Lördag 31/5 2008

Idag skulle jag egentligen ha åkt ut till min kusin och träffat den nyfödde, men dem skulle tydligen på kalas så det blev inget av. Jag kom med förslaget att vi kan komma imorrn då, men Petra ville inte göra några konkreta planer utan tar dagen som den kommer istället då hon inte får mycket sömn nu heller.. Men vi får väl se om jag får träffa lille Erik och mina andra två änglar imorgon.
Robin och jag ska även spela mini golf vid ekängen. Äventyrsgolf. Vi var och kollade på banan här om dagen och sa att det ska vi banne mig prova också ;)

Robin, jag och Petri var och fiskade idag :D
Petri hade tur och fick fisk direkt på andra kastet, sedan är det ju så typiskt mig att jag är en sådan djurvän och tyckte synd om den och ville slänga i den i vattnet igen. Men den var så förbannat äcklig att ta i och den gled bara så Petri tog den och slängde i den igen. Jag tror inte han blev så glad på mig efter det. Sedan bar det av för mat och nu är det vattenmelon och Cola Zero med Robin. Sedan ska vi se om jag kan få köra lite bil ikväll igen :D
Robin och jag ska även ta nya bilder på oss och sådant. Kommer finnas på min bdb. (Babymoon)


Nej nu ska jag och käka min melon med snutten.
Btw, Eve, vill träffa dig i verkligheten också någon dag och umgås lite (kanske?! xP)

Over and out!

GRATTIS

Grattis min älskade kusin med fru till er lilla son.
Erik föddes imorse kl 05.32, vägde 3900 g och var 53 cm lång.
Måste komma ut till er i helgen och träffa lilla Erik och mina små tjejer igen. Saknar er så mycket. Har tänkt på er hela dagen idag. Eftersom Louise är lik pappa och Sofie är lik mamma så är man lite nyfiken på hur Erik ser ut nu också :D Vill ju ha en riktig bild och inte en svart ruta.
Ringer er ikväll <3


idag har inte hänt så mycket i övrigt. Hyrde inte ut en enda film idag heller på jobbet, första gången sedan jag började i fjol.. Till och med solariumet var dött bara för att det är sååå fint väder ;)

När jag slutade så cyklade jag till ekängen och mötte Robin, Alex och Rickard. När jag släppte Curre så tala Robin om i efterhand om att det nyss gick hundar där, så Curre stack ju iväg mot dem och ville leka. Dock ville ingen av dem leka med honom på hans sätt. Han vill ju bara springa runt medans dessa var mer busiga och jagade koppel som blev iväg kastade hela tiden. Ägarna vad jätte snälla och trevliga. Mycket glada. Alex ville inte stå i mål med killarna heller så hon kom iväg till mig och umgicks istället. Jag tycker verkligen Alex är en helt okej prick. Skulle bara vara roligare att hitta på något med henne någon gång. Dock känns det också som att jag inte får samma respons tillbaka. Känner förvisso ändå att hela Robins familj inte gillar mig så mycket. Dem kanske tycker jag är okej, men inte att dem gillar mig. : / What have I done wrong? :(

Nej nu ska jag ta och ringa Petri istället och kolla vad han gör, sen ska jag tjata på han att åka och köpa glass, är såå glasssugen. Ska lägga mig och sola i bikini först på balkongen nu. Han kommer väl ändå inte förrän om en två timmar.. Lite bränd kanske man hinner bli ändå ;)

Eve, måste få prata med dig juu. Var är du? :(

Over and out!
Robin <3

Work..

Ja då skulle man försöka vara lite duktig att ringa på lite olika jobb. Började med att ringa Rävdansens stuteri som ligger ute i Ärla, men dem skulle jag återkomma om (just nu) 5 minuter. Sen har jag ringt på Nattis/Ponnies förskola, men det gick inte alls bra bara för att hon var absolu tvungen att ha en behörig person.
Varför pluggade jag inte omsorg eller så eftersom jag älskar att hålla på med barn som jag gör? :( FAN!!

Min vecka känns som helt kaos...
Måndag - Ledig ;)
Tisdag - Jobb 16 - 22
Onsdag - Jobb 11 - 16.30
Torsdag - Jobb 16 - 22
Fredag - Jobb 17 - .. Någonstans in på natten då vi ska bygga om : /

Inte så mycket jobb tider men jag har så mycket att hela tiden tänka på..
När jag tänker så vet jag inte ens vad jag tänker, jag bara blir helt insluten i mig själv och önskar att ingen rörde mig, såg mig eller hörde mig. Jag vill inte få en sån period igen. Jag kommer vara här nere för länge nu igen och ingen kommer kunna förstå igen. Alla bara överger mig konstant, utan att jag ens gör fel, och även om jag gjorde fel så vet jag inte vad för fel jag gör.. Är det för att jag mår dåligt? Är det för att jag är en mycket komplicerad tjej med mycket problem omkring sig? Visst, ingen vill väl ha en kompis med masssssssor av problem hela tiden. Förlåt att jag är psykiskt knäckt då.. :'(
Jag är lite glad ändå, har börjat prata med en ny liten filur, och det som är så skönt är att vi är så lika, vi känner typ samma saker om det mesta och båda har haft en rörig barndom. Lite skönt med (förhoppningsvis) nya kompisar :)

Nej nu ska jag ringa tillbaka till Rävdansen och få lite information och sånt. Sedan är det lunchtajm med Petri :P
Adios!

Over and out!

Ledig

Under denna dag har det inte alls hänt mycket
Vaknade vid 10 sen 11 och sen gick jag upp halv tolv. Satte mig vid datorn lite och snackade med Evelina och skrev blogg m.m... Sen ringde Petri som ville åka och äta, så jag hänkade med honom till Hällby och snodde några pizzatuggor från honom :P haha, stackare som tror att det blir tjejbasiller på :D haha!
Sen kom jag hem igen vid två och satte mig vid denna tråkiga dator där de inte händer något. Hade några mer att snacka med denna gång trotts allt :D

Ska snart palla mitt arsle ut och ner till Sjukhuset, ska möta Robin kl. 4 och köpa rengöringsmedel till Curres tassar och så måste han hämta mer stickor och jag tror jag måste hämta ut mer lugnande och sömnmedicin : /
Får väl se.. Nu ska jag iallafall sätta mig och betala lite räkningar och se om jag får några pengar över till medicin.
Nu är det iallafall bingo som gäller. Måste ju vinna något för sjutton! Dumma King.com :P


Over and out!

Alone

Varför ska det göra så ont? Jag vill inte gråta. Ibland är det bättre att bara släppa ut allt för stunden. Men det gör bara ondare efteråt iallfall. Gråter jag för mycket så blir jag bara instängd i mig själv och pratar helst inte med någon utan bara sitter och tittar in i väggen. Är det bra eller dåligt?!?
Ibland kan jag tänka att det är bra att jag inte har skaffat familj än, tänk vad mycket man kan göra, åka utomlands eller bara åka och ha kul som ett par till en annan stad eller dylikt..

Nej nu ringer Petri och vill åka och käka.. update later
Over and out!!

Kommentera gärna om du läser!

Oförstådd

Vart jag än kommer och vart jag än går så är jag oförstådd. Ingen vill höra på. Alla vill alltid veta hur man mår och tänker på m.m., men när man väl börjar berätta det så vill dem inte höra på.
Igår satt jag och pratade läänge med Petri om allting. Han såg på mig att något inte stämde och när jag väl berättade allt så lyssnade han, lite iaf.
Jag har en evig kamp var dag om att hålla humör uppe, inte visa vad jag verkligen känner då det finns risk att min omkrets sviker. Jag är djupt nere, men är det så konstigt när man har levt 5 år nu utan sin ÄKTA familj? Syskon? Släkt? Inget. Jag har inget av dem och det krossar mig mer och mer var dag, var jul, födelsedag m.m.
Det gör så ont. Jag har min Robin nu. Vi har börjat fått det bättre än förut, mycket bättre. Men fortfarande är det så många saker som han aldrig kommer kunna förstå, han kommer aldrig kunna känna det som jag känner varje dag i mitt liv.
Jag orkar inte le varje dag och låtsas som att allt är bra när det inte är det. Jag orkar inte försöka längre, det tär på mig. Jag gråter när ingen ser eller hör. Jag gråter varje natt för att jag har så djupa sår som aldrig kommer läka. Orden i mitt huvud svävar runt hela tiden.. Det första du sa efter 5 år.. "Du kan dra åt helvete".. "Du, du är inte ens min dotter längre" "det enda du har gjort är att såra oss alla" "du är inte värd något i mina ögon".... Varför ska du göra så? :'( Varför ska du såra mig så hårt? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? :( Jag tycker inte jag ska bli utsatt för att du är sjuk! Det är orättvist. Till och med att ens syskon håller på att hota en att skrämma iväg mig så hårt att jag aldrig vågar komma tillbaka om jag visar mig igen.
Det gör ont :'( Så ont. Fan vad less jag är på allt.

Robin, Petri, Mormor - Ni är mina änglar
Michaela, Rebecka, Melinda - Ni är mina ögonstenar (som är för långt bort :()

Male vs Female



http://www.youtube.com/watch?v=lLYD_-A_X5E&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=6EUupnF02vo

För mycket fritid


http://www.youtube.com/watch?v=bl6RJyZdBSU


Den jäveln är fastsittande på huvudet. Vad roligt det hade varit att göra som dem ;)

Fredag 9/5 -08

Nu är det ett tag sedan jag skrev något vettigt här.
Livet knallar väl på som vanligt.. allt går både upp och ner och åt alla håll och kanter..
Just nu är det väl mest att jag fyller på söndag och jag kan inte ens fira det med min egen familj </3 Det känns faktiskt ganska pissigt kan jag ju tala om. Jag är glad att jag har Robin som min andra halva :) Han har planerat något mysko för mig på hela söndagen. Jag får inte hitta på ett enda skit :S.. morr.. Varken på dagen eller på kvällen och jag har ingen aning om vad han har i planerna.. det kan vara allt mellan himmel och jord. speciellt när man pratar om Robin ;) Han kan aldrig avslöja något, och gör han det, då lovar jag att det är inget alls som man kan komma på. Han är svår helt enkelt.

Robin och jag gick runt på stan idag och leta en ny plånbok till mig, visst, jag är inte rik men alla mina kort till alla ställen har haft sönder allt så att alla kort kommer när som helst bara flyga och fara. Och tror du man hittar något? Nej då. När man väl är ute efter något, då hittar man det aldrig men när man väl inte letar efter något då ska man hitta allting man bara önskar man fick/hade. Men livet är väl inte surt för det :P

Var även uppe med tuppen idag. Nästan iallfall. :) Ställde klockan på 7, men så morgontrött som jag är så kom jag inte upp förrän 10 över 8. Trodde jag hade min tid hos Jan kl 9 imorse, så när jag kommer dit så säger dem att det var klockan ett. NEJ! ;< Cyklat dit, genom hela stan, helt i onödan, gått upp tidigt på morgonen helt i onödan. SUCK! Men så bar det hem igen. Ut med Curre, kolla lite på film och sedan Ekängen och handla mina underbara frukter, päron och äpplen. Åkte egentligen för att handla mjölk och dasspapper, men glömmer man inte pappret eller? JO! Och har man inte oturen med sig och kommer på det när man väl är hemma igen! x< MORR!
Men det handlade jag och Robin sen på hemvägen från stan när vi kollar klart efter en plånbok.

Helt plötsligt också så funderar Robin på att köpa en liten radiostyrd mannik. (En bil alltså). Och han undrade vad jag ville ha helst om jag ville ha någon sådan. Jag sa båt! Men nej, "då måste man ju ta sig till vatten också och hålla på och det kanske man inte kan jämt".. Varför frågade du mig då? *ler*

Men annars så händer det inte alls så mycket.
Just ja.. Hos Davilén så gjorde jag ett test.. jisses vilka skumma frågor. Minns inte hur många det var men det tog en timme att svara "ja", "nej" eller "mittimellan".. Alla frågor handlade ju i princip bara om vad som händer i olika situationer, och inte i sin helhet. Det var verkligen svårt! Och eftersom frågorna drog över tiden så skulle vi gå genom det en annan dag igen. När jag nu får en tid. Jag gissar fram emot hösten. Men han skulle iallfall försöka ta en så fort som möjligt. Vi får helt enkelt se..
Och till vissa trogna läsare så lovar jag att uppdatera oftare ;) Kanske kan få fler kommentarer då också :D *iih*

Nej nu ska jag umgås med Robin innan vi lägger oss. Ska jobba imorrn :( Mellan tre och tio. Men men, man måste väl offra lite ibland. Får ju trotts allt ha min egna lilla dag på söndag :D Längtar lite till att se vad han planerar men vågar inte hoppas för mycket. Jag kanske blir besviken -.-


Grattis Becka till din underbara söta dotter! <3
RSS 2.0