Tisdag 31-08-2010

Japp, då var det snart onsdag nu igen då. Mitt i veckan. Lill-lördag. Spännande?! Nae, inte riktigt. Jimmy åker ju iväg.
Det händer inte alls mycket just nu. Jag har packat klart väskan som jag ska ha med till badhuset eftersom jag och Sofia tänkte gå dit med barnen. Jag fick sysselsättning för imorgon och det är riktigt skönt, plus att man gör något som faktiskt är riktigt roligt. Jimmy ska strax äta och sen ska han ta och packa sin väska för sin tripp till Linköping. Som tidigare nämnt så skulle ju han åka F1 bil som hans jobb betalar (en jävla tur det eftersom det skulle visst kosta uppskattningsvis 20,000 per person...) Så från det att jag sluter ögonen för kvällen ikväll så kommer jag vara själv med Julia tills någon gång på torsdag kväll, that's life!
Jag ska ta och äta min choklad riskaka och sysselsätta mig med att hänga upp sängkläderna som är rentvättade, sedan dags att ladda ny maskin för att sen sussa för natten.
Så jag bjuder även på en bild från tidigare ikväll :)

Julia gillar att sitta snett och äta gröt. Speciellt när gröten kommer bakom henne :)

Måndag 30-08-2010

Nu var det måndag igen. Vad tiden går fort, om bara 4 dagar så blir min lilla skitunge 6 månader (!). REDAN! Det är nästan för mycket på för kort tid. Men samtidigt blir hon bara sötare och så blir det roligare nu när hon är med lite också än tidigare. Jag älskar henne lika mycket för det <3
Idag händer inte mycket alls. Hannah + Melina, jag och Julia tänkte kila ner till badhuset och ta ett dop iallafall. Det ska bli roligt att se hur Julia reagerar på det.
Det är dock ingen höjdar värme ute så Julia kommer redan få börja med sina fleece overaller. Det är bara 11 grader här hemma (ute alltså).
Nu känns det som att jag inte alls har något vettigt att säga som vanligt så jag återgår till att rensa undan sommarkläder ner till källaren och hänga lite tvätt.
Min älskade lilla fis (16-08-2010)

Fredag 27-08-2010

Just nu befinner vi oss i Laxne och vi kommer vara kvar hela denna helg igen. Det är så skönt att vara här ute, det är så lugnt och skönt. Man kan bara vara. Det är underbart.

Just nu funderar jag mest på om man ska ta och gå upp och lägga sig och säga hej då för denna dag. Jimmy är jätte osocial och pratar i telefon och det enda han gör igen är att skryta om att han ska åka mini F1 bilar på onsdag. Ingen orkar bry sig om det. Visst, det kanske är en upplevelse för honom men ingen orkar lyssna på sättet han skryter om det hela tiden. Urk!

Imorgon får jag min sov morgon och då är det upp till bevis hur pass Jimmy kan försöka lära sig rutinerna som jag har på Julia. Han rubbar alltid dem. Jag avskyr det. Och även om jag ska få en av helgdagarna som sov morgon så kommer han in med Julia till oss (eller lägger henne i sängen när hon vill vara uppe och leka lite..) som gör att jag vaknar till helt och har inte en chans att somna om. Jävla gubbjävel säger jag bara. Han är helt omöjlig och okapabel till mycket och väldigt lite sammarbetsvillig. Nåväl, han är väl som han är.

Nu ska jag gå igen för att vara lite social. Jag återkommer väl när jag är på lite bättre humör. Just nu känner jag mig väldigt bitter och tragisk.


Onsdag 25-08-2010

Mycket har hänt under de senaste fyra dagarna som jag inte har uppdaterat, men jag har återigen problemet att komma på hur jag ska börja när jag ska skriva allting. Och det känns som att när jag förklarar någonting så känns allting bara rörigt istället. Eller så är det kanske bara så jag känner när jag sitter här och formulerar mig.
I lördags så var Jimmy och Magnus med mig och Sofia på BalanZe och tränade. Under Å-festen så fick Jimmy ett frikort som man kunde gå in en till två personer på. Mycket skönt och mycket roligt. Men fy fan vad jag fick träningsvärk på kvällen, och på söndagen sen då, det ska vi inte ens prata om >.< USCH! Jag tyckte att när jag väl stod/satt/låg där och tog vikterna så kände jag mig jätte klen med mina ynka 6 kilon i vardera hand. Men jävlar vad det tog.. Jag är nog helt enkelt jävligt klen.. Eller bara allmänt lat ;) Så vi ska försöka slita med dem en gång till. Både jag och Sofia kände oss mer peppade när dem var med och pusha en.
Idag gick Julia och jag med Hannah ner till stan i brist på annat att göra. Det var fruktansvärt skönt att komma ut, men eftersom det var rätt kyligt (typ 12.5 grad) när vi skulle gå ner (runt 10 tiden) så tänkte jag att jag skulle sätta på Julia fleece overall istället som värmer lite mer än bara fodrade jeans och college tröja. Det skulle jag nog inte gjort, även fast det fortfarande är svalt så är det ändå kvavt, hon blev varm men inte svettig. Så hon var väl lite små sjåpig men inget direkt att bry sig om. Hon var nöjd och glad större delen av tiden i alla fall. Och helt plötsligt så får jag ett samtal av Jimmy med en oväntad fråga. Han tycker att jag "gnäller" när jag säger att jag oftast är hemma och inte gör så mycket på kvällarna utan att jag vill göra något med Jimmy när han väl är hemma. Så han frågade om vi ville gå på cirkus ikväll. Han hade fått tag i två stycken fri biljetter så vi ska ta en promenad till Skogsängen ikväll och se massa djur uppträda med mera. Hoppas Julia är en snäll tjej då och inte en övertrött tjej :P
Jimmy kunde tyvärr inte komma över en tredje fri biljett så Hannah skulle köpa en på 7:ans. Vilket inte heller gick. Mannen hade däremot biljetter hemma så vi skulle komma tillbaka klockan 17 och få två biljetter av honom. Han uttryckte att vi skulle få två så både jag och Hannah antog att vi inte behöver betala för dem, men det återstår att se när vi hämtar dem sen :)
Nästa vecka vill jag ha sysselsättning av någon. Någon som ställer upp?! :D
Jimmy ska iväg med jobbet och åka mini racer bil, typ formel ett eller något sånt skit. Jag är inte så intresserad av det men han är extremt exalterad över det. Han åker från jobbet på onsdag och är borta tills torsdag kväll. Visst, det är bara en natt, jag borde inte klaga. Men samtidigt så blir jag helt själv med Julia en dag, en natt och en dag till. Det är skönare på kvällarna då Jimmy kommer hem och jag kan få ta det lugnt på ett annat sätt även fast jag kan ta Julia. Då vet jag nämligen att jag kan säga åt honom att jag vill göra det och det så han får ta henne då. Men nu blir det ju inte samma sak. Jag kommer bli ensamstående mamma för två dagar ;) haha! Jag överlever, men vill jätte gärna ha sysselsättning!!
Martina (Jimmys syster) ringde mig idag. Hon hade storstädning av deras förråd och frågade om jag ville ha lite saker till Julia. Så vi kommer få 4 st. canvas tavlor (nalle puh, heffaklumpen, ior och tiger) samt en trehjuling (cykel). Yay! :D
Emelie - Ja jag tycker verkligen att du ska ta och uppdatera din blogg igen och börja hålla dig till det. Jag har tröttnat på att gå in på din där det aldrig uppdateras någonting. Jag vill ju se kort på lilla Hampus och hur allt går för er. Julia har varit jätte gnällig och pipig när tänderna började komma fram. Hon ville ha sysselsättning och uppmärksamhet hela tiden, och emellanåt hjälpte inte ens det. Hon klarade sig dock från feber och hela det där, så det var riktigt bra. Men det lär väl komma när nästa tänder kommer :( Okej, ja det är klart att det kommer med tiden. Har ni han ligga mycket på mage utan underlag då? Så han kan träna mer på att ställa sig så han inte glider på filtar med mera? :)
Nej nu ska jag kila iväg och fixa lite här hemma. Först ska jag redigera lite till en header till en väns blogg :)

Lördag 21-08-2010

Jag vet, jag vet, det är jätte länge sedan jag uppdaterade. Det händer så mycket hela tiden så jag hinner aldrig riktigt sätta mig här. Plus att när jag väl har tid på kvällarna eller så så finner jag helt enkelt inte en lust att uppdatera. Sedan är det ganska tråkigt. Flera läser, färre kommenterar :(
Därför blir det typ bara en kortfattad uppdatering. Så fort Jimmy matat klart Julia så ska jag försöka se om hon vill sova en stund.
Den senaste tiden så har det varit Å-festen i staden, inte för att det direkt var så mycket att se eller göra så var det bara skönt att få komma ut och inte känna att man måste göra det, och det, och det osv. osv.
Jimmy och jag var även på IKEA här om dagen och införskaffade en matta till Julias rum. Jag har tröttnat på att hon bara ska få ha ett tomt golv typ, så nu har hon en jätte fin (ROSA!) matta att leka på. Hon fick ligga och leka på den redan samma kväll och hon var väldigt intresserad av att känna på den, sen blev leksakerna intressantare.
Julia har även börjat ställa sig i krypställning, och den senaste veckan så har hon börjat gunga extremt fram och tillbaka. Antagligen lär det komma igång med det ganska snart också. Julias tänder har även kommit fram lite lite mer men inte så mycket.  Hon är så fruktansvärt söt, speciellt när man ser de två vita prickarna i munnen när hon skrattar och ler.
Imorse var det lite jobbigare däremot. Det var meningen att vi skulle hjälpa Jimmys halvbrors pappas bror att byta till nya framdäck. När vi väl är framme på Jimmys jobb så ser dem att det var fel dimension. Jaha, det var roligt tänkte jag. Vad ska vi fördriva tiden med i en timme lite drygt i väntan på att träffa Sofia och Magnus?! Julia somnade ju i bilen när vi åkte från jobbet så vi fick lov att bara åka runt lite. Lagom tills klockan blev kvart i tio så tröttnade vi och gick in på BalanZe (vi alla 4 skulle träna tillsammans..). Egentligen skulle vi inte ens fått komma in då dem inte hade öppet ännu, men dem blev inte arga för det (som tur var! :)) När S och M väl kommit ner med Olivia så körde vi igång. Jisses, Jimmy körde skiten ur mina armar så nu är dem nästan som spaghetti och dem är alldeles ömma. Han ska nog banne mig få igen sen ;) HAHA!
Efter träningen gick vi till 21:ans café och åt lunch, sedan om lunchen var så super nyttig efter träning det är en annan femma (nachotallrik och äppeljuice). Vi gick ett varv på stan då bägge barnen sov, så vi passade på att gå ner och bowla. Parvis så lade vi ihop alla poäng och stackars S och M förlorade ändå :S Bättre lycka nästa gång ;) M ville ha revansch så det ska han allt få.. Sen.. Vid ett bra tillfälle ;)
Efter det så åkte vi åt varsitt håll. Jimmy och jag for till Willys (dem skulle haft 2 pkt blöjor för 169:-) MY ASS heller! Det enda de hade var för 98:- om man handlade för 300:-. Skit tänkte jag så jag tog ett pack byxblöjor istället. Nöjer mig bra med det ändå :P Och nu är vi här. Om vädret håller i sig senare under kvällen (när Julia sovit sin stund) så ska hon få lite Potatis & Broccoli och sedan ska vi vandra ut till lekparken och gunga. Hon gungade första gången i bebisgunga igår och hon tyckte det var jätte roligt. Sen när hon började tröttna så satt hon bara där och stirrade. Gjorde ingenting, sa ingenting, utan bara... Satt.. :)
Nej nu ska jag ta och leta runt på Blocket och lite andra ställen efter 2 amstaffer som har blivit stulna (fred. 13/8). Dessutom är den ena nybliven mamma (dock är valparna så gamla att de äter torrfoder, men de behöver sin mors uppfostran) och den andra har nedsatt hörsel.
Off we go! Adiõs my friend!

Måndag 09-08-2010

ad heter ditt barn?
Minna Astra Lycka Johanna Salkert
När var du beräknad att föda?
3 december 2008
Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Nej, hon kom 24 november istället.
Hur stor var barnet vid födseln?
46 cm och 3335 gram
Hur lång tid tog förlossningen?
Drygt 12h från att jag kom in på förlossningen tills att hon var ute, 23 minuter krystvärkar.
Tog du någon smärtlindring?
Ja, epidural & akapunktur.
Är du tillsammans med barnets pappa?
Ja, sambo och förlovad.
Tog ni reda på könet?
Ja, fick veta på tittutultraljudet.
Om nej, vad trodde ni att barnet var för kön?
Jag trodde först pojke, sen flicka.
Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Nje, bara förslag.
Hade du en svår graviditet:
Nej, svår graviditet tycker jag kräver mycket, alla graviditeter är svåra på sina egna sätt.
Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Oja, vill ha många! :D
Har du fått några bristningar?
Fick många i slutet av graviditeten.
Var du nervös inför förlossningen?
Nej.
Hade du några cravings?
Några.
Hur reagerade du/ni när du plussade?
Otroligt chockad, men lycklig. :)
Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
4 veckor.
Hur mycket gick du upp i vikt?
26 kilo.
Hur länge ammade du?
Ammade 6 månader, var sedan tvungen att sluta.
Vem är barnet mest lik?
Jonas tycker mej, jag tycker Jonas. :p
Vad är det bästa med att ha barn?
Allt bortsätt från sömnbrist och henns kräkande, sjukhusbesök och sjukdomshistorik.
Vad är det sämsta med att ha barn?
Sömnbristen, henns kräkande, sjukhusbesök och sjukdomshistorik.
Är ditt barn döpt?
Nej, namngiven.
Hur gammal är barnet nu?
20½ månad! :D
Vad heter ditt barn?
Julia Eva Elisabeth Nordström
När var du beräknad att föda?
8 mars 2010
Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Nope, hon kom den 3 mars
Hur stor var barnet vid födseln?
49 cm och 3420 gram
Hur lång tid tog förlossningen?
Vattnet gick runt 21.15. Värkarna började 23.00, hade etablerade värkar från 07.00, Krystvärkarna höll på i 29 minuter
Tog du någon smärtlindring?
Nix, inte om man räknar lustgasen ;)
Är du tillsammans med barnets pappa?
Absolut.
Tog ni reda på könet?
Ja, vi fick veta på v. 20 UL.
Vad trodde ni att barnet var för kön?
Jag trodde flicka redan från början. Jimmy trodde pojke.
Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Nja, vi hade mest förslag och trodde vi bestämt oss för Stephanie.
Hade du en svår graviditet:
Nej, svår graviditet vet jag inte om jag vill kalla det. Allas graviditeter är olika så det är svårt att säga. Jag höll igång som vanligt bara att jag hade lite jobbigare att gå mot slutet.
Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Både ja och nej.
Har du fått några bristningar?
Inte en enda, eller jo, en precis ovan naveln, men den döljs av piercingen. Och så har den redan bleknat bort.
Var du nervös inför förlossningen?
Inte så jätte mycket. Mer orolig ifall något skulle gå fel, men det var bara tänka att det finns läkare där som kan sina saker.
Hade du några cravings?
Några stycken, Kitt-katt, protein oboy VARJE morgon!
Hur reagerade du/ni när du plussade?
Jag blev glad och kunde inte tro det var sant. Glad men chockad. Jimmy var väldigt chockad. Han hade inte förvänta sig det då.
Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
Jag fick veta det av läkaren när de tagit blodprov. Då var jag i vecka 5.
Hur mycket gick du upp i vikt?
14 kg.
Hur länge ammade du?
Jag kunde bara helamma tills hon var 3 veckor då vi märkte att hon inte blev helt mätt. Och slutade helt när hon var 6 veckor.
Vem är barnet mest lik?
Vi ser ingen skillnad alls på vem. Jag har dock inga bebiskort så jag kan inte jämföra. Men många säger i alla fall att hon är lik Jimmy.
Vad är det bästa med att ha barn?
Man har någon att älska i evighet och som alltid kommer vara en del av dig.
Vad är det sämsta med att ha barn?
När Julia är övertrött och bara skriker, när hon själv inte vet vad hon vill och bara gråter och vad man än gör så duger ingenting.
Är ditt barn döpt?
Nej, inte ännu. Vi ska strax ha dop för henne.
Hur gammal är barnet nu?
5 månader och 6 dagar.


Dags att bevisa att det är tänder på gång. Det finns folk som inte tror på oss och kräver bildbevis.


(Klicka för större)




Söndag 08-08-2010

Jag och Jimmy hade jätte strulig ekonomi och att vi skulle snart hamna på inkasso. Julia ligger på golvet och pratar med plankorna, Jimmy sitter precis bredvid henne och försöker leka. Jag går runt och pratar allvar med Jimmy. Jimmy frågar mig vad jag tycker att vi ska göra åt det. Jag sa att jag inte visste och plötsligt kom med förslagen att döda Julia. Jimmy frågade hur jag tänkte de. Så jag svarade att jag vet inte, knäck nacken på henne eller någonting. Jimmy sa nej, men det kan vi väl inte göra. Eller?! Vill du vara med då?! Annars skulle jag gå därifrån. Jag trodde ändå aldrig att han skulle göra det. Och så ropar han att nu kunde jag komma igen. Och när jag kom tillbaka till min lilla älskade tjej så låg hon död på golvet. Det såg ut som att hon bara låg och sov. Då förstod jag att Jimmy hade gjort som jag sa, knäckt hennes nacke. Jimmy hade till och med tagit massor av kort på henne som sista minne av henne. Jag såg korten och blev så jävla ledsen. Jag ångrade mig på en gång. Jag skrek åt honom och frågade hur fan han ens kunde göra så, och han sa att det kommer bli bra nu och så tröstade han mig.
Jag minns att jag grät hysteriskt och tog upp Julia för att bara få hålla om henne.
Rätt var det var vaknade jag av att jag var super ledsen och Jimmy höll om mig och frågade var det var med mig. Efter en stund förstod jag att det bara var en mardröm och att jag hade Jimmy där som tröst. Det tog säkert tio minuter -en kvart innan jag berättade för honom, då hade jag lugnat ner mig. Men när jag väl började berätta så blev det värre igen. Den var så jävla verklig. Det sved som fan i mitt hjärta. Jag trodde aldrig att en dröm kunde kännas så jävla sann. Efter en stund sa Jimmy åt mig att gå in till hennes rum och se efter själv att hon fortfarande levde. Jag tog på mig morgonrocken och öppnade dörren till henne. Sängen rörde sig på en gång och jag gick fram till henne och såg att hon var på väg att vakna för att jag kom in så pass fort. Jag stod och tittade på henne en stund och fällde någon tår till, sedan gick jag ut därifrån innan hon skulle vakna. Så gick jag och lade mig igen hos Jimmy. Han talade lugnt om för mig att det bara var en hemsk dröm.
Men jag förstår inte hur jag kunde komma på sådana saker. Tidigare idag när jag berättade det för Hannah och Micke så började jag nästan gråta igen. Och när jag tänker på drömmen så ser jag fortfarande hur Julia låg i sin Bamse body och "sov" på golvet. Jag såg aldrig ansiktet när jag kom in i rummet, utan hon låg med bakhuvudet och vänster sida mot mig.
Jag hatar såna drömmar. Dem är så jävla äckliga och det är nog det värsta en mamma kan drömma om när ens barn betyder mer än livet själv.
Jag älskar min Julia mer än någonting annat. Hon är mitt allt och kommer alltid förbli det. Jag kommer aldrig låta någonting hände henne <3
(Klicka för större..)

Torsdag 05-08-2010

Julia har just nu två tänder på väg upp, frampå i underkäken. Man ser att det är vitt och att det är vasst. BVC sa däremot att det bara är tandanlagen (då var det inte vasst utan då såg man bara vit nyans..) och att Lisa sa även att tänderna ser ut som att de ska komma upp i tandköttet på utsidan, men jag vet inte. Det är faktiskt tänder ändå. Annars skulle det ju inte vara vasst och så tydligt som det är.
Och så är hon även på väg att börja krypa. Hon har upptäckt att hon kan ställa sig i krypställning, men hon har inte kommit på det där med att hålla sig uppe och krypa iväg ännu. Och hon har till och med upptäckt att hon har öron. Julia verkar tycka det är väldigt intressant att ta på dem, samt om hon har mössa eller pannband. Tänk att hon blev så stor så snabbt. Snart kommer hon springa runt också. Det kommer bara säga *swisch* så är man där. Hon kan till och med redan ha skor. Hon har redan storlek 17. Och hon har nästan vuxit ur alla 62. Vissa kan hon ha men vissa är någon tajta nu. Byxorna har vi rensat ur och det var en hel del som hon inte kunde ha längre. Nu känns det som att hon inte har några byxor kvar längre även fast hon har flera stycken. Min älskling, så stor men ändå så liten
Igår tröttnade jag på att katterna ska in i badrumsskåpet och ta mina smink puffar. I förrgår så skulle Nicke in där på och ta någonting, så han hade ut min nya parfym, rakt i golvet och den gick naturligtvis sönder. Jag som inte klarar av starkare dofter så så fick jag bo ute på balkongen hela eftermiddagen och kvällen. Jävla katt jäkel..! Så igår när Jimmy och jag var ner till Babyproffsen för att kolla efter dop klänning så köpte vi en barnspärr, så nu jävlar ska inte katterna in där igen. Jag får det lite trixigre att komma in i det, men det kan jag leva med. Nu måste jag köpa ny parfym igen. Usch.
I alla fall, åter till saken. Jag tog en flugsmälla och drog under bokhyllan, jag fick fram massor och massor av dammråttor, tre st tamponger, två st lipsyler. Katterna verkar ha haft roligt med mina saker alltid. Hmm! Men så när jag tog och gjorde samma sak under kylen fick jag fram två påsklämmor (tack..) och deras råttor. Så de fick tillbaka sina tre råttor som var varit borta i evigheter. Och när vi var i Västerås igår och köpte ny kattsandslåda till badrummet så köpte vi även fem stycken till. Så nu har dem så roligt så de dränker till och med dem i vattenskålarna, en efter en ligger de blöta nedanför skålarna. På sätt och vis är dem så himla söta och gosiga, men ibland känner man bara för att stänga in dem i en garderob eller någonting..

Onsdag 04-08-2010

Mitt i veckan igen. Varför går tiden så himla fort? Julia har till och med blivit 5 månader nu. Känns att hon verkligen börjar bli stor.
Idag är det regn och tråk väder igen. Vad tusan ska man göra idag?! Jimmy har regnskyddet till vagnen kvar i bilen, så jag ska se om han kunde komma hem på lunchen med det så att Julia och jag kan knata ner till stan i eftermiddag. Vi har inget speciellt att göra nere på stan men för att fördriva tiden så varför inte?! Det jag vet att vi ska göra är att vi ska in på banken och öppna ett eget konto åt Julia och sedan låsa det så att man inte kan ta ut någonting förrän man säger till om det. Nog kan vi vara starka nog att kunna stå emot att ta av hennes pengar, men vi båda är överrens om att det känns mycket bättre om man låser det ändå, då slipper man känna "men vi tar lite därifrån så länge.." om man ska ha någonting åt Julia. Det är pengar som hon ska ha när hon blir stor för att ha något att börja med, och inte få ett helvete som jag fick. Jag började utan någonting, varken pengar, husrum eller kläder eller nå. Så Julia ska få det bästa som möjligt går <3
Sedan ska Julia och jag även traska förbi Barnens Hus nere på Sveaplan och kolla ett pris på en dopklänning och sedan ska vi köpa ett rosa snöre och sätta på dopklänningen.
Nu blev tvättmaskinen klar så jag ska ta och hänga upp det, ta fram kläder åt Julia för dagen och platta mitt hår. Ha en toppen dag i detta skit väder :P
Melinda: Det är våran granne (Hannah)s föräldrars hus :)

Måndag 02-08-2010

Då var det ännu en helg avklarad. Och nu är huset i sin princip klart. Det blev riktigt bra! Jag kommer lägga upp lite bilder på det lite längre ned.
Idag var Julia och jag ner till BVC för vaccination, vägning och mätning. Hon fick ta vaccin trots att hon var lite små förkyld, men om det hade stått som en 11 ur näsan och feber så hade hon inte alls fått göra det. Så det var skönt att slippa boka om tiden och att ha det avklarat nu. Julia har vuxit 6 cm på två månader, så nu är hon hela 66 cm lång och hon väger nu 7240 gram samt att hon har ett huvudomfång på 42.2 cm tror jag det var :S
Eftersom Julia precis somnat i vagnen när vi kom ner till BVC och blev väckt en liten snabbis så somnade hon om ganska så snabbt, jag hann lagom gå till hemköp så sov hon. Och eftersom hon blir tröttare av vaccinet så tänkte jag att hon ändå kunde få sova än att väcka henne ännu en gång, så jag tänkte passa på att gå till Jimmys jobb och fixa utskriften på Julias dop inbjudningar. Så nu har jag det fixat också, och då har jag till och med varit ner till ICA och postat 15 kuvert. Jag hoppas jag slipper så många fler, men jag vet att det är runt 4 st. kvar att skicka iväg. Resten är redan informerade. Jag längtar till hennes dop, jag hoppas det kommer vara fint väder och att det kommer bli en toppen dag!
Här kommer det lite bilder från huset, dop korten samt min lilla skruttunge <3
(Klicka på bilderna för större)
Nu vill Julia ha uppmärksamheten medans Jimmy äter så jag måste bege mig vidare. Jag får väl passa på att uppdatera när Julia sover för natten eller så återkommer jag om någon dag igen.
RSS 2.0