Home Sweet Home

Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga, och jag håller med. Det var så skönt att komma iväg hemifrån för två nätter och inte få bry sig om ett skit. Men nog var det skönt att få komma hem också.

Första dagen/kvällen så var vi bara hemma och allmänt bara var, det är så man njuter till fullo ;) Medans vi gick runt på stan på eftermiddagen dag två. Jag gjorde någa fynd och det gjorde dem andra också. Jimmy blev stolt över sin zippo tändare, jag fick en Ed Hardy tröja (YAY!) och Julia fick en kjol, en klänning och lite leksaker. Jag kommer tyvärr inte lägga upp en bild nu på hur klänningen var då den är nedpackad för att åka med ner till Vetlanda och Göteborg i morgon, men den är i tre olika rosa färger och vit högst upp. Jag gillade den massor, och jag kan visa hur kjolen ser ut. Hon ska ha den imorgon när vi åker ner så kanske hon inte blir så varm i bilen av att stitta still hela tiden. Man vet ju själv hur det känns när man suttit för länge och klibbar fast och allt möjligt.

(Klicka på bilden för att se bättre)

  
Julias kjol                   Min framifrån   Min bakifrån

Och nog kommer min tröja bli bra alltid, den är så pass att jag kan slippa ha någonting på benen, den täcker rumpan jätte bra och så är den lång och skön i armarna :)

Och nog håller mitt tandkött från tanden på att läka, fy fan (på ren svenska) vad ont det göööör! Men snart så, nu är det bara sista sluttampen som värker värst.
Samtidigt så har jag känslan av att jag måste kolla min syn. Jag vet att jag stänger av mitt höger öga och tittar inte mer med det än bara i synvinkeln och om eftermiddagarna och kvällarna nu så börjar det göra så förbannat ont att jag vet inte om jag ska titta eller om jag ska blunda. Någon som tror det kan vara något speciellt?

Nej nu ska jag vara social med Jimmy och Micke, och så ska jag naturligtvis hänga upp tvätten från Stockholmsäventyret. Det är mindre kul att ha tvätt liggandes i två veckor..




Hej Micke! *vink vink*

Ha en trevlig fortsatt kväll, min ska sluta tidigt för jag har morgonen eftersom jag kan sova i bilen imorgon. Skönt att åka efter lunch i alla fall :)

Semester!

Äntligen semester nu eller vad säger man?! För Jimmy så började den bra i alla fall, strålade sol och underbart väder idag. Eftersom vi åker till Sthlm imorgon med 12.15 tåget och inte kommer hem förren på torsdag eftermiddag, för att sedan åka iväg igen på fredagen till Småland och sedan till Göteborg (är inte hemma förrän söndag v 28) så passade vi på att storstäda med att damma, dammsuga, moppa och skjutsa över massor av mat till mormor så att det slapp ligga i skafferiet nu i tre veckor. Potatis brukar inte bli så fräsht efter en viss tid :P
Igår passade vi även på att köpa ett mobilt bredband så att jag kan göra min närvaro och kunna kommunicera med lärarna ifall jag kör fast nu under våran lilla färd hemifrån.
Jag kan inte mer än vara så glad och pigg på att åka här i från, komma bort från allt och alla.
Inte för att jag har så mycket mer att säga nu så jag tror jag sticker vidare. Micke, Jimmy och jag ska ha en fettis kväll med att äta massa chips och dricka massor med dricka :)
Ha en trevlig fortsatt kväll alla ni och vi ska fortsätta njuta av semestertiderna nu :)

2011-06-23

Morgonen började ju fin fint! Vi hade tydligen haft strömavbrott här strax innan  klockan 6, så det är tur att vi ställer larmet på mobilerna också, annars hade vi nog aldrig vaknat i tid. Man kunde ju räkna ut ganska snabbt att det fortfarande var dåligt väder, och självklart var det så! Tanken var att jag skulle gå till dagis på morgonen för att slippa gå med en tom vagn dit i eftermiddag, men Julia HATAR regnskyddet och jag har ingen lust att vara totalt dyblöt när jag skulle komma till dagis eller komma hem. Så det blev cykeln, och för att ha lite grädde på moset så krockade jag. Bromsarna fungerar knappt när dem är blöta, det resulterade i att jag krockade med en tjej som vinglade med sitt paraply på cykeln. Hon fick slänga paraplyet då pinnen blev sne, bokstavligen, och när hon fällde ihop paraplyet så lossnade till och med pinnen. Själv måste framdäcket justeras som är liiiiiite skev nu :S SURT!! Jag talade om för henne att det var mitt fel för mina bromsar är helt fucked up och hon sa nej nej det var jag som inte skulle ha cyklat med paraply. Så ja, det är väl kanske bådas fel istället :) Jag har lite små ont i vänster sida på nacken och hon sa att hon fick ont i knät.
Hon föll pladask på backen och jag hängde över styret, så det måste ha varit en väldigt fin syn från bilarna eller alla andra att se när vi krasha och ligger/hänger där som två fiskar på land (nästan). Men men, Jimmy är nog så snäll och rätar till däcket, jobbar han med lastbilsdäck så kan han nog fixa ett cykeldäck, eller? :)

Igår var vi ut med farfar till landet. Gräset var i akut behov att klippas och när man kom dit så såg det inte så farligt ut. Men när man väl hade klippt halva gräsmattan så såg man kanten där man inte varit, så ja, det var i akut behov minst sagt. Innan vi stack hem så kapade vi bort några döda grenar från körsbärsträden och eftersom klockan var så mycket när nästan var klara så fick allt bara ligga. Tanken var att vi skulle åka ut idag och fixa klart det, och enligt vädet skulle det regna på morgonen men inte på eftermiddagen. Hmm.. Jag tror Julia kommer få ha regnkläder på sig där ute i vilket fall. Men det kommer ju inte bli så roligt att kapa grenarna och packa in dem i bon sen också i regn och rusk.

Idag är även sista arbetsdagen för Jimmy, sen går han på semester i tre underbara veckor. Skönt nog att han är hemma är att jag fortfarande kan plugga hemifrån trots att Julia också är hemma då. Det värsta blir bara mellan vecka 29 och 32. Jimmy jobbar och dagis öppnar inte förrän v 33 igen. Jag har en känsla av många långa kvällar med plugg och prov där. Och på tal om prov, jag har prov imorgon så jag ska nog ta och sätta mig och läsa genom mina 50 till 100 sidor så jag får en liten påminnelse lite snabbt. Så jag har tvingat ut Jimmy och Micke att ta med Julia så jag kan få göra mitt prov i lugn och ro, utan att jag har en tjej som står och petar på alla tangenter, snor mina pennor och passar på att rita i böckerna mina och även springa iväg med mina papper alldeles ihopknölade lite överallt.

Nåväl, skönt är det att semestern börjar idag iaf, då blir det stockholm nästa vecka, småland veckan därpå och göteborg veckan därpå. Så SKÖNT att komma iväg ifrån stan och alla jobbiga puckon som man får stå ut med i vardagen.
Och nu kallar verkligen skolboken på mig, vård och omsorgsarbetet är intressant lite här och där, så jag ska läsa och lyssna på regnet smattra mot balkongen.

Ha en fortsatt trevlig dag ni alla där ute.

Klännings design

Rösta på min design på klänningen!
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

2011-06-21

Sista visdoms tanden är äntligen ute, denna gång klarade jag mig från både sjukhus, svimningar och ambulanser. Så skönt att ha den skiten avklarad nu, en gång för alla! Hädanefter kommer det bara bli undersökningar, inte ens lagningar har jag bestämt mig för! Så trött på tandläkaren just nu. Det enda läskiga med denna bedövning än den jag fått förut var att jag blev så bedövad att jag inte ens kände om jag hade telefonen mot vänster öra eller om jag bara höll i den för att det var kul.. Eller något... Och det tog bara 4 timmar innan bedövningen började släppa. Turen är ändå att jag har två askar med alvedon hemma så jag kommer klara mig. Sen klockan 14 har jag redan tagit 6 st så vi får väl se hur pass jag mår imorgon efter man sovit. Jag hoppas inte att det gör lika jävla ont som förra gången hålet efter tanden läkte ihop. Det kändes ungefär som att någon stog och mölade på med knytnävslag på käken! Jag var ganska bitter den veckan som det läkte kan jag lova!

Och innan jag stack till tandläkaren så var det en kille som ringde om den ena barnstolen som jag hade på blocket. Så nu är jag äntligen av med den och några hundra kronor rikare.. Trodde jag iaf, jävla tandläkare tog pengarna innan jag verkligen hann njuta av dem :( Men sånt är väl livet ibland också..

Resten av dagen gick åt till plugg och plugg och plugg. Skolan som är så jävla smart och sätter ut prov på fredag. Vem fan är så dum att dem sätter ut att man ska sitta och göra några timmars prov (delprov dock) framför datorn på självaste midsommarafton. Kunde dem inte ha satt den på torsdagen istället? Tack vare det så tvingar jag ut Jimmy med Julia så jag kan fokusera mig på mitt utan att Julia kommer springandes och ska sno min penna eller trycka på tangenterna, eller det värsta, ställa sig med pennan och dra över samtliga böcker och sedan springa iväg med mina papper och knögla till.. Men jag tror dem överlever några timmar utan mig. Tur nog så slipper jag ju sitta med provet hela kvällen, så vi tänkte väl gå bort till djurgården på kvällskvisten. Jimmy sa att dem brukade ha något midsommarfirande där. Annars så får jag väl leta reda på något ställe som har det, Vilsta har säkert det också skulle jag tro :)

Jag tvingade även Micke att komma hit och hålla mig sällskap när åskan dånade här och det regnade och det blev solsken om vart annat. Jag avskyr åska och Jimmy var ju på jobbet.
Tidigare har Julia haft en ganska tjock skummadrass på sin säng då bäddmadrassen till sängen är uppe i Värmland i morbrors stuga.. Så jag satt och kikade lite på både IKEAs och JYSKs hemsidor efter en bra och billig. Så när Jimmy slutade jobbet och vi åkte och hämtade skruttan så åkte vi raka vägen till JYSK och inhandlade en ny tunn bäddmadrass, nu kan Julia äntligen klättra upp ordentligt än att behöva kämpa lite för att komma upp. Tur att det finns tunnare så hon bara behöver lägga sig i 90 graders vinkel och kan komma upp. Efter det så höll vi alla på att hungra ihjäl så vi åkte ner till MAX och käkade, Micke brukar inte äta MAX men nu var han så jäkla hungrig och så hade han inget val ;)
Ett plus till att vi åkte till JYSK också var att jag äntligen fick en ny dörrmatta. Så nu har jag en matchande till hallmattan :) Ser mycket snyggare och hemtrevligare ut.

Och just nu sitter pojkarna som vanligt och spelar, denna gång blev det tydligen fotboll. Så jag ska väl ta och sätta mig med skolan så jag blir klar med den här uppgiften i Etik och Livsfrågor, som också ska vara inne senast på fredag. Jag har ingen lust att sitta med detta och med provet. Jag har ju trots allt bara en resonemangsmodell och en fallbeskrivning kvar att göra. Hoppas jag klarar denna också. Mina andra två har jag fortfarande inte fått något svar på trots att dem varit inne innan deadlinen. Undrar när jag ska få tillbaka dem då :/


Men innan jag går har jag bara några ord att säga till olika personer, men jag tänker inte nämna några namn!



Om du tänker efter på hur du behandlar andra så kanske du förstår varför folk är som dem är emot dig. Har du någonsin tänkt i den banan? Kan du även göra någonting själv utan att någon ska göra något åt dig? Varför ska folk ställa upp på dig när du sällan nog ställer upp tillbaka?! Desto mer man vet, desto mer vet man att man inte kan lita på dig. Det är droppen nu och jag är trött på att hålla på och låtsas att du alltid har rätt. Försök se ur andras perspektiv, hur skulle du se det om någon gjorde så emot dig? Varför går det alltid så bra för dig att göra saker men inte för någon annan? Du är en så egoistisk och självupptagen person och det är såna personer man inte kan klara av, speciellt inte när munnen glappar mer än vad ICA öppnar och stänger sina dörrar!!


Varför är det alltid du som måste låtsas vara stark? Kan du aldrig bara ge upp? Kan du aldrig bara bli vuxen och försöka förstå att det är du som har gjort fel oavsett hur du än vrider och vänder på det? Du är mycket barnsligare än ett barn (hur det egentligen går ihop vet jag inte men det är bara så du är). Totalt patetisk. Börja bete dig som en förälder än en barnrumpa. Väx upp och svälj din stolthet någon gång. Den enda som förlorar på att du håller på som du gör är du själv, och i detta fall är det bara synd om omgivningen, att dem kommer behöva få lida med det, speciellt i den utsträckningen du beter dig. Du har aldrig varit något och du kommer aldrig att bli något. Skärp dig nu för fan. Bara så du vet ska jag kolla upp lite saker och se om du har rätt att göra som du gör och om du har haft rätt i att göra som du gjort. Har du gjort fel så kommer du åka dit så stort på det. Så är det bara. Var beredd på att svälja stoltheten istället, du vill inte kriga om detta...!!


Nu kallar skolan på mig så det är dags att försöka få ut orden som jag har dem i huvudet och sen att det faktiskt ska kunna låta bra också..
Ha en trevlig kväll för det ska jag ha. Det är trots allt bara 2 arbetsdagar kvar, sen går Jimmy på semester i 3 veckor och då sticker vi iväg. Det ska bli så skönt att komma hemifrån och slippa skiten omkring en.

Vilsta marknad

I helgen är det som sagt Vilsta marknad och jag har gjort mina fynd för denna gång. Jag fick dock inget till mig själv, men jag har ändå så det räcker och blir över. Denna gång var det Julia som, vanligtvis, fick lite saker och Jimmy köpte 4 korvar åt sig, två vitlökskorvar, 1 älgkorv och en renkorv. Julia hade tydligen gillat älgkorven enligt Jimmy. Jag gick och lade mig i sängen när vi kom hem för jag har bergsprängande huvudvärk.
Brorsan och hans tjej var med och traskade omkring på marknaden och jag köpte lite kläder av henne till Julia. Hon passade jätte bra en av dem som jag har hunnit prova.
Dessa bilder är lånade av Angel själv! (de tre första kläderna, den bruna tröjan har även rosa långa ärmar, de rosa byxorna och den randiga kläningen. Alltså är Jeansen i mitten och tröjan till höger har Angel kvar)
-
99:- 40:- 100:-
Så jag tycker det var rätt bra köp. Dessa kläder är också i 1-2 år så hon kommer kunna ha några av dem nu och några i höst upptäckte jag.
.
Det var väl allt jag hade att säga nu. Imorgon har jag en annan sak att dela med mig av och eventuellt lite funderingar som gnager mig rätt bra. Jag har bara inte bestämt mig om jag ska dela med mig av dem eller inte. Nåväl, det är en sak som blir till att återstå och se.
.
Den där saken har en så nu ska jag vänta och se!
Men nu ska jag återgå till min underbara pojkvän och min underbara dotter. Ni två är mitt allt och jag släpper er aldrig. Ingenting kan skilja oss tre åt oavsett vad som än händer! ♥ Jag älskar er ♥

2011-06-17

Äntligen helg igen så nu är det bara dags att passa på att njuta av att få vara hela dagarna med Jimmy och Julia.

Jimmy och jag har varit och kollat på en annan bil, eftersom den vi har är ganska dyr i försäkringen m.m så känns det att det är dags att byta till något annat. Eftersom vi var och kollade på den igår så var vi inte säkra, men försäljarna tyckte att vi skulle sälja våran först eftersom vi har lite, lite kvar på avbetalningen. Så vi ska väl ta oss ner till Möller idag och fråga vad dem vill ge för den och försöka få ett så bra pris det går så man kan slippa handpenningen på den andra bilen :)

Annars, ja jo?! Det regnar, något förjävligt så jag var glad att jag hann komma hem igen efter att ha lämnat Julia på dagis innan skiten började. Nu är det bara att jag ska ta mig ner till BalanZe kl 11 i detta regn också. Tror inte jag går i träningskläderna ner iaf, så det lär väl bli stövlarna på också (inte gummistövlar dock).

Igår upptäckte jag också att jag förstörde ett par jeans i onödan! Dem hade spruckit i grenen och jag tänkte, jaja jag gör väl om dem till shorts och försöker komma åt att laga det där lite bättre när benen är av, och igår när jag satt och fixade till det så upptäckte jag att jag aldrig hade behövt klippa sönder dem, det gick att laga ändå. Ibland måste man ta och komma på hur man ska göra för att få det bra. Dock kostade det mig några hundralappar nu men samtidigt så vet jag ju till nästa gång i så fall. Efter träningen ska jag nog passa på att gå genom källaren och andra ställen så jag kan lägga ut lite skit på blocket som vi inte behöver ha kvar längre..

Nej usch, jag är för seg i detta väder för att sitta här. Då kommer jag ju somna snart, så jag ska ta och packa träningskläderna och sen gå bort till min gamla praktik och hämta lite papper innan jag ska ner till centrum igen.
Och ikväll kommer en gammal skolkompis från folkhögskolan över med lite kläder åt Julia som jag ska få :) Dock är det i 98/104 men jag lider inte av det. Det är bara bra att samla på sig vardagliga saker som pyjamaser, jeans m.m. eftersom man aldrig vet om hon kommer i den strl till en vinter eller till en sommar. Återstår att se så nu är det bara påsamling iaf.
Ha en underbar dag i vädret alla där ute.

Studenten!

Jag vill börja med att säga grattis till alla studenterna som såg ut att ha väldigt roligt på flaken idag.. Några såg dock lite mindre roade ut och några såg nästan dyngraka ut för att ha åkt en timme (^^,)

Igår var syster min över med Jocke och dem stannade en bra bit in på natten, kvart i två så åkte dem hem och jag lyckades få dem att ta med min gamla sovrums tv som bara står och är i vägen just nu. Känns inte som att jag behöver tre tv apparater i alla fall ;) Och så fick syster massor av kläder från mig som jag ändå aldrig använder. Hon och jag har lite av samma problem att vi inte kan slänga kläder, så även om jag inte kan ha dem eller aldrig använder dem eller inte tycker om dem eller ja... Ni fattar.. Så kan jag bara inte slänga dem, det går inte. Då har jag hellre dem liggandes i garderoben. Men hon frågade om hon skulle slänga dem som hon inte kunde ha eller inte ville ha så var jag bara tvungen att tvinga mig själv att säga "släng dem, men jag vill inte veta om att du gör det för då kommer jag säkert vilja ha tillbaka dem istället och damma i garderoben". Det var riktigt roligt att få umgås med dem och att vi bara är som vi är :)

Och idag var det som sagt studenten så vi har varit ute precis hela dagen. Rekarne gick ut tolv och vi var väl där till 12.15 och vi kom inte hem förrän 7 timmar senare eller något. Så det var bara till att mysa lite med Julia och sedan lägga henne.
Just nu sitter Micke och Jimmy och spelar igen och jag har precis färgat klart mitt hår. Så nu är jag lite ljusare men inte blond.. Jag är väl lite mer av ett annorlunda mellanting, hehe.

Imorgon kommer underbara Victoria, Jamie och Magnus hit. Magnus ska spela amerikansk fotboll på Ekängen kl 15 och dem har match emot just vårat Eskilstuna lag. Så jag måste dit och håna Magnus lite smått ;) Men sen om jag lyckas eller inte det är en helt annan sak. Men Victoria kommer i alla fall hit vid lunchtid eller något sånt så man hinner umgås lite innan matchen börjar. Det är trots allt genom hela stan att gå, men det tar bara ca 30-35 minuter dit. Hoppas på att vi får ett skit bra väder imorgon, jag vill INTE ha en massa regn och bläk..

Usch ja, det är morgondagens planer i alla fall. Nu ska jag ta och glo genom lite mer på Facebook sen ska jag ta och lägga mig. Jag har en känsla av att jag kommer få ta morgonen imorgon för att Jimmy tog den idag. Men han fick skylla sig själv med det, dricker han för mycket öl och somnar på soffan redan vid 23 så är det hans fel. Och jag passade bara på att utnyttja tillfället att vara vaken lite längre och han kunde ta morgonen, dock planerade jag inte att vara vaken till efter 2.. Men ändå.. Det är tanken som räknas. Nåväl, inte behöver jag säga något mer nu inte. Jag tycker nästan jag har sagt tillräckligt, iväg till FB och sen sova då.. God natt folket och sov gott.



mammas och pappas lilla sparv! ♥

Chris Medina - What are words


Lite historia också..

Sömnproblem?

Natten var inte rolig inte. Julia bestämde sig för att vakna vid kvart i 4 i morse och inte ville hon somna om. Hon låg och slog oss, hoppade på oss och allt möjligt så det enda man fick göra är ju bara att säga nej och få henne att somna, på något vis. Så efter en halvtimme eller något tröttnade jag och gjorde ordning en välling eftersom hon även har sin tillväxtperiod nu (börjar dock avta mer). Men tror ni hon somnade om för det? Aldrig, hon blev lite trött bara men aldrig att hon somnade, så jag blev irriterad och man hörde på Jimmy att han redan var irriterad så jag tog in Julia till sitt rum vid 5. Och om man hade ont i huvudet, både i natt/morse och när man skulle stiga upp för dagen. Tyvärr sitter den i fortfarande men jag tror mest att det är för att jag är trött av lite sömn. Jag undrar varför hon fortfarande också vaknar och gråter/skriker mitt i nätterna, ibland en gång och ibland två gånger om natten. Mja, det går över med åldern. Många säger att det är för att hon fortfarande bearbetar så mycket när hon sover från vad man gjort under dagen, men någon gång ska väl alla mardrömmar och bearbetningar ta slut eller åtminstånde minska?

Förkylning också, usch ja, nu har man åkt på sån jäkel, IGEN! Hostan är den som är värst, seg och irriterande. Jäkla rethosta och så gör det så ont i bröstkorgen efter varje hostning. Näsan har klarat sig skapligt, peppar peppar. Snart är det förhoppningsvis över. Någon dag till så är jag nog bra, måste vara det till semestern snart om inte annat.

Skolan går ju så där, kämpar på men det är inte kul att alla 3 ämnena har essä skrivning på samtliga långa, knepiga frågor. Usch! Jag som hatar att skriva så. Jag hoppas det kommer fungera i alla fall, kan inte göra mer än mitt bästa just nu, så typiskt bara att förkylningen kommer samtidigt nu så man inte direkt orkar sitta med böckerna. Allra minst sitta i biblioteket och hosta och små snörvla. Men jag ska palla mig ner dit till 9 eller 10 eller när det nu är dem öppnar.

Just nu sitter jag bara här i soffan och glor på Alla älskar Raymond och det är nästan uttråkande nu för tiden när man sett det så många gånger att man nästan kan förutspå vad som händer. Det bästa med morgonen är ju att först går Nanny och sen efter det går Jims värld, åh det är bara så bra!

Nej nu tickar klockan på alldeles för mycket och om jag ska få något gjort idag så måste jag ta tag och sätta mig med det nu. Ha en bra dag.
Over and out!

Torky On the Go

Jag hittade denna genom Melindas blogg och tog en jag också.


Just nu pågår en kampanj på torkys hemsida som pågår så långt lagret räcker. Ange bara koden TOG2011 så får du en Torky On The Go hemskickad gratis!


Jag tog en Lily red, vilken tar du?




God morgon, god morgon, god morgon?!

Gissa om man är trött nu, först vaknade Julia vid 2.15-2.45 i natt och var ledsen men somnade om så fort hon fick en ny napp och nu vaknade hon igen vid 5.50 och ville gå upp 5 minuter senare. Mina ögon står i kors, så det är tur att det finns en barnkanal ibland :)

Förvisso var det Jimmys morgon men ändå så fick jag gå upp och ta den. Vad hände med att jag skulle få sovmorgonen?! Nåväl, jag får väl ta den en annan gång, typ se så där om 40 år eller nåt. Bara 40 år kvar tills man faktiskt kan få ta sovmornar utan att någon väcker en eller något. Tänk så skönt det vore i detta läge.
Helgen har i alla fall varit underbar, haft mycket att göra så att säga. Vi har  varit ute med båten och Julia har fått sin första åktur. Hon var lite ledsen i början men det var för att hon var så förbaskat trött, för efter en kvart eller så så sov hon så fint i min famn. Medans Jimmy och Micke solade så satt jag och myste järnet med lilltösen.

Sen har vi även varit ute hos Jimmys morbror och både Jimmy och jag har lyckats bränna sönder axlarna, jag förstår inte hur jag har lyckats med det då jag låg med magen mot solen den mesta tiden och så varvade jag med skuggan för att inte bränna sönder mig helt. Nåväl, nu är det som det är så det är bara att gilla läget.

Idag har jag ingen aning om vad som händer, det ser inte ut att bli så där fint väder som det har varit nu i helgen heller. Ser ut att bli någorluna vindstilla, moln och kvavt då solen tittar fram nu men kommer snart försvinna för ett tag.

Finns det någon som kan ha något förslag på vad man kan göra idag?
Hmm, om man ska ta och se om man kan slita upp herren också från sängen nu eller om man kan få lillan att somna om en stund till. Jag vill verkligen inte vara vaken så där före klockan 6 på morgonen.


Ungefär så här känner jag mig just nu.


PS. Nu har jag ändrat, så för alla som vill kommentera så kommer ingen kunna se dem förrän jag har läst dem och ev. godkänt dem först.

Strålande sol!

Igår tog Jimmy och jag en tripp med Julia till Stockholm och träffade underbara Victoria, Magnus och lilla Jamie. Till och med Jimmy höll med mig om att det var trevligt att hitta på någonting så även fast han var bakis och halvsovandes på tåget upp.
Vi åkte med 12.15 tåget och kom hem igen 19.55, så Julia fick vara vaken och lägga sig med en gång när vi kom hem. Vi kom inte innanför dörren förrän kl halv 9 och det är nästan sent.

Idag är det strålande sol, ser ut att vara vidstilla och jag kommer säkerligen byta kläder 20 ggr idag innan jag hittar något som är svalt och som jag är nöjd med.. Jimmy ska ringa farfar och se om farfar vill åka och köpa en flytväst åt Julia innan Jimmy slutar jobbet så vi kan ta en sväng med båten på sjön! Åh vad jag längtar, jag har verkligen saknat sjön och gunget i båten, vinden i håret, solen som skiner... Det finns fan inget bättre..
Snart kommer även farmor över som är i hemma i stan och ska käka lunch med mig och Julia. Så ska vi se om Julia minns farmor eller om det har gått för lång tid (3 månader ;))

Nu kom Julia med en bok till mig och bokstavligen slängde den i soffan så jag ska ta och sätta mig med den och henne nu innan vi går ut en stund innan farmor kommer.

Ha en jätte fin dag alla vänner och njut så mycket ni bara kan av solen nu. Tjingeling!
RSS 2.0