28-05-09

Usch vad illa man mår. Min mage känns helt och totalt mysko. Jag vet inte vad som är fel, jag kan inte ligga och sova på sidan med magen mot madrassen, det går bara inte. Jag mår illa. Det känns som att det är någon som sitter på min mage. Och när jag äter något så får jag bara sura uppstötningar. Vad är det för fel på mig? Jag känner mig svimfärdig och kallsvettas så fort jag står för länge. Vad är det som har hänt med mig?
Jag har även drömt några dagar nu att det skulle vara någonting mer än illamående och sjukdom. Jag har tagit ett test och det är negativt så ingen behöver hetsa upp sig. Vi får helt enkelt vänta och se i 14 dagar till. Det kanske bara är ägglossningsillamående (dock har jag aldrig haft så förut, men det kan väl ändra sig, eller?)

Jimmy och jag funderar på att skaffa en till hund. Vi vet bara inte vilken. Jag skulle vilja ha en American Akita men han vill inte ha en så stor hund. Först sa vi att vi skulle ha en Chow chow, tills han såg hur dem såg ut -.- SKIT! Då var den struken. Jag vet inte alls, jag vill ju egentligen ha en till greyhound men det vill inte Jimmy ha så det kommer jag inte få. Dem enda kraven han har är att hunden inte ska vara för stor eller för liten, inte för mycket ulltuss men ändå vara en ulltuss, den ska kunna vara lös utan att dra iväg (vilket Siberian Husky gör som jag också ville ha men inte får), den ska kunna springa långt (som Curre...) Vet någon någon bra ras?

Nej usch, jag mår inge bra. Jag lägger mig nog i sängen och kollar vidare på Gossip Girl i väntan på att Jimmy ska komma hem, först ska jag bara ut med hunden igen.

20-05-09

Det är bäst för dig att du inte hör av dig igen. Hur kan du ens ha mage att gå runt och säga så där? Att du ens kan kläcka ur dig det. Vi trodde på dig, vi tyckte om dig. Vi ville umgås med dig mer och vara som kusiner och kompisar. Men du svek oss. Du svek Jimmy för sista gången och jag vill inte ens höra ett ord från dig längre. Det där är inte acceptabelt. Din stil, ditt sätt, allt med dig stör bara mig så fruktansvärt just nu. Du vill alltid bara vara värst, "störst, bäst och vackrast", är det det du försöker leva upp till? Då kan jag tala om för dig att du verkligen misslyckas. Jag är så jävla trött på dig. Du tyckte att vi skulle passa bra tillsammans. Du tyckte att vi var så lika. Och du parade ihop oss och vi blev seriösa för att vi upptäckte allt mer och mer och vi vågade öppna oss för varandra. Är du avundsjuk för det eller vad i helvete är det frågan om? Bara för att du springer och leker runt med alla tjejer och är total arrogant så ska väl inte det behöva gå ut över oss, eller hur? Vi som trodde du var glad för oss, du sa iallafall det, du visade det. Tills nu. DU ska bara ha jävligt klart för dig att jag bestämmer inte ett enda jävla skit över Jimmy om vad han ska / får göra och inte får göra. Han gör vad fan han vill, så länge han inte flörtar med andra / otrogen / ger ut sitt nummer till andra tjejer han inte känner. Och jag, jag ligger under precis samma villkor. Vill inte Jimmy gå på en innebandyträning, då gör inte han det, jag tvingar inte honom till någonting. Och kom inte och säg att Jimmy är en toffel för att han inte vill komma dit längre, han tycker bara inte att det är roligt att hålla på längre.
Jag kan lova dig att du kommer inte få se mig snäll mot dig igen, inte efter den där urkläckningen. That's it !
Jag är så förbannad på dig, irriterad, illamående av dig så det finns inte ens ord att beskriva. Men en sak ska du ha klart för dig, ska du bli vän med någon av oss igen, då kan du ge dig fan på att du får klätta över många hinder för det. Det ska du ha jävligt klart för dig. Det där var det jävligaste jag har varit med om, och ni är kusiner? Är det så man behandlar sina kusiner? Är det så man behandlar sina vänner? Sina kusin-partners? Sin familj över huvudtaget? Nu är jag fan riktigt trött på dig och jag vill inte se eller höra ett enda jävla skit från dig igen på ett jävla bra tag. Mitt förtroende sjönk jävligt mycket ska du veta. Nu är jag trött på dig!!!
Och nu tänker inte jag lägga mer energi på dig, nu har jag fått skriva av mig lite grann i alla fall

17-05-09

Timmarna rullar och dagarna går. Det är mycket som händer vaje dag och det är inte ofta man orkar sätta sig här för att skriva en rad eller två.
Jimmy och jag har pratat väldigt mycket om både det ena och det andra. Vi har sagt att vi ska förlova oss nu när vi får våra skattepengar tillbaka. Tillsammans så får vi tillbaka 16800 :-. Jag får till och med mer än vad Jimmy får tillbaka ; )
Och sen har vi båda pratat om att skaffa familj. Både jag och Jimmy vill jätte gärna ha barn. Och vi båda känner att det känns så rätt tillsammans, att det verkligen kommer hålla. Och även fast det inte skulle hålla (vilket vi säger att det KOMMER!) så kommer vi ändå att fortsätta ha kontakt.
Rebecka (bästa vännen) säger hela tiden till mig (och Jimmy då) att om vi vill ha barn tillsammans så ska vi inte tänka på det så mycket. Så vi har tillsammans sagt att blir jag gravid så blir jag det och då kommer vi behålla det. Så rent tekniskt så "planerar" inte vi ett barn bara så där.
Så vi får helt enkelt se vad det är som händer. Många säger till mig och Jimmy att dem tycker att allt går för fort (det är 3 månader tillsammans, idag faktiskt.) men samtidigt så är det något som han och jag bestämmer. Vi lyssnar och tar åt oss av vad andra säger till oss men samtidigt så är det något som är mellan han och mig. Om någonting inte känns bra eller om någonting känns helt rätt. Precis som förlovning och att skaffa familj.
Nej nu är det nog om det. Jimmy och jag somnade kl 3.30 inatt (kom hem 3) efter det att vi hade varit på crusing i Köping. Jag var rätt dyngrak och Jimmy nykter eftersom han vr chauffören : P Så vi vaknade inte förrän 14.37 idag >.< Så kan livet vara ibland ; ) Så när vi vaknade steg vi in i duschen och sen åkte vi ut till Jimmys morbror som var hundvakt åt oss : )
Och nu är klockan 23.38 och Jimmy ska upp tidigt och jobba imorgon, jag är ledig ; ) Jag jobbar bara tisdag och onsdag kväll, sen är jag ledig tills på söndag kväll också ; ) Så nu ska jag ta över mitt spel som Jimmy hjälper mig med. Sen ska vi natta kudden lite. Och antagligen har vi väl en del att prata om (som vi alltid har när vi lägger oss, det är alltid någonting som man har glömt säga under dagen : P )
Först ska jag bara ändra min header lite.

14-05-09

Gud vad skönt det har varit. Jag har varit ledig hela veckan. Vad skönt det är att kunna få vila upp sig lite då och då. Så nästa gång det är dags att jobba (fredag kväll) så är jag pigg (går att diskutera förvisso) och utvilad (ja, om man inte vänt så mycket på dygnen som jag gjort nu under veckan). Det ska bli så skönt. Chefen har även satt in så vi är två stycken mellan 9 och 12 på fredagar och lördagskvällar! WOHO! Sen när fredagskvällen är avklarad så ska Jimmy och jag på crusing i Köping och jag är ledig ända tills på tisdag igen. Sen börjar det hårda tuffa livet, Tisdag, Onsdag och Söndag. Suck!
Sen fick jag se att mitt anställningsbevis är tidsbegränsat. Jag har bara "vid behov" (rullande schema) tills 2010-03-26. HALLÅ! Är det meningen att jag ska börja sätta mig och leta efter ett nytt jobb nu eller? Ett som är fast iallafall? FY FAN vad jag blir sur på sånt skit. Jimmy och jag satt och diskutera det där lite grann, fast vi kom bara fram till att det är lika bra att prata med chefen direkt, än att trixa med annat som olika dialoger med mera.
Nej nu ska jag fortsätta vara lite spelnörd (Call Of Duty 4 ; )) Först ska jag bara föna huvudet så jag inte blir sjuk och sen ta ut hunden på en lång sväng med inlinesen : )

11-05-09

Japp! Då är man ett år närmare pensionen nu då! Hela 21 år. Trodde inte jag skulle få så många grattis som jag fått än så länge : D
Jag har fått en jätte fin sång av Jimmys syster Martina och hennes son Linus. Jag blev verkligen tårögd av den. Det är första gången någon spelar in en grattis sång och skickar till mig. *glad*
Och snart är Jonny, Petra, Louise, Sofie och Erik på väg hit för att fira mig och senare så ska vi till Jimmys mor då hennes karl fyller idag han med. Vi skulle vara där vid 7 halv 8, men det lär nog bli vid 8 halv 9 istället. Man vet aldrig hur länge Jonny och Petra är här. (Jonny är min kusin, Petra är hans fru och dem andra 3 är deras barn, Lousie och Sofie är tvillinar på snart 4 år (4:e November) och Erik fyller 1 år den 28 Maj).
Sen har jag varit över till Robin idag och hälsat på. Han var snäll och till och med bjöd mig på fika! Tack gubben och tack för alla 3 gratulationerna : ) <3
Hmm, om man skulle ta och sätta igång kaffet och slänga iväg ett sms till Petra om när dem kommer : ) Och så är Rebecka på väg hit en snabbis. *yay*
Nej, det var allt för mig denna dag (antagligen).

08-05-09

En fortsatt nedräkning pågår tills jag blir 21 år. Någonting som är väldigt tråkigt är att vi inte kan "fira" mig förrän vi får pengar. Jimmys pengar tog typ helt slut efter lånen hade dragits. Och jag har ungefär 300 kr kvar tills vi får nya pengar :/ Nu gäller det att snåla. Vi får se om vi kanske köper fika bröd iallafall och bjuder över några vänner och Jimmys familj. Men det blir en överraskning! ; ) Anledningen till att jag heller egentligen inte vill bli firad är för att jag har inte firat, alltså verkligen firats på 5 år. Det har blivit en tårta och en/två kompisar över och en/två presenter. Visst, jag är jätte glad för bara det, att det fanns någon som ville "fira" mig iallafall när jag fyller. Men det är inte samma sak om att fira det med sin familj och sin släkt och sen ta vännerna på kvällen eller någonting liknande. Pissiga helvete! Men men, life is a bitch? -.-

Idag trodde jag att jag skulle få vara ledig, men icke! En kollega frågade mig om jag ville hoppa in lite extra då hon ville ha ledigt. Hon skulle ha varit ledig måndag och tisdag men hon jobbade visst ändå dem dagarna och hon har inte så mycket annat ledigt. Så jag sa att jag kunde hoppa in mellan 1-2 till halv 5. Så då får hon lite ledigt iallafall : ) Och jag tjänar någon hundring extra iallafall ;) Och som tur är så är jag ledig imorgon och halva söndagen. Som vanligt blir det kvällspasset :/

Just ja, Hannah och Melina var förbi jobbet igår. Det är fortfarande lika ovanligt att se Hannah med en barnvagn. Men sött är det verkligen :) Är glad för dig Hannah, du verkar väldigt lycklig.

Michaela har ju åkt hem igen, jag vill ju att hon ska vara kvar här. Det är alltid lika roligt att umgås med henne. Jag älskar dig gumman, du är min bästa vän<3

Ne, nu ska jag se om det finns något nytt One Tree Hill avsnitt att hämta, annars får det bli ett nytt Gossip Girl eller Gilmore Girls ^^.
*sen tittar man på klockan och ser att den är kvart i 12. Dags att ställa sig och göra lunch åt Jimmy när han kommer hem!*

 

07-05-09

Nu är det dags att göra om lite i bloggen igen.
Ombyggnad pågår!
Ursäkta röran, vi bygger om (?)

Nu är det bara 4 dagar kvar också tills jag fyller 21 år : / Scary! Men jag har ändå sagt till Jimmy att jag inte vill bli firad och att han inte får köpa någonting åt mig över huvudtaget. Fast han har ändå inga pengar kvar så det är inte så stor chans att han köper någonting ändå ^^ Det är ju bara mina pengar som är kvar, och han kan inte låna av mig för då blir det som att jag har köpt "den" åt mig själv och det går jag inte alls med på ;)

Nepp, nu ska jag fortsätta trixa lite med bloggen och sen ska jag ut med hunden innan jag börjar jobba igen. Som tur är så är jag ledig imorgon och lördag, ända till söndag eftermiddag :D

Over and out!

03-05-09

Usch, bara för att jag är ledig så ska det regna. Hur tur kan man egentligen ha på en skala? :/ Skit väder! Som tur är så är jag även ledig imorgon, så jag får hoppas på att det blir bättre väder då istället. Imorgon är det även begravning. Men det är ju inte hela dagen så lite får jag även ledigt.  :)

Idag köpte jag ännu en ny sele åt Curre, men den satt inget vidare så jag lämnade tillbaka den och köpte ett nytt koppel och ett nytt halsband istället (i grå militärt mönster). Det är grymt snyggt till hans andra sele som jag köpte för någon dag sedan. Så här är mönstret på selen. Visst, det är inte samma mönster på dem, men dem har likadana färger och det är mycket snyggare så än att dem är olika i färgerna också ^^


Nepp, nu ska Jimmy och jag ut och åka inlines med Curre i selen och det nya kopplet. Dags att lämna in filmer innan klockan blir 18.00
Sen får vi se vad som händer ikväll. Jimmy och jag lär nog bara vara hemma och ta det lugnt och ha det skönt. Får se om vi eventuellt hyr någon ny film och glor på :)

Over and out!

RSS 2.0