28.08.08

Robin och jag skulle åka och äta på Roma ikväll. Så beställer vi, och sen har ingen av oss pengar på oss utan bara på kortet. Och vad händer? Jo, kortmaskinen fungerade inte, så vi fick åka ner till Hemköp och ta ut pengar. Vi skulle ändå dit och handla efter Roma och Robin skulle hämta ut ett paket som hade kommit, så det gjorde inte oss så jätte mycket. Men det fräckaste var att kortmaskinen fungerade igen när vi kom tillbaka till Roma *suck*. Men dem sa att vi fick en dricka gratis.. en liten ;) Så jag tjatade (på skoj och leende) att vi ville ju ha mellan, och han sa åter igen att jag fick en liten, men sen gav han med sig och gav mig en mellan gratis istället för en liten gratis :) Dem är så über snälla på Roma så det finns inte :D Det tror jag är dem bästa utländska personerna jag mött! Stort beröm.

Var på Dennis krog idag också och gjorde min första dropp. Som tur var gick ingenting sönder, plus att det bara var en gaffel och en kniv som låg lite tokigt på tallriken. Så det var ju bara att ta upp dem och låtsas som ingenting.
Sen rev jag sönder pengar. Alltså att det var kuponger som var värda pengar. Det är sådana kuponger som lärare kan köpa om dem äter ute mycket. Och företagen som skickar ut dem ska ju ha tillbaka dem när vi får in dem. Det var ju när stämpelkorten blev fulla som vi skulle riva sönder dem, inte kupongerna. Men det var lätt att fixa, bara sätta lite tejp så var det klart :)

Nu ska jag kila och kolla på film med Robin. Awake, uppdaterar senare om den var bra eller ej.

Over and out
Johanna Andersson

27.08.08

Då har man varit och jobbar på Dennis Krog idag då. Det gick riktigt bra och det är riktigt roligt att vara servitris.
Jag ska även tillbaka dit imorgon igen. Började klockan 10 idag och börjar klockan 11 imorgon :) Och antagligen lär jag jobba till 16 som idag. Kanske, kanske får jag jobba till 15 då det inte finns mycket att göra efter lunchen. Det är iallafall mycket trevligt folk där, personalen är helt okej :-)

Ibland känner jag mig bara helt värdelös. Helt till ingen nytta alls. Hela kvällen har jag bara gått med en känsla att jag inte är värd ett öre, som att det inte skulle spela någon roll om jag existerar i detta liv eller inte. Jag försöker varje dag med att hålla humöret uppe och tänka positivt, men kvällen spårade ur helt och ledde till att jag satt och grät istället för att äta min mat. Lilla Robin hade gjort korvstroganoff och ris, usch vad jag avskyr att laga ris. Gah! Det är krångligt. Allt ris kokas olika. Plus att jag lyckades orsaka stopp i slasken med att av misstag hälla ut massor med ris tillsammans med vattnet, jag tror jag måste ringa kommunfastigheter imorrn och säga att dem måste komma och fixa det, jag avskyr att fixa stopp i avlopp och slaskar med mera.

Nu ska jag nog försöka ringa Petri och be om ursäkt för att jag röt i åt honom bara för att allt gick åt helvete. Ska väl se om han kan umgås med mig också när Robin har innebandy ikväll (som jag helt hade glömt bort). Trodde jag kunde få ha en mysig hemma kväll med honom, men icke sa nicke! Imorgon kanske då ;-)
På söndag ska jag till Sthlm också ;-)

Over and out!
Johanna Andersson

26.08.08 (Update)

Tisdag; jisses, som jag sa tidigare så går dagarna alldeles för fort. Var på arbetsintervjun idag då på Dennis Krog (DK)  Det gick riktigt bra. Han frågade om jag bara sökte heltidsjobb, men jag svarade att jag sökte alla slags jobb. Heltid, deltid, extra, kväll, det spelar ingen roll. Och det var väl det som han tyckte var bäst. Det är ett ruggit stort minus bara att han känner min förra arbetsgivare. Han berättade att han skulle ringa och prata lite med dem på RV (RixVideo) om mig då, och det kändes som att jag skulle ha berättat om bråket, men dum som jag var så gjorde jag ju inte det! x( Sen pratade jag med Robin om det idag och han sa att jag skulle ha berättat det innan DK får en bild från RV utan att ha hört min story. Så när jag berättade det för Martin så höll han bara med Robin. Jag ska väl berätta det för honom imorrn då, om det kommer ett läge. Om det inte kommer ett läge så vet jag inte om jag ska vara tyst eller om jag ska säga något. Jag får väl se, får gå på min magkänsla. Den är underbar att gå på. Det blir alltid bättre resultat då :) Men iallafall, för att återgå till saken. Jag ska få komma på en "prov vecka" och se hur dem gör på den arbetsplatsen m.m. och när den veckan var slut så skulle vi se utöver det om hur det skulle bli. Det var visst många som hade sökt dit. Han ville vara säker på att han får rätt person, och nu när han tar in mig på en prov vecka också så skulle han visst säga till en annan kille (som också var på prov vecka) att dem skulle ligga lågt för att se hur det blir. Han var visst inte så bra (enligt DK). Jag hoppas på det bästa. Jag ska också ringa facket imorrn och fråga om dem någon gång har haft problem med DK och om dem vet ifall DK har kollektiv avtal. Jag vill inte hamna i samma sörja som på RV.
Jag hann eller orkade inte kolla klart på Transformers idag eftersom jag skulle iväg till DK idag. Så Robin och jag sa att vi skulle kolla på den ikväll. Vi började titta på den vid halv nio men ingen av oss orkar kolla klart på den ikväll. Eller ja, jag orkade, tills Robin gick ut med hunden för natten och jag satte mig här och blev helt seg i bollen. Vi får väl helt enkelt titta klart på den imorgon istället. Hellre kollar jag på den imorrn kväll tillsammans med Robin och njuter av studen att få somna antingen omhållandes av honom eller att jag håller om honom. Mycket mysigare att somna tillsammans. Typiskt bara att jag är en person som alltid kollar på tv tills jag slocknar, och då har Robin redan slocknat för länge sedan. Jag brukar alltid köra med att låtsas sova, röra mig i sömnen och ungefär halvslöddra lite, så uffar jag till honom och han vaknar till. Ibland somnar han lika fort igen men jag gör så tills han vänder sig/vaknar helt, tittar på mig om jag sover och så letar han efter kontrollen till tv:n / tar kontrollen från mig och stänger av. Oftast så är det då jag slocknar på en gång, när han stängt av tv:n, gör jag det själv kommer jag aldrig kunna sova, vet inte varför men det bara är så. Och jag kan inte sova med den på (om jag inte har sovit dåligt dagarna innan) då blir det bara att jag tittar och tittar, försöker blunda men kan ändå inte somna.
Bland det bästa är då att Sex and the City går när vi lägger oss eller legat en stund och pratat. Tidigare så har jag aldrig gillat det programmet, men på något mysko vis så har det vuxit fast mer och mer på mig. Nu älskar jag den serien ;)

Nej nu kommer Robin in med hunden så nu ska vi kila till sängen och prata och mysa lite istället. Mycket trevligare än att sitta här och bara skriva, skriva och åter skriva :)

Over and Out!
Johanna Andersson

26.08.08

Tisdag, tisdag, herre jösses, det är redan tisdag. Tiden går så oerhört fort hela tiden.
Idag har jag ingen aning om vad som händer och fötter. Jag ska kolla på Transformers nu iallfall och sen ut med vovven en sväng. Sen blir det väl till att läsa genom lite papper om hur man klarar arbetsintervjuer bäst utan att göra sig till åtlöje. Jag är lite spänd för intervjun idag. Dock är det ju en utländsk person som har det också. Och jag vill egentligen inte jobba för dem när jag har fått två dåliga erfarenheter om vad dom egnetligen gör emot andra människor. Och dem två hände i rad också. Detta får väl bli tredje gången gillt i rad :)
Både Therese och jag sökte till detta ställe och jag skickade sms till henne igår kväll/natt om att jag ska till dem idag och så frågade jag om hur det gick för henne. Hon sa att hon var inte säker på om det var dem som ringde igår och lät typ fulla och sluddrade. Jag tror inte det var dem men hon ska ringa dem iallafall och fråga hur det blir med henne också. Lycka till tjejen! *Håller alla mina tummar* Funderar på om jag ska ringa Ingela och se om jag kan träffa henne innan jag ska till krogen på intervjun och se om man kanske hinner gå genom lite mer vad jag ska tänka på och inte tänka på. Lycka till till mig iallafall :)
Nej nu ska jag fortsätta prata lite med Evelina och sen ska jag kila och glo på filmen, sen kanske jag drar iväg med Petri och käkar lunch, får se om jag orkar det! Puh!

Over and out!
Johanna Andersson

25.08.08

De senaste dagarna har det inte alls hänt så mycket. Petri och jag har åkt ut till en strand i Stora Sundby och lekt med Curre, snackat skit och bara varit. Robin och jag har iallafall gett oss ett nytt försök. Och vi båda säger det att detta är sista gången, fungerar det inte nu så är det inte meningen att det ska vara han och jag. Jag försöker koppla mitt humör lite genom att kämpa med att inte bli sur och/eller irriterad hela tiden på allting som inte går min väg. Sen ska Robin också försöka att tänka lite mer på mig ibland också och inte bara tänka på sig själv hela tiden. Vi får se hur det går, båda älskar ju varandra så mycket att vi inte vill vara utan varandra men vi orkar inte med varandras ego / humör.
Nu när jag blev arbetslös så har jag fått gå på en "arbetssökarkurs" som höll på i en vecka. Typiskt att det bara skulle vara en vecka, men det gav en mycket hälp ändå. Skickade ut 3 meriter i torsdags och 6 meriter i fredags. Och ett utav dem ställena var Dennis Krog mitt emot Stålforsskolan. Dem ringde mig idag vid 18 tiden och berättade att jag då hade sökt deras jobb som servitris och att dem tyckte jag var intressant. Så dem ville att jag skulle komma på en intervju imorrn efter lunch / 4-5 tiden. Jag lovar att berätta hur det gick :)
På tisdag den 2 / 9 ska jag tillbaka till Blue Lotus Tattoo och göra klart min tatuering. Jag är lite spänd och nervös inför det men försöker bara tänka hela tiden att jag har redan varit med om det en gång så nu vet jag ju hur det känns och hur fort det egentligen går (så länge jag sitter still ;-) ). Jag hoppas att Rebecka eller Michaela kan komma upp och stötta mig, Robin gav mig inte mycket stöd sist, han satt bara och skratta åt mig när jag grät och skrek Ajj! Om inte annat hoppas jag att båda hänger med. Kommer vara där en halvtimme innan han stänger och sista biten som är kvar kommer ta 40-45 minuter. Desto mer stöd jag har, alltså om båda hänger med, desto lättare är det att snacka om någonting annat än att tänka på smärtan! Tror även att jag ska göra som Patrik sa och grogga lite innan, bra för mig som i princip aldrig dricker ;-) Men jag ska klara mig genom det! Jag kan inte gå med en halvklar tatuering!
Nu ska jag kila iväg med Petri och eventuellt Robin till stranden i Stora Sundby igen :) Dumma Petri var även med om en trafikolycka idag. Jag har bara väntat på det så som han kör på småvägarna ibland x-)

Over and out!
Johanna Andersson

21.08.08

Hur kunde allt bli så här? Hur kunde allting gå så fel? Jag önskar att jag visste det. Jag önskar att det fanns någon som kunde säga att dem älskar mig, mer än någonsin. Det är så tomt att inte ha något som alla andra har. Det kan finnas dagar jag saknar det, stunder man hade eller när man ser andra är så glada med varandra. Vad gick så fel? Var det mitt fel?
Det har regnat här hela dagen, både utomhus och i mitt hjärta. Att förlora dig känns som att förlora mitt hjärta. Jag tänker hela tiden på hur mycket Du verkligen betyder för mig, på hur mycket jag verkligen älskar allt hos dig. Oavsett hur du mår eller hur din dag har varit. Att få vara nära dig känns som att det är något som har fyllts upp i mig. Mitt hjärta fylldes med en känsla jag aldrig kunnat drömma om att få igen. Jag förlorade den för många år sedan, sen träffade jag dig och den kom smått krypandes tillbaka ju mer jag släppte dig in hos mig. Ju mer jag vågade lita på dig och ju mer jag såg Dig, fylldes det mer och mer. Men nu? Jag vill inte släppa ut det, jag vill behålla det. Och det gör så ont att kämpa emot det då jag vet att Du inte alls vill känna samma sak. Jag önskar du bara kunde förstå! Varje gång något faller för mig har du alltid funnits där och hållt om mig, du fick mig att känna mig trygg hos dig och älskad. Vart tog det vägen? Varför blev det så här? :'(

Jag önskar att Någon bara kunde säga; "Jag älskar dig, men än någonsin". Om Någon bara kunde få mig att känna mig älskad någonstans, känna mig behövd, omtyckt, allt. Jag känner ingenting. Är det jag som inte ser? Men vad är det jag ska se? Jag letar och letar men ser inte alls att Någon känner någonting. Är det meningen att jag ska vara så här ensam? Är det meningen att jag ska vara helt övergiven? Är min mening med livet att jag inte ska få känna av hur det är att vara en familj tillsammans med den man älskar? Jag kände när jag var med Dig att du var min familj, jag kunde se oss två tillsammans, flytta ut på landen och bygga upp ett liv tillsammans. Bygga upp en mening med livet. Men allt är nu borta och så är jag. Jag mår inte så bra som det kanske märks, men hur ska man må när man förlorar alla som man börjar komma nära? Alla som jag släpper in till mig, går eller vänder sig om.

Update later!

Jag orkar inte gråta mer! Det gör för ont! </3

Over and Out!
Johanna Andersson

Onsdag 20-08-08

Ja då har man gjort klart halva tatueringen nu då. Eller ja, drygt 20 % kanske. Det gjorde så fruktansvärt ont på skuldran att jag höll på att kräkas och svimma. Jag var helt skakis så han  sa att vi skulle sluta och så bokade vi om tiden så ska han göra klart själva tigern och all skuggning. Sen märkte han att jag hade en väldigt liten smärtgräns, att jag var väldigt känslig av mig. Så han sa det att jag skulle se till att grogga eller något innan eller ta med mig cider eller något och sitta där och dricka under tiden han håller på! HAHA, jag som inte ens dricker alkohol :S Hmm, jag vet inte hur vi ska lösa det, men jag kan ju inte sitta med en halv tatuering. Jag måste ju göra klart hela nu. Men smärtan som jag kände, det kändes som att någon brände en med en 200 graders varm platt tång eller ungefär som att man skulle ha handen på en varm stekplatta. Usch det gjorde så ONT! Samtidigt tror jag inte att jag kommer vara lika nervös m.m denna gång nu när jag vet hur det känns. Konturerna är ju värst, det är som R sa, det är en brännande känsla och att skuggningen sedan kommer kännas som en stickande känsla. Men fy fan vad ont det gjorde! Jag får väl lov att klara av det. Min R tror inte att jag kommer klara av det, inte så mycket som jag skrek och grät när jag bara gjorde klorna så kommer det vara tufft när jag kommer göra resten också! Dagen efter nu känns helt okej, jag tänker hela tiden på att den sitter där och är där och petar emellanåt endast för att kolla om den är torr så att jag kan smörja in den med lite Helosan. Men i övrigt så kliar det inte alls och jag blöder ingenting heller. Jag ska nog se till att ta många fler lugnande medicin, igår så tog jag 1 ½ men det hjälpte ju inte alls. Ska nog ta många många fler innan och så ska jag och R försöka grogga mig lite innan också så jag känner mindre. Dock när man tatuerar så blir det sådan smärta att får man hålla på tillräckligt länge så sätter kroppen själv igång något lugnande grejs så att det inte ska kännas lika mycket, man domnar bort också, det kände jag två till tre centimeter runt om när R pratade med mig om tatueringen och sa att det gjorde ondare vid skuldran *nyp* (AJJ!) än vad det kändes vid ryggen *nyp* (HMM?!). Men det är ändå helt okej. Försöker bara tänka på att jag ska klara av dem 40 minuter som är kvar att göra (nu tog det 15-20 minuter). Så jag tänker att så fort det är klart så har jag den klar och jag kommer berigis vara nöjd. På bilderna nu kommer det visas att på klorna är det skakigt, och det är endast för att jag inte kunde sitta still, det gjorde så jädrans ont för att kunna sitta still så.. Men det går att rätta till sen när man skuggar i allting sen istället  = )
   Om ni inte ser helt klart och tydligt så är det bara kika in på min bilddagbok (Anotherstorys) under dagen 19/8 -08


M; jag saknar att kunna prata med dig, varför kan du aldrig höra av dig och varför ska du alltid bli så sur på mig när jag försöker höra av mig till dig? Jag försöker ju bara hålla kontakten och jag vill ju bara vara en vän med dig. Varför ska det vara så svårt för dig?
R; Jag vet inte vad jag ska göra med dig. Jag har så många och så starka känslor för dig att det är folk som blivit sura på mig för att jag inte kan släppa dig när jag egentligen borde det. Jag förstår ju att du inte vill längre, men jag känner så mycket för dig att jag inte vill släppa dig. Jag älskar dig så mycket! Och om du nu inte vill längre, varför ska du då hålla på och bestämma över mig vad jag ska/får göra och inte göra? Jag vet att du bara bryr dig om mig, men om jag väljer att göra en sak så gör jag väl det, precis som att du valde att springa till S direkt efter mig och ligga med? Jag känner mig bara helt tom utan dig. Du var min anledning att leva fortfarande, du var min anledning att fortsätta. Men nu då? Vad har jag att fortsätta för?
Alla blir tjuriga för att jag försöker hålla kontakten och ses ibland, folk bara vänder ryggen och lämnar en i sticket när man behöver dem som mest. Vad fan ska jag ta mig nu? Ska jag fortsätta eller ska jag sluta? Finns det några för och nackdelar till att fortsätta? Till att sluta? Vad skulle dem vara? För jag ser då inga fördelar med att fortsätta. Snälla säg till mig om du kommer på en fördel.
K och M; Jag gillar er riktigt mycket. jag hade så kul med er i fredags och jag hoppas ni vill träffas igen och umgås. Dock är det väl inte riktigt den känslan jag fått av M, men jag hoppas inte att det är sant! Deamid!

Jag hoppas på det bästa! Men man vet aldrig vad som händer omkring en! </3

Over And Out
Johanna Andersson!

Tisdag 12/8

Ja nu är det bara en vecka kvar så ska jag tatuera mig *längtar* ;) Jag är väldigt nervös över hur den ska till att bli, väldigt förväntansfull. Hoppas på att läkningen av den också går bra då man måste smörja den hela tiden, inte pilla på den, inte bada, knappt duscha den, utan bara badda. Kul att inte duscha kroppen på två veckor : / NOT! Men det går nog bra iallfall till slut! Bilden finns inne på min bilddagbok (Anotherstorys) Herre gud vad jag längtar! Det är min första tatuering också och den kommer ta ungefär en till en och enhalv timme. Kommer täcka ungefär hela min högra skuldra och gick på 1700:- Jag tycker inte alls att det var farligt. Rätt hyffsat pris, men har fått mycket skäll av flera personer för att jag tänker göra det. Förstår inte varför folk ska bli sura och tjata på mig att inte göra det, det är ju min kropp? Och den sitter ju trots allt på ett ställe där jag kan dölja den om jag vill. Gud, blir så irriterad på folk när dem inte sköter sitt eget utan bara gnäller på en.. : S tatueringen ser ut så här, sen ska vi göra om den lite grann. Svårt att förklara hur också, ni får helt enkelt vänta på resultatet, är ju bara en vecka kvar nu, imorgon är det sex dagar kvar ;)


Martin kom ju hem från Makedonien också igår. Fusk som får åka iväg innan regnet, åka ner till 40 grader plus ute och soligt och underbart. Som tur är tog han med sig det fina vädret hem igen så det regnar inte längre här :) Var hos han hela natten.  Dyrkar hans Laban (katten), han är så kelig hela tiden och vill bara gosa, busa, gosa, vara ifred, gosa, gosa, leka, gosa, gosa, vara ifred ungefär. Han är så jätte söt när han märker att man tittar på honom! Han tittar med sina stora busiga ögon och tänker ungefär "Vad? Sa du något till mig?" på ett busigt vis. Lilla Laban :)

Börjar undra om jag har väldigt jobbiga ätstörningar också. Ska prata med min läkare om det på fredag när jag ska till honom. Ska försöka föra ett "protokoll" på vad jag äter hela veckan också så kanske det blir lite lättare att kunna prata med honom om det!

Jag har även varit nere och tjatat lite på soc om att jag måste ha hjälp att kunna få till hyra när min CP chef sagt upp mig och min kollega och det är ju inte världens lättaste. Men jag försökte iallafall, så vi får väl se. Hyra är det viktigaste iallafall nu tills jag hittar ett nytt jobb. Men vi får väl se hur allt går.

Orken säger verkligen nej, tankarna säger nej. Allting bara säger NEJ! Varför försöka igen? Allt som jag håller kärt till mig går ändå? Allt som kommer mig nära försvinner. Varför händer det mig? Jag blir så ledsen på all skit. Jag vill ju bara kunna bli älskad jag också. Älskad och omtyckt av någon. Varför kan aldrig jag få känna närhet? Varför kan jag aldrig få bli älskad och omtyckt för den jag är? Är jag inte värd det? Är det meningen att jag ska vara helt ensam och bara sitta i ett hörn med täcket över huvudet och säga "låt mig vara ensam då!" ?? Är det meningen att jag inte ska vara älskad? Är det meningen att jag ska kunna hålla någon kär? Eller ens någonting kärt? Kan ingen bara hålla mig kär? Kan jag inte bara få ha någon som jag kan släppa nära mig och aldrig mista? Jag vågar inte ens släppa någon eller något nära nu. Jag klarar inte av att bli så sårad igen och jag klarar inte av att känna mig så tom och ensam som jag gör just nu.. igen.. aldrig.. Det är för mycket! Varför????? Varför mig??? :'(

Nej nu ska jag ta och kika lite på film istället. Undrar om det blir en komedi kanske : S Känner mest sug på det så det blir nog det! Ha det gott allihopa och ta hand om er ;)


Over and out!
Johanna Andersson

Confused

Jag vet inte längre vad jag ska känna, hur jag ska känna. Vad ska jag tycka? tänka? känna? må? Att se dig varje dag gör så ont, men jag tycker om dig så fruktansvärt mycket att jag bara vill se dig, höra din underbara röst, se dina varma ögon och se ditt glädjande leende. Allt vi hade tillsammans, jag kan inte ha önskat mig något bättre. Det var till och med att du var för bra för mig. Jag vet inte längre, det känns bara så pissigt allting, inget känns bra längre, inget känns rätt. Jag känner bara att livet är inte min grej. Är någonting min grej? Alla säger till mig att kille och jobb är inte allt i livet, men det var allt för mig. Det var det enda jag hade i livet. När jag sen förlorade jobbet så.. Ja, jag hade fortfarande dig, och det gjorde mig varm. Jag kunde få ha någonting kvar iallafall. Sen vände du mig ryggen till och gick du också. När allt för mig börjar gå upp för igen, så händer det något och jag förlorar allt på en och samma gång. Det enda jag känner nu är att jag vet inte själv om jag orkar med det längre, soc kommer aldrig hjälpa mig, jag klarar inte av att flytta igen, inga företag behöver några, ekonomin är helt åt jävla helvete. Kan ingen bara låta mig gå? Varför skulle alla bry sig? Vem gör det ens längre? Det är ingen som pratar med mig längre, ingen som vill umgås med mig, ingen vill ens veta av mig längre (verkar det som....). Fan vad jag önskar att alla kunde sluta säga att dem bryr sig när dem inte ens bryr sig om att jag sitter här varje dag, gråter, aldrig äter, sover som.. ja.. inte alls.. Många vill bara sätta in mig på avd. 19 bara för att "jag är en fara för mig själv"... Låt mig vara det då, det är inte en kotte som tänker på mig mer än någon annan. Varför? Varför ska det vara så jävla svårt? så jävla jobbigt. Fan vad less jag är på allting. Jag skiter just nu i vad alla säger. Min ork är nere på minus.. Helvete!!!!!! :*(
Vi får väl se när och om jag uppdaterar igen. Verkar inte vara så många som läser min blogg i övrigt ändå. Ingen nytta med att ha den kanske :S...
   
Over and out
Johanna Andersson

Take a bow

How bout a round of applause
Yeah
Standing ovation
Oooohh Oh Yeah
Yeah Yeah Yeah Yeah

You look so dumb right now
Standin outside my house
Tryin to apoligize
You're so ugly when you cry
Please
Just cut it out
And dont tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught

But you put on quite a show
Really had me goin
But now it's time to go
Curtain's finally closin
That was quite a show
Very entertainin
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone
You betta hurry up
Before the sprinklers come on
Talkin bout "Girl I love you, you're the one"
This just looks like a re-run
Please
Wat else is on

And dont tell me you're sorry
Cuz you're not
Baby when i know you're only sorry you got caught

But you put on quite a show
Really had me goin
But now it's time to go
Curtain's finally closin
But that was quite a show
Very entertainin
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow

Ooohhhhh
And the award for
The best liar goes to you
For makin me believe
That you could be Faithful
To me let's hear your speech
ooohhhhh!
How bout a round of applause
[hee he ha]
A standin ovation

But you put on quite a show
Really had me goin
Now it's time to go
Curtain's finally closin
But that was quite a show
Very entertainin
Yeah Yeah Yeah
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow
But it's over now

Du kan bara räkna med att det är över. Jag förstår inte hur du kunde göra så där. Fy fan vad jag hatar dig. Du är inte värd något i mina ögon längre. Ta bara ditt pick och pack tillsammans med alla minnen och elda upp dem. Du gör inget annat än illa mig.

Over and out!
Johanna Andersson
RSS 2.0