Precis det vanliga!

Dagen har varit helt okej men den har varit sysselsatt. Julia vaknade halv 8 imorse och jag hade ingen lust att gå upp. Hon vägrade somna om så jag fick lov att gå upp ändå. Ibland önskar man att man inte hade barn så man kunde få sova läääänge ;)
Sen vid 9 tiden började hon bli jätte trött så jag tog med henne in till mig så kunde jag också få sova lite.. Trodde jag.. Bara en timme, visst gjorde den skillnad ändå men samtidigt så blev man bara tröttare :(
Det var bara att upp och leka med henne då hon vägrade somna om igen. Sen vart det lunch och jag bara väntade på att klockan skulle gå, men den gick extremt långsamt helt plötsligt. Julia blev trött en timme efter sin lunch igen och jag kämpade med att hon skulle sova då. Men ICKE! Jag förstår inte vad det är med henne, om hon är trött, va fan sover hon inte för då?! Envisa en.
Sen när hon väl somnade så fick hon bara sova 5-10 minuter för vi skulle ner till tågstationen och möta Jimmys syster + son klockan 14. Och när jag mötte dem fick dem ta Julia så fick jag gå och klippa mig. SKÖNT?! JA! Äntligen är mitt hår lite fräschare. Eftersom vi ska baka tårta imorgon till dopet på lördag så skulle jag kolla på torget om någon hade jordgubbar kvar, sicken tur jag hade. Det fanns tre liter kvar. Jag betalade dem men dem fick stå kvar där tills efter jag klippt mig. Och hon sa att jag inte skulle glömma dem bara och jag sa självklart att jag ska försöka att inte göra det. När jag väl fått håret klippt (Kungspassagen precis bredvid) så går jag och går, går. Tills jag kommer på...! JÄVLAR! Jordgubbarna. Då har jag redan hunnit bort till Rinmansrondellen vid tåget. Så det var gott och väl för mig bara att gå tillbaka hela vägen. Precis min vanliga tur att glömma allt jag ska komma ihåg och komma ihåg allt jag ska glömma. Som tur var så fanns dem ändå kvar när jag kom. Sen var det bara att traska hela vägen bort till Tunavallen.. Igen.. Jag ringde till och med mormor för att få sällskap på vägen, den kändes så otroligt lång.
Väl framme hos Julias farmor så var det lek och skoj hela tiden. Vi fick till och med mat där och blev kvar till 18 tiden. Martina och Linus följde med oss hem en stund. Linus hade jätte roligt med katterna men jag tror katterna hade lite mindre roligt ;) *skrattar*
Julia somnade i bilen på väg hem och vaknade när jag skulle till att byta blöja på henne i hopp om att hon skulle somna för natten (klockan 7 typ). Men nja det gick inget vidare. Hon sov 10 minuter till över hela dagen. Sen fick hon gröt och var vaken en stund. Sen somnade hon för natten runt 8 tiden.
Jag förstår inte hur hon har orkat. Hade jag varit henne så hade jag sovit, heeela tiden! Och njutit av att få sova!
Nu har även hennes tredje tand tittat fram ännu mer så nu är det till att stoppa in något i hennes mun - som inkluderar ett finger med - helt på egen risk. Det känns!
Men nu är allt klart till dopet och folket är bestämt. Några har avbokat nu i sista dagarna men det är väl sådant man får leva med ibland :(
Jag tänkte ta och sätta mig vid tv:n nu och kolla på CSI Miami och sedan natta för kvällen. Imorgon är det tårtbak och hoppas på att Julia är lika överlycklig idag för sin kusin som hon har varit idag! (Varje gång Linus gick in i annat rum där Julia inte såg blev hon ledsen, när Linus kom tillbaka blev hon super lycklig och så höll det på en stund tills vi tröttnade och lade in henne i samma rum.. Söta små barn :) <3)
Nej nu kallar tv:n på mig och en skööön fotölj.. God kväll och god natt.

4 dagar kvar

Nedräkningen pågår till dopet på lördag.  Allting är så gott som fixat nu. Jag och Julia ska ta och gå upp till Julias farmor imorgon och baka bullar och kakor. Och värdinnan hörde av sig igår och vi gjorde upp hur allting ska vara. Så nu är det bara en sak kvar i princip, det är vad Julia ska ha för kläder efter dopet. Jag har en klänning som jag funderar på att ha till henne. Men då måste jag ha body under den eftersom den är sidoknäppt så den åker isär. Och sen är det så svårt med till den då?! Strumpbyxor antagligen, men vad för några? 74 är för stora så dem åker benen ur hela tiden. Samt att 68 är för små för dem åker av hela henne hela tiden, speciellt om rumpan. Annars måste jag komma på någonting annat som hon ska ha. Samt att vad jag ska ha för skor till min klänning. Jag vill ju inte vara nästan huvudet längre än Jimmy då jag redan är någon cm längre. Visst kommer jag bli längre, men jag vill inte vara för lång om jag säger så istället. Gud vad rörigt den där förklaringen kändes.
Julias framgångar nu är även att hon står då upp (sagt i tidigare inlägg).. Men på det så börjar hon även på att få sin tredje tand nu. Den är precis på väg att spricka genom, så om hon skulle få som hon vill så ska hon ha uppmärksamhet hela tiden och hon ska helst sitta på höften och vara med när man gör allting. Icke sa Nicke, inte här inte. Så man får stå ut med lite pip under tiden man rensar kattlådorna eller vad man nu gör.
Just nu har Julia somnat på Jimmy i soffan så han ser ut att somna när som helst han också. Dags att ta och göra lite nytta nu.. Typ sätta sig framför Wii och spela lite istället. Här händer det inte så mycket ändå. Först ska jag nog ta och sätta igång en tvätt och packa Julias väska för imorgon.

Lätta funderingar till

Om man lättar sina funderingar till någon, varför ska dem då gå och berätta för andra? Om jag säger något till en person så verkar den personen gå och säga det till andra, inte direkt och inte omgående, men inom sin tid. Är det snällt? Är det rättvist? Varför är man så elak? Det jag lär mig är verkligen att jag inte kan lita på dem till 100 procent och att jag inte tänker tala om någonting för dem igen. Nu menar jag inte grovt aldrig prata med dem, men jag tänker inte berätta saker som skulle lätta mitt hjärta lite. Det är slut på den saken nu!
Så nu har jag fått lätta mitt hjärta här lite grann, så nu ska jag ta och äta min frukost och sedan leka med Julia. I eftermiddag ska vi träffa prästen och gå genom hur dopet kommer gå till, vi kommer välja psalmer med mera. Hoppas jag får träffa värdinnan snart också som skulle fixa med lokalen. Jag måste ju göra upp med någon om när jag ska komma dit med sakerna och så vidare.
Jag tar och kilar vidare nu. Ha en så bra dag det går för er ;)

Upp och hoppa

Detta är Julia den 13 Sept. 2010
Detta är Julia den 15 Sept. 2010,
(klicka på bilden, förstoring)
Och så här har hon en förmåga att sitta vid tillfällen
(Klicka på samtliga bilder för att få förstoring!)
Att ha gröt på snoken stoppar ingen från att vara glad!
(klicka på bilden för att se bättre)
Hon är så oerhört duktig mitt lilla hjärta! Ställer sig upp när hon är 6 ½ månad. Satan vad tiden går fort!
Jag älskar min Julia mer än någonting annat <3

Tom och besviken..

...på uppdatering. Jag har så mycket mer att säga men jag har liksom ändå inget att säga. Jag sätter mig flera gånger och ska skriva, men ingenting kommer ur mig, jag finner inget ord på vad jag vill.
Det enda jag känner ju nu som jag vill säga är till vissa personer, så dem som inte vet någonting om detta behöver inte ta åt sig.
Fy fan vad jag blir besviken på er. Jag trodde ni brydde er lite mer än så. Jag trodde någon av oss trots allt betydde någonting. Är det så jag har varit hela livet också? Räkna inte med mig längre, ni kommer inte finnas kvar i mina ögon. Jag trodde ni var vuxna och hade lite mer förstånd än så där. Men nu vet jag. Jag gjorde mitt kast och chansade, jag fick det svar jag anade men jag hoppades ändå inte på det. Ni är verkligen inte sanna!!
Varför gör man så? När någon sträcker ut sin hand och frågar, brukar man liksom inte ta emot handen och finnas där? Oavsett hur saker är?! Oavsett hur saker ser ut?!

Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie!

Jag kan inte få bort låten från mitt huvud. Den sitter fast helt. Den är bara för bra!

6 månader ♥

Idag blir min älskade lille fis 6 månader




Igår sökte jag 3 st. dagis platser åt Julia och hoppas verkligen att hon får någon av dem :) Startdatumet fick bli från den 7 mars 2011, eftersom barnen var tvungna att vara minst 1 år. Så hoppas, hoppas!

Nu ska jag ta och locka Hannahs hår, hon är barnledig och ska ut ikväll så jag måste fixa i ordning henne.
Jimmy och jag ska bara ha en lugn kväll hemma som det ser ut just nu.


BVC besök

Usch säger jag bara. Vi är redan inne i September, det är helt sjukt vad tiden går fort. Dessutom blir Julia 6 månader imorgon. Oj oj det går fort.
Idag var vi till BVC på hennes 6 månader vägning, mätning samt läkarkontroll. Allting såg jätte bra ut.
Förra gången vi var där (precis en månad sen) så vägde hon 7240 gram och nu vägde hon 7445 gram, en ökning på ynka 205 gram. Förra gången var hon även 66 cm lång, och nu var hon 66,2 cm så den uträkningen var inte svår att räkna, ingen tillväxt i princip. Hennes huvudomfång var 42,2 cm förra månaden och nu var den 42,8 cm så huvudet har inte blivit mycket större heller.
Jag har varit väldigt osäker på hennes tillväxt och hennes mat med mera så vi ska tillbaka dit igen den 1 Oktober. Jag behövde inte oroa mig om att hon skulle bli underviktig eller så, men efter att jag berättade om att hon spottar ut all mat hon får (förutom gröt puré på burk) samt att hon inte äter så mycket i ersättning längre så tyckte hon att vi skulle komma tillbaka för att se om det tar någon "skada" på henne så att säga, eller om det bara är en tillfällig period hon har..
BVC sa även att jag ska prova blanda gröt purén tillsammans med havregröten så att hon sedan kan vänja sig vid havregröten. Purén går nämligen ner mycket bättre och lättare än det andra. Och maten ska jag kämpa med. Börjar hon leka och spotta ut, skulle jag ta bort och sedan ge henne den nästa gång hon blir hungrig, så hon lär sig att det är det hon ska äta nu. Och att vi ska byta ut ersättningen mot välling så att hon kan stå sig längre och bättre med det. Så när Jimmy kommer hem ikväll så ska jag väl se om vi kan åka och handla lite annat åt Julia och se om det hjälper eller inte.
Annars gick allting bra och nu tänkte jag ta och passa på att leka lite med henne inne i hennes rum så slipper hon hasa sig omkring och jaga katterna :)

Mitt hjärta 

RSS 2.0