Brevet till Robin...

Jag vet inte vad jag ska skriva eller vad jag ska säga till dig. Jag kam inte säga mycket mer än att jag
verkligen verkligen älskar dig. Jag klarar inte av att förlora dig. Du bertyder så mcyket för mig så du har inte en aning.
Vårat förhållande har/är verkligen det bästa som finns. Jag har verkligen inte mått.. verkligen aldrig.. mått så här bra
som jag gör med dig! Visst har jag mina nedgångar också. Men jag har ändrat mig. Jag som precis började få ordning på alltoch jag började klippa navelsträngen och bara tänka på dig. Det gjorde jag. Och vad fick jag för det? Förlora dig.. :(

Jag klarar inte av smärtan att se dig varje dag. Ditt leende som är så sött. Fyller hela ens kropp med värme, och jag kännermig för en gångs skull levade och älskad. Att jag äntligen är önskad någonstans. Men tydligen inte längre. Jag kan dock inte tvinga dig till att leva med mig. Älskar du inte mig så gör du ju inte det. Jag vet redan iallafall att jag inte är värdatt älskas av någon! Jag menar, det är ju bara se på mitt liv. Jag har inte en enda kotte.. och eftersom jag inte ens har enfamilj så visar det ju ännu mer att jag inte är värd någonting!

Detta är antagligen det sista du hör från mig. Jag klarar inte av att stå ut med smärtan. Jag orkar inte stå emot att inte
få känna dina underbara läppar emot mina, bara känna att det skulle vara vi för evigt.
Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig mer än något annat och jag tänker inte leva utan dig. Därför gör jag slut
på det istället! Ett liv utan dig är ingenting värt. Du betydde allt för mig. Du var mitt liv och du var min största kärlek.
Mina krafter är slut, mitt psyke är väck och min ork är mycket svag. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig.
Så enormt mycket. Vårat förhållande.. Det kunde visserligen ha varit lite bättre (om man räknar små tjaffs), men alla
tjaffsar ibland. Det är sånt som är helt enkelt.

Klockan är nu 23:48 och jag ska gå och ta lite medicin så att jag kan få lite sömn för kvällen iallafall.

Vi får nog se om jag är hemma imorrn när du kommer hem efter jobbet eller om jag redan har dragit iväg då. Jag vill som sagt
bara säga till dig att jag älskar dig över allt annat. Du var mitt allt, hela livet.
Alla våra planer på att införskaffa för att få en bättre, trivsam lägenhet, att jag skulle hitta ett heltidsjobb så att bara
du och jag kunde flytta ut på landet i ett hus tillsammans, att bygga ett liv tillsammans. Det gör för ont.
Nu när du har lämnat mig så har jag visserligen inget annat val än att låta dig gå. Jag kan inte tvinga dig kvar. Nu är det ju
bara så att du inte älskar mig längre. Jag vill egentligen inte ens veta hur länge du har gått och kännt detta. Även fast jag
har märkt det på dig då du hållt dig på avstånd hela tiden.

Förlåt för att jag alltid vart en "surkärring" för dig. Vi har ju alltid haft olika åsikter. Men det har samtidigt stärkt oss.
Då har vi kunnat bolla tankar med varandra, bollat åsikter med mera.. Men nu är läget som det är och mina känslor är så stora för dig att det gör bara ont att försöka kväva dem för att vara "vän" med dig som du endast vill vara. Därför gör det ont dagligen när jag bara tänker på dig. Spelar ingen roll var jag är eller var du är. Jag tänker på dig hela tiden och gråter hela tiden för att jag har förlorat världens finaste och snällaste, underbaraste sambo jag någonsin kunnat få! Du har alltid stått där vid min sida och hjälpt mig. Stöttat mig när jag har varit svag. Jag är evigt tacksam för denna tid som jag fick ha med dig.
Jag ångrar inte en sekund i mitt liv att jag valde dig istället för Putte. Jag ångrar inget! Jag är bara lycklig som har fått
ha en så fin kille som du
så länge som jag fått ha dig. Jag har alltid varit stolt över att du är... förlåt.. var endast min
fina kille.

Nu är klockan 23:56 och du ligger där inne och sover. Jag hör att du ligger och vrider och vänder dig. Sängen knakar ju x)
..Om man kanske ska gå och ta medicinen nu?... : /
Så, det där gick ju fort. Bara en kvart kvar så är jag väck
.

Jag vet inte vad jag ska säga mer nu. Det känns väl som att jag har fått säga vad jag ville. Jag hoppas du läser detta iallafall men räkna inte med något svar. Du märker väl om jag är hemma imorrn. Jag hoppas du tar hand om Curre och inte säljer honom! Han tycker faktiskt jätte mycket om dig. Och han kan klara sig om dagarna om du kollar på blocket så finns det folk som kan ta hand om hunden/gå ut med den när du behöver för en liten liten summa pengar. Det borde inte vara ett problem iallafall.
Men om du tycker om honom någonting så tar du bra hand om honom. Jag hoppas också att du kommer få leva det bättre nu då. Bättre än med denna "surkärring" ;)
Nej men det är inte roligt ändå. Ta hand om dig och hunden. Ta vara på dem du har runt omkring dig! Ta extra vara på din familj. Den är helt underbar, önskar väldigt många gånger att jag också kunde ha en så fin familj som du har! Men men.. vissa har väl tur helt enkelt.
00:03 och den kickar in. Nu är det dags att gå och gömma sig i sitt mörka hörn under täcket.
Glöm aldrig att jag älskar dig, och snälla, glöm aldrig mig! <3

24.07.08

Vad fan ska jag ta mig till nu då? Hur fan ska allt gå nu? Nu kommer det bli som förut! Jag faller bara nedåt. Varför? Varför ska jag förlora allt jag har när jag precis har det så underbart bra som jag någonsin kan be om? Varför måste detta hända nu för? Vad är det jag gör för fel? Vad är felet? varje dag, jul, nyår, alla hjärtans, fördelsedag, midsommar m.m.. allt.. helt ensam. Helt övergiven.
Hade en nära..  ..sak..  ..idag med men jag lyckades klara mig. Fan också! Varför skulle jag göra det? Jag är ju ändå ensam? Jag har inget jobb, inga vänner jag kan umgås med. Jag har noll.. Fan skulle jag klara mig för? :'( Aja, jag får väl se vad som händer annars då. Just nu... kommer inte många varken se mig eller höra från mig så det är ingen idé att ni försöker. Jag klarar inte detta nu bara. Jag känner mig bara helt borta. Är helt övergiven, utan familj, utan vänner, utan min underbara sambo </3. Detta må vara det sista som sker...!


Over and out
Johanna Andersson

19.07.08

Tänker inte säga mer än att jag hade det grymt bra hos älskligens familj igår!
Verkligen dem bästa som finns.


None



Det händer/har hänt en massa skit nu så jag kommer antagligen inte uppdatera på ett tag nu! Får se om jag orkar skriva om det senare! Kanske, kanske inte.. 
Hoppas ni har tålamod ändå : )


Nu ska jag och Robin (<3) käka frulle ; )


Over and out
Johanna Andersson

Semester slut

Suck och stön, då slutar semestern idag. Fast.. egnetligen slutade den i torsdags, men jag är ledig fredag och lördag. Börjar jobba kl fyra imorgon. Vill inte. Orkar inte med jobbet. Vill säga upp mig. Trött på allt.

Idag är det strålande fint väder. Lite moln, lite vind men mycket kvavt. Robin och jag vill göra något. Men vad? Vad kan man göra? Vi orkar inte gå i några affärer direkt. Vi vill bara ta det lugnt, men inte hemma. Det är jobbigt. VI båda har spring i benen och vill inte alls sitta hemma sista dagen på semestern tillsammans. Suck!

Har du kanske någon idé?

Over and out!
Johanna Andersson

Robin Gustafsson

Hur bra känner jag min sambo?

Vad heter han: Robin Gustafsson
Vad har han för favoritfärg?: Svart på kläder men annars blå!
Vad har han för ögonfärg?: Grön/blå
Klädstil: Oftast jeans och t-shirt, annars mjukisbyxor och t-shirt
Har han färgat håret nån gång: Nope!
Har han klippt sig någon gång: Verkligen
Har han piercat sig: Nix
Dricker han: Nope
Röker han: Nej!
Vad har han för mobil: Nokia 6110 Navigator
Vad vill han bli när han blir stor: Minns inte om han sagt något om det x) 
Vad har han för färg i sitt rum: Han har inget eget rum då vi är sambos
Har han någon/några systrar: Nej
Har han någon/några bröder: Yes, 4 stycken
Vad är hans favoritmat?: Pannkaka
Vilken mat hatar han?: Blodpudding, Raggmunk
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Skulle köpa ett hus på landet och spara resten :)
Vad brukar han göra efter skolan: Han tog studenten 2005!
Vad heter hans pappa och mamma: Lena och Peter
Har han bråkat med nån någon gång: Haha ja, men han är inte den som bråkar med folk!
Vad brukar han göra på helgerna: Vara med mig, familjen, spela m.m.
Vad har han för musiksmak: Det är lite olika men han älskar Kizz :)
Hur/var träffades ni första gången?: Jag var tillsammans med hans kompis och Robin bodde i andra huset från mig så det är inte svårt att inte träffas :)
Hur gamla var ni då: Jag var 18 och han var 20 :)
Vad påminner dig om honom: Det är ohyggligt många saker..
Vad var det första han sa till dig: Hej? :D hahaha!
Vad var det första du sa till han: Antagligen svarade jag väl med hej? :D
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Allt och inget.
Är han beroende av något?: Nej det kan jag väl inte påstå
Vad kallar du han: Robin, Älskling, Baby, Snutten ;)
Vad kallar han dig: Johanna, älskling, solstrålen, gumman
Idrottar han: Japp, innebandy.
Hur länge har ni vart tillsammans: Ett år och 9 månader ♥
Hårfärg: Mellanblond
När fyller han år: 18 April
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: självklart en stor röd ros!
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Snäll, omtänksam, underbar
Vilket år är han född: 1986
Gillar du han?: Nix, jag älskar honom mest av allt!

Hur bra känner du din sambo/pojkvän?

Ikea

Idag bär det av till Ikea, eller snarare om en timme. Då ska vi hämta upp Robins mor och Rickards tjej Alexandra. Hans mor ringde oss för 10 minuter sedan och frågade vad vi ska göra idag, hon hade tydligen tråkigt och ville väl att vi skulle komma över eller så. Så då gav jag förslaget att åka till Ikea, och det är som Lena säger, det är alltid kul att gå på Ikea ;)
Uppdaterar senare om hur det var och vad vi hittade, om vi nu hittar något :D

Over and out!
Johanna Andersson

10-06-08

Today, hmm vad har hänt?
Det finns egentligen inte alls så mycket att säga. Känner mig bara väldigt vilsen och ensam. Sakerna snurrar bara om och om igen hela tiden i huvudet trotts att jag försöker stänga av dem! Jag har lyckats med det nu i några dagar iallfall. Tills igår. Det brast, och det brast riktigt ordentligt. Stackars Robin som fick stå ut med mig igår. Men är så glad att han fanns där vid min sida, lämnade inte mig en sekund, utan satt där och tröstade mig och pratade, till slut tyckte han att det började bli lite för mycket när jag inte kunde lugna ner mig så jag skulle andas korrekt så han fick hämta en lugnande åt mig. Så efter en stund blev det bättre. Så fortsatte vi kolla på Narnia - Häxan och lejonet igen men då somnade jag istället på soffan. Både av utmattning och av medicinen. Jag måste nog ta och kontakta min psykolog och fråga hur det går med tiderna. Det är nog lika bra att jag får komma tillbaka igen och prata lite. Både Robin och jag märker att förhållandet blir bättre då. När jag har fått prata av mig lite med en som verkligen KAN sådant istället för att stänga in mig och sedan strypa allt för att det inte ska gå ut över Robin.


Idag var jag, Robin, Robert och Alex och badade i Borsökna. Det var riktigt roligt att göra någonting med en tjej för omväxlings skull :) Så stack vi till Västerleden och åt lite. Fick nya Coca Cola glas, ROSA!!! Usch!! Värsta färgen. Så nu har jag tre gröna och tre rosa Cola glas ;)
Jag förstår inte vad det är som har varit med mig heller. Jag mår illa av mat! IGEN! Jag vill inte ha min ätstörning. Jag hatar den. Jag mår illa bara jag tänker på mat, tar jag någon tugga från något mår jag illa och när jag ätit lite lite så får jag uppstötningar istället. Jag har ingen aning heller om varför det blir så :S Vad är det som händer med mig? :I

Träffade Hanna på staden också när Robin och jag letade presenter åt Fredrik och Jocke eftersom dem fyllde 15 år idag! Grattis igen! :)
Saknar verkligen den tjejen. Men vad ska man göra? Vill hon inte släppa det som en gång varit och försöka gå vidare eller/och börja om på nytt så är det väl upp till henne! Hon gör väl som hon vill. Tycker det bara är väldigt trist när man bryr sig om vissa, men bara får en massa skit tillbaka!

Nej nu ska jag sätta mig och kolla på "The Ring" istället och mysa lite med Robin.
Har en blåsa på tungan (sidan) så jag kan knappt äta, prata, spotta eller svälja :( Och ont i halsen har jag också! URK!


Over and out!
Johanna Andersson

Jag blev nominerad av Rebecka


Man ska visst skicka denna till 7 andra bloggar man gillar.
Och dom som blivit nominerad kopierar bilden och sedan nominerar vidare.

Dulilla.blogg.se - Mitt hjärtas blogg där man kan läsa om hur hennes dagar som mamma är och om vad hon har för känslor
MelindaWingren.blogg.se - Sötnosens blogg där man kan läsa allt som har med dagliga saker att göra. Så som bakning, rumsrenovering, mode m.m.
RobinsEvelina.blogg.se - En underbar blogg där man kan läsa om hennes dagar och hennes känslor
Kokkonen.blogg.se - En blogg som mestadels handlar om studering men även om musik (m.m.)
Miciz.blogg.se - Min bästa väns blogg som handlar om hennes dagar i livet

Nu har jag dock inte sju bloggar. Bara fem så jag får helt enkelt ta dem tills jag hittar nya bloggar att fastna för :)

En semeservecka avklarad..

Oh well, då var en semestervecka av två avklarade. Och så här såg denna vecka ut:

Måndag:
Robin och jag åkte och köpte ett tält. Hittade ett sett så det medföljde 2 sovsäckar, 2 stolar, en (liten) kylväska och så var det så klart tältet som var 4 manna :) Sedan åkte vi hem och packade lite hundmat, kläder och fiske saker och begav oss vidare emot Skinnskatteberg. Åkte in till deras centrum först för att handla kvällsmat och lite frukost på ICA och för att fiska i (etc.) Krampen så var man tvungen att ha fiskekort, då blev det ett var sitt sådant för 100 :-. Det var lite svårt att hitta till Krampen också, vi fick kartor av kassörskan men det var verkligen inte lätt att hitta dit iallafall. Det är tur att både Robin och jag har GPS telefoner då så vi hittade till slut. Tog drygt bara 20 minuter. När vi väl kom dit så gick vi runt lite och kollade efter en bra plats att campa på. Så hittade vi till slut ett bra ställe, vi vandrade tillbaka till bilen och hämtade alla saker. Sedan satte vi upp tältet på en gång för att ha det klart med en gång! Tältet och allt var uppe och klart 22.43 (;)). Sedan började vi fiska. Knott var det verkligen helt överallt också. Usch så mycket knott det var. Man kunde inte vara stilla en sekund utan att alla kom och bet på en. Så hela mitt ansikte och armar är förstörda av alla knott bett nu. Robin klarade dock sig, antaligen för att han har diabetes så lockades dem inte till hans dåliga socker :<. För att klara oss utan att lägga oss hungriga så gjorde v iordning grillen och grillade upp korven så fort det bara gick och sedan gick vi till tältet för att ta skydd emot alla bitande småkryp!! När man lade sig så var det hårt böligt. Hade glömt att köpa liggunderlag så det blev bara till att ligga rakt på backen! Men man somnade också efter en stund. Man vaknade dock många gånger över natten då Curre ändrade sitt sätt att ligga m.m.

Tisdag:
Man vaknade klockan 7-8 på morgonen av att Robin väckte mig för att han inte kunde sova. Han var lite elak för så fort jag blev pigg så kunde han somna. Ingen aning om varför de var så men så var det iallfall :) Vi åt lite frukost och vid 9 tiden gick vi ut och fiskade igen. På morgonen så kände man vinden lite så det fanns inga knott eller mygg ute som surrade runt! Dock var det massor med mysko flugor. Dem lät inte som flugor men dem såg ut som dem. Bara att dem hade lite andra mönster för att vara flugor. Mysko djur!  Varken Robin eller jag fick någon fisk så vid lunchtiden ringde vi Robert (Robins ena lillebror) och frågade om han hade lust för att åka till Gustavsvik i Örebro och bada. Och det ville han så klart :D Sedan frågade vi hans minsta syskon (tvillingarna) Jocke och Fredrik om dem ville med då dem inte kan komma iväg på egen hand till att göra sådana saker direkt eller sätt att komma iväg på till skillnad från Rickard och Alex som har egna pengar och kan ta sig iväg själva på sina sätt. Och dem hade lust att hänga med. Fredrik hade aldrig heller varit där heller så det var lite extra roligt. När vi kom dit så hade vi det riktigt roligt. Vi kom dit vid halv 4 tiden och var kvar ända till stängning. Innan vi stack så ville Fredrik och Jocke hoppa från tian. Dock hade dem stängt av hopptornet men eftersom jag är den som vågar fråga och var ensam tjej så fick jag gå och jaga badvakten och fråga; "du, kan min kompis få hoppa från tian en gång för vi har slagit vad om att han inte vågar då han är höjdrädd" men jag fick bara svaret att dem hade träning nedanför (inte helt nedanför men nästan). Men jag svarade med att "så då går det inte alls?" Han sa "nej, men du kan ju prata med tränaren, går det bra för honom så går det bra för oss också". Blev glad och fick gå och fjäska samma sak för tränaren. Svaret lydde; "Ja okej då, en gång då". Men så går alla 3 upp (Fredrik, Jocke och Robert). Dumma ungar, det var ju bara en som fick ;) Men han sa ändå ingenting om det. Fredrik och Jocke gick upp samtidigt och då röt badvakten då man bara får vara en i tornet åt gången (Robert hade precis hoppat). Dem trodde att dem inte fick hoppa, men jag gick fram till dem och sa att det är bara en som får var i tornet åt gången. Fredrik gick upp och hoppade medans Jocke fick ner. Men innan Jocke hann ner så hoppade Fredrik och då var det bara raka vägen upp till tian igen för Jocke. Tränaren eller badvakterna sa inget om att alla 3 hoppade. Men killarna blev glada ändå och det var väldigt roligt att se dem ha kul =) Sedan var det bara att dra sig tillbaka till omklädningsrummet och sedan dra sig vidare för att åka och äta. efter mycket bad och många skratt så blir man hungrig. det var riktigt roligt att umgås med alla dem. Det var inte lätt att prata så mycket med Fredrik och Jocke, så jag pratade med Robin om det och jag fick svaret om att dem inte är vana att  prata med mig så mycket. men jag svarade med att det går ju bra med Alex och han svarade med att dem är mer vana vid henne än vad dem är vid mig. antagligen... dem känner väl henne bättre än mig, gissar jag på iallafall. men jag lät inte det hindra mig så mycket så jag fortsatte försöka prata med dem. Jag gick svar, det var inte det. Det går att skoja väldigt mycket med Robert så jag gissar på att det är det att tvillingarna inte direkt känner mig så väl eller något ;< Sedan stack vi till MacDonalds och dem blåste tvillingarna på deras kuponger så det är klagat och dem skulle få nya sådana.
Satan. nu har min shift slutat fungerat också, ja så vi ska väl se hur det blir med skriveriet nu då :) Oh, den fungerade till smilyn.

Onsdag:
Natten till onsdag nu så sov vi hemma i en mjuk och varm, skön säng istället för den hårda skogsbacken. Vi gjorde inte direkt så mycket vad jag minns. Vi tog det bara lugnt och gjorde oss iordning för morgondagens färd. Minns som sagt inte så mycket av denna dag så jag kan inte skriva så mycket om den ;)

Torsdag:
Vi gjorde oss iordning och packade för Smålandsresa ner till, ingen mindre än MICA! Yey! Vi åkte vid halv 4-4 tiden och kom fram vid 8-halv 9. När vi kom fram så blev vi bjudna på lite tacos. Jisses vad tacosen satt bra i magen efter 30 mil i bil :) Eftersom vi kom ner så sent så blev det lite käk och en film, men jag får ju inte glömma att vi spelade lite Wii Sports också ;)

Fredag:
Fredagsmorgonen började tidigt både för mig och Robin. Vi båda hade ont i ryggen efter att ha sovit på (jag) soffan och (robin) extra sängen. Men så är väl livet ibland :)  Vi åt frukost i lugn och ro och sedan blev det ut med hunden på en långpromenad. Sedan blev det en timmes biltur (ca) till Gränna. När vi kom fram så letade vi reda på ett gott ställe att få i oss någon mat. Vi hittade en som Daniel och Mica tyckte var okej, så Robin och jag hängde bara med ;) Nästan :) Maten var helt okej i smak och skapligt mättande. Sedan blev det att vandra runt till flera olika ställen innan vi köpte något. Samtidigt som vi gck runt och kollade så hängdes det ut skyltar med "Bakning pågår" eller vad det nu stod. Så vi gick in och tittade lite och såg hur dem gjorde sina polkagrisar. Det var rätt spännande att se hur det verkligen går till när man gör dem. Hur den genomskinliga och tunna smeten blir stelare och vitare. Men när vi skulle handla bestämde vi oss för att ta det första stället som vi gick in på "Tomtar & Troll" Robin väntade utanför med Curre så fick jag gå in och handla det jag ville ha. Tänkte på Robins familj, dem är sju stycken så det blev en varsin åt dem och så blev det 7 st åt mig och en ros åt robin ;) Han äter inte polkagrisar så...
Sen blev det hemväg igen och hyra filmer. Hyrde "Funny Games" - Rätt bra men väldigt väldigt nervkrigande. Och sen en japansk skräck som vi stängde av för den var såå seg :)

Lördag:
Denna dag gjorde vi inget speciellt. VI åkte till Jönköping för att gå på bio. "Narnia - Prins Caspian" Jisses vad bra den filmen var. Lika bra som tvåan. Sen tala Mica om för mig att dem filmerna är baserade på böckerna. Så jag sittet och letar efter den biligaste och där böckerna är uppdelade istället för att alla är samma. Måste ha böckerna innan resten av filmerna kommer. Måste ju läsa dem först och sedan se filmen ;)

Söndag:
Tog det bara lugnt hela dagen, spelade wii sports så alla tröttnade och ingen orkade till slut spela. Sedan vid halv 4 tiden var det hemfärd :) 30 mil i bilen igen. SUCK! När vi kom hem till Eskilstuna igen så åkte vi till Robins familj och delade av godiset, vidare mot min mormor och lämna godis och sedan till Roma för att käka. Hade inte ätit frukost sedan tolv så det satt perfekt.


Sedan har ni bilder inne på http://www.babymoon.bilddagboken.se/
Har dock inte laddat upp alla men det kommer under veckan eller så :)

This is now over. I'm now over. For good!

Over and out
Johanna Andersson

06.06.08

Fan i helvetes jävla skit. Sängstommen gick sönder förra året, och här om dagen så hände något igen. Varken Robin eller jag vet vad det var men madrasserna åkte ihop precis som att skruvarna skulle ha lossnat. Så jag ville köpa en ny sängstomme och då kan man även passa på att köpa matchande sängbord.. Men nu när Robin har kollat sängen så var det några andra skruvar som gjorde något, så han ska skruva upp sängen IGEN, skulle inte förvåna mig om den går sönder snart igen och att han fortfarande inte vill köpa en ny utan vi ska leva med en trasig säng som inte kommer vara direkt säker. Så sa han till mig "om vi lyfter bort madrasserna så kan vi skruva ihop dem så skulle den bli "säker" (enligt Robin). Men är den då så säker om den rasar IGEN? Vem vet om det händer? Det är så jävla skit irriterande. FAN!! Jaja, jag ska väl hjälpa honom ändå då. Skit i vad jag vill igen då. Som vanligt..
Och som vanligt är det bråk nu igen. Första gången på länge. Jippie, känns ju skit bra. Antaligen blir jag väl arbetslös för det verkar vara det Robin vill. Jävla skit. Får se när jag uppdaterar här igen nu. Är så jävla trött på allt och så jävla less att det finns inte ens en gång. Jag känner inget sug på något längre. Sover inge bra om nätterna igen, vaknar flera gånger och när jag väl sover så sover jag inge bra. Jag känner inge alls sug på mat längre heller. Orkar inte ens äta. Bara tänker på allt. Det är så svårt att låta bli. Om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig inte ens sugen på att leva längre heller. Och vem fan har jag som bryr sig om det? Robin, det är den enda jag har att umgås med. Jag har folk att prata med, är glad för dem. Men varför kan jag aldrig ha någon att umgås med längre då? Allt är bara så jävla värdelöst! Fan vad jag hatar livet och fy fan vad jag hatar mig själv!
Varför är det aldrig någon som bryr sig om något längre? Jag klarar inte av detta längre. Jag är inte stark nog för detta längre. Jag skiter i vad alla tycker och tänker. Jag mår inte bra då jag har råkat ut för en hel del taskigheter i mitt liv och under de senaste fem åren. Mitt liv går aldrig uppför ändå. Det händer aldrig något. Jag sitter alltid här själv och överiven. Inte en enda jävel omkring mig. Bara en kille som bryr sig mer om en bil och den hobbyn än sin egen flickvän. Vet itne ens varför han håller sig kvar hos mig. Det finns inget i mig som borde göra att han vill vara kvar hos mig.
Jag hatar allt med mig och jag hatar mitt liv. Lika bra att göra slut på allt. Jävla skit fan! helvete nog att jag ska vara för feg för att ens klara av att våga göra´t!


Over and out!
Johanna Andersson!

Resa

Idag så har jag och Robin smått planerat på att åka iväg.. nedåt i landet! Men vi får väl se om vi annars åker uppåt eller vart vi nu tar vägen. Vi ska till Mica på torsdag, hon är i stockholm idag och blir borta ända fram till torsdag kväll.. och istället för att jag och Robin bara ska sitta hemma så har vi pratat om att åka iväg och bo på vandrarhem/hotell eller något liknande och hitta på lite saker runt om i Sverige istället :D ROLIGT!!! :) :) :)
Just nu är Alex och Rille här, Robin ska fixa Rilles cykel punkteringar och så ska jag sitta och leta efter ställen / saker att göra i andra städer. Vi får se vad jag hittar. Just nu är det lite tomt på idéer, någon som har lust att hjälpa mig lite? :)

Så idag bär det av och vi kommer inte hem på länge, minst en vecka iallafall :D Det blir till att tömma skafferi på bröd m.m. och ställa in smör i frys och ta slut på mjölken :P

Ha en trevlig semester allihoppa så uppdaterar jag när vi kommer hem sen istället :D

Over and out
 Johanna
RSS 2.0