So I'm counting my tears..

..til' i get over you!

Idag blir det att hoppa in extra då en kollega hade lite ont. Så jag kommer hoppa in tre timmar och få in lite mer pengar till körkortet! Vill inte låna så mycket av min morbror. Så idag är det en stund på kvällen; 16.15 - 19.15. Och så blir det jobb imorgon med självklart. Får se hur det går eftersom det är Halloween nu. En annan kollega berättade igår att det är jobbigt att jobba under denna tid (halloween) då det är många som är utklädda med mera som kommer in. Ska bli kul att se. Själv har jag inte sett någon utklädd eller varit utklädd sen jag var barn. Så det är drygt 10 år sedan. Tiden går fort.
Nej, nu kilar jag vidare, har lite att fixa tills Robin slutar jobbet / jag börjar jobbet.
Hur är vädret hos er? Här faller det snö men landar som vatten :(


Over and out

Smått levande (?!)

Jag vet inte vad jag ska säga längre, vad jag ska göra längre. Allting känns bara så fel. Allt går åt skogen oavsett hur mycket man kämpar att det inte ska göra det. Men så är väl livet antar jag?! Jag vet inte vad jag ska säga här längre. Förlåt att jag är superdålig på att skriva någon inspererande, men jag har själv tappat hela insperationen. Det händer en del nu. Har fått mer tider på jobbet iallafall så det är jätte bra och jag trivs verkligen som fisken i vattnet. Så det är positivt. Det lite mer negativa är att jag och Robin har nu gjort slut. Nu är det 3 dagar sen dock men iallafall. Det känns väl både på gott och ont. Det är tråkigt att det händer men vi båda visste och såg ju mycket väl att det var på väg att hända. Det var bara till att ta tummen ur arslet och göra något åt det också än att bara sitta och se på när det händer. Oavsett så kommer jag fortsätta älska Robin och han säger att han kommer älska mig också ändå. Men vi är överrens om att vi fungerar nog bättre som vänner, även om jag skulle vilja att vi var mer än så, men vi är så olika. Så jag tänker som han, är det meningen att det ska vara Robin och jag, ja då hittar vi tillbaka till varandra, är det inte meningen så ja, tokigt läge och då vet vi det iallafall också.
FAN! Jag kommer få sitta själv på julafton! Kommer jag det ska jag nog se till att jag kan göra något. Springer nog förbi och stör dem på jobbet lite grann istället. Dyrkar mina kollegor, dem är så super snälla så det finns inte. Tror aldrig jag har mött någon på något arbete där dem har så bra kontakt som mina kollegor har. Ojoj, det är undransvärt *ler*

Nej nu ska jag nog sätta mig och kolla på Trainwreck my life as an idiot under tiden som det är en karl här och emaljerar om badkaret så det blir vitt istället för gult.
Over and out!

Utmanad av Rebecka

Utmanad!

Fem saker i min frys:
Köttbullar
Glass
Köttfärs
Wok mixer
Fiskpinnar

Fem saker i min garderob:

Jeans
Fin klänningar
Linnen
T-shirts
C-Tröjor


Fem saker i mitt badrumsskåp: 

Lotion (Dove)
Roll-on (Rexona)
Parfym (Puma)
Mascara  (?!)
Rak kollektion (Venus Divine)

Jag utmanar: pappasflickamalinw.blogg.se

Död?!

Nej nej absolut inte. Jag har bara inte kännt någon insperation för att skriva ner lite plus att jag har haft ganska mycket att göra senaste tiden. Både mycket att göra och mycket som hänt omkring mig. Förlåt för den oinspererande bloggen senaste tiden, jag lovar att jag ska bättra mig! (:

Over and out!

Helgsjobb

Sjutton gubbar! Idag är jag ledig! Min enda lediga dag på hela veckan.
Petri hämtade mig från jobbet igår så åkte vi till konkurenterna och handlade risifrutti och dricka. Sen åkte vi ut till skogen så jag fick köra lite bil *yey*. Det är jätte länge sedan nu och sen var det en helt annan bil nu, högre och totalt annorlunda men ändå inte (: Sen pratade vi lite, otroligt nog och det ledde bara vidare till tjaffs då vi var helt oense om vad vi tycker och ser. Så ja, kvällen slutade med tårar och 1.49 var sist jag kollade klockan så jag somnade strax därpå. Och det sjuka nog var att jag vaknade inte idag förrän kl var 13.19. SHIT! Hela dagen förstörd och min chef skulle vara på jobbet till kl 14.15 så det var bara att ta hunden och cykla dit som en gnu i blåsten! Som tur var hann jag i tid så jag fick min nycklar nu och så gick vi genom lite små saker innan igen. Så nu i helgen är mina tider: Lördag : 15.30 - 00.15 och
Söndag : 15.30 - 00.15
När jag sedan berättade för att jag sovit bort hela dagen och att jag vaknade då så fick jag bara som kommentar tillbaka att "vi har ju körit hårt med dig hela veckan så det är inte så konstigt". Och ja, tiderna har väl inte varit så farliga men det är mycket som ska göras som tar sin tid och energi. Jag är iallafall jätte nervös nu inför imorgon men jag hoppas att det går bra! Så länge jag tänker positivt (:
Nu sitter jag här i väntan på att Robin ska komma hem. Han har varit iväg med en arbetskompis och hämtat en ny bil åt honom. Ända uppe i Uppsala, så dem är väl snart hemma. Dem var nästan framme vid halv 2 när jag ringde sist så han kommer snart! Längar<3
Sen ikväll ska vi över till Robins familj då Peter flyller på söndag men ska firas idag! Sen skulle jag också få min present tydligen. Bara ett halvår senare (; Tror det är dags för dem att börja fundera något till jag fyller år nästa gång, det är ju ett halvår tills dess (; *skämt åsido*. Så det blir att gröta i sig lite smörgåstårta lite senare.
Jag funderar på om jag ska städa lite här hemma innan Robin kommer hem, men jag känner noll ork för det! Jag har iallafall beställt lite nya kläder som kommer om någon vecka. *woho* måste uppgradera min garderob lite (;
Nej jag ska ta och kolla om det finns något bra på tv istället annars laddar jag hem en film och tittar på istället till älsklingen kommer hem!

Over and out!

Ny kväll med nya tag

Jaha, då är det till att jobba ikväll igen. Ikväll är sista chansen att "komma ihåg" allting som ska göras. Som tur är så visade min kollega mig att det finns "fusklappar" (: Det är som Robin säger, det är nog bara bra att dem finns, även den som jobbat i över ett år eller några kan få hjärnsläpp.. Men jag är ändå nervös att jag inte ska komma ihåg allt med mera. Oj oj det kommer nog bli en lång helg för mig att stå där ensam. Jag hoppas på det bästa. Ikväll så börjar jag då 21.30 *drar en suck* och slutar 00.15 så jag kommer inte vara hemma förrän halv ett inatt igen.
Tråkigt värre också så har man inte gjort ett skit idag, kollat på film och varit och ätit lunch med Petri. Självklart hade jag oturen med mig också och vaknade med huvudvärk som senare gick över till migrän. Det försvann för någon timme sedan nu men det känns som att det börjar komma tillbaka nu igen ):
Vette sjutton vad jag ska skriva annars.. Hela dagen var seg så jag ska ut och röra på mig med hunden nu och så kommer väl Robin snart hem efter träningen. Han har visst bestämmt sig att bli "biff" igen *suck och stön* Visst är det ändå bättre än att lägga ut det på att mecka med en bil som ändå inte vill fungera sen som han vill (;

tack för att ni kommenterar lite bättre nu (;
Over and out!

Jobb, jobb och åter jobb

Åååh, jobbar kallar på mig om en och en halv timme. Jag känner verkligen inget sug för det idag, mina ögon säger att dem vill gå och sova och dra täcket långt över huvudet för bara några timmar. Jag är väldigt fundersam, eller ja, jag vet inte vad jag ska kalla det. Jag är inte nervös men... typ uppspelt eller vad man ska kalla't. Det är då min första stängning på prov idag. Så jag slutar 00.15 och kommer inte vara hemma förrän klockan är ungefär 00.45 i runda slängar. Som tur är så får jag glädja mig åt att jag är ledig imorgon fram till 21.30 *ler* Så det är bara någon timme som det blir imorgon, sen är jag ledig hela fredagen *yey*. Men det värsta av allt är mest att jag ska jobba SJÄLV i helgen ju *drar en djup suck* Jag är nervös men ändå ska det bli spännande. Orolig är också ett ord, bara för att jag är rädd att jag ska missa något totalt, eller göra bort mig helt eller helt av att allt tar för lång tid så jag blir kvar där förlänge. Åh, det är så många känslor. Både fram och tillbaka med allt. Allt är så blandat. Jag hoppas iallafall att det går bra i helgen. Nu är det intro så då är det tillåtet att göra fel *ler*. Men helgen kommer nog ändå gå bra. Skulle dock vilja spendera den tillsammans med Robin. Men vi måste ha pengarna. Dels för att annars blir det bara hans pengar och det blir väldigt snålt att leva på båda två och sen planerar vi in lite smått att vi ska fara iväg uppåt i landet och åka skidor/snowboard eller vad det erbjuds. Jag längtar så mycket till snön redan nu.
Nu ska jag ta ut hunden i stormen och sen är det dags att åka till jobbet!

Over and out!

22 Oktober - trött

Ikväll är det jobb. Kvällspasset. Jag har legat och funderat hela morgonen nu på hur man gör och försökt tänka öppningen baklänges. Vi får se hur det går. Jag hoppas iallafall på det bästa (:
Fy satan vad fort jag somnade inatt, jag hade varit vaken sedan 4 och jobbar och kört, sen var Robin och jag nere på stan på kvällen och åt. Och istället för att göra något på stan (när ingen av oss kände sig engagerad i det) så struntade vi i det så vi åkte hem och tog ut hunden på en rejäl cykeltur istället. Det var bättre det, hunden fick springa och ha roligt, vi pratade och umgicks med mycket skratt och fräcka kommentarer (; Men ana bara vad fort det gick att somna när Robin kom in och lade sig också. Jag tror det tog en kvart eller något. Det måste vara rekord ^^ Plus.. Att vi somnade redan vid 10 taget. O.o
Vad händer? Ja... Robin och jag har idag varit tillsammans i två år och en dag (men haft rörigt). *yey*
Som ni kanske märker är jag inte alls engagerad på att skriva bloggen idag. Kände bara för att skriva någonting men ändå ingenting ^.^

Ps. Kommentera oftare då så blir det roligare för mig att läsa dem och sen roligare att skriva bloggen (:

Nu ska jag äta frukost och kolla klart på Step Up och sen är det till att ta ut hunden och sen möta mormor nere på stan (:
Tjingeling!
Over and out!

I feel like losing..

.. everything I ever fight for! 


Fy fan så piss allt känns nu. Antagligen är det bara för att jag är lätt irriterad för att jag är så satans himla trött. Robin och jag har typ gnällt och tjaffsat smått hela kvällen bara för att vi är trötta och jag är grinig som bara den när jag är trött. Stackars Robin <3.

Imorgon är det jobb som sagt, 05.30 - 09.30 och sen kl 10 ska jag till läkaren också. Jag har ingen aning om vad han vill denna gång, det märker jag väl. Antagligen är det fler tester och så är det väl dags att ta upp lite om medicineringen också! Måste fråga om andra och lite sånt. We'll see how it goes.
Nu är jag så j-a trött så jag tänker dra mig bort till sängen så jag orkar upp kl 4 imorrn bitti ):

Nu har jag även bestämt mig för att denna blogg endast kommer finnas för att skriva av mig lite då och då. Känns inte uppskattande att skriva om sitt liv inför vem som helst direkt. Finns många nötter som inte bör läsa denna men ändå gör det! Bloggen kommer finnas kvar men den kommer nog inte uppdateras så ofta! Men det gör väl inte så mycket? Finns två som lämnar spår, sällan dock men ja.  Bloggslut för min del! Punkt. Slut.





Natti natti 
Over and out!

20 Oktober - Imorgon (;

Imorgon är det två år sedan Robin och jag blev tillsammans. Och igår och idag är det två år sedan vi "dejtade" så att säga (: De du! *skratt*
Annars? Jo jag har fått ändrade arbetstider, veckan är denna nu
Måndag : 05.30 - 11.05
Tisdag : 05.30 - 9.30
Onsdag : 16.15 - 00.15
Torsdag : 21.30 - 00.15
Fredag : Ledig (Jag kommer antagligen säga till att jag vill slipa lite extra på kvällspasset så jag kommer antagligen få jobba.
Lördag : Jobb?
Söndag : Jobb?

Jag har ingen aning om jag kommer få jobba till helgen. Antagligen så kommer jag nog få göra det eftersom chefen sa att hon ville ha igång mig så fort som möjligt. Förstår inte varför hon tar ett pass i helgen då åt mig istället för ett pass mitt i veckan eller något åt mig istället. Så om jag nu kommer jobba fredag till söndag så har jag jobbat precis 7 dagar! Bra med pengar. Skulle vara roligt att se hur många hundra jag har kommit upp i än så länge just nu. Antagligen är det inte så mycket eftersom jag bara jobbat två dagar just nu, men jag börjar ju halv 6 och sånt så jag får ju OB innan kl 6 och sen i veckan när jag ska jobba kväll så får jag ju OB efter kl 7. Roligt är det iallafall. Så Robin och jag kommer även få ihop lite mer pengar och så kan vi skaffa en ny bil tillsammans och så får jag snart mitt körkort också så då kan vi kanske åka och göra lite mer saker när bara han slipper köra överallt hela tiden (:
Nej nu har min högra fot domnat bort så jag ska gå runt lite här och sen ska jag kolla på " i hennes skor ".

Over and out!

19 Oktober - två dagar kvar

Japp, nu är det endast två dagar kvar sedan firar jag och min underbara sambo två år tillsammans. MYS! Dock så är det på en tisdag, jag är ledig från jobbet men Robin jobbar istället ): Så vi tar nog igen det ikväll eller så tar vi det till nästa helg då vi iallafall har fått lönen (: På tal om Robin, den dumma ungen försöker göra mig FET!! ): Han köpte två munkar åt mig på Ica Maxi idag och nu står han och gör lite pannkakor, blir ungefär 3-4 st. nu så man står sig till kvällen utan att dö av hunger, vi ska nämligen ha en myspys kväll tillsammans. Stänga ut Curre från vardagsrummet så inte han tigger så mycket av våran mat och så slipper vi riskera att ljusen och sådant åker ner i golvet om han får fnatt. Så tacos, massor med ljus, en film och massor med mys blir det ikväll! Längtar redan till kvällen! Men inte för att jag måste sova kl 9 då jag ska upp kl 4 IGEN imorgon ): Jag har precis börjat på mitt jobb och jag hatar redan morgonpasset. Vi börjar halv 6 på morgonen och jobbar till kvart över 2. Sen finns det dagspasset då man börjar 8 eller 9 och jobbar till kvart över fem. Sista passet är kvällspasset, då börjar man typ kvart över fem eller så och jobbar till kvart över 12 på kvällen istället /: Känns mycket skönare att jobba kvällspasset istället då jag är en kvällsmänniska.
Och jobb.. Usch jag känner mig så pressad. Hon vill att jag ska vara igång att kunna jobba SJÄLV redan till helgen. Det är lönehelg, det är kvälls passet. Det kommer kännas väldigt obehagligt att cykla hem själv halv 1 på natten. Men det gör inte så mycket, utan det är mest att krogen ligger på andra sidan rondellen, och vad gör folk  när dem är fulla? Jo RÖKER! Och jag får panik av att känna att jag måste kunna ALLT till helgen redan. Det är MASSOR att göra. Sen kan det mycket väl vara att jag bara känner att det är mycket när man precis lär sig.
Under veckan kommer jag iallafall jobba dessa tider som nu är planerade:
Måndag : 05,30 - (ca) 11,00
Tisdag : Ledig som det ser ut nu. Kanske jobbar om jag känner att jag måste slipa mer på morgonpassets öppning med mera
Onsdag : 16,15 - 00,15
Torsdag : 21,30 - 00,15
Fredag : Ledig som det ser ut nu. Kanske jobbar om jag känner att jag måste slipa mer på kvällspassets stängning.

Sen får vi se hur allting går (:
Nu är mina pannkakor klara så nu ska jag moffa dem innan de kallnar (: Och Mica; jag saknar dig redan, önskar att du inte behövde åka hem igen. Saknar att umgås med dig och göra så många tokiga och knäppa saker som vi gör tillsammans (;

Käk och sen myspys med Robin!
Lägger även upp två mysiga bilder på Curre
(;
 

Over and out!

16 Oktober - Micha på besök

Min dag började med en mardröm, jag blev slagen och nertryckt av flertalet personer. Jag vaknade omkring halv 9 och låg kvar i drömmens värld en halv timme, då Robin ringde. Drömmen var så verkligen att jag till och med var tvungen att fråga honom om vi fortfarande var tillsammans (var inte ens vänner eller någonting i drömmen). Och när han sa ja det är vi, har du drömt något konstigt nu igen?, känslan att Robin stöttar mig är obeskrivlig <3

Var på möte idag igen. Det gick riktigt bra denna gång med, precis som alla andra gånger. Denna gång fick jag en stor bunt med papper som jag ska fylla i om olika saker, känner inte för att berätta så ingående om det här! Men vad gör man om man inte är mig? Jo man är slarvig och inte läser genom först utan bara börjar klottra direkt! Dumma dumma jag *slår huvudet i väggen*. Så nu måste man införskaffa sig en sån där grej som stryker över texten och man sen kan skriva över nytt där igen. Minns inte vad den heter S:

När som helst kommer söta Micha hem en sväng från Småland och ska umgås (: *iii* Ska bli så kul att träffa henne igen. Har trots allt inte träffats/pratat sen Robin och jag var nere på semestern. Och nu kom hon in genom dörren! Ska umgås med henne nu! (:

Over and out!

15 Oktober

Snart är det inte lång tid kvar förrän jag och Robin träffades första gången för två år sedan. Vi har ju haft ett rörigt förhållande som kanske många vet om. Men vi älskar varandra till tusen och vi gör allt för att vi ska fungera nu. Vi båda skiter helt i hur vi har varit förut och allt som hör där till, vi tänker från nu och frammåt. Vi hade en allvarlig pratstund om det för inte så länge sedan! Vi älskar varandra och vi vill leva med varandra hela livet. Det är en så underbar känsla att vakna varje morgon och längta tills Robin kommer hem från jobbet. Nu när jag börjar jobba på fredag också så kommer inte dagarna heller att kännas så långa och tråkiga. Helt ärligt så ska det bli riktigt skönt att få komma igång med att jobba. Det roliga är det, eller ja, roliga och roliga. Men det kommer in en hel del poliser där också så man kanske kan sätta in en fot där och bekanta sig lite och sen när jag själv en dag är det (strävar mig efter) så har jag redan bekantskaper inom arbetsplatsen/arbetsområdet med mera.

Robin stack nyss iväg på träning också så nu sitter jag här ensam igen. Jag fick följa med honom på innebandyn om jag ville men jag kände inte så jätte mycket för att sitta och titta på när han springer runt med gubbarna i en och en halv timme. Jag har varit med många gånger förut när han spelat och det är riktigt tråkigt. Seriöst så har dem paus var tredje minut. Dem hinner liksom knappt ens upp i "rinken" förrän dem går och sätter sig igen och byter av (: Slöhögar! Det är inte vad jag kan kalla träning iallafall (:

Jag känner att jag börjar falla, jag vill inte falla, jag vet att jag är stark! Jag vet att jag klarar av detta! Jag har klarat av så mycket i mitt liv redan så jag tror jag kan klara av detta också! Plus att personer (nämner inga namn så den som känner sig träffad.. Tokigt för dig (: ) som beter sig som barnrumpor är inte värda min energi. Dem är inte ens värda att få existera i mitt liv. I dagens läge är jag bara glad för att dessa personer inte gör det! Undrar hur pass dem hade passat på att trycka ner en och bara spela ens spel och utnyttja vänskapen och allt. Usch nej jag är glad att dem är borta för gott denna gång (:

Nej, jag orkar inte sitta här, har lite disk att ta hand om hemma och snygga till lite tills min underbara kommer hem <3
Bara imorgon kvar sen ska jag upp kl 4 på morgonen! Så alla som går och lägger sig då kan ju tänka på mig (;

Over and out!

14 Oktober - Update

Då var denna dag också avklarad. Tänk vad tiden går fort egentligen. Nyss tyckte jag att jag steg upp ur sängen S:
Curre och jag var ute på en myspromenad med mycket foton tidigare idag. Lägger upp några stycken här men resten av bilderna hittar ni här (:


Senare ikväll händer det inte alls mycket mer så jag uppdaterar nog imorgon! (:

Over and out!

14 Oktober

Idag är det tisdag, det är bara 3 dagar kvar nu sen börjar jag jobba. Woho, jag kan inte längta mer (; Ska bli super skönt! Det enda som känns lite jobbigt är att jag ska befinna mig på plats 05.30, det vill säga att jag måste gå upp kl 4 på morgonen. Jag är rädd att jag inte ska komma upp. Jag hoppas jag gör det! Jag vet att jag kan nog klara det om jag bara tänker positivit på det, nytt jobb. Och klarar jag det så kommer jag få fortsätta hos dem. Det blir bättre också då för då behöver jag inte alls oroa mig för samma saker som när man är arbetslös. Exempel att man inte har någon ekonomi med mera.
Gårdagen, måndag. Rebecka var och tatuerade sig över svanken och det blev riktigt riktigt fint. Under tiden hon var och fixade sin "stämel för livet" så satt jag barnvakt åt Liv. Det gick riktigt bra förutom att jag tror jag gav henne hennes mat lite för tidigt, Rebecka och Jimmy kom och hämta henne vid 4 tiden och då var hon lite gnällig för att hon var väldigt hungrig. Stackars flicka. Men annars så gick det bra, vi skojade och hade kul, förutom när hon spydde i mitt hår ); Men det är ju sådant som kan hända. Det är bara att gå in i duschen och tvätta bort det. Du ska veta (som du kanske redan gör) att oavsett om vi inte hörs på 10 år så ska du veta att min dörr och mitt hjärta står alltid öppet för dig. Du är den bästa tjejen som finns och jag ställer alltid upp för dem jag älskar. (:

Becka och Johanna      |   Liv
Annars så händer det typ ingenting alls. Förutom att jag funderar på om jag ska lägga ner denna blogg. Finns kanske folk som läser men aldrig någon som lämnar något spår, känns inte som någon är intresserad kanske ^^ Nej men den läggs nog ned helt.

Idag så fyller min syster J år. Hela 23 år. Grattis på dig syster!

Over and out!

13 oktober - Barnvakt

Nu sitter jag här, återigen. Vakna med the Voice på tv som låter och datorn som brummar gör en ännu mer sömnig igen. Skulle verkligen bara vilja gå och lägga mig igen. Men tvättmaskinerna står och dundrar nere i källaren. Usch. Men jag har en sak att se fram emot under morgonen (:
Nämligen att jag ska sitta barnvakt åt Liv (5 månader), min barndomsvän / Livs mamma Rebecka ska gå och tatuera sig. Hon är supernervös nu, egentligen skulle det vara lite roligt att se när hon sitter där och gråter och skriker av smärta (det gjorde ju jag iallafall *ler*). Det skulle ta två -tre timmar så det blir inte så länge. Vad gör man inte för sina kompisar ^^ Dem kommer iallafall in kl 11 så jag lär inte sitta något här eller på msn eller någonting under tiden Liv är här. Vill hellre spendera min tid med en sån sötnos. Mamma Becka och dotter Liv ♥

Nu är det bara några dagar kvar också sen börjar jag jobba! Fredag/Fridag (: Är nervös och jätte spänd inför de. Men magen min bråkar fortfarande med mig. Vaknade till och med illamående när Robin väckte mig kvart i 6. Usch usch, jag ska kila iväg en sväng och se om jag kan hitta någon bra film och sen ska jag käka lite frukost. Kommer ha en bra dag framför mig (:
Skit! Har glömt tagit tid på tvätten. Dags att göra frukost, byta maskiner (förhoppningsvis) och sen ut med hunden också (:

Over and out

12 Oktober

Sådär, nu är jag helt klar med bloggen. Det enda som är kvar nu är väl att ändra när någon kommenterat (:
Annars? Jo det knallar på, mår illa varje gång jag äter bara och får upp det blandat med magsaft, ingen aning om vad det kan bero på. Någon som kanske vet?
Jag har haft smått ont i huvudet i några dagar nu också, det kommer och går lite grann som det vill. Går det inte över om några dagar får jag nog vädra ännu mer så det blir ännu kallare här (Robin öppnar alltid något fönster och försöker kyla ner sig medans jag får gå mer 2 tröjor, 2 kollegetröjor och 2 till 3 filtar..)
Jag börjar även jobba på fredag *yey*. Jag längtar bara så mycket, ska bli jätte kul att få prova på och se hur det fungerar på en bensinstation (: Annars annars, ja jag har inte mycket mer att säga, någon kanske bara kan ge mig tips på vad man kan göra för att inte må illa/få uppstötningar av maten?! Även om någon kanske har tips på hur man kan få bort huvudvärken som kommer och går?! (:
Snart kommer Robin hem från sin innebandy match som ägde plats i Vilsta. Så snart blir det käk.. Tacofärsfyllda paprikor (: Mums.

Over and out!

Ombyggnad

Ursäkta röran, jag bygger om ^^

10 Oktober

Japp, då hade man nytt jobb igen nu då ( :  Denna gång är det på en bensinstation. Kommer börja mitt inro på fredag den 17:e kl 05.30. Oj oj så det känns illa, jag är ju absolut inte en morgon människa. Hur ska detta sluta? / :
Grattis på mig iallafall ( : Så nu är det till att jobba och plugga och praktisera samtidigt. Eller ja, så är det från årsskiftet iallafall. Kan det bli bättre? (: Sambo, hundägare, plugga till undersköterska och vara bensinstationsanställd ( : *woo*


Over and out!

9 Oktober - Wish you were here

Kate Voegele - Wish you were

Jag älskar verkligen denna låt och för att inte tala om artisten själv!

9 Oktober

Det är verkligen idioter som ni som håller mig motiverad!
Till våren blir det att plugga undersköterska 1 ½ år. Det är jag helt bergis på iallafall att jag ska/kommer göra. Sen vet jag inte om det blir jobba något år, sen högskolan och polishögskolan. Blir det inte så, då lär det bli ambulans iallafall, eller sjuksköterska. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag har ju trots allt 1 ½ år på mig att bestämma ( ; 

Dagarna bjuder inte på så mycket i övrigt. Väntar fortfarande på att en arbetsgivare ska höra av sig ang. om jag fått jobbet eller inte. Dem skulle ringa i slutet av denna vecka allra senast måndag nästa vecka. Det lät positivt att jag skulle få det så jag lär ju det *hoppas hoppas* Jag längtar så mycket att få börja jobba igen, börja tjäna mina egna pengar igen än att vi lever på Robins lön just nu. Varför ska det vara så svårt att få jobb? Fast ändå, jag får ju komma på massor av intervjuer, då kan det inte vara så jätte svårt ändå ^^ Det gäller bara att man är något extra, jag verkar vara det ( ;

Jag säger bara att jag älskar Michelle Branch musik (Hon låter nästan som Avrile i vissa låtar) och för att sedan tala om Bethany Joz Lenz/Galeotti. På med musiken och börja göra frukost, sen ska hunden ut ( :
Becka och Liv kommer förbi en sväng ikväll också *wi* ( :

Over and out!

8 Oktober - Elefant mannen

Jag vill bara säga stackars person!
Skåda och förundras


8 Oktober

Dagen började totalt segt. Sov  till tolv, dock är det inte så konstigt när jag lyckades tvångssomna kl halv 3 -3. Även fast jag sovit min tid så känner jag mig inte utvilad. Jag är lika trött och irriterad iallafall. Varför kan jag inte få vara pigg och ha ork någon gång?
Det har hänt massor med bättre saker de senaste två veckorna. Robin har blivit super mysig emot mig och det är jätte gos. Min barndomsvän Rebecka och jag har börjat prata mer och umgåtts mer igen. (Jag har verkligen saknat dig syster<3) och sen har jag hittat andra människor med liknande problem som jag själv har. Det är riktigt skönt, och som en av dem sa, det är "kul" att kunna prata med folk som har liknande för då vet man även att man inte är ensam om det.
Jag har absolut inget vettigt att säga här, därför tänkte jag ta mig i kragen och dra upp persiennerna så det blir ljust här inne och titta på generation fett i väntan på att Robin ska komma hem från jobbet.


Over and out!

7 Oktober

Var på mitt terapi möte idag igen. Eller ja, mitt kognektiva terapi möte. IDag handlade det väldigt mycket om känslor och sådana saker och så tyckte hon att jag skulle skriva upp allting (bra som dåligt) med mig, som andra tycker för att kanske få en bild av mig själv, både att ha till att stärka mig och även till att ge mig stöd och en chans. Jag berättade då om att jag hade en kompis (i högstadiet) som erkände rakt till mig om att hon var avundsjuk på mig. Och så frågade terapi tjejen om vad det var. Jag svarade som det var att hon var avis på mig för hur jag ser ut och för att jag är så stark, att jag står för vad jag tänker och tycker och att jag skiter i vad alla andra tycker om mig. Hon beundrade mig. Terapi tjejen tyckte verkligen att jag skulle skriva ner allt och kolla på det när jag har en nedåt stund och sånt.
Skickade runt och frågade "Hej. Kan du säga en positiv som negativ sak om mig? (: ", detta är svaren; (dock är det många som inte vet vad dem ska säga då de inte känner mig helt men ja..)

Person:       positivt / negativt

Marina - Du är bra på att uttrycka dina känslor / kommer inte på negativt
Jesper - Du är glad  / kommer inte på något
Mikael K - Du har en självinstinkt och vet hur du ska handskas med mitt mående / att du många gånger mår dåligt
Conny (farbror) - Du har mer positiva sidor än negativa. Annars är mitt svar ditt humör på båda. Älskar dig när du är glad och sprallig. och hatar dig när du är sne och ledsen eller förbannad
Elof - Snäll / envis
Jonny (kusin) -  du vill göra allt / tror att alla andra har det lättare
Joakim S - du är snäll / kommer inte på något
Joakim K - Inga kommentarer då jag inte känner dig (typ alls (: )
Katarina - Du är snäll / finns inget negativt med dig
Yvonne - Du är klok / har svårt med relationer till tjejer (?)
Denice - Du uplevs alltid som öppen, positiv och glad, för att inte glömma den spralliga sidan / ....
Robert - Snäll / blir lätt sur
Anders - Jag mår bra genom att prata med dig, du spride en skön känsla / du pratar bara med mig när du mår bra, jag vill se till att du kommer upp ut gropen de gånger du ramlar ner
Daniel - Snäll och omtänksam / bryr sig för mycket om vad folk tycker
Petri - Du finns alltid där, stöttar en / tjaffsar för ofta
Martin - Du är glad / är för mycket på och låter en inte få andrum
Michaela - Omtänksam och påhittig / om du inte får som du vill blir du sur ;)
Rebecka - Du tar hand om dem du älskar och är aldrig falsk / du är som mig och säger ofta rakt ut vad du tycker och tänker, inte alltid så bra då man kan såra
Fredik - Du skrattar alltid / envis
Robin - Du är väldigt snäll av dig / du har en negativ inställning till mycket
Malin - Du är så jävla omtänksam / du har svårt att skiljas med folk
Lena - Du erkänner din sjukdom / skriver för mycket om dig själv i bloggen
Kristian - Du är utåtriktad och social / kommer inte på något negativt om dig
Michael S - Du är rolig / kan bli lätt sur
Petra - Du tänker på andra / du kan vara väldigt naiv
Therese - Det är lätt att ta kontakt med dig och prata med dig / har inte hunnit någon negativ sida hos dig

Om du inte hittar ditt namn och kommentar så skriv gärna den, positivt som negativt. Det är till förebyggande syfte eller vad ska man lägga in för klyscha?  ( ;

6 Oktober

Fredagen bjöd på tacos och film med Robin och Robert. Lördagen handlade bara om att ta det lugnt och umgås lite med Robin och senare på dagen var det Petri. Söndagen var helt obeskrivligt fin. Min gamla barndomsvän var här med sin dotter. Gud vad kul det är att träffa henne igen. Lilla Liv var glad och stojig hon också, världens sötaste skratt. Dem kom vid ett tiden och åkte vid nio tiden. Du måste komma in i veckan igen gumsan! Du glömde även Livs tallrik och sked här, ni kanske inte saknar den men då vet du det iallafall : ) Jag älskar dig som sjutton min syster, min själsfrände, min bästa vän<3



Varför ska jag vara snäll emot dig när du ändå beter sig som du gör? Jag frågade dig simpelt en fråga bara om hur det kändes och hur det var, det var aldrig på tal eller syfte som att börja bråka eller något. Vad är det för fel? Alltså, kan du inte ta kritik eller? Sen kommer och kallar mig tjock och fet? Fortfarande, vad gjorde jag för fel? Som jag, Robin och Becka ser det så gjorde ingen av oss fel. Du brusar upp helt i onödan och sen säger att du inte kan lita på mig. Som om jag kan lita på dig när du håller på att blanda in andra? Hur kan ni komma och säga att jag skulle vara fet? Kolla på er själva. Ni båda är bra mycket större än mig. Även innan du blev gravid så var du större än mig. Så är det några som är det så är det inte jag.. Varför ska ni hålla på och trampa ner på mig när jag försöker vara snäll och bara visa att jag är din vän. Men nu är det klart att du kan fara och flyga. Att lägga energi på dig/er är bara slöseri med min tid. Stackars barn.



Var ju på arbetsintervju idag på Shell macken på Gillerberga plan. SÅ som det verkar på dem och sättet dem sa saker och ting så verkar det som att jag kommer få det iallafall. Woho! Sen ska jag även när som helst kila iväg till OKQ8 i Fröslunda och prata med honom också om att få jobb där. Jag kommer få ha det fullt upp i vinter och speciellt till våren. Jag ska nämligen börja plugga omvårdnad till våren, förhoppningsvis ha körkortet klart då, och sen ha ett eventuellt två extra jobb. Jag kommer ha fullt upp. På någon sätt så längtar jag ändå till jag börjar plugga körkort och börjar gå utbildningen. Sen när min utbildning är klar ska jag jobba som undersköterska ett tag och sen ska jag plugga upp på högkolan, sen blir det polis högskolan och sen om 10 år så är jag förhoppningsvis polis. Wooohoo! *längtar*
Snacka om att ha hela livet planerat framför sig va? *flirtsmil*

Nej nu ska jag dra iväg på andra intervjun

Over and out! 

4 Oktober - Update

18 dumma saker under tiden sex äger rum;

  • Men alla ser roliga ut nakna!
  • Väckte du mig för det?
  • Är det bara jag, eller luktar det bränt här?
  • Försök att andas genom näsan.
  • Lite skavsår har inget dött av.
  • Älskling, stängde du bakdörren?
  • Men, jag får finnar av vispgrädde.
  • Person 1: Är detta första gången för dig?Person 2: Ja...idag.
  • (På det diskreta hotellet) Skynda på! Rummet hyrs per timme.
  • Kan du ge mig fjärrkontrollen?
  • Vid närmare eftertanke så kan vi väl släcka ljuset.
  • Kan man tänka sig, jag som försökte stöta på din kompis!
  • Jag ger inte mycket för den där mun-mot-mun metoden.
  • Försök att inte fläcka ner, va?
  • Hoppas du är lika snygg när jag är nykter...
  • (Medan du håller i en banan) Det här är ett trick som jag lärde mig på zoo.
  • Försök att inte smeta ut min make-up! 
  • Men jag som precis har borstat mina tänder...
  • 4 Oktober

    Lördag och äntligen helg. Eller äntligen och äntligen vet jag inte om jag kan säga, jag har ju helg varje dag i princip : )
    Vad sjutton händer annars? Jag ska på två arbetsintervjuer på måndag. En klockan ett och en där efter eller innan. Vi får se om jag tar den andra innan eller efter då den inte är tidsbestämd.
    Kollade på film igår med Robin och Robert. Never back down. Jag ger den 3 av 5 stjärnor då jag inte är så super förtjust i slagsmål filmer, men på något sätt var den helt okej ändå, man fastnade i den. Men sen fanns det ju scener i den som man tänker "jo säkert att alla sitter med telefonerna i skolan och kollar på saker..."
    Annars då, ja det finns inte så mycket att säga. Uppdaterar i brist på sysselsättning i väntan på att äggen ska bli klara.
    Nu ska jag gå och mysgosa lite med Robin som nördar framför den andra datorn -.-

    B, M, R, M, M, M, K, A, R - Världens goaste personer<3
    Jag tror ni vet vilka ni är ; )


    Over and out

    1 Oktober

    Jag säger bara; är du känslig så titta inte på detta! Annars, varsågod och bli äcklad!

    2 Girls 1 Cup

    1 Oktober

    Can you feel this? My heart beats out of my chest.
    Om någon i din närhet plötsligt försvinner, hur skulle
    världen omkring dig reagera? Hur skulle världen reagera om
    en själv plötsligt försvann?

    Hm, vad händer idag? Jag ska åka och äta lunch med Petri snart. Sen ska vi rasta hunden på en lagom promenad i skogen och sen ska jag ut och träffa mina älsklingar. Jag känner att jag måste bara fly från verkligheten. Konstigt nog så åker man till kusinen då och leker med barnen. Dem har blivit riktigt stora nu. Sofie och Louise blir snart 3 år och lille Erik har preci blivit 4 månader. Han är så söt, eller ja, det är dem allihopa och jag älskar dem mer än allt. Önskar bara att man kunde få träffa dem oftare ):

    Jag vet inte alls vad jag ska ta mig till nu. Robin och jag satt och prata igår om hur vi ska göra, dock kom vi inte fram till någonting. Jo, att jag bara satt och grät och grät och grät, och i samma veva försvann min livsglädje igen. Vi får se om lite av den kommer fram idag igen när jag får några skratt av tjejerna och lite bus med lilla killen! (:

    Nu är det 13 dagar till min syster fyller också.. Trevlans. Jag lär väl inte höra något från henne då heller. Precis som alla andra dagar. Hoppet om känna sina egna syskon är död!

    Nu ska jag sätta mig och kolla på One Tree Hill s.6 e. 3
    Uppdaterar kanske senare om jag känner något sug för det!
    Over and out!
    RSS 2.0