar bli trött på att fortsätta längre.

Forsvärns Video har ju blivit rånat nu också. I förrgår tror jag det var. Tänk om dem kommer till mitt jobb? Jag är rädd  varje gång jag ska stänga nu. Jag hoppas inte att dem kommer till oss också :-/

Fan, snart ska jag jobba också. Jag vill inte jobba i detta fina väder. Usch, ända till kl. 22 också ;< Måste söka annat jobb. är helt tokig på att dem behandlar mig som en skit. Nu ska jag söka efter en bra bild till att kunna skriva cv och lite sånt.

I can't see what's come over me


Update later!
Over and out!

       image16

Alla hjärtans dag <3


Räknas verkligen alla hjärtans dag som något speciellt? Är det bara för att man ska tycka att man har en anledning till att uppvakta de man tycker om? Kan man inte göra det annars också? Det är ju nästan gulligare att göra det en annan dag (vilken som helst) än just denna dag, eftersom alla förväntar sig att man ska uppvakta/ bli uppvaktad.. Mysko shit! Men men, jag har iallafall överraskat Robin lite.
Har skickat ett bud med blommor, och bad att dem helst kunde få leverera dem efter kl. 6 för då vet jag att han bergis är hemma. Men när jag kom hem idag vid 4 tiden så stod de nedanför dörren, så de hade redan varit där :(
Men när jag åkte igen så lät jag dem stå kvar utanför, det är gulligare för honom om han ser dem själv där och tar emot dem och sånt än att jag har tagit dem och ställt inne. Så vi får väl se om han hör av sig innan jag kommer hem vid elva eller om han säger något då.
Han var typ nyss förbi här också och irriterade mig på jobbet genom att göra mig så förbannat nyfiken på vad han hade i påsen sin. Han kom med en jätte fin ros, och detta år i plast så den kommer alltid förbli fin (<3). Men när jag sedan gick runt honom för att krama honom, då jag misstänkte att han måste gjort något mer än en ros, visst tanken räknas men något måste han gjort eftersom jag tjatat så mycket på honom. Så jag såg något röd/vitt band som var krullat, gissar på att det va inslaget, och sedan låg det i en sån där fin vit mörk hård påse. Men jag fick inte ens titta i påsen på hur stor den var eller något. Stygga unge ;)
NU fick jag ett sms, måste kolla om det är Robin . tra la la la... japp, men inte fan sa han något om blommorna inte, utan det var bara om när hunden var ute sist och gjorde sitt. *morr*

Sen har jag även en hemlis åt honom. Det kan jag inte skriva här förrän imorrn då han läser min blogg dagligen.
Vi får se vad vi hittar på för mys imorgon efter hans jobb eftersom jag jobbar till tio, är hemma vid kvart i elva typ och han ska upp till jobbet imorrn.

Jag talade även om för Petri att jag skulle köpa något litet åt honom också bara för att han är min bästa vän. Så jag hade köpt en liten tatty nalle till honom som sitter och håller i en röd tygbit med två hjärtan på och så står det "någon speciell" fast på engelska då. Och när jag gav honom den så sa jag. Denna ska faktiskt du få, för att du är min bästa vän och du ställer alltid upp för mig". Han blev glad och sa att han var tvungen att köpa något åt mig med. Jag sa nej det måste du verkligen inte göra!! Men han insisterade och var verkligen tvungen till det. Jag sa nej, jag vill inte ens ha något. Han svarade med en fräck kommentar om att jag visste ville det. Så jag sa det, ja kanske, men du måste inte köpa något åt mig! absolut inte! Men vi får väl se vad han gör för satyg, men jag hoppas inte på att han gör något! Dumma ungen som aldrig lyssnar på en :P *skrattar*

Nej, nu ska jag nog ta och fortsätta jobba och så ska jag ta mina vindruvor och äta och sedan tänka på min underbara Robin och glo ihjäl mig på rosen och fundera till tusen på vad det var i påsen mer än blodsockermätare och matlåda :P
Nu kom det förbi ett par tvillingar också, kompis med en av dem så... :P

Over and out!

Jag är jätte glad att du är min vän Petri. Och jag är överlycklig som har världens sötaste och underbaraste pojkvän, Robin.

image14

Arbete

arbete, arbete och ännu mera arbete.
Det är skönt att ha fast jobb, men idag, fan jag är inte sugen alls. Jag känner ingen ork! Jag som hade sett fram emot dagen idag för att vi får alltid varor och när man jobbar 11 till 22 och får varor så säger klockan bara svisch så är klockan 4-5.. då är det inte mycket kvar av tiden. Men idag, självklart, bara för att jag såg fram emot den så mycket så får vi inga varor heller. Ringde till och med och frågade chefen om vi skulle få något, men vi hade visst allt. så jag sitter bara här, rullar mina tummar.. jätte fint väder ute och jag måste sitta inne här hela dagen :(
Kanske därför det inte kommer några kunder heller, alla är ute och rör på sig i den sköna solen. Äntligen vårkänsla, eller lite grann iallafall.

Igår brummade vi iväg (jag, Robin och Petri) till V-ås. Petri skulle ha några lampgrejor till släp/bil/traktor. Och självklart på vägen hem så var det ju mörkt, så jag somnade ju som en sten i bilen, jag har alltid den förmågan. Somnar alltid efter en halvtimmes färd typ. Men nu hade ju killarna varandra som sällskap :D
Stackars Lemona som fortfarande har fång. Jag var ut till hästarna igår efter jobbet innan vi stack till v-ås. Hon har börjat vara ute i sin sjukhage nu och hon tycker ju att det är jätte roligt. Rullar runt i leran så hon är mer lergrå än brun och svart :)
Och Geisha har tappat en sko IGEN (!!) Hon är knäpp den där hästen, hon springer och hoppar så mycket i hagen att hon alltid tappar skorna. Töga häst, det måste ju göra ont, snart har hon ju inga hovar kvar ju :S


HAHHAHAHAHHAHA!! När det kom in en kund nyss så tittade jag ju självklart vem det var och sånt, måste ju hålla lite koll.. men iallafall, när han sedan gått in och dörren är på väg att gå igen, så går det en gumma och en gubbe med varsin rullator, hon ledde men hon kollade tillbaka på gubben precis när dem gick förbi. Han var typ precis till att hamna bakom sin gumma.. hahhaa dagen har lite skoj i sig idag också trotts att det är helt dött med människor.

GAH! Det skulle vara så skönt att bara lägga sig hemma igen i sängen och bara gosa ner sig i täcket och glo på film hela dagen!
Nu ska jag fortsätta att jobba... Ska försöka göra något, ska väl se om någon ställt till på hyllorna eller om man kan göra om någonting här igen! Älskar att göra om här, även fast det är små saker :P


Over and out!
PS: Snälla kommentera om ni läser :'(

Åktur

Oj oj, det blev en rejäl åktur igår med Petri alltså! Vi åkte från Eskilstuna kl 8 på morgonen typ och skulle först ner till Simrishamn i Skåne och hämta en av två glassmaskiner, vi var framme vid 4-halv 5 tiden och hämtade den första! Turen ner var så jävla rolig. Man kan verkligen aldrig ha tråkigt med honom. Min "storebror" är världens bästa <3, alltid så skojfull och tokig. Som jag sa till honom igår, "hade du varit någon av de sju dvärgarna hade du varit toker"
Sedan efter vi lastat upp den så fortsatte vi igen, till Blekinge och Ronneby för att hämta ännu en sån där glassmoj, vi var framme då vid drygt 7-8 tiden eller så. Sedan bar det iväg hem till lilla Eskilstuna igen. När vi var hemma igen var det så skönt att få komma in till sängen och sova.. dock gick det inget vidare att somna :( Vet inte varför. Vi var hur som helst hemma kvart över ett.

Nej nu orkar jag inte skriva mer.. Måste fortsätta jobba..

Over and out!

Lite tankar och funderingar!



Egentligen har jag tänkt på en sak. Jag läste en kompis blogg som skrev att hennes hund precis blivit avlivad, men ingen anledning.
Denna tanke hör inte riktigt till just det, men det handlar om avlivning.

Varför avlivar man ett djur, etc. en hund när den lider för att den har blivit skadad? Okej, jag vet, man gör det för att det är synd om djuret så att det ska slippa lida. Men om en människa skadar sig då? Vi avlivas ju inte? Det är ju inte synd om oss om vi lider? Djuren är ju lika mycket levande som vi är. Och om det nu finns så mycket saker som kan göras för att vi ska slippa lida och massor av rehabilitering och skit, varför hjälper vi då inte djuren också? Varför ska vi ta bort alla som lider? Då kan vi ju lika gärna avliva oss själva när vi lider när vi är skadade! Det är vad jag tycker. Jag menar, det är inte så konstigt att alla djur försvinner med tiden, vi dödar hälften för att vi ska överleva, sedan dödar vi resten av halva hälften för att de är skadade, och den sista fjärdedelen dödas för att vi ska kunna tjäna pengar på deras päls eller tänder eller vad det nu är!! Idioter! Är det ingen som kan öppna ögonen och bara förstå? Bara se vad själva som pågår? Stanna upp i eran "stressiga" och fulla vardag och se er omkring på hur resten av världen mår!
Och på tal om hur världen mår, det känns som att alla barn i Afrika skulle äta pengarna vi skänker som middag! Alltså, varje jävla år får dem flera miljarder, och inte bara från oss i Sverige då, dem får säkert minst lika mycket från USA och sedan lika mycket från Kina och alla andra i världen, och ändå hör man reklamen går varje vecka om att dem inte har pengar, det ordnas en gala varje år åt dem så att dem kan få pengar, jag menar, äter dem pengarna till lunch eller vad är det som pågår? Eller köper dem de dyraste sakerna till de stackars barnen som knappt vet hur en vardag i livet fungerar, utan att tigga om mat eller liknande, sälja sig på gatan bara för att kunna få lite vatten? Hiv... just ja.. reklam varje dag om att lilla tjejen har HIV och hon är såå sjuk för att hon drack smutstigt vatten, va fan (!?) Pengarna dem får av oss kan dem ju få rent och fräscht vatten! Eller var i helvete tar pengarna vägen?

Nej nu ska jag ta och ringa Petri istället, denna blogg kommer aldrig ta slut annars!
Update later!
Over and out!

Äntligen sambo ;)

Nu är Robin och jag sambos på riktigt, för nu står vi listade på samma adress och samma lägenhet ;)
Eller a, vi blev det den första februari. det är så underbart att leva med honom. Han är min vackraste ängel.

Och det är så mysigt att få hålla på med hästar igen. Dem är ju så mysiga. Min bästis har nämligen 4 st. En korsningsponny, en shettis, och två gottisar. Och fölet, den ena gottisen, Stjärnfall, hon är verkligen min favorit, hon är alltid så mysig när man kommer in och sätter sig i boxen, alltid så lekfull och charmig. När man sitter där så vill hon gärna leka, kanske låter konstigt när jag säger leka med en häst ;) Men hon kommer fram med mulen, tar sin övreläpp (?) och drar ut och drar den snabbt  på kroppen som om hon känner på mig vad det är hon ska bita i/på. Och så har ju hon upptäckt att jag blåser snabbt på henne var gång hon gör så, så det är rätt skoj, fast idag så bet hon mig i ärmen och armen bara hängde och dinglade med när hon slet i kardborren till handöppningen, och sen bet hon av mig luvan, hon tog knapp för knapp och sen var den av :D hahhaa, det var första gången hon gjort så :) Annars så har hon bara tagit tag i den lilla tyg-flärpen som är på dragkedjorna och drar dem upp och ner hela tiden. Och sen idag också så försökte hon bita mg i knät två gånger, undrar vad hon tänkte på egentligen, jag är ju ingen matbit direkt! HAHA! Herre gud vad jag älskar henne.
Men det är bara Geisha jag rider, det är bara hon som går att rida nu när mamma gottis (Lemona) har fång. Det känns att Geisha har stått still länge, hon är väldigt het ute, särskilt på hemvägen då hon vet att hon ska hem till värme och mat.

Jobbet går också skitbra, allt travar på och minm chef är så nöjd med mig. Har börjat vänja mig vid att höra "Shit, det finns bara en som du" "Vi har bara en Johanna och henne måste vi ta väldigt vara på"
Så de tär rätt roligt att höra faktiskt :) Vi har gjort om schemat så jag kommer jobba ännu mer nu än vad jag gjorde förut. Nu är det
Måndag  16-22
Tisdag  9-16
Onsdag 11-22
Torsdag 16-22
Fredag och lördag Ledig
Söndag 16-22


Men det är ju pengar, och det älskar jag. Sen är det skönt att ha något att göra om dagarna också än att bara gå och driva och terroisera Petri och Robin hela tiden. Stackars krakar ibland så jag kan tjata på dem! Förlåt :)

Nej nu ska jag nog ta och fortsätta jobba lite grann. Nu är det bara 3 och en halv timme kvar :) *wiho*

Snälla, om ni läser så kan ni väl kommentera? ;) Då lovar jag att uppdatera oftare och mera :P
Over and Out!

RSS 2.0