Tankarna

Den perfekta mannen skulle vara.. Det är en som kan vara var som helst i världen, men väljer att vara med henne därför att livet är bättre när hon är vid hans sida


Jag ger dig det du behöver och jag väntar på att du ska höra av dig! Men tänk på att det gör ont att vänta för många månader.. Men glöm aldrig att jag tycker om dig jätte mycket och du betyder för mig. Det värmde när du sa att du är rädd för att såra mig.

Men jag vet att jag inte ska göra vissa saker eller säga vissa saker. Men när man är kär i någon så är man det och man vill ju bara vara med personen så mycket som det går.
Det bästa som finns är verkligen att kunna visa vad man känner. Jag vill visa för alla vad jag känner för dig, men hur ska jag kunna göra det? det är så svårt..


Jag vet inte ens vad jag ska säga längre. Allt är så mycket upp och ner, så ut och in hela tiden att man inte vet om man ska skratta eller gråta. Det bästa är kanske att vara arg då? :S Eller..?!

Är det bästa att egentligen bara vara tyst? Att bara dra sig undan och inte berätta något för någon medan alla andra bara snackar en massa runt om?
Jag vet att du pratar mycket med dina kompisar och många saker, förstårligt, det gör ju jag med [:)] men är det verkligen någonting att disskutera med andra om, om vad man själv känner eller vill? Varför? För att dem ska uttrycka sina känslor och sedan göra att man lyssnar på dem istället för att gå sin egen väg som kan göra att man mår så mycket bättre? är det inte bättre att bara lyssna på sig själv istället? Följa sina egna tankar? Följa sitt eget hjärta?
Jag försöker göra det, men det enda jag möter på är bara en massa hinder här och var. men jag tar mig upp igen och försöker hitta upp åp spåret igen. Jag lyssnar på vad andra har att säga, men jag följer aldrig dem. Om något dyker upp kan jag tänka på vad dem sagt och sedan göra något åt det som upstått.. men jag följer aldrig någon annan! Och det tär på en, det är jobbigt att ta sig upp, falla, ta sig upp, falla och göra samma saker om och om igen.. :(

En sak som jag bara måste få skriva av mig. gör mycket för andra men ingen gör för mig? jag offrar för alla andra men ingen annan gör något för mig? vad är det någon gör för mig? vad får jasg i tacksamhet när jag offrar så mycket av mitt liv, då jag kan göra så mycket annat för att tänka på mig själv för en gångs skull.. alla är ju själviska nu för tiden och vill att andra ska göra saker för dem men nu kanske det låter som jag är en av dem, men nej! det är jag inte. jag vill bara att andra ska kunna tänka på någon annan. Jag mår sämre när alla tänker på sig själva och vill att alla ska göra saker för dem, jag är så trött på sådana saker! Varför kan ingen annan (än jag) se upp till andra? Göra saker för andra? :S
Jag vet att det finns så många människor i min närhet och omgivning som jag kan nämna, men jag vill inte säga några namn, dem känner sig träffade om dem själva tänker på vad man säger istället!

jag är så trött på dagens idioter


Jag väntar på dig! Jag hoppas du vet vad du betyder!


Jag har en önskan!
Tänk om någon någongång kunde se mig, för mig, inte för hur jag ser ut eller verkar vara. Utan för mig, den jag är som person. Inte den folk kan tro att jag är, utan lär känna mig och döm mig efter det. Och det kan ta ett tag, ja. Men det är verkligen bara rakt vad jag vill. Se mig för mig :(
RSS 2.0