14-02-09

Fan vad roligt. Jag fick nyss reda på att jag kommer bli faster i augusti. YAY! Fan vad roligt. Åh gud. Det går inte att uttrycka vad man känner. Det är bara så jävla roligt : ) Grattis brorsan!! <3

Robin och jag krockade även idag med bilen. Det var isigt och halt och så kom vi ner för en backe och då var det en kurva rakt nedanför (ungefär) som ledde till att vi bara fortsatte glida, rakt in i en mötesplatsskylt och sedan rakt in i ett träd. Robin klarade sig utan skador, jag fick ont i vänster arm (från armbågen och nedåt), lite lite i nacken och sen höger axel. Otur man kan ha. Bilen klarade sig väl hyffsat den också. Lite defekt (eller som Robin säger "lite mindre skönhetsfel", haha!).. Motorhuven blev böjd och båda glasen till lamporna gick i tusen delar och höger (som krockade med trädet) blinkersglas är total demolerat.
Men så kan det väl gå när det är halt och kallt.. Även kallat VINTER! >.<


Nej nu ska jag gå och äta tacos med Robin och Robert, sen är det äppelpaj till efterrätt :)
Trevlig alla hjärtans dag på er :) <3

04-02-09

Inatt var jag ute och provade en sexhjuling och en fyrhjuling för första gången. Det är ju skitroligt. Jag vet definitift vad jag tänker införskaffa nu. Det enda som jag känner med det är att när det lutar för mycket åt någon håll så blir jag osäker att den ska välta, dock gör den inte det men jag är lite av en mes, jag vill helst inte ha en sådan stor och tung sak på mig :P
Och inte nog med att jag körde vilse när jag provade fyrhjulingen. Damn! Hur kan man köra vilse på ett område man är "nästan" van vid att strö omkring på? Jo, man åker på en väg man aldrig varit på förut och då slutar det med att det kommer flera och då är man vilse. Som tur är så hade jag telefonen med mig och fick hjälp att hitta backen så att jag sedan kunde hitta hem igen : )
Inatt (hoppas jag) att det blir samma sak igen! WOHO! Fast ute på sjön denna gång. Det är ju roligt som fan att sladda runt med den när det är halt.


Snälla, du har inte en enda aning om mitt liv. Du vet inte vad jag är eller inte är. Vem jag är eller inte är. Hur jag är eller inte är. Så kom inte och säg att jag inte är någonting som du inte har en aning om! Du känner inte mig på det viset. Du pratar knappt med mig, hur kan du  då komma och säga att jag inte är någonting? Du känner knappt mig. Fan vad trött jag blir på dig. Så blockerar du mig utan en "giltig" anledning. Du säger bara vad du tror att du sett av mig. Men som sagt, du har inte en enda jävla aning om vad jag gör med eller i mitt liv över huvud taget. Fan vad trött jag blir på människor som är som dig, med förutfattade meningar. Lär känna mig så kanske du märker/ser vad jag är eller inte är.  Jag förstår inte hur jag kunde säga saker i förtroende åt dig. Du är inte värd att lägga den energin på. Det passar alltid att umgås när du kan, annars heter det att det får vara och att man aldrig vet när man kan umgås igen. Please, är det så du gör med alla dina kompisar eller? Tycker att dem finns där när det bara passar för dig? Gosh! Du är nästan bara för mycket ibland.
Jag vet att du kommer bli så jävla sur på mig nu, men det skiter jag i. Jag är trött på hur du behandlar mig. Hur du beter dig mot mig. Som om jag vore en sak man bara kan slänga ut när det inte passar och sen välkomna varmt tillbaka när det väl passar igen. En vän behandlar man hela tiden med respekt och kärlek. I mina ögon behandlar inte du mig med något av det. Och jag är fan trött på det nu.
Jag vill vara din vän. Jag vill det. Även om det inte verkar som det just nu. Men samtidigt vet jag att det inte kommer hända igen. För så fort någon säger emot dig så drar du bort dem och skiter i dem. Öppna ögonen!
Jag kan bara prata av vad jag ser från mina ögon, och detta är det. Sen om det stämmer helt till 100 % eller inte, det kan jag inte svara på. Men det är så här du behandlar mig iallafall och nu är jag trött på att vara den som du bara kan ta när det passar och sen slänga iväg tillsammans med soporna så fort det inte går eller är som du vill.

Nåväl, det var väl allt för mig idag.
Jag tror inte du kommer läsa detta men jag hoppas det, och jag hoppas du tar åt dig av vad jag ser och känner iallafall. För en gångs skull....

Resten av folket får ha en trevlig frisk eller sjuk fortsatt onsdag. Jag vet iallafall att jag är på bättringsvägen från magsjukan nu iallafall :)

Låtarna som tillfälligt sönderspelas hos mig ; ) :
Beyonce - Halo
Flyleaf - All around me
Renegade five - shadows, running in you veins, darkest age.


Over and out!

03-02-09

Usch.. Att man ens åker på magsjukan.. Det är och var verkligen inte roligt. Idag känner jag mig för visso bättre, men igår var ett rent helvete. Det jobbiga var att det värsta höll på mellan 4 på morgonen till 11-12 på dagen. Sen mådde jag bara illa hela tiden, man kunde inte ligga, sitta eller stå utan att man kände av allt. Jag undrar också om det var vinterkräksjukan eller om det var matförgiftning.
Rebecka var över till mig hela helgen. Och i söndags så åt vi på Ming Palace, lagom efter att magen skulle ha tagit upp allt och börja förvandla det till avföring så kommer det upp andra vägen istället. Fick även höra av en kompis att det hans chefs, tjejs kompis också hade blivit såhär efter att ha ätit på Ming. Här är anledningen till vinterkräksjukan..
Sedan skulle det även kunna vara mitt fylle ragg från i fredags som smittat mig med vinterkräksjukan då jag fick reda på att han legat sjuk strax innan vi träffades. Och här är andledningen till vinterkräksjukan..
Vilket ska man tro på? Vilket ska man välja? Hmm..

Rebecka var som sagt över till mig i fredags och självklart blev det utgång *woho*. Hon och jag hade egentligen inte alls några planer på att gå ut. Vi pratade om det först men bestämde oss för att vara hemma och ha en myskväll med film och hela fadderullan. Men när hon väl kom hit istället så (vet inte hur vi kom in på det men..) då bestämde vi oss iallafall för att gå ut. Rebecka hade inte tagit med sig några festkläder så hon fick ju ta av mig. Och jag må säga att det är bra praktiskt med tubtoppar, man kan använda dem som kjolar ; )
Vi gick till Lotus (hatar), och Rebecka hittade lite andra kompisar och gick runt med och allting och jag kände mig lite mer övergiven på min plats (jag hade sovit 1 ½ timme på 3 dygn). Så man kan säga att jag var skapligt trött. Men sedan hittade vi en engelsk/svensk person. Han pratade helst engelska då alla hans kompisar och han gjorde det med varandra. När vi gick till hans bord så hittade man två extremt söta killar. Fastnade bastant för en av dem : ) Sedan gick man och dansade lite och bla, bla, bla bla (^^,) och sedan stöter vi på hans kusin! Jisses, kunde kvällen bli sämre? Helt plötsligt från ingenstans så hade man två sötnosar som "slogs" om mig. Herregud vilken lyckad kväll. Jag fick till och med med mig en av dem hem. Mitt första fylleragg (eh?!)
Tidigt på lördag morgon bestämde sig Rebecka för att åka hem då hon mådde väldigt dåligt, så vi skjutsade hem henne (jag och Robin). Dagen gick, man var bakis (väldigt ovanligt för att vara jag) och sedan vill Rebecka komma hit igen. Vi åker och hämtar henne igen på kvällen (jag och Petri) och vi har bara en tjejkväll här hemma. Så på söndagen kommer kusinen (raggets) hit och vi åker till Ming för att hämta mat och mig och Rebecka, dock ville Rickard ha från Tai så det fick han eftersom han envisades så (^ . ^)
Eftersom jag fick två biobiljetter och två menyer i julklapp av jobbet så tänkte Rebecka och jag gå på bio istället för att sitta här hemma och uggla. Vi gick för att se Yesman och jag kan verkligen säga att den var rolig. Vad jag minns så kan jag inte säga något direkt dåligt om den : )

     
Lite av bilderna från i fredags.
Nej usch, nu ska jag sluta sitta här och snacka på och göra det till en uppsats. Jag tar och kilar ut med hunden och sätter mig för att se Bolt istället : )
RSS 2.0