2011-03-30

Jag har inte alls mycket att säga men vill bara bjuda på två härliga bilder som togs i förrgår på väg hem från dagis.
Jag älskar dig Julia, över allt annat <3
Lika glad som alltid <3
Exalterad över att änderna går precis bakom mig. Ibland önskar man att man kunde komma snabbare till andra ställen än vad man egentligen kan :) <3

Söndag

Usch vad jag avskyr söndagar. Dags för ny vecka. Samma visa varje vecka, samma visa varje gång snarare.. Helgen har varit helt okej. I lördags var vi över till Julias gudfar och hälsade på som var hemma hela veckan från Norge. Eftersom han fyllde 30 så fick vi lite smörgåstårta också, och Julia fick en ett års present av honom.
Dagen idag har bara varit slappade helt och hållet. Jimmy har varit här hela dagen så vi har handlat och gjort mat och snart ska han åka iväg till sin innebandyträning. Själv så ska jag ta och bara vara med Julia och så ska jag ta och kolla om från starten på Glee säsongerna.. Jag känner mig bara så otroligt seg och känner att jag vill ha något att göra. Mitt i skrivandets stund också så sa Jimmy ungefär samma sak fast i andra ord :P
Annars, ja.. Inskolningen har gått jätte bra. Nu är skruttan inskolad och klar. På tisdag är det dags att gå dit igen och man har märkt efter dessa två veckor med inskolning att hon har vridit sitt dygn, från att vakna runt halv 9 - halv 10 på morgonen så vaknar hon numer halv 7 - 7. Dock så vaknade hon under dessa två veckor kl 6 på morgonen trots att vi inte behövde gå upp förrän 7 - halv 8. Så hon somnade om ganska snabbt igen tills jag var elak och väckte henne istället ;)
Nej, nu ska jag ta och leka lite med Jimmy och Julia på golvet innan han sticker iväg. Man kanske kan få tiden att gå lite mer då iaf.
Jimmy och jag har iaf hittat tillbaka till varandra och ska börja på en ny kula! :) ♥
Bjuder på en tjej som är stolt över en av sina födelsedagspresenter! ♥

En tand mindre och inskolning

Ja idag började min lilla tjej på dagis, första dagen idag. Vi var där i en och en halv timme trots att vi bara skulle varit där i en timme. Men hon var nöjd och lekte och donade när vi hade inskolningssamtalet samtidigt. Vi skulle egentligen ha tagit det samtalet i fredags men hon var sjuk då. Men Julia var jätte duktig hela tiden, lite små blyg för läraren i början när vi kom in men det släppte väldigt snabbt. Imorgon är det ännu en dag så det ska bli intressant att se hur lill tjejen reagerar igen.
Så dagen har varit full av saker precis hela dagen och Julia slocknade på en gång utan ett enda pip när jag lade henne nu på kvällen. Först hade vi inskolning från halv tio till elva tiden, så gick vi och mötte Sofia och Olivia för att gå ner och träna. Känns att man inte har varit med på Core på ett tag nu, och det känns ändå skönt i kroppen, jag orkade med trots att jag varit borta i två veckor. Efter träningen så gick vi och åt lite onyttigare mat och sedan traskade vi omkring i centrum för att fördriva tid. Det var helt onödigt för mig att gå hem för att sedan gå tvärs genom stan igen bara för att gå till tandläkaren. Och trevligt hade man, det är alltid lika roligt att umgås med Sofia.
När jag väl kom till tandläkaren fick jag ändå vänta i halvtimmen för att Jimmy skulle komma och hämta Julia under tiden jag var där. Jag trodde även att jag skulle få gå på ett sånt där onödigt samtal till en tandhygenist om "hur man borstar rätt..." osv, men tji fick ju jag. När jag kom in i rummet så såg jag en skaplig spruta. Jaha, jag skulle dra ut en av 3 visdomständer idag. Jag hade missuppfattat att det var den 24e jag ska till den där hygenisten. Så nu är jag en tand fattigare, lever på alvedon och har fortfarande blödningar i munnen (trots att det nu är 5 timmar sedan jag fick ur den). Tandläkaren tyckte även att jag skulle gå och köpa mig en trisslott för att hela tanden kom ut med roten trots att roten var delad och växte snett. Men inte har jag köpt en trisslott inte, vem fan har råd att lägga ut på sånt när man får betala över 800 kr för att dra ut en liten tandjävel?! Snacka om att ta min budget i ett svep. Jävla syltare!! Nästa tand åker ut den 28e och då har jag iaf fått nya pengar till det. Skönt är ju det, då kanske budgeten slipper spricka så här igen och så kan man bygga en ny efter vad det blir kvar.
...Men nej! Nu missade jag ju vad som hände i "en unge i minuten" bara för att jag ska sitta här och berätta om mitt liv (",). Och nu blev det paus igen bara för det! Suck, men men, det finns ju alltid att kolla igen sen.
Så nu ska jag ta och sätta mig vid tv;n igen och sedan är det dags att natta kudden så man kommer upp i tid till dagis imorgon, eller ja, snarare att man hinner vakna och fixa saker här hemma innan man ska iväg dit och inte blir som idag, vakna, äta och gå direkt. Julia höll på att slockna sittandes med huvudet lutat på fötterna i morse. Stackarn hade inte själv vaknat förrän vi skulle iväg. Så går det och imorgon ska INTE bli samma visa igen. Men oavsett försovning eller inte så är jag super nöjd med dagiset. Dem har så bra saker (som att ingen får hämta Julia om inte vi har sagt till om någon kommer och dem är ute väldigt mycket med barnen) och dem verkar så fina.
Men nu kilar jag vidare.. 
Sov gott världen :)

Ett år sedan...

...Vid den här tiden för precis ett år sedan är många minnen. Jimmy och jag skulle "fira" våran 1 års dag i efterhand med att gå ut och äta på Ming Palace. Vid den här tiden hade vi ätit klart, vattnet hade gått och vi satt i bilen på väg hem och jag knep för fulla muggar för att inte läcka vatten och vi var upp och stresspackade väskan till BB. Om en halvtimme är det precis ett år sedan dem talade om för oss att vi fick bli inskrivna och ligga kvar i väntan på att lillfian skulle komma. Imorgon bitti när jag slår upp mina ögon och får lyssna på hennes prat och knackandes i väggen att jag ska vakna är inte sig likt om man jämför med förra året. Då låg vi på förlossningen och BB. (Dock beroende på när hon väcker mig imorgon).
Idag har vi ändå haft en super bra dag. Julia fick leka tillsammans med Olivia på morgonen medans jag var hos tandläkaren. Efter det så följde dem med oss ut till Tuna Park där jag köpte en present från min mormor till Julia, ett par träningsbyxor åt mig och lite kylskåpsmagneter som jag satte in dagisbilderna på mina underbara kusinbarn. Och på kvällen kom Jimmy hit och vi åkte och handlade sakerna som jag behöver på fredag för att göra tårtorna tills på lördag. Och imorgon ska Julia och jag gå bort till Maxi och köpa en liten och färdig tårta som Jimmy och jag kan äta tillsammans med Julia när vi firar henne. Något måste vi ju göra när hon fyller, trots att vi är separerade så kan vi göra saker tillsammans :) Lovely! ♥
Men närsom ska jag ta och knata iväg till sängen, jag har lyckats vända mina dygn från att lägga sig runt 1-2 på nätterna och gå upp 8.30-9.30 till att lägga sig runt 23 och gå upp runt 8.30-9.30. Frågan är hur jag ändå kan känna mig så död trots att jag lägger mig tidigare?! Jag sover nog som en påse nötter :/
Så jag tar och kilar vidare och ser fram emot morgondagen.
God natt
*Nej, jag har inte vält katten. Jag lovar, jag har inte gjort någonting. Vad hände?!*
RSS 2.0