30-08-09

Oj nu var det verkligen länge sedan jag uppdaterade här. Jag har bara skrivtorka : )

Vi mår alla bra här hemma iallafall, Curre är lite ledsen nu för vi har sålt Noice, så just nu bor han hos en barnfamilj i Stockholm på landet och han får vara ensam hund <3 Men han kommer få det så bra så bra så. Jag och hans nya familj pratar väldigt mycket och uppdaterar varandra om både det ena och det andra.

Nu har man haft en full vecka med fart och fläckt hela tiden...
... Och jag har fortfarande en enorm idétorka.. Så...

11-08-09

Yes, tiden flyger iväg som vanligt. Det är inte så jätte mycket som har hänt sen sist jag skrev heller.
Jag mår fortfarande jätte illa men har märkt att det har börjat avta lite grann iallafall. På torsdag har vi inskrivning på BVC kl 8 och frågan är hur jag ska kunna orka komma upp till det då jag jobbar kvällen innan och kommer nog inte somna förrän klockan är 1. Och om vi ska vara där klockan 8 så måste jag gå upp ungefär halv 7 : \ *suck*
Sedan har även Jimmy och jag kommit fram till att Noice behöver komma till ett ställe som han kan vara ensamhund eller med någon som har den tid som han verkligen behöver. Hans tidigare ägare har inte riktigt lärt honom sitt, ligg, stanna, rumsrenhet (någorlunda men icke helt) med mera. Och Jimmy och jag har inte den tiden just nu. klshnkv @ bilddagboken har en annons åt oss (den 10 / 8 -09). Om det är någon som vet någon som kan passa så hör gärna av er! : )
Nej nu ska jag ta och göra iordning mig för arbete och för att ta ut hundarna igen : )

RSS 2.0