28-04-09

Ursäkta mitt svärande, men fan i helvete vad jag blir trött på mitt arbete. Nu funderar jag allvarligt på att säga upp mig och fixa och dona här hemma istället och leta efter något annat. Eventuellt hoppa på skolan igen istället. Den ena säger en sak och den andre en sak och sen är det bara *poff* så säger alla lika utan att tala om någonting för mig. Det verkar som att dem tror att man inte har något annat liv än att bara gå och vänta på sina arbetsdagar. Nu är det jobb onsdag och torsdag kväll, sen är det lördag och söndag morgon. Michaela kommer hem och hälsar på på torsdag och stannar till måndag. Samtidigt är Jimmys syster Martina och hennes son här från Göteborg från idag och en vecka frammåt. Hur sjutton ska man kunna göra saker med dem när man måste jobba hela jävla skit tiden? Jag hinner knappt få något ledigt, och när jag väl är ledig så är jag hemma och packar upp och möblerar och allt, man hinner ju aldrig någonting mer. Fan vad trött jag blir på allt skit.
Från det ena till det andra. Jag och Jimmy har börjat åka inlines nu. Jag hittade ett par för 800 på stadium och sen hittade Jimmy ett par i Västerås på intersport, så jag köpte dem till han också, dem var inte så mycket snyggare men kostade ändå tusenlappen. Så det var inte så farligt med 1800 för två par inlines :)
Här hemma nu har jag fått upp alla matsaker i köket som jag kunde hitta och sen allt poslin. Det råder inget tvivel om att vi kommer få slut på bestick då vi har 3 olika uppsättningar och en halv uppsättning. Men det är alltid bra, sånt går åt ibland. Sen har jag fått upp gardiner i köket och i vardagsrummet. Nu är det bara sovrummet kvar. Dock kommer man knappt in till fönstret då alla mina kartoner står ivägen överallt. Sen har jag fått upp alla mina kläder, och nu när allt hänger/ligger på ett och samma ställe så säger jag bara; shit vad jag har kläder, jag behöver nog rensa lite och inte köpa så mycket nytt hela tiden >.<
Flytten gick iallafall bra. Vi var 4 stycken så det gick ju väldigt fort. Och sen hade Danne (grannen snett över) lånat en lastbil från jobbet, så allt i lägenheten gick in, plus att vi kunde fått in en till lägenhet.
Så ska vi snart få igång diskmaskinen också och när skattepengarna snart kommer så ska vi köpa tvättmaskin och torktumlare också. SKÖNT! Då kan man tvätta nästan när man vill med mera och slippa boka tid i tvättstugan med mera.  Det är bara hålla utkik på min bdb (iwavva) då jag kommer lägga upp förbilder (när allt kom hit) och sen hur det blev efter. Jag tror att det kommer bli grymt snyggt när det är klart. Vi har massor med planer, bygga om lite här och renovera lite där. Jag har planer iallafall på att renovera hela köket och köpa nytt. Sen ska jag måla om i hallen och sovrummet. *skrattar* stackars Jimmy, jag flyttar hit och gör om allting på en gång, men som tur är så har inte han någonting emot det. Vi har ändå pratat om hur vi ska ha det med mera.
Fan vad jag är lycklig!
Curre har blivit helt slutkörd också av allt springande nu. I förrgår var vi ute i 3 timmar och åkte runt hela stan (Årby-Munktell-Billy Boys-Rekarneskolan-Shell/7eleven-Sveaplan-Lidl/Hemköp-Skiftinge-rast i en halv timme-årby) Och idag så ramlade baken i backen av matthet efter jag duschat honom. Stackars pojke, vi ska börja åka två gånger i veckan och sen öka sucksensivt och tillslut varje dag. Fast kvällarna kommer vi ändå åka runt lite sakta, lagom så han kan gå eller jogga om han vill. 

Nej nu ska jag fortsätta packa upp lite mer innan Jimmy slutar. Då är det dags att åka hem till min förra lägenhet och hämta hans tv och sen min cykel på jobbet. Sen ska vi vara ute i vädret och packa upp lite till :)

Over and out!

24-04-09

Allt är bara så jävla mixat nu. Vissa saker känns bra och vissa känns bara piss och skit. Som exempel, när jag verkligen känner att jag behöver en vän, en vän som lyssnar, en vän som förstår, en vän som finns där, en vän som hjälper i gott och ont. Var är den vännen?
Jag har även helt plötsligt börja känna mig sugen på allt hela tiden igen och hungrig hela tiden. Jag äter, och en timme senare är jag hungrig igen. Gihg! Vad är det för fel på mig? Tröst äter jag mig i någonting? I så fall, åt vad? Och så här har det varit nu i två veckor typ :/ *klia huvud*

Sen fick jag även veta idag att min morfar Nils har gått bort. Han dog i lördags. Många avskydde honom. Av vad jag kan räkna på fingrarna av bekanta släkten så vet jag inte om det finns någon som verkligen älskade honom. Men så är det ibland. Så den 5 maj är det begravning. Hoppas jag slipper jobba den dagen, annars får jag ta ledigt med betalt eftersom det är en "närstående" (".." = jag kände inte honom och har inte träffat honom sen jag var runt 11-12 år). Dock känns det ändå mest rätt att gå på begravningen.

Och imorrrn kommer pengarna, eller ja, snarare om en timme. Så då ska jag åka ut till Tuna Park imorgon och shoppa lite nya sommarkläder :) Cubus hade 30% hela dagen imorgon och jag börjar jobba 16,15 igen så jag har lite tid. Jimmy skjutsar ut mig dit vid lunch när han kommer hem och har ätit. Sen får jag ta bussen hem *hatar bussen*. Men vad gör man inte för att få lite snygga sommarkläder? ;) Håll utkik på min bdb efter kläderna (Iwavva)

Nej. Nu ska jag och Jimmy kolla på Hancock och sen ska vi till statoil och köpa frukost till imorgon bitti :)
Over and out!

16-04-09

Kvällspass imorgn.. 16,15-00,15
Gud vad det känns osäkert att jobba själv på kvällen nu för tiden. Okq8 (ligger en bit bort på samma väg, max 500-700 meter bort, den blev rånad strax innan deras stäning i måndags.) Dem stänger kl 22. Och i förrgår eller igår så har vi haft försök till inbrott. Som tur är så har vi krossäkra rutor så dem kommer inte kunna gå sönder så i första taget. Men det är tamme fan inte roligt när man precis har blivit 7eleven nu och man har så mycket nytt och alla är nöjda och glada. Sen händer detta. FAN! Jag hat en svag känsla av att någonting kommer hända under passet, men jag hoppas verkligen inte det. Jag har gått med denna känsla nu varje gång jag jobbat sen jag fick höra om OKQ8, och då har jag jobbar varje dag hela veckan. Vad tusan ska man göra? Chefen verkar inte ha någon att sätta in tillsammans med mig heller >.< Nedrans arsel skit. Jimmy kan ju heller inte stå med mig hela kvällen och bara stå där och hänga för att jag känner mig osäker. Det blir ju långtråkigt för honom. Jag har _aldrig_ kännt mig osäker att jobba kvällar, trots att LIDL och Coop Nära blir rånade (också i närheten). Sen brukar dem även försöka med Statoil, så nu väntar jag bara på att dem ska komma till oss.. Igen.. Det är några år sedan sist. Usch nej, jag vill inte detta! Men jag får se till det positiva, Jimmy kommer och står med mig från 11, så en timme är han iaf där, och så har jag larm och sen får jag förlita mig på alla kunderna.
Sist vi blev rånade så stod det en kille som heter Martin där. Rånar killen frågade efter ett cigg paket och Martin vände sig om för att ta ett, när han väl vände tillbaka så hade han en pipa rakt upp i huvudet/ansiktet. Det känns inte bekvämt om det skulle hända en själv heller ; /

Jag får även vara glad att jag kommer få bra med pengar i maj. Jag jobbar som ett djur hela tiden och får knappt någonting ledigt nu. Personalen går precis runt. Jimmy och jag ska även köpa en tvättmaskin och torktumlare till jag flyttar så jag kommer ju även behöva lite pengar där, sen ska jag måla om i hans tråkiga och fula vardagsrum ^^

Jag är ledig på dagen imorgon som sagt så jag får nog ägna dagen åt att sova och sen laga mat åt Jimmy till lunchen och sen packa. Usch vad jag hatar att rensa saker man ska ha och inte ha. Det är tråkigt att rensa, jag som även är SÅ dålig på att verkligen slänga allt. "Tänk om den kommer till användning någon gång", "men den kanske jag behöver om jag ska göra någonting sådant" (m.m.)

Nej nu ska jag kila iväg, nu hag jag äntligen lämnat en liten uppdatering i alla fall, folk tycker visst att jag är lite dålig på det ; )
Jimmy lagar mat så jag ska väl hjälpa han lite (typ sätta in pommes fritsen i ugnen (>.<)..)

Over and out!
RSS 2.0