2011-08-07

Då var söndagen slut nu och veckan säger adjö. Nästa vecka knackar redan på dörren och om några timmar öppnas den och välkomnar den lika väl som den alltid gör.

Åfesten har nu varit och jag måste bara säga att det blir då bara sämre och sämre för varje år som går, saker försvinner hit och dit, men ändå så lockar det så mycket folk? Jag får inte ihop det. Det är inte ens roligt att gå längre, plus att man hamnar bara i en massa trängsel istället, vilket är jätte roligt mig.. Jag hatar folkmassor!

Och nu börjar allvaret på riktigt.. Speciellt för mig och Julia. Sedan semestern så har Julia vridit på dygnet, inte den biten att somna på kvällen utan den biten att gå upp på morgonen. Hon vaknar vid 9, pratar 2 minuter och somnar om igen till tidigast 10 och senast 11.30.. Och denna vecka som kommer nu är sista veckan på ledigheten. Sen öppnar äntligen dagis igen och Julia får sin tillfredsställelse av så många runt omkring sig. Det är tur att hon inte brås på mig där ännu iaf, hehe. Men det ändras ju så mycket så man vet ju aldrig hur det kan eller kommer bli..
Men mitt "uppdrag" nu är att försöka vrida ner sovtimmarna mer och försöka sysselsätta henne ännu mer hemma. Så imorgon så ska vi upp klockan 8. Vare sig vi vill eller inte! Det har jag nu bestämt med Sofia och Olivia. Så vi 2 ska gå ner med barnen till Parken Zoo redan vid 10 på morgonen, då kanske jag slipper höra allt för mycket av hennes trötthets gnäll som alltid följs av att hon slåss eller/och blir jätte ledsen för att man bara säger ordet, "aj aj" eller "nej, du får inte... bla bla bla..."
Det ska bli så skönt och så kul att få komma ut med en annan mamma igen. Dem senaste veckorna har alla typ haft mycket att göra när deras karlar haft semester osv. så Julia och jag har ju fördrivit våra dagar med att sega hemma och sen gå till Jimmys jobb och skita ner oss totalt bara för att få göra någonting ute. Till och med Julia har tröttnat på vår lekpark här ute på gården (den innehåller bara 1 rutchkana, 1 gunga och 1 bebis gunga samt två gungade saker man sitter på i form av får och häst tror jag det var..?!) SKIT TRÅKIGT!

Annars, annars?! Ja man är lite tom som vanligt. Det är mycket som snurrar i huvudet som man vill göra men som man kanske inte riktigt har modet till att göra. Den dagen den (sorgen).. Undrar vad som händer då?

Klockan är bara 21.24 och jag är så uttråkad så det finns inte. Killarna sitter och försöker kämpa genom sitt spel Amnesia, medans dem gör det med massor av skratt när dem inte är beredda på något monster så är det ju som vanligt mörkt i vardagsrummet och tvn är av. Det enda som lyser är min skärm.. Mohahaha!
Jag tror jag tar med min Cola och mina ostbågar in i sovrummet istället. Facebook händer det inte heller speciellt mycket så man är så uttråkad att man blir irriterad istället, det kryper i hela kroppen och jag har ingen annan syssla att göra hemma. Disken är klar, tvätten är klar, dammsugaren är klar (hade dock inte fått gått med den iaf när dem spelar)... Vad kan man fördriva kvällen med?! Åh jo, nu kom jag på. Jag sticker vidare istället in i sovrummet med tvn igång (som jag sa innan) och spelar Angry birds på telefon istället.


Innan jag går har jag bara en fråga åt dig (du vet vem du är).. Törs du hälsa eller törs du höra av dig? Det skulle vara skönt om vi kunde "samsas" lite iaf för Julias skull..


Så ha en bra kväll alla så hörs vi en annan gång.
Over and out!

Å-festen

Helgen kommer bestå av Å-festen så nu ska vi ta och gå ner en sväng och se vad som händer. Inte för att jag tror att det händer så mycket men det är alltid lika intressant att se vad det är som händer. Någon gång kan man ju råka ut för något roligt/spännande som händer eller så. Och om man ändå inte har något att för sig, så varför inte gå en sväng och titta sig omkring?
'
Och så är det äntligen helg, woho!
'
Nu ska vi kila, ha det bra så hörs vi säkert någonting mer.
'
Over and ut!

Back to the brown

Ja då var håret färgat igen nu, och nu är man tillbaka till det bruna igen :) Än så länge så känns det riktigt, riktigt bra. Jimmy tycker jag är hetare när jag har min bruna färg också än någon av dem alla andra jag haft. Det känns lagom positivt också :)
Idag har inte alls hänt mycket så jag har väl inte så mycket att berätta.
Julia tilllät mig att kolla i hennes mun idag, eftersom hon dregglar mycket så tänkte jag om hon hade någon tand på väg och ville se vilken de va i så fall, plus att man samtidigt då kunde få räkna hur många hon har nu. Ingen tand var på väg genom iaf men hon hade alla 16 tänder som hon ska. Så det är ju positivt i alla fall :)
Åh jag har verkligen ingen lust att skriva blogg längre, känns som att det inte är någon som läser bara för att man ett fåtal gånger får en kommentar eller två. Även om statistiken i snitt ligger på 20 så tappar man suget.
Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra längre, lägga ner eller inte lägga ner? Det är frågan som definitivt får stå kvar denna gång med, i alla fall ett tag till. Är jag borta mer än en månad så är den iaf nedlagd. Annars är tanken att jag ska byta blogg då jag har flera pers. jag inte vill ska snoka omkring när dem inte ens kan förmå att hälsa eller tilltala en när dem ser en. I och för sig är varken hon/han/den/det/dem någonting för mig. Det handlar om fler än bara min "så kallade mor".. Personer i närheten av mig kan ju också känna sig träffade.
Nej nu börjar min aggression komma fram emot dem som bör få sig en rejäl jävla avhyvling för sitt sätt som dem beter sig på så det är lika bra att jag avslutar här och tar det personligen. Så h*n bör ju passa sig jävligt noga för vad h*n gör nu. Det är nog och det ska du fan veta!
Nu kom det lite ändå så nu sticker jag, det är så det kan gå när man tänker så mycket och samtidigt skriver. Snart kommer ju kylan igen så Julia och jag ska passa på att vara ute så mycket som vi kan imorgon :)

Over and out!

Tröttheten tar sin rätt..

..och det känns ända ut i fingrarna nu. När man skriver så missar man tangenterna och man kliar sig i ögonen hela tiden. Natten blev ganska jobbig bara för att man inte kunde sova, varken Jimmy eller jag. Vi somnade inte förrän kl var 4 och Julia drömde mardömmar kl 5 så det var ju bara upp för mig. Stackars Jimmy som ska upp kl 6 försov sig naturligtvis och vaknade kvart i 7. Själv vaknade jag kl 9 när Jimmy ringde och väckte mig, minuten före alarmet till och med. Jag hade ett möte kl 10 som jag inte fick missa, så Micke var så snäll och kom hit och var barnvakt åt Julia så länge. Mötet gick ganska fort som tur var ändå så när man väl kom hem så fick man bemötade av en solstråle som var så glad att man kom hem. Dagen har bara blivit fördriven med att vara hemma fram till lunchtid någon gång. Sen gick Micke och jag ner på stan och handlade lite saker till datorn och till min mobil och vidare gick vi till Jimmys jobb.

Tabben idag var bara att Jimmy har tappat bort sitt bankomatkort, smidigt värre. Så när vi väl skulle betala allting vi plockat på oss inne på Coop slutade med att vi fick vända och Julias farfar fick komma och lägga ut åt oss så länge bara för att jag inte hade tillräckligt på kortet. Det är skönt att det alltid går att beställa nya och spärra de gamla. Annars?! Ja jo, jag sitter här, uttråkad och svin trött. Har massor av funderingar både hit och dit. Eftersom jag har bytt nummer nu så har jag inte heller hemligt och det är väl bara upp till bevis om hur lång tid det tar innan man ska ändra tillbaka till hemligt på detta nummer också. Jag tar inte skit från vem som helst, däremot tar jag bara det positiva. Så känner du för att ringa och vara positiv så visst, annars kan du bara glömma det. Och du vet precis vem du är som definitivt ska ta åt dig!

Jag tror jag tar och kollar runt lite på Facebook igen och sen lägger mig. Jimmy och Micke sitter med hörlurar och spelar Amnesia (tydligen ett nytt världens läskigaste spel), och nog fan tror jag på det. Jag sätter mig INTE frivilligt och spelar det där. Hade jag gjort det skulle jag nog kollapsa av en hjärtinfarkt eller något bara en liten bit in i spelet. Pojkarna sitter bara nu och hoppar bak i soffan och skrattar för att dem blir så jäkla skrämda. Undrar om man verkligen måste sitta i totalt mörker och med hörlurar när man spelar detta?! :/ Dem säger ju att man ska det för att få mer inlevelse.. Nu återstår bara att se hur lång tid det tar innan pojkarna ger upp ;)

För övrigt har jag faktiskt tagit åt mig bra av vad min kusin sa till mig för någon vecka sen.. Om jag hade fortsatt ge Julia välling så skulle det slå till hårdare på mig sen när jag ska "avvänja" henne det, så jag slutade tvärt och bara ger henne yoghurt, mjölk och smörgås varje morgon och varje kväll. Och jag är så glad av att det fungerar, Julia är så himla lätt. Det var inga problem alls att ta bort vällingen bara så där. Hon är mer nöjd över att få sitta och äta själv istället. Jag var bara för feg för att göra det tidigare som dem sa åt mig, bara för att jag inte "orkade" ta den fighten i samband med tänder och magsjukor och gud vet vad.. Men nu är det gjort och jag är så stolt över att vår lilla tjej är så enkel att ha och göra med. Mammas och Pappas älskade solstråle ♥

Snart börjar dagis igen och på sätt och vis så längtar jag men på sätt och vis inte. Det är 14 dagar kvar och vi har nästan ingenting att göra hemma. Jag klättrar snart på väggarna. Julia och jag har varit ut i lekparken för att fördriva dagarna men inte ens hon tycker att det är roligt längre samtidigt som hon blir alldeles för uttråkad och rastlös av att vara inne.
Svårt, svårt.. Men vem har sagt att allt ska vara lätt? :)

Det var väl allt för mig för denna gång, jag har mycket mer att berätta egentligen men orkar bokstavligen inte att skriva mer efter 3 ½ timmars ordentlig sömn i natt.. Hoppas denna blir bättre om jag lägger mig skapligt.

God natt och sov gott alla där ute. Imorgon ska de bli fint väder igen och jag har INGEN aning om vad vi ska hitta på medans Jimmy jobbar. Säkerligen blir det en sväng hem till mormor min runt lunchtiden eller någonting, kanske bara en allmän långpromenad..

♦ Over and Out! ♦
RSS 2.0