Lördag 29-05-2010

Jag har hört att riktiga vänner stannar trots att man får/har fått barn. Men jag vet inte om jag ska säga att det stämmer eller inte. För min del stämmer det på vissa personer. Jag var en ganska populär tjej bland mina kompisar, innan jag blev gravid, innan jag fick Julia. Några av dem stannade kvar under graviditeten, för en liten stund. Sedan hon kom så har nog ingen av dem gamla vännerna hört av sig. Är det meningen att man måste skaffa sig nya vänner? Tror folk att man inte kan vara samma person bara för att man har fått barn? Jag kan faktiskt hitta på saker, precis samma saker som innan jag fick Julia. Eller okej, jag kanske inte går ut på krogen varje/varannan helg eller överhuvudtaget festar hela helgerna. Men jag kan fortfarande göra det någon gång ibland. Julia har ju faktiskt en pappa också. Ta inte det där fel nu, jag vet att det kan tolkas på flera sätt. Men inte på ett sätt som säger att jag ska ut varje helg och strunta i både Jimmy och Julia hemma. Nej nej, inte på det viset. Jag säger bara att någon gång skulle det vara roligt att hitta på någonting med några av mina kompisar som jag umgicks med innan jag fick barn. Bara för att man får barn behöver det inte betyda att man är världens tråkigaste människa. Jag har iallafall skaffat mig lite andra vänner nu. Lite fler föräldra-vänner så att jag kan göra något roligt om dagarna. Visst saknar jag mina gamla vänner och den gamla tiden. Men ändå är det skönt att inte umgås med dem nu när Julia är så liten. Varje gång man träffar en gammal vän eller någonting och Julia är övertrött eller hungrig eller vad som helst, så brukar inte hon låta så glad. Och när man försöker göra allting för att hon ska bli nöjd så känner man sig bara uttittad. Inte bara av det övriga folket men när det känns som att ens vänner stirrar ut en för att se hur/vad man gör, gör bara en ännu mer pressad. Även fast dem kanske inte menar att stirra ut en. Jag förstår bara inte varför ens vänner försvinner bara för ett barn. Jag är fortfarande samma person, fast jag har ett barn!

Om det nu är så, att riktiga vänner stannar fast man får barn, så vet jag garanterat vilka som är mina riktiga vänner. Vet du vilka som är dina?

♥♥♥

Torsdag 27-05-2010

Morgon bjöd på strålande solsken mellan persiennerna i sovrummet. Det är härligt att vakna till, man blir glad och personligen tycker jag inte att morgonen kan börja bättre. Julia vaknade runt halv 6 imorse och då somnade hon halv 11 igår kväll. Det är super skönt att hon sover hela nätterna. Jimmys klocka hade inte ringt när hon vaknade så medans han gjorde mat och bytte på henne så fick jag stänga av hans alarm och svara i hans telefon. Men när man försökte vända på sig och dra täcket över huvudet i hopp om att somna om med Julia igen så var det skeppet avseglat. Hon somnade men jag var pigg. Jag hann iallafall göra mig ordning för träningen, packa Julias väska och göra iordning hemma för att spara tid tills när hon vaknade. Och inte gjorde hon det inte. Klockan blev 9 så jag fick väcka henne och göra iordning henne istället.
Vi mötte upp Sofia och Olivia vid Shell och traskade ner till BalanZe och vi tränade i nästan hela 2 timmar. Skönt var det och nog känns det att man är otränad alltid -.- Och barnen sov genom hela passet ännu en gång. Skönt! Efter träningen moffade vi i oss en varsin glass också, inte så bra dock men gott var det och vi tyckte att vi förtjänade det lite på skoj. *ler*
När vi kom hem så fick Hannah och Marie passa Julia (som fortfarande sov) medans jag stack ner till Shell och köpte mjölk och chokladkakor. Så nu har jag bakat en kladdkaka och flertalet blåbärsmuffins. MUMS! Jimmy vet ingenting ännu men det är en överraskning. Han lär nog bara känna doften av muffinsen när han kommer hem.
Frågan är också bara vad tusan ska resten av dagen sysselsättas med då? Det är "marknad" här på Bellmansplan, om jag känner Jimmy rätt så kommer det bara bli jag som får traska dit. Ingen av oss har emot utlänningar men han vill inte trängas så mycket bland dem. Jag vill inte trängas i folkmassor heller, men jag tycker ändå det skulle vara lite kul att titta vad dem har iallafall. Något vettigt finns det nog alltid, hehe.

Nu ska jag kila iväg och ta ut sista formen med muffinsen och sedan ska jag fortsätta titta på American Virgin medans Julia sover.

Ni har blivit väldigt dåliga på att kommentera. Vad vill ni att jag ska skriva/berätta om för att få era åsikter/tankar kring saker och ting?!


♥♥♥

Onsdag 26-05-2010

Idag är det betydligt mycket finare än igår! ..Fast om det ändå inte kunde blåsa så hade det varit mycket skönare ute :) Snart kommer Hannah hem och då ska Julia och jag följa med henne och Melina ut i lekparken... Om vädret håller i sig naturligtvis.

Sen har jag pratat med mitt älskade blåbär idag! Vi ska åka ner till henne på semestern. Eftersom hennes 25-års fest (i Småland) och ett dop (i Stockholm) krockade så frågade jag om man kunde komma fram till någon bra lösning. Efter en stunds diskussion och tänkade så åker vi ner den 10 Juni och åker hem den 14:e igen. Så är hon här några dagar. Och så kan jag gå på Victorias och Jamies dop den 26:e :) Det skulle blitt svårt att kunna vara i Småland den 25:e på firande och sedan i Stockholm den 26:e på morgonen. Åh gud vad jag längtar tills jag får träffa mitt söta blåbär igen! Om du bara visste vad jag saknar dig Michaela! Vi har inte setts sen förra semestern och det är ALLDELES FÖR LÅNG TID! Skärpning! ;) Men det är ändå bara ca 2 veckor kvar tills vi kommer ner. Visst kommer tiden gå fort tills dess (säkerligen inte bara för att man längtar så mycket..), men då kommer tiden ha gått för fort istället. När vi åker till Michaela så är Julia nästan 3 ½ månad gammal. Hon börjar bli så stor nu.
Och förkyld är hon fortfarande. Hon blev bättre ett tag här och sedan kom snoret tillbaka igen efter några dagar. Lilla skruttfia.
Vissa säger att hon är lik mig och vissa säger att hon är lik Jimmy. Ingen av oss kan säga exakt vem det är hon är lik. Att det ska vara så svårt :)

Nej, nu ska jag fortsätta stryka sängkläderna så jag har det gjort någon gång. Snart kommer Hannah också.


Jag hittade kamerasladden nyss så här kommer några bilder från igår och under den senaste veckan :)


Facinerad av solen.                Sommarfin.

Pratar med Laban :)            Spanar efter mammas ljud.



Och som jag lovade... ;) :

Chiara :)

Dags att klippa klor!            Minatyren! 

Funderar på Julia            Sover sött.


Chiara och Nicke :)

♥♥♥

Tisdag 25-05-2010

Vilket jäkla tråkväder det är idag! Det bara regnar hela, hela tiden. Vem tusan vill ut i detta väder frivilligt? Inte jag iallafall. Dock måste jag göra det om en stund. Så fort Jimmy kommer hem från jobbet om ca en timme så ska vi åka upp till mormor och hämta inköpslistan. Sedan blir det att åka ner till Maxi och passa på att utnyttja kupongerna för blöjor och våtservetter. Plus att Julia måste ha mer mat också, vi har bara 1 ½ kartong kvar. Jag har upptäckt att hon börjar verkligen sluka i sig nu desto äldre hon blir. En påse går åt på 2 ½ dag ungefär. Förut kunde 1 räcka i nästan en vecka. Min lilla skit, hon blir snart 3 månader. Och det märks. Det är så roligt att se hennes framsteg och höra henne prata på hennes sätt och hennes skratt är oslagbart. Hennes leende gör en så super glad att det inte finns något som gör en så glad som hon.

Just det, jag har glömt att lägga in en bild på nya katten. Dags att jag gör det nu då :) Hmm.. Bara för att jag ska ha sladden så hittar jag inte den. Nedrans!

På fredag morgon ska Nicke in till veterinären och få en kastrering gjord. Stackarn. Men det är bäst för honom. Jag är trött på att han är på Chiara hela tiden och bråkar och försöker sätta på henne trots att hon inte är könsmogen och nästan 16 veckor. För sedan när Chiara blir könsmogen /6 månader så ska hon också in på en sterilisering. Jag vill inte ha en löpkatt springa runt här och jama hela tiden sen. Så det är skönt. Då blir det fixat.

Nej hörre ni, nu ska jag ta och göra iordning mat åt Julia för snart kommer Jimmy hem. Då bär det ju av till affären direkt så det är bäst att vi är klara då :)


♥♥♥


Måndag 24-05-2010

Dagens träning blev följande:

Löpband
2 minuters uppvärmning i 3,5 km/h, jag förbrände 10 kalorier och gick 0,27 km.
Jag fortsatte i 20 minuter med snabb gång (5,2 km/h) och förbrände 78 kalorier på 1,62 km. Sedan hade jag en cool down i 4 minuter. Totalt gick jag 1,79 km och förbrände 88 kalorier

Rodd maskin
Jag höll på sammanlagt i 10 minuter till en början (jag har aldrig provat en sådan förut). Jag "åkte" 1350 meter och tog 226 drag. Jag förbrände 61 kalorier och i snitt så "åkte" jag på en tid som var 3:42 per 500 meter. Nog blev man trött i armarna utav den men den var rolig så jag kommer verkligen fortsätta med den

Löpband
Tog bara en kortis på 14 minuter denna gång för att avrunda det hela. Denna gång tog jag även med 5 % uppförsbacke och nog kändes det i vaderna alltid. Denna gång så blev distansen 1,33 km med 90 förbrända kalorier på en snitthastighet av 5,5 km/h

Totalt förbrände jag 239 kalorier på ca 45 minuter.
Jag har inte ens åkt på någon träningsvärk ännu trots att man får mjölksyra i benen och svettas något fruktansvärt. Sen om det är för att man anstränger sig eller om det är för att man är otränad lämnar jag åt sidan ;)

På Torsdag blir det ny träning igen. BalanZe är snälla och tar hand om Julia så bra när man tränar vilket gör det mycket lättare och mycket skönare. Dem bytte till och med blöja idag, av min förvåning när vi tränat klart och kom ut till barnen. Johannes (Malins son) var uppe i famnen denna gång också, så tyst och snäll. Olivia (Sofias) sov så sött. Julia låg till och med och skrattade åt tjejen som bytte blöjan. Snuttfia <3 Så skönt att hon är lätt att ha å göra med och att hon litar på andra människor också och inte är så tillbaka dragen och avvisande. Är dem glada är Julia glad :)


♥♥♥

Söndag 23-05-2010

Idag blev det faktiskt träning för min del. Dock inte så mycket. Jag sprang och gick nästan en mil och förbrände ungefär lika mycket kalorier som är i en chipspåse (enligt Jimmy). Jag har nog inte svettats så mycket på.. Sen jag vet inte när. Men skönt var det verkligen. Och imorgon blir det träning med Malin och Sofia. Nu har förkylningen släppt en hel del. Det enda som är kvar är lite snuva och slem. Jag slapp iallafall tok hostan som Jimmy och Hannah har åkt på *peppar peppar..*.
Julia somnade runt 7 tiden och hon sover fortfarande, så jag har kunnat fixa med en massa papper till Skatteverket. Dem godkände inte att hon skulle heta Nordström bara för att Jimmy heter Nordström Holm, och då räknar dem Nordström som andra namn och Holm som användarnamn. Skit skatteverk. Men Jimmy har iallafall skickat in en ändring om efternamn och att han ska ta bort Holm. Direkt vi får besked om att dem har ändrat det så ska vi skicka in Julias papper så hon blir en Nordströmmare hon också. Men just nu är hon en Andersson på papper iallafall.
Nehepp. Nu har Jimmy kommit hem från hans innebandy så jag ska sätta mig och vara social med honom en stund. Snart bör Julia vakna. Jag måste passa på att packa hennes väska och min träningsväska för imorgon också. Byta sängkläder måste man också göra nu när förkylningen släpper så man slipper ligga i bakterierna.

Här kommer några bilder på Julia från här om dagen.

Nackträning i babygymmet :) (Klicka på bilden för att se större..)
♥ Mammas hjärta är så duktig ♥ 

Nyskogh har även åkt tillbaka till Norge idag, men jag lägger upp en bild på han och Julia tillsammans bara för att dem är så söta tillsammans :D


♥♥♥

Fredag 21-05-2010

Nu börjar klockan bli mycket och det är nog dags att natta kudden för natten. Imorgon så ska vi upp runt kl. 06 för att börja göra iordning Julia och oss själva. Mest är det Julia som tar tiden att göra iordning och packas för med mera. Vi ska iväg till Rimbo utanför Norrtälje och hämta en 8 månaders katthona. Eftersom Shina slutade som hon gjorde så känner vi att vi vill ha en kompis till Nicke som han kan leka med istället för att roa sig med att ta mina sminksaker, nagelfilar, topps, hårtoffsar med mera. Jag är trött på att hinna sakerna lite här och var på golven eller under sängen.
Det tar ca. 2 timmar att åka dit och dem ville att vi skulle komma på förmiddagen i såna fall. Så det blir en tidig morgon. Jimmy är besviken på det då han helst vill sova ut när det äntligen är lördag. Men jag sa det till han att vi kan sova en stund på dagen när vi kommer hem eller så. Då kan han få sova med Julia och mysa lite.
Iallafall, ikväll så har Hannah och Micke varit här. Vi grillade lite på balkongen (eftersom vi bor högst upp så får vi ju det ;)..) Det har varit trevligt med sällskap, men just nu känner jag bara att jag vill krypa ner i sängen och säga god natt och tack för denna dag ;)
Jag slänger väl upp en bild på nya katten och Nicke också. Fler bilder på tösen kommer dem närmsta dagarna iallafall :)

Tjejen vi ska hämta är hon som är längst fram på bilden. Hon är bedårande med sitt vita streck på nosen. Vi får se hur hon ser ut i verkligheten :)
Nicke. Lika nyfiken som Nicke nyfiken, därav hans namn ;)

Fredag 21-05-2010

Tänk om man kunde bli frisk någon gång!
Jag som ska ner och träna med Malin och Sofia på måndag. Då får jag definitivt inte vara sjuk längre. Jag SKA komma igång med träningen nu och jag ska banne mig hålla den!
Ingen som känner sig lockad att ta min förkylning? Den personen kan även få Julias ;)


19/5-10



♥♥♥

Söndag 16-05-2010

Usch, kan man ha det roligare? Julia blev förkyld natten till fredagen/under fredagen och imorse var både jag och Jimmy helt sönder i näsan. Nu ikväll känner jag mer och mer att det gör ont när jag pratar och det ömmar i näsan och halsen när jag andas. Jimmy är snorig och allmänt hängig. Det värsta är väl bara att Julia vill vara vaken och har velat det i någon timme nu medans vi känner att vi bara skulle vilja gå och lägga oss. Julia kommer bara bli arg och ledsen om man lägger henne i sin säng och då kommer ingen av oss att någonsin kunna somna. Jag får hoppas på att vi blir friska tills torsdag iallafall. Då ska vi till BVC tillsammans med dem andra tjejerna från föräldragruppen. Babymassage ;) Det ser jag verkligen fram emot att kunna göra lite mer på henne än det man gör nu. Antagligen kommer Julia och jag bara vara hemma tills dess. Dock inte onsdag eftersom vi skulle ner och träna med Malin då. Men mår vi alldeles som en påse hundskit så får jag nog hoppa den träningen :(. Jag lär nog inte uppdatera så mycket mer nu under veckan. Jag har ingen ork att sitta här så mycket. Soffan och sängen är mycket skönare när man är sjuk, när man bara kan ligga och mysa med sin underbara dotter <3


♥♥♥

Fredag 14-05-2010 - ♥ R.i.p ♥

Förlåt att jag har varit så himla dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp som vanligt. Jag och Julia har knappt varit hemma och när vi väl har varit det så har jag inte direkt kännt för att sätta mig och blogga det första jag gör.
Julia har dessutom åkt på en förkylning till nu så hon har sovit jätte dåligt hela dagen. Hon höll humöret uppe imorse men sen lunch och frammåt så har hon varit väldigt pipig och ingenting passar. Hela kvällen har vi spenderat hos Jimmys mamma. Vi åt jätte god mat (ungsstekt kött, potatisgratäng och sallad). Martina, Markus, Linus och Lukas har kommit hem på permis från Göteborg idag och stannar ett par dagar, så om det blir fint väder imorgon (vilket vädret lovade iaf) så blir det Parken Zoo med alla 3 barnen. Det blir en tidig dag då vi ska ses redan klockan tio. Förvisso är det inte så tidigt nu när man verkligen börjar vänja sig vid att vara vaken från 6/8 tills midnatt. Inte många sovtimmar men sådant är livet med små barn.

Jag har även varit på återbesök hos BM och mitt blodtryck är fortsatt högt. Hon frågade om jag ofta har ont i huvudet och det har jag ca varje dag. Flera gånger om dagen också. Hon var inte så jätte orolig ändå så jag ska komma tillbaka om 3 månader igen på återkoll, dels om blodtrycket då men även för att se att mina mini-piller fungerar som dem ska. Fungerar dem rätt på mig så ska jag kunna ha stav. Så då blir det att sätta in en sådan igen! Skönt att slippa tänka på att ta ett piller varje dag :/ *håller tummar och tår att det fungerar*

Jag har även åkt på en dolt nummer terror. Det är någon J*el som ringer mig och  inte säger ett smack. Jag undrar vem tusan det är?!?!?! Stänger dem av micken eller har dem det bara allmänt rejält tyst omkring sig för att sitta och lyssna när jag frågar vem det är? Senast någon gjorde så var igår.. Klockan 23.00 -.- Vem f*n ringer en och är tyst i ca en minut klockan 23 när, alla jag känner, vet om att jag har ett spädbarn? IDOTI! Har folk inget bättre för sig? Jag ringde Tele2 och frågade om dem kunde se vilket nummer det är, men då måste jag betala ca 625 kr för 10 dagar för att kunna se det. Är det värt det? Mnja.. Jag är osäker.. Fortsätter det så gör jag det och då kommer jag ringa upp dem och fråga vem tusan som håller på sådär och så kommer jag polisanmäla det för trakasserier. Jag ska fasiken inte ha sådana telefonsamtal. Då kan folk iallafall säga att dem ringt fel (dock kan man hänga kvar hur länge som helst i telefon utan ljud)... Eller om dem bara kunde säga vad det nu är dem har på hjärtat sitt!!

En annan bättre sak som händer är att Malin och Sofia (från föräldragruppen) och jag ska börja träna på Balanze nu :) Det ska bli super skönt att komma igång med träningen igen. Malin och jag ska mötas vid järntorget i Nyfors på onsdag 10.30 för att sedan gå ner och få instruktioner om hur alla maskiner fungerar och då ska vi även passa på att köra ett pass eller två. Jag hoppas Julia är frisk tills dess. Annars kanske jag får fjäska lite extra för Julias farmor om barnvakt en stund  ( ;) ) Hon har inget emot att vara barnvakt så jag får hoppas att Julia även är snäll och inte jätte gnällig. Jag vill ju komma igång igen och få lite mer muskler. Visst är jag tillbaka i min smalhet efter förlossningen, men det känns som att allting bara hänger för att alla muskler nästan är borta. Jag ska känns mig lite snygg också och trivas i min kropp :P


Tyvärr har jag en dålig sak också på allting som jag nu skrivit. Idag avlivades Shina. Jag har pratat med flera veterinärer ang. att hon kissar inne på mina möbler trots att lådan är ren konstant och vi har gjort allt för att hon ska gå på lådan. Hon gick ju dit och gjorde nummer två, då kunde hon väl ha gjort nummer ett där också? Men veterinärerna trodde också att det var psykiskt på henne och det är någonting som aldrig kommer kunna gå bort ur huvudet på henne. Så Jimmy och jag tog beslutet i att avliva henne istället för att hon ska lida och istället för att omplacera henne och få lida där också. Nästa ägare skulle nog inte heller vilja att hon gick på möblerna och gjorde sitt behov.
Shina, jag kommer alltid älska dig. Du kommer alltid vara min favoritkatt oavsett. Ingen kommer kunna ta den platsen. Nu har jag gråtit hela kvällen efter henne och det känns som att halva mitt hjärta försvann med henne. Jag var iallafall med henne ända till slutet. Mattes älskling ♥

 


♥ 2007-04-11
† 2010-05-14

♥♥♥

Fredag 07-05-2010

Idag är det äntligen fredag igen.. Dock känns inte mina fredag så speciella längre när man är mammaledig. Det känns som man har fredag hela veckan. Det enda tråkiga med fredag är att det sen blir lördag och söndag, och då har nästan allting stängt. Man kan inte ringa några företag för allting stänger eller har inte de ordenarie tjänsterna om helgerna. Alla butiker på torget eller i Tuna Park stänger tidigare vilket gör att man får sitta inne hela helgen. Om det är dåligt väder vill säga. Annars finns det ben och långa promenader man kan sysselsätta sig med under helgen.

Iallafall.. Idag så skjutsade vi ut Hannah och Melina hem till sina föräldrar i Laxne. Och just nu så sitter vi här i deras soffa och myser med deras jätte söta och charmiga hund Zeera. Lotta sitter och gosar med Julia som har hicka.
Åh på tal om Julia (som vanligt ;)..).. Hon vände sig själv idag från mage till rygg. Jag satt "bakom" henne vid hennes fötter och Jimmy låg vid huvudet och försökte koncentrera sig på någonting medans hon tränade sin nacke. Hon fick massage på benen och låren samt strykningar över ryggen. Hon njöt och helt plötsligt, bara så där så vände hon sig. Gud vad glad jag blev. Men när hon upptäckte att hon hamnade på ryggen så var det inte så roligt längre. Jag provade vända tillbaka henne på magen igen, men det var definitivt inte populärt. Hon bestämde sig för att vara vaken i två-tre timmar till och efter ännu en måltid så somnade hon tillslut. Så för första gången sen Julia kom och vi har varit här så har vi fått äta helt i fred utan att Julia vaknade och störde oss. Det blev potatisgratäng och fläskfilé bitar. Mums!
Så nu sitter vi här i soffan som sagt med fullt hus. Hannah har ju 4 syskon som är hemma just nu, plus Melina och Julia och Hannahs föräldrar. Det är jätte roligt att det är så många här ändå. Det finns alltid någon att prata med och man behöver definitivt inte vara själv i något rum, förutom toaletten kanske ;)

Nej hörrni. Jag ska nog ta och vara lite social nu. Jimmy och Micke sitter och pratar övningskörning och Hannah och Lotta pratar små barn. Hmm, vilken ska man klämma in sig i eller ska man fortsätta gosa med Zeera brevid mig?! :)
Natten blir spenderad här ute iallafall. Så vi kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag som tidigast skulle jag tro. Vi har ändå ingenting planerat imorgon. Ne, nu ska jag kila vidare till socialiteten omkring mig :).


Onsdag 05-05-2010


Jag vet inte vad jag ska skriva här denna gång, förutom att Hannah och jag har fått varsin födelsedagspresent av Robin. Ett varsitt säsongskort till Parken Zoo. Och då ingår det till badet och parkeringen. Tack så jätte mycket Robin, den var helt perfekt! ♥♥
Så idag när Hannah och jag hade tråkigt så gick först till ICA och skickade iväg några paket med kläder som jag har fått sålt. Sen knata vi vidare till stan och tog bussen ut till Parken. Melina somnade på bussen och Julia halvsov så det var mest Hannah och jag som gick och roade oss bland djuren. Det var roligt men ändå tråkigt för det var så dött där. Djuren bodde tillsammans och inte i sina egna inhägnader, vissa bodde inomhus fortfarande med mera. Jätte tråkigt på så vis. Men graciösa är dem iallafall :)
Och när jag bytt på Julia så passade jag på att få en fin sommarbild på henne när hon ligger och myser i gräset. Min flicka är underbart söt ♥




♥♥♥

Lördag 01-05-2010

Nu är det mycket som händer igen, både bra och dåligt. Dels så har jag vunnit jätte söta kläder till Julia på Tradera, och jag hoppas att hon stannar ett tag nu på 62 /68. Nu får inte min tös bli tjockare. Då måste jag gå upp ännu en storlek. Jag hoppas bara att hon kan bli starkare i nacken snart. Vikten bryr jag mig inte så mycket om, men det blir så mycket kläder man aldrig hinner använda ju. Hon kan ju ha samma kläder 2-3 dagar utan att dem blir smutsiga. Resten av kläderna då? Jag kan heller inte byta på henne precis varenda dag om dem ändå är rena. Det känns bara onödigt. :S Hur tusan ska man göra?!
Sedan fick vi en påse med kläder av Petra som Julia kan ha nu! Tack så jätte mycket, det var lite blandat med klänningar, bodys, jackor och byxor + tights. Och idag så fick vi två pyjamaser då Petra tyckte att hon skulle ha pyjamaser att sova i. (Vi brukar inte använda det då hon sover antingen i body eller bara blöja. Och jag hade glömt skicka med en pyjamas till dem åt henne.)

Iallafall, sen har jag lagt ut lite 50 /56 kläder som Julia inte kan ha längre. Det är sammanlagt 16 olika "annonser" på Tradera, och 9 st. av dem är det redan bud på! Hoppas jag får lite grann för dem ändå :)
Valborg var helt okej. Vi jagade barnvakt då Nyskogh har kommit hem från Norge. Jimmys mamma ville promt inte vara barnvakt ifall att hon skulle få jobb (:S) så vi tänkte och tänkte vilka.. Och så frågade Jimmy om min kusin Jonny och hans fru Petra ville vara barnvakt en natt. Självklart gick det bra. Dock kände vi oss lite dumma då dem inte talat om att dem även var barnvakt åt Vincent (Petras systers son). Och hade vi vetat det så hade vi varit hemma med Julia, men det visste vi inte förrän vi kom dit som sagt. Så dem fick, för en natt, ha 5 barn hemma. Tvillingarna på 4 ½, Erik på snart 2 år och Vincent på 3 ½ år och så lilla Julia på 2 månader ;) Men allting gick bra och hade gått bra när vi kom ut och hämtade henne idag. Jag slet med Jimmy på en långpromenad dit istället för att åka bilen överallt. Promenaden blev Bellmansplan - Viptorp - Hällberga (grusvägen/gamla vägen) som tog ca 1 ½ timme. Och på hemvägen 2 timmar senare så blev det nästan samma väg fast vi gick ner på stan och träffade Nyskogh och åt American Pizza. Något fett måste man få i sig när man har varit så duktig och gått drygt 1.5 mil. Det var skönt som tusan och vi har träningsvärk i benen. Man tycker att man går mycket om dagarna, men detta tar nog ändå priset :P

Med Nyskogh på Valborg så träffade vi även hans syster Therese. Vi gick ner på Ming Palace och åt, mums! (Plus att vi har inte varit där sedan vattnet gick när Julia skulle komma :)) och sedan gick vi vidare till bowlingen. JAG VANN! ;) Efter första serien stod ställningen.. Nyskogh - 70. Jimmy - 88. Therese - 90 och jag - 135. Efter andra serien stod ställningen.. Nyskogh - 60, sammanlagt 130) Jimmy - 70, sammanlagt 158.  Therese - 94, sammanlagt 184 och jag - 100, sammanlagt 235. Inte illa. Nyskogh blev sur för att han brukar aldrig förlora och han hatar att förlora. MOHAHA! ;D

Imorgon kväll ska Julia även få bosätta sig hos sin farmor för två nätter. Jag och Jimmy ska följa med Nyskogh ner till tyskland för att hämta en husvagn åt Nyskogh. Så vi kommer åka natten till måndag någongång och sedan komma hem under måndagen /tisdagsmorgonen. Vet inte säkert när exakt vi kommer hem. Men det är 90 mil ca för enkel resa. Och det är sträckkörning fram och tillbaka över en natt/dag. Stackars pojkar. Men så är det när man planerar det så illa ;) Jag tyckte det skulle vara elakt att låta Julia ligga i bilstolen så länge och det är inte bra för henne heller. Samt att det skulle ta längre tid för oss eftersom hon ska äta, upp och rapas, bytas på, sträckas på, lekas med och så vidare. Så då blev Monika barnvakt :) Vet inte hur jag ska klara av att vara ifrån Julia två nätter men det ska nog gå bra. Jag tänkte på henne konstant igår från det att vi lämnade henne vid 5 tiden tills dess att vi hämtade henne idag vid lunch. Jag drömde till och med om henne, så mycket saknade jag henne. Så jag hoppas verkligen att det går fort fram och tillbaka :)

Till sist nu när det blev ett så långt inlägg så ska jag klämma in att vi ska ta och leta efter en annan lägenhet. Någon idiot-jävel har varit på bilen och (antagligen) försökt sno ventilen och dem märkte att det inte gick då man bara kan få bort denna ventil från insidan av däcket. Så vi har punktering. Jimmy är just nu på väg till sitt jobb för att fylla på. Stackarn får bara krångla hela tiden. Först på med reservhjulet, åka till jobbet, fylla på det vanliga hjulet och sedan skruva dit det igen. Men samtidigt så måste vi kunna ha bilen imorgon för att lämna Julia och sedan åka till Nyskogh. Jävla idioter.. Varför kan dem inte bara låta andras saker vara istället för att peta på andras? Fan vad jag hatar såna människor. Skit i andras saker och sköt er själva istället. Jag vill inte verka rasist eller något (för det är jag_inte_) men det är tyvärr en viss sort som bor i detta område, som det finns mest av.. Så det skulle inte förvåna mig så mycket om vem det kanske kan vara.. Bara för att man inte använder bilen en enda jävla dag så ska idioterna vara på den? Vad fan är det för fel på folk? : /




136:- är inte så farligt då byxorna bara är använda 1 gång och klänningen ett fåtal gånger, eller?

RSS 2.0