What hurts the most


All I can do ispretend that I'm OK, but I'm not.
What hurts the most is that I should call you my mom, but you can't be that!
Varför gjorde du bara så här emot mig då? Varför gjorde du inte så emot de andra två?
Är det för att Den Äldsta är din lilla "ängel" för att hon är en pluggis och alltid är din mini "slav" utan att veta om det? Eller är det för att Den Yngsta är en kille och den enda killen så han kan du inte heller hata? Då tar vi mig! Jag som är mellanbarn plus flicka! Om Den Äldsta hade varit ensam tjej, hade du gjort så emot någon av de andra då? Antagligen så hade det blivit mellanbarnet igen, så det hade ju kvittat om jag är tjej eller om jag var kille.
Du ska bara veta hur trött jag är att tänka på dig! Hur trött jag är att alltid gå ledsen för vad du gjort emot endast mig och inte någon av de andra två!
Why did you to this to me?
Jag var förbi en natt och kollade runt lite på gården. Då såg jag in i den lilla vita boden, och helt plötsligt såg jag mitt nattduksbord. Den stod på och runt en massa saker och jag såg dock inte vad det var, kunde inte tyda det tillräckligt då det var mycket fukt på rutan. Var det inte ni som sa att jag inte hade några saker kvar där? Var det inte ni som sa att ni hade slängt allt och när jag bett er kolla runt så har ni inte hittat det? Ni har sagt att det inte låg på vinden eller garaget eller någonstans, men så ser man något när man kollar själv? Hmm.. "Det var för jobbigt att se hennes saker ligga där i rummet, så istället för att ge henne det så slänger vi det. Hon är inte värd mer. Hon har aldrig varit värd mer. Det vet hon för det har hon fått höra i hela sitt liv." Bara massa med negativa saker om mig varje dag i hela hennes liv. Aldrig en dag med något positivt.
Du tror inte att det har påverkat mig nu? :O
Men jag är tamefan glad att jag har min Robin, utan honom hade jag aldrig klarat de senaste svåra åren utan dig. Men äntligen står jag utan dig, jag har fast jobb, jag har egen inkomst, jag har en underbar sambo och en älskande hund och jag har världens bästa kompis, Petri. Jag är glad för det, för jag börjar leva mer och mer utan dig, trotts att det kan komma dagar som är lite mer nedåt. Men det är svårt att vara stark varje dag. Det tar på ens krafter.
Det enda jag vill ha från dig är din kärlek, ett förlåt, massor med positiva saker sagda om/till mig. Fewm tusen kronor som inte jag fick, men dina små "snuttegull" fick! Plus ett körkort av dig vill jag ha eftersom de andra åter igen fick det. Ska vi inte klämma till en bil med på samma gång, eftersom dem andra också fick det?Och jag ska vara helt ärlig, jag är inte avundsjuk på er ett enda dugg! För jag kämpar mig fram själv! Jag kämpar mig fram till det jag vill ha och sedan köper/skaffar jag mig det. Jag är inte en "mamma betalar" eller "pappa betalar". Dock kan jag vara lite ibland att "mormor betalar". Men har man fått lite jobb som leder till liten inkomst så måste man göra något för att klara dagarna genom! Men jag älskar min mormor så mycket ändå<3 Dock är det jobbigt att tänka och känna varje dag att snart så går hon bort. Snart finns hon inte mer och jag har ingen mer kvar på min sida. Det är ledsamt att känna att den enda i min "..." som någonsin ställt upp för mig, kan gå bort vilken dag som helst. Men jag tar vara på var dag som går, för jag älskar henne såå mycket. Hon och Robin är min "..."

Nej nu ska jag ta och avsluta detta. Återgå till arbetet och jag stänger om en timme. Sen ska jag hämta min underbara vovve som mormor har varit snäll att ta hand om under tiden jag jobbar (2 dagar i rad, 11,5 timme /dag

Mitt hjärta har blivit till is och ändå så är det varmt


Det är oklart ute
Är det så svårt att förstå?
Vad var det som gick så fel mellan oss?
Jag är så frusen nu
Jag kan inte känna min själ
Mitt hjärta har blivit till is och ändå så är det varmt
Mina krafter har tagit slut
För jag lever i en värld svart och vit
Mina ögon är stängda nu
Jag kan inte öppna dom igen
Jag vill säga hur det är
Men jag har ingen röst
Varför lät vi detta gå så här långt?
Var det för att du vill visa att du kan?
Eller va de byggt på hat och sorg som vi inte klarat av
Din kärlek är och var det enda jag ville ha
Men vi leder inte längre någon vart
Och jag kommer aldrig kunna förlåta dig igen!


Robin;
Att få ligga i din famn
Är som solljus i tusen år

Min största kärlek

Du är min ängel gud skickade från ovan, för att hjälpa mig i mitt mörkaste mörker att försöka se ljus igen. Direkt du kom in i mitt liv så blev allt ljusare och var gång jag är med dig skiner allt så underbart. Jag skulle verkligen aldrig ha klarat mig utan dig. Du är världens finaste och världens underbaraste kille. Du äger mitt hjärta och du kommer alltid få behålla det! När jag ser dig ser jag ljus. Var gång jag ser dig le så blir jag varm i hela kroppen och jag känner mig älskad. Jag känner mig behövd! Var gång som det blir mörkare så gör du något speciellt och gör att ljusare. Jag vet inte vad det är du gör och jag vet inte om jag vill veta det, för jag vill att det ska fortsätta så. Jag hade nog inte funnits på detta underara och fina ställe som jag gör med dig idag om det inte var för dig!

Jag älskar dig och jag kommer alltid göra det! Jag vill aldrig förlora världens finaste ängel <3
Robin Gustafsson<3<3

Skitsnack hit och dit!


Du kommer och säger att jag har snackat skit om dig när jag inte ens sagt det enda! Det enda jag har sagt är att vi är oense och varför! Och när jag och Robin prata om det idag så sa jag att det var inte ens jag som började. Då svarade han med att jag har sagt en del dumma saker till dig, men jag svarade tillbaka att det gjorde ju  du också, och det enda jag fick till svar var, ja jo det är sant.
Du kan inte lägga detta på mig, det var du som överdrev allt.
Visst, jag må sakna dig också, vi hade det faktiskt rätt roligt tillsammans, men jag antar att det är så här det kommer förbli. Jag har sagt förlåt för att jag sa dumma saker till dig för att såra dig så som du sårade mig när du blandade in andra eller tryckte ner mig för saker som du vet att jag alltid är känsligare för! Men jag sa förlåt, det har inte du gjort. Jag gav dig bollen, men du valde att slänga den långt ute i skogen. Om du skulle komma tillbaka med bollen till mig och göra att den försvinner i två delar, att det blir bra igen, så vet jag inte om jag kommer kunna ta emot det. Jag vet inte om jag kommer kunna klara av det även om jag saknar allt det roliga som vi hade då. Bollen var din och du slängde själv iväg den! Det var inte min förlust iallafall.

Just nu är man ju sjuk också, och chefen blir sur på en för att man är sjuk. Hallå, visst jag vet inte vad jag har för virus då jag går ner i vikt istället för att gå upp i vikt då man ätit Pizza två veckor i rad, varje dag, för att gå upp i vikt. vad är det för fel kan man undra? :|
Och sen för att jag fortfarande hostar, men det kanske är för att jag fortfarande har kvar av luftvägskatarren som Robin smittade mig med, men han är ju också lite små hostig fortfarande, och han har varit det nu i två månader! Jävla chef att inte kunna vara nöjd med mig, trotts att jag ställt upp så enormt mycket. Fan vad trött jag blir på folk ibland alltså. Knäppgök.
Idag skulle jag egentligen jobba emellan tre och tio, men jag är ju inte bra!! Så jag pratade mig med chefen så blev det att jag bara ska jobba de två sista timmarna istället.
Deam! Jag orkar inte jobba när jag är sjuk. jag jobbade hela dagen igår elva till tio. och inte nog med det, jag jobbade med feber på köpet :( GAH!!!

Mina små söta bebisar har fått en ny bur nu också :D Dem gillar iaf denna mycket mer än den förut *ler*
Det går fortfarande super bra att cykla med Curre, och nu tror jag det kommer att gå bättre då jag köpt ett stryp-koppel så man har han mer under kontroll, så kanske han slipper vara på väg att dra omkull en hela tiden :)

Sen så har jag ju ridit Geisha idag, fy fan vad roligt det var :D Ska åka dit igen på fredag eller imorrn om jag kan och göra det igen, med lite mer tempo kanske ;) Och garanterat mycket varmare kläder. Fy sjutton vad jobbigt det var idag när det var så kallt, jag hade ju ingen känsel i mina tår förrän 1 ½ timme senare, trotts att man suttit i en bil så varm att man trodde det var en bastu. Men jag hoppas på att hon inte är lika pigg nästa gång som hon var idag. Det kändes verkligen att hon var spänd och inte blivit riden på länge!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och slappa de sisa tjugo minutrarna innan jag börjar jobba!

over and out !

Happy endings!


Jag vet inte vad jag ska tänka längre, jag vet inte vad jag ska tycka längre!
De enda saker jag vet är att jag älskar min Robin och är så himla lycklig med honom. (Är jag värd att vara så här lycklig eftersom du bara beskyller mig för allt?) Och sedan att Petri är som en storebror jag aldrig haft.

Idag ska jag rida på Petris ena häst.. Geisha! Jag längtar så mycket då det var flera år sedan jag satt på en häst. Sedan klockan tre är det dags att jobba igen. Från tre till tio. Usch! Inte nog med att man jobbar imorrn också! HEL DAG till och med! BRÖL! elva till tjugotvå.

jag har börjat cykla massor massor med Curre nu också, han tycker det är jätte roligt och jag med, men han är lite jobbig emellanåt då han bara ska dra in till gräset, utan att ge något tecken på att han vill in dit och nosa lite m.m.. man själv håller på och välter då man inte är berädd. Men han är så söt och go ändå ;)

Sen har jag ju sagt upp min lägenhet nu :P Har den till sista februari, sen är det helt och hållet jag och Robin. En egen liten familj.. Och nu när jag tänker efter så är vi inte långt ifrån en typisk "Svensson" familj. Hund, Volvo.. det är barnen och villan som saknas. Men vi håller på och kollar lite smått ibland efter landet ställen, får se hur det går då! Tycker det skulle vara as skönt att komma ut på landet, då kan jag även köpa häst sen *wie*

Nej, nu ska jag ta och ringa Petri och kolla om han har gått upp på morgonen så han kan komma och hämta mig så vi far ut på landet.

Over and out, update later!

Jobb och slit

Jag kan ju bara säga det att det är inte lätt att vara vuxen och jobba och stå i... Man hinner ju inte umgås så mycket med killen heller :( Men vi har ju lördagar tillsammans :P Vi kan inte få det bättre heller än vi har det nu. Vi ska bli sambos i februari nu, så adresser och allt är fixat och klart tills dess, jag slipper soc och försöjrningsstöd och hela fadderruttan. Så det är inte långt kvar nu. En så lycklig Johanna som jag är nu har ni nog aldrig sett eller hört. Jag är inte densamma som jag var förut, en gång i tiden. jag ska bli sambo, jag har världens finaste pojke, jag har världens bästa kompisar (ni vet vilka ni är) och jag har världens finaste kusin+fru+barn. Mitt liv är perfekt!
Jag är en positiv tjej i sina unga år ;) hahahahha!!!
Just ja! Sen har jag ju fått heltidstjänsten nu också, så jag jobbar så mycket det bara går nu :D Pengar är alltid bra att ha :)

Nej, men nu kallar jobbet och sen min bok igen (Den lilla fången - Jane Elliott) REKOMENDERAD bok :)

Over and Out!

Varför händer allt?

Varför drömmer jag så hemska drömmar om dig? Varför finns du ens en gång i mina drömmar? Du gör att jag vaknar av att jag ligger och gråter i sömnen och gråter när jag vaknar, även varje gång jag blundar. Jag tycker inte om denna känsla för det. Du har verkligen förstört allt för mig och nu... efter 5 år sedan du blev knäpp (om det är ens rätt ord att beskriva dig ?!) och det är nu (2008) 3 år sedan jag såg dig (alltså var i samma rum) och det är 4 år sedan jag pratade med dig. Är det verkligen så man ska behandla sitt barn? Satan i gatan alltså, jag var bara barnet och visste inte alls hur livet fungerade på utsidan. Och jag hade ingen som visade mig hur det fungerade heller, inte ens hur man bäst lever och klarar av dag för dag.
Jag står själv nu, utan dig, och jag mitt liv leker underbart.

Det enda jag vill är att leva mitt liv med Robin, den enda som betyder så mycket för mig. Visst finns det andra omkring mig också som Becka, Melinda, Michaela och lilla Petri.. Men Robin vill jag verkligen leva med för resten av mitt liv. Vi har det bättre än någonsin. Och jag är glad att han är min ;)
Men jag vill som sagt iallafall bara leva mitt liv helt utan dig och ditt dumma huvud och allt som har med dig att göra. Dui har förstört så mycket för mig och i mitt liv så du kan knappt ens i närheten ana hur det känns. Hur det känns att få hela sitt liv bortkastat, bilder, prylar, kläder m.m.. Vill du att jag ska prova kasta bort hela ditt liv så du får veta hur det känns? Du är inget värd för mig längre, för detta ska  verkligen ta slut nu! Jag ska aldrig mer se tillbaka på det gamla, bara lämna allt som har med dig eller de andra att göra och bara leva mitt liv, tillsammans med Robin och mina vänner.

Jag kan inte ens med ord, bilder eller tecken för att någon ska förstå hur mycket jag hatar dig.
Visst har jag haft en trasslig barndom, men jag tror verkligen inte att jag är den enda som har haft det. Inte i närheten. Men jag har inte haft det lätt. Många har gått sin väg och tagit sitt avstånd lika fort som dem kom till mig. Det är det som gör mig så oerhört glad att mina 5 små änglar finns hos mig och alltid ställer upp för mig!! Mitt liv börjar ta en positiv början, och det ska fortsätta så! Men det jag ville säga bara var det att jag har aldrig velat och  vill verkligen inte ha någons medlidande eller medkänsla. Det enda jag har velat är att någon ska kunna stanna upp och bara höra på.
Men livet är ju inte alltid så lätt som man kanske hade hoppats på att det skulle vara.

Jag älskar er mina änglar och jag kommer alltid finnas hos er, ni vet vilka ni är <3<3

Robin och jag kommer aldrig kunna få det bättre, vi har det bäst, världens gosigaste, mysigaste, snällaste, omtänksammaste och sötaste kille som jag någonsin har träffat. Vi har haft våra motgångar, men vi har klarat dem, och vi står nu här tillsammans, där vi är idag och aldrig kommer något kunna skilja oss åt!! Robin är världens sötaste kille och det är alltid lika kul att se hans ögon tindra så fint varje gång han ler.. Att se han bli så varm när jag skämmer bort han lite extra för mycket får mig att bli varm och glad inuti. Jag älskar dig så mycket och jag är stolt över oss, tillsammans! Always and forever, mitt livs största kärlek.
Vissa kanske kan ta "mitt livs största kärlek" på lite fel sätt eftersom jag bara är 20 år snart. Men jag har träffat på många idioter i mina dagar trotts allt, ibland lite för många ;) Men Robin, han är världens underbaraste <3
Min kärlek är enormt stor till dig och den är totalt obeskrivlig (positivt menat!)
Detta år, 2008, kommer vara det bästa år, du och jag, tillsammans, föralltid :)

Nej nu blev det mycket skrivet och sängen kallar på mig, måste jobba mellan 11 och 22 imorrn, så jag har en lång dag framför mig. Tur att man har en varm och mysig kille som väntar på att jag ska komma hem och somna i hans armar *ler*
So, good night!
RSS 2.0