Kämpa Erik ♥

Jag vet inte vad jag ska säga, jag vet knappt vad jag ska tänka, jag har inte en blekaste om vad jag egentligen ska känna. Allting är bara tomt. Ena stunden så gråter man, andra stunden är man arg. Jag fick höra av Petra på tisdagen att Erik låg på operation. Jag minns inte exakt vad det var för någon första gången då, men jag tror det var för att få ett ryggmärgsprov för att se vad det var för cancer han hade. Sen har det gått dag efter dag här och man har inte hört så mycket mer. Igår fick jag veta av Petras syster att Erik har en cancer som är en av de lindrigaste av den värsta sorten. Han har ALL och kommer få gå på cellgifter nu i 1000 dagar / 2,5 år. Jag räknar dag för dag nu. Desto fler som blir avklarade, desto bättre är det. Nu är vi nere i 997 dagar kvar.
Jag tycker synd om Jimmy som får stå ut med mig så här. Emellanåt vet jag inte hur jag ska vara vilket gör att jag gråter om vartannat och är arg om vartannat. Jonny (kusin) och jag har i alla fall kommit fram till nu att vi ska ALDRIG någonsin säga "äsch, det kommer aldrig hända mig". Man vet faktiskt aldrig om det är så. Tyvärr fick vi oturen att det faktiskt hände dem/oss. Jag älskar denna familj över allt annat (ja, förutom Julia och Jimmy då..). Dem är min familj och en del av mitt allt. Ett liv utan dem skulle jag aldrig klara. Och nu få veta att en av dem är cancersjuka. Speciellt när det är ett av barnen också. Lilla Erik blir snart 3 år, men vi har lite tur i allt det mörka också. Dem hittade den i tid, det kunde alltså ha blivit värre men dem måste börja med cellgifterna omgående nu för att det ändå hade gått så långt. Om 3 veckor kommer inte Erik ha något hår kvar. Jag undrar hur han kommer hantera det, han som vägrar klippa sig ens en gång, lillkillen älskar sitt hår och det har fungerat ibland om hela familjen klipper sig samtidigt. Om man ser lite efter det roliga i det så kommer han inte behöva vägra, bli arg eller någonting för att gå till frisören. Och en annan sak också, jag som typ är små snorig året runt, kommer inte få vara i närheten av Erik och kommer få stoppa upp bomull eller något i näsan om jag ska dit ut. Allt för att inte smitta Erik. För er som inte vet det, att går man på cellgifter och sen träffar någon som är sjuk (förkyld etc.) så kan man bli ännu värre. Man blir så oerhört känslig.
Men just nu så skulle jag bara vilja krama om dem allihop och bara få vara. Bara få vara nära dem. Dem vet vart vi finns, om klockan såväl är 3 på morgonen, oavsett vad så är jag här. Jag har lovat att hjälpa till så mycket jag kan med allting, vad som helst. Jag vill göra så mycket mer för dem men man vet inte riktigt vad man ska göra.
Nu när jag även sitter och skriver så kan det bli lite hoppigt mellan mina förklaringar, men jag kan inte hålla tårarna inne och tankarna bara snurrar omkring.
Och på tal om operation igen nu förrästen, i förrgår morse eller om det var igår morse så var Erik inne på operation igen, dem har opererat in en pump så nära hjärtat dem bara kunde. Alltså inte i armen eller något, utan nära hjärtat, som pumpar ut cellgifter nu i början för att Erik ska komma igång med dem, vartefter så byter man till sprutor eller om man hjälpte till med sprutor också (:S) för att sedan gå över till tabletter med cellgifter. Får dem inte bort allting i hans kropp så finns risken att det kan komma tillbaka. Jag hoppas och håller alla mina tår för att dem ska få bort allting från honom och att han slipper detta. Blir det inte så, då vet jag inte vart jag ska ta mig till. Jag blir galen av detta.
Igår såg jag att Jonny var in och skrev på Facebook och såg att han inte var inne via telefon utan han satt vid en dator, så jag antog att han var hemma och passade på att ringa honom. Det var så skönt att få höra hans röst. Få en uppdatering om vad som händer och hur dem mår och ja.. Allting bara. Jag lovade även Jonny att jag ska åka ut till Ramona och träffa tjejerna på lördag och leka med dem. Att dem bara få vara dem, sånt som det kan finnas risken att dem försakar. Man måste verkligen hjälpas åt i dessa lägen. Och jag lovade att jag alltid kommer finnas där. Vill dem att tjejerna ska komma hemifrån och få göra någonting annat så finns jag här. Dock vet jag inte hur länge dem kommer få ligga uppe på sjukhuset nu men jag ska hjälpa Ramona och Daniel som nu har 4 barn att ta hand om.
Varför vet man inte i såna här lägen vad man ska känna? Det finns så mycket man vill ha sagt med mera men jag har fan ingen aning om hur jag ska formulera mig, uttrycka mig. Ingenting. Allting snurrar men det står ändå still. Det finns en låt som får mig på lite bättre humör. Den får mig att sluta tänka och bara vara. Man tänker på känslan hur man känner nu. Låten finns lite längre ned i detta inlägg.
Nej nu ska jag ta och lägga mig och vila en stund, ögonen är svullna och huvudet ömmar. Det blev inte många timmars sömn i natt inte. Men det skiter jag i. Jag var bara glad att jag fick höra Jonnys röst.
Louise - Erik - Sofie

Om jag stöter bort er så bli inte arga eller ledsna eller någonting på mig. Jag mår inte bra nu och försöker bara göra allt för att hålla humöret uppe. Ber jag er dra åt helvete eller bara sitter och gråter när jag ser er, försök ha förståelse. Det är inte riktigt någonting emot er. Jag uppskattar dem som finns där runt ändå även om jag kanske stöter bort er.

Onsdag?! Torsdag..

Jag hänger inte alls med den här veckan. Dagarna känns bara helt fel för mig. Antingen är jag en dag före eller så är jag en dag efter så jag måste tänka efter ordentligt på vilken dag det egentligen är. Jag avskyr när det blir så här.
I morse var det också ännu segare att gå upp ur sängen än vad det var igår morse. Jävlar i gatan, jag ville bara fortsätta sova.. Bara lite till, bara någon timme till hade väl inte skadat. Eller?!
Igår kväll så köpte Jimmy nya däck åt våra cyklar då dem gamla var totalt torrspruckna och kunde gått sönder när som. Så det var bara dags att fixat. Och det ordnade vi efter maten så våran snälla granne var ute och lekte med Julia medans vi fixade vårat och skitade ner händerna. Dock gick kägglan sönder för Jimmy så vi var tvugna (enligt honom) att cykla till hans jobb så han kunde fixa bakdäcket där. Nu när han köpt nya pedaler, skor och däck så blev han helt plötsligt mer peppad att cykla till jobbet. (Och i min förvåning så gjorde han faktiskt det i morse, jag trodde ändå att han aldrig skulle göra't och skylla på att han var för trött eller någonting och skulle ta bilen.) Ibland måste man förändra sina vanor. Men för att komma tillbaka till saken, när han pumpade slangen på jobbet så kröp den ut förbi däcket och smällde. Det blev ett väldigt fint hål som inte ens gick att laga med sån där lapp. Och eftersom jag visste att en kompis var ute och fixade med sina flyttsaker till och från ställen så fick jag ringa och fråga om han kunde hämta Jimmy och cykeln, annars hade vi fått gå från Mått Johanssonsv. till bellmansplan, och klockan var ändå runt halv 9. Så Julia och jag cyklade hem och Jimmy blev hämtad, han fick till och med skjuts till Coop att köpa en ny slang så han  kunde fixa klart hjulet hemma. Vilket gick mycket lättare.
Nu är det bara fel med min bakbroms istället, den hoppar ur hela tiden och efter jag lämnade Julia på dagis så skulle jag fixa den, vilket ledde till att klossen sprack istället så nu måste jag ta och åka ner till Cykelcenter och köpa nya bromsar också. SUCK! Tar det aldrig slut med allt piller och petande överallt?
Nog om det nu, det är inte en uppsats jag ska skriva om hur vi byter däck på cyklarna med mera.. Förmiddagen har gått åt till att sitta i träff med Arbetsförmedligen som har varit här och pratat om vad dem gör, hur dem kan hjälpa med mera, med mera. Två timmar långt och jag kände hur ögonen gick mer och mer i kors. Jag var INTE pigg på att sitta i ett så långt möte med en rast på 20 minuter.
Så nu är det ändå klart och nu sitter jag här och glor. Jag tänkte snart cykla förbi och fixa bromsarna och sedan ska jag ta och cykla till Sveaplan och köpa tyger. Jag har hittat en blogg som jag blev väldigt inspererad av att försöka sy lite mer. Jag håller på och syr lite egna kläder ibland och fixar å donar. Nej, nu är det dags för någon lunch eller något. I eftermiddag ska jag ta och träffa Robin också på en fika.
Ha en underbar dag i det super fina vädret.

God morgon

Hoppas ni har sovit gott i natt för det har i alla fall jag gjort. Det var fruktansvärt segt att gå upp i morse. Jag hörde klockan ringa men jag kopplade inte att det var min telefon som höll på och vråla. Jag trodde det var klockradion. Men upp kom man efter många om och men.
Lill skruttan är på dagis och hon var inte heller så jätte pigg på morgonen. Hennes ögon var som stora påsar när jag skulle lämna henne. Men hon blir piggare snabbare, det enda som behövs är lite frukost i magen. Somliga har tur dem. Själv sitter jag här på K 68 nu och Jobbcentrum och väntar på att få börja. Förhoppningsvis kommer jag härifrån snart. Jag ska få veta denna vecka ev. nästa vecka om jag kommer in på mina distanskurser så jag kan sitta och få min omvårdnadsutbildning som jag avbröt förr-förra året. Så varje dag nu går man och hoppas på att man har fått beskedet när man kommer hem på eftermiddagen.
Idag händer inte mycket heller. Jag lär sitta här till kl 16 då det är en massa saker som ska göras, eller göras och göras.. Det är mycket information inbokat till kl 16 men sen får vi väl se om det håller i sig så länge också.
Efter detta så är planerna borta i alla fall, är det fint väder så kanske Jimmy och jag sticker ut och cyklar, beroende på hur sent det blir efter kvällsmaten samt hur pass trött Julia är. Jag har märkt att nu när hon går till 16 om dagarna och jag inte hämtar henne förrän 16.30 (ca) så är det lagom hem och göra mat direkt och sen hinner hon leka omkring i kanske 1 - 1 ½ timme för att sen är det dags att sova för att orka upp nästa morgon. Som tur är så får vi sovmorgon i morgon då jag börjar 9, så Julia börjar en hel halvtimme senare än annars. Visst är det bara en halvtimme, men det gör faktiskt mycket, speciellt på morgonen.
Nej nu märker jag att det börjar droppa in folk här så jag ska se efter vad jag ska göra med mera. Och mitt i skrivandets stund så kommer det en tjej och berättar att informationen som skulle vara nu kl halv 9 är ändrad till nästa onsdag, så nu fick jag lite mer tid över att sitta och kolla runt och fixa ordning med papper med mera. Det är ett nedrans helvete att hålla på med alla dessa papper och finslipa och göra om för varenda en. Jag avskyr att vara arbetslös och sitta här för att göra ordning ansökningar till företag.
Jag hoppas också att Petra hör av sig idag, om dem orkar, ang. hur det är med Erik. Eftersom han var inne på operation i går morse när Petra ringde så skulle dem antagligen få svaret igår. Jag avskyr att bara gå i detta ovetande. Men jag förstår dem också om dem inte orkar sitta i telefon och tala om vad som händer för folk. Jag hoppas bara Erik blir bra och att han slipper ha detta elende. Jag vet inte om jag sagt det tidigare men Erik har misstänkt blodcancer och lillkillen är bara (snart) 3 år. Lilla busfröet ♥
Men nu är kl 20 i 9 så nu måste jag ta och sätta lite fart här. Får jag tråkigt så hörs vi snart igen, annars hörs vi nog imorgon bitti igen.
Ha en underbar dag och klä er varmare, det är små kulet väder..

Trött!

Egentligen skulle jag bara vilja ligga och sova just nu. Känns som att jag skulle behöva en ordentlig sovmorgon och sedan få vakna upp till en glad dotter och strålande väder. Just nu är det bara sovmorgonen som fattas men jag ska nog få den snart.. Om några år eller när hon flyttar hemifrån ;)
Just nu sitter jag i alla fall nere på Jobbcentrum och glor omkring. Jag hade viljat se filmen dem tittar på just nu. "Jag AB". Men eftersom jag skulle med Julia till Barnmottagningen i morse så får jag ta smällen att missa den. Huvudsaken är att Julia mår bra. Nu har jag fått reda på att Julia har astma, men bara vid förkylningar. Så nu efter 4 veckors prövning med medicinerna för att se om det var det så är Julia frisk. Så skönt att kunna ha en normal sjuk/frisk tjej. Snorigheten har också försvunnit och blivit till kråkor istället. Mycket lättare och skönare att hantera än allt snor och kladd. Jag hoppas att Julia har turen att den försvinner med åldern precis som den gjorde för mig. Men Julia fick i alla fall börja på dagis kl 10 idag, två timmars "sovmorgon" därifrån men det gick bättre att lämna henne. Jag tror inte att hon tänkte på att jag försvann för hon släppte min hand när vi skulle gå till ena läraren och satte sig och lekte istället. Så medans jag pratade med dem så tror jag inte ens att hon såg mig. Super skönt att kunna gå därifrån utan att hon blir jätte ledsen och tror att jag aldrig ska komma tillbaka! Framsteg! *hoppar och skuttar*
Nej nu kanske jag ska ta och knata ner till Willys och köpa något att äta, min mage är hungrig och orkar inte stå sig på min Oboy längre. Ibland är det hemskt att få barn, man får rutiner på att äta och när man inte får sin mat då så blir man super grinig istället :/ Mildast att gå och äta något så andra slipper stå ut med en trött och hunger-grinig Johanna! :P

Ha en bra dag i vädret nu så ska jag sitta här inne och njuta av det på andra sidan fönstret..

Påskhelgen är över

Det har varit skönt att det var en extra lång helg denna helg. Det är ju inte varje dag man har så. Och nog har vi alla 3 tagit god vara till en lång helg. I torsdags så var Julias gudfar hemma från Norge så det blev pizza-kväll och mycket snack. Super trevligt! Fredagen minns varken jag eller Jimmy vad vi gjorde på dagen men kvällen gick vi en lång promenad runt halva staden. Julia blev så trött så hon somnade i Jimmys famn och fortsatte sedan sova i vagnen, så medans Julia sov så fick Jimmy och jag se två bävrar och han visade massa bäverbett (hur träden blir samt flisorna efter dem). Nog är dem kraftiga allt i deras käkar och himla lena blir flisorna också. Den kvällen var helt underbar, bara han och jag med en trött dotter. Så vi kom inte hem förrän 9 tiden (tror jag) så Julia somnade om direkt hemma efter en välling.. Lördagen var super fint väder så vi raggade upp farfar på morgonen och åkte och handlade till att grilla. Julia var super söt ute på landet och gillade verkligen att vara ute i solen och kunna trampa omkring barnfota i gräset. När Jimmy sopade bort löven från altan så kastade Julia in dem igen. Och man fick verkligen ett gott skratt av det.
Eftersom vi även lovade min bror att vi skulle grilla i helgen så tog vi med han på söndagen till landet och grillade. Lika fint väder då med och det var riktigt trevligt. Det är skönt att umgås med mina syskon titt om tätt. Dock träffas vi inte så ofta men jag älskar dem lika mycket för det och tar mer vara på tiden med dem.
Och idag var en mindre glad dag. Vi vaknade på strålande humör och såg att det var 14 grader i skuggan vid 9 tiden (annars har det varit 9 grader hela helgen) och det fick en att tänka att sommaren kommer vara underbar. Men så hittade man en mindre rolig sak från min älskade kusin med familj. (Jag tänker på er massor och håller alla tummar och tår att allt går bra nu). Men det är en annan historia trots att man är bra orolig för vad om händer nu. Så för att jag skulle få något annat att tänka på så åkte vi ut och cyklade till Mats (jag har fått Jimmy att köpa en cykel nu, så jag kan ju likväl tala om att vi har varit ute och cyklat en hel del på kvällarna från i lördagskväll). Men i alla fall, vi spenderade hela dagen där nästan och hade det allmänt mysigt. Sen cyklade Jimmy och jag vidare till Coop Forum och skulle kolla på nya cykeldäck men konstaterade att vi tar det från en cykelhandlare istället. Eller vi och vi.. Han konstaterade.
Och nu sitter jag här och lyssnar på "mamma mia" som är på tv:n och ska väl ta och slänga ner mig i fotöljen och titta klart på den. Men först ska jag bjuda på lite bilder från min sötnosa från grillningarna i helgen :)
(klicka på bilderna för att kunna se större..)

Tisdag

Sådär nu är Julia på dagis och jag har redan hunnit plockat ner tvätten och plockat undan allting här hemma så nu är det ordning och reda igen. Jag avskyr när det är stökigt. Julia får även gå heltid på dagis nu när jag har jobbcentrum att gå på (man sitter typ och söker jobb hela dagarna.. Eller något sånt..). Det ska bli intressant att se hur hon kommer vara på kvällarna nu då hon ska börja runt 7.50 och sedan ska hon gå till typ 16. Än så länge, hela helgen och några dagar i förra veckan så har Julia klarat att hålla sig vaken hela dagarna trots att hon går upp kl 7 - 7-30 och bara sover max en halvtimme efter lunch. Hon är bra duktig och inte blir det mycket pip heller.
Igår var det träning med Malin och Sofia, jag hade inte mycket motivation men jag tog mig iaf ner. Så efter träningen gick Sofia och jag och köpte glass och sedan tog vi en promenad till Rothoffsparken som vi spenderade ett par timmar i. När Julia och jag lagom kom hem halv 4 och hann vara hemma en halvtimme så ringde Jimmy och sa att han skulle bli sen och så frågade han om vi ville komma till honom, så vi tog en 45 minuters promenad dit också. Så ont i fötterna av allt gå hit och dit.
Olivia och Julia njuter av solen i ryggen bland blommorna! :)
Idag är det ett möte nu kl 10 och sedan ska jag hem och maila över mitt cv m.m. för att sedan halv 2 vara på jobbcentrum på möte och sedan hämta Julia runt 15-16. Jag har inte bestämt mig riktigt än med det.. Oj, klockan springer iväg, dags att börja röra sig iväg.. Ha en underbar dag i solen, för det ska jag ha :D
Svar till Melinda: Nej jag jobbar inte nu, jag går på något skit om att söka jobb m.m. och söker för fullt och hoppas jag får ett snart. Samt att jag kollar utbildningar om det finns något intressant att plugga också.

Ny vecka

Helgen har gått fort, nästan lite för fort precis som vanligt. Men denna vecka kommer gå fort den också eftersom det är en 4 dagars-arbets vecka. Samma gäller egentligen nästa vecka ockå men nu är denna vecka jag ska tänka på.
I fredagskväll var vi hem till min mormor efter ha hämtat min morbror vid tåget, det blev en ganska sen kväll för Julia men hon träffar inte honom så ofta. Dock gör inte jag heller det om man ska se det till den biten. Lördagen tog J och jag det bara lugnt och på kvällen var vi till Ming Palace och åt med Julias farfar. Super mysigt och Julia var jätte duktig där också, hon gillade maten iaf och åt allting med sked. Dagis har verkligen varit ett större framsteg för henne.
I söndags så gick vi upp tidigt (Julia vaknade runt 7.38 ;)) så vid halv 10 var vi redan ute på en promenad alla 4 (farfar följde med oss hem på lördagen och sov kvar). Promenaden blev ner till Rothoffparken som var full med barn, vilket gjorde att vi gick vidare till Rinmansparken istället, där var det inte alls lika många. Julia hade jätte roligt och lekte på varenda sak i princip. Efter allt lek och bus skulle J och jag gå vidare till Barnens Hus och reklamera vagnen, farfar gick hem istället och vi  traskade på. Först stannade vi och åt på Corner så man fick något skit i magen. Och väl framme på Barnens Hus så måste vi ha garantibeviset (kvittot), vilket vi har noll koll på vart det är. Jag vet att jag har satt in det i min pärm med garantier men helt plötligt så är den inte där bara för det. Otur eller vad?! Barnens Hus har slutat sälja detta märke också bara för att det är för mycket reklamationer på den samt att dem höll på att byta konsept. Men jag som är så nöjd med vagnen i övrigt (förutom då att skruvar lossnar lite här och där ibland samt att suflett fästena är helt knäppa trots att vi själva har fått sätta dit egna skruvar då återförsäljarens inte mätte upp till det som var). Söndagen bestod alltså av 6 timmars ute lek och promenad. Super skönt. Julia fick till och med se en and precis framför oss då vi matade den med två Mariekex :)
Mina två coolingar :)
Vinden i håret och lek med pappa i gungan
Men men, J ska kolla om han har det i någon pärm på jobbet och jag ska fortsätta kolla i alla här hemma ifall den har hamnat i någon annan. Så jag ska väl ta och se efter om jag kan hitta den någonstans, sen är det dags att hänga tvätt och kl 11 är det dags att befinna sig nere på BalanZe igen. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag väntar även på att Barnens Hus ska ringa mig efter att dem pratat med återförsäljaren av vagnen. Undrar om jag kommer kunna konsentrera mig på träningen då jag måste ha telefonen med mig. Nåväl det är ett problem då. Nu måste jag ta och gå vidare och fixa här hemma också, typ packa klart träningsväskan också..
Vill passa på att säga grattis Robin på din 25 års dag. Hoppas du får en super bra dag! ♥

Ha en underbar dag i solen alla där ute!

Dagens outfit

imag0173 (MMS)

Tshirt ; cubus Shorts ; vero moda Leggings ; gina tricot

Äntligen fredag!

Äntligen är det helg igen. Underbart, eller vad säger man? Och så är det strålande solsken och molnfritt ockå. Det enda lite mindre bra denna morgon är väl graderna som låg på 3 för en timme sen :(
Jag tänkte inte skriva så mycket fast jag har massor att säga, men det kan jag ta en annan gång och Julia kommer till mig här emellanåt och vill att jag ska sätta mig och leka med henne istället för att kolla mailen och skriva här. Ja, jag får väl göra som hon vill nu då. För om tre timmar så är det dags att gå ner till BalanZe och träna igen. Jag som fortfarande har världens träningsvärk igen :/ Nåväl. Jag kanke uppdaterar senare idag när Julia sover middag.
Ha en underbar dag i värmen och håll er i solen ;)

Mitt i veckan..

God morgon världen. Här sitter jag med min oboy och Julia ligger fortfarande och sover. Det är så skönt att få vakna till själv så man är pigg när nästa lilla tröttmössa bestämmer sig för att gå upp.
Dagen bjuder inte på så mycket alls faktiskt, jag ska ta och söka till omvårdnadsprogrammet igen men kommer få söka distanskurser då Komvux har lagt ned det. Sen ska jag passa på att storstäda här hemma medans lillan är på dagis, om jag orkar i detta tråkiga väder. Känns som det kommer komma regn idag. TRIST!!
Nu hörde jag ett litet läte från Julias rum så hon kommer nog upp snart och jag vill hinna äta upp min oboy först.

Denna sätt hittade Jimmy Julia igår när han skulle kolla att hon sov i sin säng. Var pläden mjukare eller bara varmare tro?

Väldigt tidig morgon..

..Kan man lugnt säga att det har blivit idag, trots att det är lördag! Skamligt, men man är inte mer än småbarnsförälder, då får man stå ut med dessa mornar ibland. Jag har dock alltid fått lyxen att sova till 8.30 - 9.30. Men inte nu längre inte. Med tanke på att vi har bytt säng åt henne till en normal/vuxensäng så gick hon upp kl 7 imorse. Men det gör ingenting för min del, då får man ut mer av dagen samt att hon har ändå sovit i den hela natten, vaknat två gånger och varit ledsen men ändå legat kvar i sängen. Det tog tid för henne i morse också att verkligen kliva ur sängen när man vaknat, utan hon låg kvar i en halvtimme först och sedan kom till oss och sade god morgon med 3 nappar i händerna och en i munnen. Ja vad säger man om det?! Man samlar ju på sig under natten ;)
Så Jimmy ska få i uppdrag i dag på förmiddagen att åka till min mormor och hämta hem min 90 säng och lämna upp min 120 säng istället. Tyvärr tar 120 sängen upp nästan halva Julias rum, och eftersom hon inte direkt behöver en så stor säng så är det bättre med 90. Hon kan få den här stora när hon blir äldre istället :) Hon har ju varit jätte duktig och visat för både mig och J att hon inte alls vill ha sin spjälsäng kvar genom att börja rycka i spjälorna på dagarna samt att hon hade börjat klättra och försökte ta sig in i sängen så att säga, sen har jag sett det nu i veckan och att hon har då samtidigt ruggat sängen när hon klättrat att benen i andra änden hade lyft från golvet.
Och nog ser hon liten ut i den stora sängen nu jämfört med spjälsängen. Min stora tjej blev plötsligt så liten igen.
.
Idag kommer Julias underbara gudmor och hälsar på. Hon har kommit hem under helgen från det lilla lilla Småland och super glada är vi för det. För om några veckor så ska vi ner och hälsa på dem i några dagar. Jag älskar att terrorisera dem några dagar på sommaren, speciellt eftersom jag också gjort det i några år nu ;)
.
Nu ska jag ta och äta klart min Oboy (Ja, ni läste rätt, äta. Jag äter den med sked, men vem har sagt att jag aldrig varit udda ;)). Ska även ta och släpa karln ur sängen också. Ha en bra dag i den fina solen som verkar vilja titta fram idag med.
Over and out!

God morgon

Nu har jag varit uppe i en halvtimme, och jag är fortfarande lika död som när jag vaknade. Ögonen går i kors, och det märks på kvällarna, speciellt dem tre kvällarna som Julia går på dagis. Otroligt nog har jag lyckats vända så pass på mitt dygn att jag faktikt kan lägga mig och sova redan halv 9 om jag vill, men jag brukar dra ut det till tio åtmintånde dem dagar jag känner att jag kan dra på det.
Annars händer det saker hela tiden tycker jag, så jag får inte direkt någon lust att sitta här och uppdatera. Jag ska väl bli bättre..! Idag är det åter dagis igen, så Julia ska snart väckas och kläs på innan vi tar en cykeltur dit.. Fast egentligen vet jag inte om jag ska gå istället :/ Det blåser ju något så fruktansvärt idag.. Och med min tur och otur så kommer jag få medvind till dagis och motvind hem. Jag avskyr motvind, men hellre tar jag den på hemvägen när jag är ensam på cykeln än när jag har 10 kg baklast :)
Usch vad jag är seg. Jag orkar inte sitta här och berätta mer så jag bjuder på några bilder om Jimmy och jag tog i förrgår när vi var ute och promenerade på kvällskvisten :)
(Klicka på bilden för att se större)
Min älskade lilla hemliga tös ♥
RSS 2.0