Vilken natt..

..Den har varit mindre än rolig kan man säga. Jag somnade vid halv 11 snåret, vaknar igen vid kvart över tolv och kan inte somna om förrän en kvart senare. Och då trodde jag bestämt att jag kunde få sova hela natten, men jag hade fel! Julia vaknade vid halv 2 och vägrade somna om. Första gången skulle hon visa någonting i en av hennes leksakslådor, så jag trodde ju att hon hade stoppat ner en av sina nappar där. Men så hittade jag bara ett gammalt tankkort. Istället leter Julia i den som står bredvid och hon tar fram en liten leksaks vattenflaska och en pusselbit. Hon tyckte bestämt att vi skulle sitta och leka mitt i natten, och hon var mindre nöjd på mig när jag sa åt henne att det var dags att somna om och tog bort leksakerna.
Men att lägga henne gick som smör efter det.. Trodde jag.. Det tog 40 minuter så var hon in igen, och igen, och igen. Jag hann aldrig somna om heller för jag blev ju pigg från första gången hon var in och hämtade mig. Vid halv 5 så konstaterade jag att det var vinden som höll henne vaken. Plus att sista gången som hon kom in till oss så skrämde vi skiten ur oss på varandra. Jag blev irriterad på skyttetrafiken och skulle hämta henne någonstans i lägenheten för att lägga henne igen, samtidigt som hon plötsligt bestämmer sig för att springa in i vårat rum. Och eftersom vi båda är mörkrädda, trötta och ledsna/irriterade så slutade det med att jag hinner ställa mig upp, ta ett steg och så slog hjärtat frivolter. För Julias del så såg hon nog bara att någon stod upp i rummet och blev rädd och skrek och hoppade till flera gånger. Stackars Jimmy vaknade och kastade sig mot Julia för att trösta henne medans jag själv försökte landa på golvet igen. Sen dess blev Julia kvar inne hos oss. Så från halv 5 så fick jag sova hela en halvtimme innan mina klockor ringde, och sedan 45 minuter till innan jag vaknar av att Jimmy säger till Julia att vakna som totalvägrade.

Idag är första dagen på Axfood och jag är trött idag. Ibland kan man känna att man inte har någon lust att vara förälder, men samtidigt så ingår ju det här i den delen också. Så bara bita i det sura äpplet och hoppas på att huvudet kan hänga med skapligt bra idag så jag kan komma ihåg någonting också av vad chefen säger.
Just nu så känns mina ögon som 4 kilo grus och jag hoppas på att oboyen kan pigga på mig lite mer.

Igår köpte jag även nicotinplåster, för ifall jag får ett röksug (har kunnat hålla upp i helgen med endast 2 bloss på en dag som smakade bläk). Och igår var jag riktigt glad att jag slutar upp med det också, så som regnet piskade ner på fönstrena igår och vinden som gjorde att det inte fanns en mening att ha frisyr.

Oj, nu är klockan 7.47 så det är lika bra att ta och dricka upp oboyen och sen glo omkring på FB för att vakna lite mer.

Ha en underbar måndag kära vänner, och blås inte bort om det är eller blir samma vindar idag som igår.

/Johanna

Lördag

Det är bra skönt med lördag, speciellt när man har haft en så mysig dag som jag har haft tillsammans med min fin fina karl och min underbara dotter.
Dagen började med att jag hade bäddat ner mig på soffan igår kväll, så jag var lagom stel och trött när jag vaknade av att klockan ringde kvart i 7. Sen lär väl ni säkert undra varför jag är så dum och ställer klockan på en lördag, eller varför jag ens bäddat ner mig i soffan kvällen innan? Jo, Jimmy var nämligen iväg med Julias gudfar (Nyskogh) och terroriserade honom på jobbet/hjälpte honom på arbetet.. (Tolkningsfråga helt enkelt). Och så hade jag ställt klockan just för att vi skulle iväg på barnloppis som är nu i helgen. Eftersom det är skapligt populärt nu än vad det var för två år sen, så kände jag att jag ändå ville att vi skulle vara i tid och slippa köa till fanders tar oss. Jimmy kom hem, med Nyskogh till och med, vid 7 tiden, så det var ju bara upp och äta frukost. Loppisen öppnade 9 och vi var där redan vid 20 i 9. Som tur var så var det inte så många där då, men redan efter 10 minuter i kö så var det en bra kö bakåt. Sicken tur att vi kom när vi kom. Julia var med oss och skötte sig exemplariskt, hon lyssnade inte på oss två gånger så vi fick hämta henne, men vem kan klaga egentligen? Så roligt är det inte att varken vara i famnen eller på marken i en lång kö. Väl inne så hittade jag en hel del så några bättre leksaker fick Julia nu och många söta tröjor. Jag var mest på jakt efter stickade tröjor nu till vintern, men dem som fanns (som jag hittade iaf) gav inte speciellt mycket hopp heller. Men jag hittade även 4 hyllor som var från IKEA som man kan sätta upp lite på snedden och lägga böcker och dylikt i. Jag kunde tagit fem men kände att "va fan ska jag med så många till?" Så två röda och två blå fick det bli.

Vi var klara på loppisen 9.40 så det gick rätt fort denna gång, men det var lite väl många när man skulle förbi.. Så för att fördriva dagen lite till så åkte vi hem och lastade ur de tre påsarna och hämta vagnen istället. Vidare fortsatte det ner på stan. Så nu är nästan alla julklappar klara. Det är bara till Jimmys systersöner och julklappsbytet som fattas, och ja.. Kanske någon mer åt Julia också.. På något konstigt sätt så lyckades vi fördriva 3 timmar till även om vi inte gjorde så speciellt mycket, eller flängde runt speciellt mycket på stan.
Så då blev klockan bara 13.30 eller nåt sånt, och det var dags att röra sig hemåt. Syster yster min skulle komma förbi och få sin försenade födelsedagspresent. Nöjd blev hon och lite modell hann hon stå för mig också. Så nu är det bara fixa till det sista för henne så blir hon skit snygg! Jag köpte nämligen en klänning åt henne, som jag visste skulle vara för stor i midjan på henne, så jag ska sätta mig och sy in den åt henne (:

Nyskogh kom över i samma veva igen han också. Och fast med oss blev han. Han har precis som Jimmy varit vaken hela gårdagen, hela natten och hela dagen idag (typ iaf, han tog väl någon powernap den där gamla mannen ;)).

Och just nu sitter jag här, mätt i magen av kina maten, och bara berättar allt. Konstigt nog så har jag svårt att korta av saker, jag "gnäller" på Jimmy med att han är seg att berätta saker som händer och så vidare, men ändå känner jag att jag rabblar på allt i allo själv, texten bara ökar mer och mer på skärmen.
Så tittar jag på klockan och inser att hon är bara 21.12, jag känner mig så trött men ändå inte?! Ögonen börjar kännas som ett stort grustag, men ändå så är kroppen som myror.. Jobbig känsla och jag hoppas den går bort lagom tills jag lägger mig sen.

Jag måste också bara få säga en sak. Jag är så sjukt stolt över min lilla tjej som blir så stor. När Julia var 1 ½ så började hon med att hoppa jämnfota. Vilket är ovanligt för många barn i den åldern. Och idag i kön på loppisen så hoppade hon så i en vattenpöl och hade skitroligt. Så lutar en annan tjej lite längre bak i kön och frågar "Hur gammal är hon?" och jag svarar "hon är 1 ½" (Okej, 20 månader men ett halvt är närmare ;)) och hon blev alldeles förvånad att Julia redan kunde hoppa jämnfota. Jag förstod att det var det tjejen syftade på när hon frågade ålder på henne, och eftersom det var då Julia började så tänkte jag att det inte spelade någon roll om jag säger 1 ½ år eller 20 månader. Men det var kul att höra kommentaren "Oj, och hon hoppar jämnfota redan?!".
Våran lilla skrutt vet exakt vad hon ska göra ibland för att ge mamma och pappa ett leende och varma ända in i själen.

Usch, 17 över redan. Dags att ta och kila iväg och kanske vara lite social, eller se på några avsnitt av How I meet yor mother.. Beslutsångest ;)

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.

/Johanna

Vilken dag är det idag?

Jag önskar att jag bara kunde få lägga mig i sängen igen, dra täcket över huvudet och försvinna bort ett par timmar till. Min morgon är helt åt skogen. Jag får ingen oboy till frukosten i "skolan", det trådlösa internetet lever sitt egna liv så jag kunde inte gå ut på FB på mobilen i morse heller, min dator verkar leva sitt egna lilla liv den med för att nu har varken musen eller tangentbordet någon kontakt med datorn, så när jag kommer hem idag så blir det till att mecka lite dator :P Rätt vad det var när man blir irriterad för allt det där så börjar det regna också. KUL! Och sist men inte minst så försov vi oss med en halvtimme idag. Det är tur att man har Jimmys dator som man kan roa sig med en halvtimme eller så innan man ska iväg.

Det var mindre kul direkt när man vaknar och piggnar till men Julia var så nöjd så ändå.
För ovanlighetens skull så grät eller gnällde inte Julia någonting i morse trots att vi småstressade lite mer med att hinna allting.

Igår hade jag, Jimmy och Daniel det riktigt skoj. Jag vet inte när jag hade det så roligt sist och blev så irriterad på Jimmy i spel sist. Kanske kan det var anledningen till att jag inte spelar emot honom, nog för att han sitter och skryter hit och dit om hur bra det går för honom, eller klagar till tusen om hur dåligt det går för honom.. Vilket det faktiskt gjorde för mig. Grejen var att vi spelade Monopol Pamp på Paradisön och det gick så jävla uselt för mig ett tag att jag fick lov att skriva upp en skuld nota till båda pojkarna, som sammanlagt hamnade på ca 4 - 4,5 miljon. Det var verkligen mindre roligt.. Men strax innan vi slutade så vände lyckan för mig och jag hamnade väldigt mycket plus. Så till sist när vi kände att vi inte orkade med mer (började ca 20.00, slutade helt 01.10) så blev resultatet att Jimmy kom sist på sina 72 poäng. Daniel kom tvåa med sina 82 poäng och jag vann med mina 85 poäng.
Men på något vänster tycker jag nästan, men bara nästan synd om Jimmy när han och jag spelar. Det slutar alltid med att han förlorar emot mig och jag klarar det trots att det alltid ser ut som att det går så himla bra för honom.
Mitt hjärta är så fin ändå, han är inte lika dålig förlorare som jag är (;

Oj, nu blev klockan kvart i åtta och jag känner inte för att prata så mycket mer med er för tillfället, det är jag alldeles för trött för. Så om jag har tur med min dator så kanske jag uppdaterar ikväll. Men nu ska jag ta och slänga i mig en banan och sedan gå till skolan och se om det finns någon som har kommit dit för tidigit.

Hoppas ni andra har/får en bättre morgon än vad jag har fått i alla fall. Och ha en fortsatt bra torsdag.

/Johanna

Måndag morgon

Usch, klockan är nästan för lite för att ens orka vara vaken nu. Det är struligt att försöka vända på dygnen. Jag är och har alltid varit en nattuggla, troligtvis så kommer jag fortsätta vara det också. Och som en sådan person så får man lov att bita i det sura äpplet när man ska upp tidigt. Imorse var jag så seg att jag minns bara att en av tre klockor på telefonen ringde i morse, jag undrar vad som hände med dem andra två?! Sen vaknade jag av att Jimmy puffade på mig och sa trött-surt åt mig att gå upp nu.
När man väl är uppe så är det ju inte så jobbigt, så länge man håller sig sysselsatt med någonting. Jag har nu varit klar för dagen i 10 minuter och jag känner hur mina ögon blir vattniga av tröttheten. Sen kanske det inte hjälper att jag sitter framför dumburken heller.

Idag är det truckkörning igen, idag har jag på mig att klara av alla truckarna utom småplocktrucken, så jag har ca fem stycken på mig att klara idag. Annars så fick vi vara där på fredag också för dem som inte är klara, men jag känner bara att jag måste klara det idag så jag slipper göra det på fredag. Sen kanske det kunde underlätta att han hade lite mer ögon att se med. Hade han sett tidigare att jag klarade av småplocktrucken, så hade jag inte behövt köra den och göra allt för att han skulle se (vilket han ändå inte gjorde), för att jag sedan ska behöva fråga honom hur pass många gånger mer jag behöver köra'n när jag redan fixar den? "Ja jag ska titta sen nästa gång så ska vi se då..." Hmm?!?! Är det därför jag aldrig får några bockar? För att han bryr sig mindre om att titta? Jag hade kunnat klara av två st. till förra veckan, men nej då! Jag blir så j-a irriterad. Blir det samma idag så kommer jag inte vara speciellt nöjd. Men det är en annan femma det

Sen ikväll så är det ridning igen, jag kommer få tuss igen för sista gången innan jag får byta till en större. Jag hoppas det går bättre idag. Förra gången så sa hon att det gick mycket bättre än föregående gång (första). Så jag hoppas på en tredje gången gilt.
Jimmy och Julia kommer få bli kvar hemma då också, visst kan vi säkert få en barnvakt så Jimmy kan sitta på en han med (jag skulle göra väldigt mycket för att få se han göra det eftersom han säger att han vuxit upp med flera på gården). Men troligtvis kommer jag inte få göra det, åtminstånde inte idag, och han ser så uttråkad ut på läktaren så det är lika bra att han är hemma.

Men seriöst, jag tittade på klockan och den står bara på 07,02 och jag började skriva bloggen 06,56. Kan inte tiden gå lite mer, bara liiiiite till? Jag ska inte bli upphämtad förrän 07,35 och börjar då gå ut vid 07,20.. Segt!

Jo jag måste bara säga, jag är rätt stolt över mig själv! Jag lyckades hålla mig från att röka igår. Det blev en på eftermiddagen men det var för att jag blev fruktansvärt irriterad på J.. Så istället för att börja bråka så gick jag ut och tänkte på annat. Och det var inte förrän vid 16 tiden. Sen att det blev två till på kvällen var bara för att jag får sånt sug på kvällen. Speciellt innan jag ska sova. Men under tiden jag sitter här nu så känner jag att jag blir mer och mer sugen på en, men det är bara för att jag vet att det är måndag. Men jag ska hålla mig så länge jag kan och sen när jag får pengar så ska jag köpa plåster. Jag vet att dem fungerade på mig sist. Jag slutade bara med dem för att dem tog slut och vi hade inte råd med nya just då. Men det är bättre att lägga lite extra på plåster för att sen kunna spara in allt i det långa loppet än att småköpa paketen hela tiden. Sen vill jag inte stå ute i alla dessa minusgrader som snart kommer komma. Då kommer jag garanterat att bli sjuk istället och det vill jag inte, för det har jag absolut ingen tid med alls.

Oj vad klockan sprang nu. Snart tio över redan. Dags att ta och kolla så man har allting med sig i väskan och sedan städa undan allt morgon skit man drar omkring på, plattänger, riskakor.. Bah! Krig!

Ha en bra måndag alla där ute.

/Johanna

Torsdag!

Snart är det helg igen, woho! Och idag är det dags att börja övningsköra truckar ute i Skogstorp. Det ska bli kul att se hur pass jag lyckas första gången eftersom jag bara har varit på en motviktare några gånger.
Igår var det ju teoriprov och vi fick reda på resultatet med en gång. Jag var så irriterad på mig själv för jag hade två frågor som jag var riktigt osäker på och suddade och kryssade om svaren om vart annat, men när jag väl bestämde mig så var det ju naturligtvis fel på båda dem (vad jag tyckte jag såg läraren bockade för). Men jag ska nog inte ta ut segern i förskott, det kan ju vara så att även om jag klarade mig så kanske jag måste få gå genom "felen" med han iaf idag. Ska bli lite intressant ändå. På provet så fick jag 4 fel, alltså 56/60. Och 6 fel var gränsen för att få göra det muntligt idag. SKÖNT! (:

Nu på morgonen så var det Jimmys tur att lämna Julia på dagis igen, skönt är det, dels för att han får vara med och känna på att lämna sitt barn så där än att bara hämta det (det är en annan sak att lämna) och sedan så slipper jag gå dit i kylan som kommer krypandes på oss. Igår var Julia lite ledsen när jag skulle stanna hemma och Jimmy skulle åka med henne.. Men idag var det helt annorlunda. Hon kramade mig jätte hårt och det räckte inte bara med att luta axeln i min famn för att sedan springa iväg, utan nu blev det en ordentligt hård kram och så en puss och sen iväg till pappa. Jag beundrar hur duktig hon är. Som när hon kom upp i Jimmys famn så vinkade hon hej då och sa hej då, flera gånger. Sen gjorde hon samma när dem stängde dörren. Inte ett pip! Och det kändes riktigt bra (:

Min syster skulle ha kommit hit idag också, men igår blev det bestämt att boka om det besöket. Det var lite komiskt för när vi hämtade Julia (som grät i bilen och ropade vovve) så berättade vi att moster skulle komma med sina två vovvar. Sen hinner det inte ens gå 30 sek. så får jag ett sms om att hon har åkt på feber och förkylning. Nåväl, jag har ändå hennes försenade födelsedagspresent hos mig.. Och sen ska hon även få stå modell åt mig. Det är sån tur att hon och jag har likadana kroppar, hon har typ 1-2cm bredare höft än mig. Så det är bra när man ska ha nya kläder, man åker till syster sin och lånar lite. Och hon har ju fått 3 papp påsar (minst) av mig fulla av skit jag inte använder (:

OJ, nu är klockan redan 7.56 så nu är det dags för mig att ta och kila vidare och kolla så att jag har med mig allting ut dit. Så måste jag förbi Shell innan Jenny hämtar mig. Jag är för trööööött! Det var så segt att komma upp ur sängen idag, men jag piggnar nog till mig när jag kommer ut (:

Ha en underbar torsdag alla vänner.

/Johanna

Teoriprov

Idag gäller det med teori prov. Vi har fått veta att det kommer vara 60 frågor och du får max ha 20 fel. Har du mer så kuggar du och får göra om kursen. Man får annars ha 6 fel (10%), har man 7 så kommer man få göra en muntlig genomgång. Det börjar bli aningen smånervöst. Antagligen kan det inte vara så himla svårt eftersom det är så få fel på så många frågor. Men man blir aningen ställd ändå när man kommer få provet (gissar jag på..).
Efter vi har gjort provet efter lunch så kommer vi få veta resultatet med en gång, så det är prositivt. Man slipper gå och vänta i flera dagar och man slipper bygga upp tankar om hur det kommer gå, kan ha gått, skulle ha gått och så vidare, och så vidare.
Sen imorgon (om jag klarar provet vilket jag ska!) så är det ut till Skogstorp och leka med truckarna istället för att sitta vid skolbänken. Och nog längtar jag dit alltid, det ska bli så skönt att komma bort från skolbänken så det finns inte, jag (och några andra för den delen) får så j-a ont i arslet av stolarna, vi sitter i datastolar vid minsta bänken så dem snurrade benen slår alltid i varandra. Man hittar aldrig någon skön ställning.

Jag måste bara få tillägga att jag älskar min dotter så mycket, hon är så söt så det finns inte. Nu när jag börjar 8 så åker Jimmy och lämnar Julia på dagis istället för att jag ska gå fram och tillbaka och allt sånt, så jag kan koncentrera mig på mitt plugg nu till 110%.. Igår hängde jag med till dagis och lämnade Julia. Jag klockade till och med lämningen (Jimmy klagar på att han inte kommer hinna på morgonen..), för det första; det tog 5 minuter att åka hemifrån och dit, från parkeringen och in till dagis, lämna henne och ut igen tog 5 minuter. Hur kan man inte avvara 10 minuter av sin morgon till det?
Men i alla fall, i morse så var Julia fast bestämd i att jag skulle följa med. Jimmy gick ut i trappen, men Julia tittade sig om efter mig hela tiden. Tog jag två steg fram så gjorde hon det, men så fort jag stannade så stannade hon. Jag blev tvungen i att följa med ut i trappen till och med. Snuttan, hon bara ropade och blev ledsen när jag skulle vara kvar hemma en stund till och att hon skulle åka med pappa. Kan hon möjligtvis vara så van vid att det bara är jag som lämnar henne varje morgon efter att ha gjort det i 9 månader tro? Men det är bara denna vecka och nästa, sen börjar praktiken och då kommer jag följa med till dagis varje morgon och bli avsläppt efter det.

Jo just, jag längtar inte heller bara till imorgon för att jag ska få hålla på med truckarna, utan min älskade favorit storasyster kommer hit ♥

Åh, nu kurrrar min mage så jag måste ta en banan innan jag sticker till KC.
Ha en bra onsdag mina vänner.

/Johanna

Disiga fredag

Idag är det äntligen fredag och det betyder; äntligen helg! Idag har vi turen att få vara lediga, vi får sitta hemma och söka jobb och sitta och skriva in oss på alla dessa bemanningsföretag som finns. Jag är redan klar med två men många kommer återstå.

Just nu är klockan snart 9.10 och jag sitter och äter frukost framför avsnitt av How I met your mother. Strax blir det att tända i taket, ta fram mp3n och plugga in hög musik i öronen så man kan koncentrera sig ordentligt på truckboken. På måndag och tisdag har vi teori, samt halva onsdagen. För på eftermiddagen där så blir det till att ha teoriprov. Det konstiga är att du får ha med dig precis hur mycket anteckningar du vill till provet, men du får inte ha med dig boken. Hmm?! För det är ju inte så att man kan skriva av nästan allt från boken då och ha med till provet? :O
Jag undrar hur dem tänkte där..

Ja annars då...? Jimmy och jag är i en svacka där vi nästan bara tjaffsar eller gnäller om allt. Vi har varit så sjukt uttråkade i 3 dagar på rad nu så jag har till och med gått och lagt mig två av dem dagarna när vi kommit hem från skola/jobb/dagis. Och när jag till och med går och lägger mig, då är det extremt jävla tråkigt.
Och så är det surt för jag har äntligen hittat ett perfekt datorbord att kunna ha istället för matsalsbordet vi har nu som databord. Men den är bara lite för dyr för att vi ska ha råd med den nu. Så den får nog vänta till löningen och se om man kan hämta den då istället.

Nej ni, nu ska jag ta och fortsätta äta min frukost och kolla på avsnitten innan plugget kallar.
Ha en super bra fredag, och kör försiktigt, det är disigt ute :)

/Johanna

Vilken seg tisdag det är. Kursledaren prat...

Vilken seg tisdag det är. Kursledaren pratar på om samma saker hela tiden, saker jag redan fattat vidareutvecklas i fyra olika ord till.. bara denna timme känns som om det skulle ha gått två. Jag längtar verkligen till nästa vecka då vi ska börja med teorin och lite grann av truckkörningen. Det är tur att jag har en så fin pojkvän att jag får pröva köra lite på hans jobb. Igår var der även ridning igen med Jenny. Jag fick Tuss igen och kommer få ha henne en gång till innan Jag får byta till en större häst. Men igår hade vi hoppning och det godo riktigt bra. Nu blev det fika/ frukost. Ha en bra tisdag

Onsdag 02-11-2011

November månad, nu är det snart dags att julpynta, redan nu i slutet av månaden. Jag har fuskat lite ikväll och bytt till mina röda och vita gardiner i vardagsrummet och röd köksgardin. Inte för att det är så mycket "julpynt" dock men ändå, det är mina "vintergardiner".

Kurserna flyter på som bara den nu också. Ekonomi delen blev avslutad igår och jag blev glad men inte speciellt förvånad när han sa vad jag skulle ha fått för betyg om det nu hade varit så att man fick betyg. Nu när vi inte får det så får jag vara glad med tanken på vad jag skulle ha fått. Anledningen till att jag inte blev förvånad är för att jag och en kille till låg först genom hela kursen typ. En till tjej kom ikapp oss i slutet men det var kanske bara för att vi sket i att göra saker så seriöst och satt och ritade lite titt som tätt för att få tiden att gå, vi hjälpte även dem som satt bredvid oss så tiden flög iväg. Så med ett MVG i ekonomi kändes skit bra!

Och idag var jag och kursledaren H till Axfood och träffade den ansvarige. Mötet tog kanske 20 minuter, om ens det, så det var inte så mycket att gå genom direkt. Han berättade hur dem fungerade, att jag kommer få hoppa lite mellan alla saker att göra (ordermottagning, plock till hyllor, kassa osv.) och jag skulle även berätta vad jag själv vill göra mest... Eller som han sa "vad du känner att du behöver träna mest på.." Hmm, frågan är vad han menade med det när han frågade tidigare om det stämde att jag varit inom handel och att jag då svarade att jag har hållt på med det i 3 år så att det sitter som en vana. Nåväl.. Det kan likväl vara bara att dem har ett annat sorts system än andra eftersom dem är ett grossistföretag.
Så när jag börjar där kommer jag vara så jäkla trött. Från att ha varit mammaledig och arbetslös i 1 ½ år, till att nu gå upp halv 7 (innan mellan 8 och 10), till att sen få gå upp redan vid 5 för att hinna väcka Julia, göra ordning henne, packa mitt och så vidare. Mest synd är det nog om Jimmy som kommer få trava upp och fixa, för att sen åka och lämna Julia på dagis halv 7 senast och sedan lämna mig och sen iväg till hans jobb. Och han börjar också 7! Jag får nog se om jag kanske går själv någon morgon så han kan lämna Julia själv och åka raka vägen till sitt jobb. Jag har ju inte så långt att gå från Bellmansplan ner till stora posten.

Usch nu är jag trött efter allt fixande för att få nya headern bra, inte helt nöjd men duger så länge.. Så jag ska nog ta och kolla på några avsnitt av How I met your mother innan jag gör iordning allting för kvällen/natten.

Ha en underbar onsdagskväll :)

/Johanna
RSS 2.0