Stockholm!

Snart är det dags för mig och Julia att sätta oss på tåget och åka upp till Stockholm och träffa Victoria och Jamie. Klockan är nu halv elva och tåget går nio minuter över två. Och det är första gången jag åker själv på flera år samt att jag ska ha barnvagn med mig denna gång. Samt att detta är första gången Julia kommer åka tåg i sitt liv. Isch, Det ska bli intressant att se hur det kommer gå med Julia på tåget. Mest för att hon ska vara lugn och fin :) Men det tror jag, dock vet man inte hur hon reagerar på när man åker in i tunnlarna, då man får lock för öronen och tryck i huvudet. Ja, som sagt, spännande ska det bli.
Det ska bli så skönt att komma bort från den här stan, även om det bara är för en natt så ska det bli riktigt skönt. Och riktigt roligt att träffa Victoria igen.
Nej om jag kanske ska ta och plocka lite här hemma så Jimmy slipper bo i ett leksakshus och pappershus under tiden man är borta. Lite snäll kan jag ju faktiskt vara ibland också ;) hihi

Farfar!

Vila i frid farfar.
Hoppas du har det bra på andra sidan!

2010-10-19

Jag längtar tills nästa vecka! Som det verkar nu så ska Julia och jag åka upp till Stockholm och leka med Jamie och Victoria och blir kvar över natten. Det ska bli skönt att komma ifrån stan och så ska det bli kul att träffa dem igen.
Trots att man brukar kunna vara lite tillbakadragen av internet vänner så är dem jätte trevliga och snälla. Jag är riktigt glad att jag började prata med Victoria och att vi har en sån kontakt som vi har, visst pratar vi inte varje dag eller varje vecka men vi är alltid där för varandra :) <3
På torsdag ska vi till barnmottagningen och ta lite tester på Julia ang. hennes slem-hosta, kli i ögon och snorig het. Äntligen har vi fått en tid och jag ska kräva att få göra ett pälsdjurs allergitest på henne om det skulle kunna vara katterna. Många säger att det är förkylning på förkylning på förkylning som bråkar med henne, men jag är väldigt tveksam. Någon gång så borde man väl bli frisk? Man får väl inte flertalet förkylningar på varandra i 3 ½ månad?! Jag hoppas att det inte är något så allvarligt med henne dock, men det tror jag inte det är. Jag tror det kan vara katterna. Men det återstår ju att se.
Annars händer det inte så mycket. Jimmy har börjat jobba i Trosa då dem inte har någon lastbils däckmontör där, så han kommer pendla dit varje tisdag och onsdag och kommer på så vis komma hem senare. Så nästa vecka blir det perfekt med att åka till Stockholm och roa sig istället för att sitta hemma och ha tråkigt.
Nu har Victoria kommit tillbaka efter att ha matat Jamie så jag ska prata lite mer med henne nu. Julia börjar på att vakna där inne också så jag måste snart ta och kila vidare i alla fall.

Utfyllad i brist på annat

Jag vet att jag har varit super dålig på att uppdatera, men jag har sett att det är många trogna läsare som är in dagligen.
Jag har haft lite mycket att tänka på och göra den senaste tiden så jag har inte riktigt haft motivationen till att sitta här och skriva om ingenting (iprincip).
Jag funderar starkt på att lägga ner det här med bloggandet. Visst har jag några trogna läsare men vad är det ni vill läsa då?! Vad vill ni veta mer av? Veta mindre av? Vad är det som är intressant för er?
Just nu är bror här och ska spendera en natt på soffan. Imorgon runt lunch så åker vi ut och firar min syster yster 25 år (GRATTIS :D). Och innan det ska vi ta och åka förbi Barnens Hus efter en ny bilstol. Den vi har nu är inte för liten i huvudet, det är en liten bit kvar tills den blir för liten så.. Men det är bältet som har ett "stopp" så att säga så det går inte att dra ut bältet någonting, så man får trycka och vrida och böja på hennes händer och handleder (nej inte så hårt och seriöst som det låter, men det är trixit). Och det är nog med det nu, så vi ska se om vi hittar en som vi ska ha bakåtvänd och sedan när hon är tillräckligt gammal för att åka framlänges i bilen, så är det bara att vända den.
Jag hoppas vi hittar en bra och helst av allt ska det vara en Acta Graco. De är mina favoriter :)
Nej nu ska jag vara social och sedan ska jag ta och plocka undan lite här hemma. Det ser förjävligt ut med Julias pyjamaser utspridda och kläderna hennes ligger här om var. Usch!

Grimaser

Julia har kommit på helt plötsligt, bara så där att hon kan göra en grimas (stavas?!). Det ser lika roligt ut varje gång och man tröttnar inte det minsta på det! Tårarna sprutade på mig när hon höll på så här. Hon har aldrig gjort det förut. Och när jag ser det nu så blir jag tårögd! Hon är så charmig :) <3

Fullt hus

(Ända sen i torsdags så har vi haft fullt hus hela dygnen. Vi har haft besök med övernattning av min lillebror Jens och några dagar av Sussi. Sen har även Janina (storesyster) och hennes kille Jocke varit här några timmar två dagar. Det är ingen lugn och ro längre. Men samtidigt är det skönt att slippa vara själv och få lite sällskap.
På köpet så har Jimmy och jag blivit förkylda och mår som två par krattor ute under vintertäcket med feber, iallafall Jimmy torkade på det. Jag har sluppit febern men har fruktansvärt ont i huvudet istället.. Och Julia åkte på ögoninflammation i fredags. Jätte skoj... Nej! Och på det så håller hennes 4 tand på att titta fram ur tandköttet nu. När tar det stopp egentligen?! :O
Idag kom även mina efterlängtade pyjamaser till Julia som jag vann på Tradera. Posten tog bara 14 dagar på sig att skicka dem.. Jävla posten och vara sega. Varken jag eller säljaren kom fram till att ingen av oss har någonsin varit med om så seg post.
(Klicka för större)
Jag tycker dem är häftiga med små monster på :)
Jag älskar att jag har världens bästa syskon <3
Ps. Jag lägger upp lite bilder från dopet när vi känner oss lite bättre här hemma.
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och glo på tv och halvslumra lite medans Julia ändå sover.
RSS 2.0