22-12-08

Don't know witch path I supposed to take..
Jag vet inte vad det är som har tagit åt mig. Jag känner mig bara helt tom och ängslig. Är det för att julen är här? Då jag vet att alla kommer fira den med sina familjer och att jag vet att jag inte direkt kan det som resten? Vad sjutton är det som tar åt mig? Det finns folk i min närhet som finns, men alla åker iväg eller är totalt upptagna. Jan åker hem till Norrland, Ivar är med sin familj. Malin är med sin kille och sin familj. Michaela är med sina vänner nere i Småland. Rebecka är med sin(a) familj(er). Robin är med sin familj. Men jag då? Vart är det meningen att jag ska höra hemma egentligen? Jag sliter mig själv i tusen bitar. Jag är välkommen hos Robins familj om alla är sams och glada, och visst, hellre är jag med dem och äter gott med mera än att jag sitter hemma själv och glor. Men, Robin och jag är ju inte tillsammans längre, varför känns det så fel att "trampa på" hemma hos dem då när det är med familjen man ska vara, och inte med sitt/sina ex? Varför känner jag mig så jävla liten o otymplig. Gaih *sliter av håret i tussar* Det är bara två dagar kvar sen är det julafton : / *happy face vs crumpy face*

Äntligen kom Kommunfastigheter.. Igen.. Och fixade badkarskanten som har ramlat ner. Dem var här i förra veckan och gjorde det men så ramlade den ner igen efter bara någon timme. Nu hoppas jag verkligen att den sitter fast ordentligt.
Och snart börjar skolan igen. Omvårdnad börjar på onsdag den 7 Januari och Svenskan börjar på måndag den 12 Januari. Så nu är det bara till att slita så mycket det bara går. Så länge jag får en utbildning och sen förhoppningsvis ett heltidsjobb så är jag helt nöjd :) Det är jag nu med då men jag jobbar lite för lite för att överleva, vill absolut inte ha f-stöd heller *urk*..
Nja, om man kanske ska ta på sig ytterkläderna och ta ut hunden. Sedan bär det av ner till stan för att möta Robin och handla en julklapp åt hans mor! Jag har kommit på precis vad hon ska få och som hon behöver också *yay*
Gah! Ut i kylan, off we go!

Over and out!

15-12-08

Hur bra kan inte allt bara bli på en skala? Jag ska börja plugga omvårdnad i Januari. Till och med min chef rekomenderade mig att börja med den. Eftersom vi kommer bli Shell/7eleven så har ingen någon aning om hur allt kommer se ut. All personal ska flyttas med som det står i kontraktet men samtidigt så kanske dem sparkar några för att vi (eventuellt) skulle vara för många eller så.. Så hon sa det till mig idag utan att jag ens hade börjat säga något! "Såg att du hade kommit in, vad kul." och så pratade vi på lite om det och så sa hon det att "hade jag varit dig så hade jag skaffat mig utbildningen. I mars så vet ingen hur det ser ut och det går alltid att kompremissa med jobb och skolan m.m."  yey. Så nu är det dags i Januari :) Woho! Hur glad kan man inte bli?
Jag har setat nu en stund och funderat på vad Rebecka sa till mig här om dagen "Du har ju allt, du har jobb, du ska plugga, du har eget (något mer?)" Så visst, jag har väldigt mycket. Och det är jag glad för. Sen får vi bara se om jag orkar jobba och plugga samtidigt ^^ men det ska nog gå bra. Petri har lovat mig att hjälpa mig med Curre också, så när jag ska plugga hela dagarna eller jobba så kommer han ta hand om honom så länge. Jätte bra!
Så nu blir det att jag kommer plugga till undersköterska i 1 ½ år (3 terminer) och samtidigt plugga Sv A igen och på det så ska jag jobba mina 25 % + extra vid behov. Gud jag kommer verkligen bli sliten och trött. Så kommer jag vara mycket off från Januari, ha tålamod. Kommer bara bli allmänt sliten. Utbildningen är praktik belagd också och själva pluggadet vid böckerna gör man hemma sen. Så jag kommer säkerligen vara helt död.
(När jag läser vad jag skrivit så konstaterar jag att jag är en usel bloggare >.<)

Nu är det off to go med alla papper, ringa CSN om studielån och sen är det dags att glo runt efter böcker till allting.
Over and out!

06-12-08

Morgonen var seg som tusan, gick upp kvart över 5 imorse för att sitta i bilen och åka härifrån kl 6.30. Resan bar av till storstaden Stockholm och hundmässan. Träffade Therese, Sanna, Torbjörn och Carlos (hund) + matte och självklart Michaela. Det var riktigt riktigt roligt, dels att få gå på sån mässa för första gången och sen få träffa dem andra grey. ägarna. *ler*
Petri kom och hämtade mig och Michaela kl 16 och det tog inte mer än 3-4 minuter, sen sov jag ^^ Vad kan jag säga mer än att jag var supertrött? Funderar på om jag ska orka ta mig ner till Hemköp nu och handla något gott och sen krypa ner i sängen kanske :S Klockan kanske är lite tidigt, men då kommer jag förhoppningsvis upp tidigare än vad jag brukar göra :)
Stockholmsmässan btw var oslagbar. Hittade massor av intressanta och smarta saker. Dels lite olika foder prover med mera och sen XL-grisöron. Då menar jag verkligen att dem var XL. Dem var alltså större än hela min hand. Det tog till och med 20 minuter för Curre att äta upp hela. Dem kostade lite mycket (10kr st.) men dem var så stora så jag var bara tvungen att köpa dem, då har Curre något att göra en stund. Och hundfoderproverna blev inte så populära, men dem verkar slinka ner fint iallafall... :)
Det är tråkigt som tusan att skriva blogg nu för tiden :/


Nu ska jag ta och fortsätta glo lite på Kicking & Screaming och umgås med Robin och Robert.

Over and out!

01-12-08

Today we can change, tomorrow's to late.
I'm yours forever and i'll always will be.

Jag har fått flera tider på jobbet *woho* så nu kommer jag jobba mycket mer och det är riktigt kul. Sen är det ännu roligare att jobba när man har fantastiska kollegor och när kunderna är skojfriska och på topp humör. Trivs man med sitt jobb så gör man, och det kan jag verkligen säga att jag gör :) Min kollega Titti och jag träffades i tisdags och gick på PartyLite. Det var riktigt intressant. Och jag hittade självklart julklappar åt min kusin och hans fru. Så nu har jag två klappar kvar. Och jag vet precis vad jag ska köpa åt dem. Men det tar jag när jag får min lön i december nu :)
Nu är det snart en månad också till Robin flyttar. Det är både skönt och inte. Det är skönt för att då kan vi verkligen vara som vänner. Ha kontakten på det sättet och ses då och då, än att bo tillsammans och leva så tätt inpå varandra fortfarande. Sen är det verkligen inte skönt att han flyttar för det kommer bli totalt tomt här. Jag är van att alltid ha han nära mig och precis vid mig hela tiden. Att han alltid finns där för mig. Nog för att han må göra det när han flyttat också, men det är inte helt samma sak heller :( Usch, det är så j-a jobbigt. Mixade känslor kallas det..

På tal om mycket som händer, nu är det 23 dagar kvar till jul. Jag har både turen och oturen att jobba dagen innan julafton och båda dagarna efter. Och självklart är det stängning som vanligt :P Sen vid nyår är det 30 dec. och 1 jan. Lite tråkigt för då kan man inte ut och ha kul med kompisarna på så vis och ha det kul och fira nyåret. Nu är det istället att jag kommer ta det lugnt, visst kan jag ut och festa med dem och sånt, men det är ingen höjdare att stå (förhoppningsvis inte) bakis och jobba sen istället. Jag får helt enkelt se vad som händer. Jag har inte funderat så mycket och har inte ens planerat någonting :) Jag vet iallafall att den 29 dec. fyller min kära mormor år så då ska jag köpa en tårta och kila upp till henne med hunden och umgås med lite fika. Någonting måste hon få. Hon fyller trots allt 82 år :D *go granny*

Jag var med Micke på stan här om dagen och köpte ny jacka. Den är super skön och riktigt snygg. För omväxlingsskull så är den mörkbrun också. Skönt med omväxling och förnyelse än gamla vanliga tråkiga svart eller hemska vit som bara blir smutsig direkt man sätter på sig den. Jag hade räknat med att den skulle kosta 600 kr. Men det var visst halva priset på den, så sa jag till hon i kassan  "Jaha, jag trodde det var 600, jag såg ingen lapp på något"... Jag fick till svar "*skratt* ja, men du kan få köpa den för 600 om du vill det :)" jag svarade med ett leende att "nja, jag tror jag tar den för 300 om det går :D" och förvånad som jag var så fick jag den för det. Det är alltid roligt när det kostar mindre än vad man har förväntat sig :)

Nu ska jag och Petri ev. åka till Västerås och glo runt lite och slänga i oss lite käk :)
Over and out!
RSS 2.0