Skrivtorka

Just nu har jag tappat mitt engagemang till att skriva någonting. När man inte har tillgång till en dator, när man är ute och går, leker med Julia, ja gör vad som helst annat än att sitter här så kan man komma på det perfekta att få skriva av sig. Och man tänker alltid "det där ska jag komma ihåg att skriva upp".. Men gör man det sen när det väl kommer till kritan? Nej. När jag väl sätter mig och ska uppdatera så har allting som jag ville berätta, helt enkelt försvunnit.
Men jag kan väl berätta lite grann att jag tagit tag i träningen ordentligt nu och tränar till och med 3 (!) gånger i veckan. Funderar även på att utöka det till 4 pass i veckan, två på måndagar (förmiddag och kväll), torsdag kväll och fredag förmiddag. Just nu är det dem passen utom måndagskvällen. Men då är det Zumba så funderingen ligger där. Den är på en halvtimme då och en timme på torsdag kvällarna. I och för sig så kan inte jag alla steg ändå så det kan egentligen vara bra att ta halvtimmen också.. Nja.. Som sagt, funderingen ligger där.
Snart ska jag ner dit igen, kl 11 ska jag möta S där så ska jag försöka orka med ett hårdpass idag. Jag tänkte igår att jag skulle köra ordentligt hårt idag, men efter natten som varit (sovit skit dåligt och så har jag legat på något konstigt sätt så jag har ont i höger axel :(.)
Nåväl, nu är klockan minuten efter 10 så jag ska ta och gosa lite mer med Julia nu innan vi ska klä på oss och kila ner till BalanZe.
Hoppas ni får en bra dag i solen, för det ska vi ha :)

Klädrensning..

Jag har fått lägga Julia lite tidigare idag, hon var helt slut efter att ha busat massor och gått omkring här hemma (hållandes i min hand..). Jag trodde jag kunde hålla henne vaken längre, men det tog inte lång tid innan jag upptäckte att det inte fungerade att göra det. Det blev bara värre istället. Så hon fick sin välling och sedan åkte ögonen igen direkt. Snutterufsan ♥
För några dagar sedan provade jag en kortärmad 86-tshirt på Julia och upptäckte att hon kan ha den och den satt perfekt. Vissa 74 och vissa 80 har hon vuxit ur, men inte i byxor. Tycker det är lite knas. Hon kan ha vissa 74 och vissa 80, medans vissa är alldeles förstora. Men för att komma tillbaka till saken. Jag provade en långärmad tshirt i 86 på henne och den satt rätt bra den med. Den var pytte lite för lång i ärmarna och så gick den ner så nästan hela blöjan täcktes. Så jag ska ta och sätta mig och gå genom hennes kläder i garderoben nu. Måste försöka få fram vilka kläder jag ska slå in som födelsedagspresenter och vilka som får vänta.
Men först ska jag ta och sätta mig i fotöljen och titta på en film eller så. Vi åkte på magsjuka här hemma ännu en gång, men en kortvarig som bara var över kvällen och natten. Sen var man mest bara seg. Men nu känner jag att jag har jätte ont i magen igen. Jag hade det tidigare på dagen också men det gick över. Nu vet jag inte vad det är, om det är för att jag längtar efter den ev. utflykten imorgon (om personen i fråga kommer hit i tid...) eller om det är för att jag inte har ätit mer än ett glas oboy och två mackor. Jag tror jag ska ta och laga mat och sedan kolla på film under maten.
Efter det kommer dammsugaren få komma fram igen eftersom det ligger massor med smulor från Julias majskrokar i hela vardagsrummet. Just fan, jag måste tvätta upp resten av sängkläderna också. Känns nog som att jag skippar filmen just nu och fixar allt så man kan ta det lugnt sen. "A woman's doing".
Nej nu sticker jag. Magen känns för mycket! Ha en trevlig kväll och på återseende :)
Just ja.. Jag kanske ska ta och berätta att Julia har gått två steg själv hemma igår, mellan mig och H så lurade vi henne och släppte henne vart efter hon närmade sig den andra personen. Vilket slutade med två steg! YAY! Och jag har även märkt att hon inte vill krypa så mycket utan hon älskar att få gå en liten bit med att hålla mig i handen. Fast hon sätter sig när hon blir trött eller hittar något intressantare :)
Over and out! :P

Please don't go ♥

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag önskar att du kunde förstå.

Mer snö :(

Igår var vi nere på BVC och skulle ha en 10 månaders kontroll på lilla J.
Hon visade bra att hon ville ta de två små pappersbitarna i L's händer. När L även skulle fråga om hon kunde "var är lampan?" så ville lilla J inte alls vara med på det. Samma sak med när hon skulle klappa händerna. Vilket hon gjorde strax innan vi skulle gå. Så hon kan det hon ska vid sin ålder :) Nu väger lilla J 9030 gram och är 71,5 cm lång samt en huvudomkrets på 45 cm. Min tjej blir bara större och större. Hon har även sagt nej (vilket hon gjorde i söndags när jag sa nej om att hon INTE skulle ta ljusen på bordet).
Sen har jag även rensat lilla J's kläder. Jag fick ta fram 4 st. 86 bodys, ta bort 6 st 74 och 80 bodys (blandade) och i byxväg så fick jag ta bort 7 st mjukisar. Paniken kryper sakta på om att skaffa nya kläder med andra storlekar åt lilla tjejen.
Och nu är det verkligen dags att flytta till någon annan lägenhet. Nu ska dem höja hyran (dock bara med 163 kr på mig), men det är inte värt att betala mer och mer hela tiden för en lägenhet som inte är tätad, stambytt och alltid är kall. Det är INTE VÄRT DET! Så jag hoppas att jag hittar någon annan som är stor men ändå billig.. Vilket dock lär bli svårt, men det återstår att se :)
När man även steg upp ur sängen i morse så såg man att det snöade... Igen... Jag som hade börjat få liiiiiite vårkänsla, bara en liten så där. Men den fick jag inte behålla länge. Jag tyckte det kändes super skönt att få se solen lysa och se snön smälta bort. Vem är det som gör detta emot oss? Jag orkar inte med vintern längre, plogningen suger här i stan. Man kommer inte fram någonstans med vagnen, Julia blir jätte arg hela tiden i vagnen bara för att det hoppar så mycket hela tiden och när man väl kommer till ett plant ställe så blir hon tyst och tittar omkring. USCH! Jag vill ha vår, och det är NU! För då slipper man även de jobbiga och tjocka vinterkläderna :)
Nej nu ska jag ta och sysselsätta mig med... ööhm.. plocka leksaker eftersom jag redan har städat allt hemma. Snart kommer Julia vakna och då ska vi ta och knata över till S som skulle bjuda på pizza ikväll ;)
Mamma älskar dig Julia, oavsett vad som händer så kommer min kärlek för dig aldrig dö 



Jag är inte en bil som du bara kan "fixa till". Jag kommer aldrig att gå bra!


Min älskade tjej!

Jag har ingen större lust att skriva någonting just nu så jag tänkte bjuda på några bilder från ikväll i alla fall. Nu har jag fått hem min nya laddare till den kameran så nu kommer jag knäppa många mer bilder på Julia :)
Klicka på bilderna för att se dem större, precis som vanligt :)

Super glad att få bada själv!
Och jätte nöjd efter badet!
Mor och dotter <3
Min lilla charmör!
När man väl får bild på att hon står utan hjälp, så sätter hon leksaker framför sig :/
Lika glad som vanligt!
Ja, det var några av de bilderna jag fick under kvällen. Nu ska jag ta och knata iväg till sängen och hoppas på en super mysig dag och helg med min lilla tjej, för det finns inget bättre än att leka och busa med henne. Speciellt nu när hon börjar förstå vad "sitt ner" betyder och att hon säger "mamma" och "titta". Visst kommer det något "dä" in också men det är ju inte riktigt något ord helt, det kan betyda allt och ingenting :)
Imorgon kommer S förbi och ska kolla mitt badrum också, om det är något fel som gör Julia dålig eller om det är något annat. Nåväl. Nu är det sängdags! God natt :)

2011

Oj, det där kändes ovanligt att skriva, 2011.. Tummen åker fortfarande ner till nollan. Nytt år nya möjligheter.
Det är inte så mycket alls som har hänt sen jag uppdaterade sist. Julia och jag mest fin glider genom dagarna nu. Hon har nyligen haft två tänder precis framkomna genom tandköttet nu, så nu har hon 6 st tänder och detta var tänderna bredvid framtänderna i överkäken. Tuggfian :)
Jag hade inte tänkt att skriva något vettigt inlägg idag, jag väntar bara på att golven ska torka nu så att S kan komma in och hjälpa mig bära ner en av Julias byråar i källaren. Sedan är det dags att damma samtliga rum. Jag gjorde det för en stund sedan men det bör ju göras regelbundet, så nu när Jimmy har varannan helg så kan jag passa på att storstäda. Så min dag började klockan 1 eftersom jag somnade halv 4 imorse. Så det är städning och nedplockning av pynt. Jag vet att man inte ska göra det förrän 13 dag jul (vad är det, den 6:e eller nåt sånt har jag för mig..) och då har jag Julia hemma. Lika bra att passa på att städa när man ändå är fri.
Nu när jag tittade ned på golvet så upptäckte jag att det har torkat så nu ska jag återgå till min dammning. Men först så måste jag bara få berätta att J har ringt mig några gånger idag och jag har fått höra min lilla flicka. Jag har fått höra att hon säger "Mam mama" nu, åh det värmer ända in i själen, och om två månader så börjar hon på dagiset också. Så jag ska ta ännu mer vara på tiden med henne.
Trevlig kväll och gott fortsatt år på er alla :) Bättre nyårsuppdatering kommer ikväll eller imorgon istället.
RSS 2.0