Hemska semester start!!

kan man ha mer jävla otur på semestern eller vad fasiken är det frågan om? Tidigare har vi märkt att det blivit blött på mattan i bilen (passageraren bredvid föraren) men inte tänk så mycket mer på det. Ja det var väl ett hål eller något som ska lagas tänkte vi, sen är det inte mer med det. MEN så fick vi ju fin fina överraskningen efter att ha åkt si så där 30 mil också. Mattan var DYNGSUR!! Så Jimmy och Daniel slet ut indredningen och drog upp mattan och kontaterade världens pök under (NEEEJ!!).. Men då fick vi i alla fall konstaterat att det  var stopp i rören som kondensvatten från acn ska ut. Skit skoj, så vi har haft lufttorkare och jag vet inte vad i bilen ett tag för att få bort allt vatten så det inte skulle bli mögel. Så nu är det äntligen fixat. Tack och lov.
Men självklart ska nästa sak komma på det. Jimmy skulle hoppa över ryggstödet på soffan för att hämta en napp och det slutade med att han halkade och slog i tån bredvid lilltån så den är väl lite knäckt eller något, spricka eller så. Blå är den iaf och han haltar lite smått, inte lika mycket som tidigare så han börjar väl kunna gå lite med foten nu igen.
Bra då är änligen det också fixat!
Så i förrgår när vi skulle starta bilen så ville han inte, vi fick springa igång den. Så vi åkte väl en 6 mil eller något för att få motorn varm och se om det går att starta han igen eller om vi måste springa igång han. Igår testade grabbarna igen med att åka till ICA och handla med våran bil, naturligtvis fick dem springa igång bilen på parkeringen trots att det inte var länge dem var inne i affären. Så när dem kom hem så laddade vi, det hjälpte inte heller, vi tog ur batteriet och laddade det över natten. Självklart fungerar det INTE. Så vi konstaterade att vi måste köpa ett nytt bilbatteri. FAN också! Vi tog en tripp idag och kollade men dem som var billigast hade dem slutsålda och dem kommer in i morgon bitti. Annars så fanns det en affär som hade samma fast 300-400 kr dyrare. Då kan vi likväl vänta till imorgon bitti istället och köpa en. Så jag hoppas att detta äntligen är fixat också nu då. Det var nämligen bara 3 av 6 celler som fungerade i batteriet.
Toppen bra start på semestern (kanske inte....)
Så jag hoppas iaf att nästa vecka blir fasiken så mycket enklare än vad dessa 6 dagar har varit än så länge.. Det går inte att beskriva hur irriterad man blir och hur mycket man egentligen suckar av denna jävla semester start.
.
Som tur är så har vi i alla fall fått komma iväg till Gekås, och det blev en ganska dyr vända också. Hamnade på ett snitt på 3,333 kr. Inte illa att knäcka alla 3or, och nog tusan har vi fått lite nya saker allt. Jag fick en underbar tjock fårulls pläd som är så mysig så det finns inte, Jimmy fick en massa bilsaker och Julia fick massa kläder och leksaker.
Igår var vi också och gick i Kleva guldgruva. Så jävla häftigt. Ute var det runt 17-20 grader och där inne var det bara 2 grader. Is på väldigt många ställen så jag kommer lägga upp bilder på det när vi kommer hem från semestern.
Men det var allt för denna gång. Får se när jag uppdaterar igen nu under semestern. Något inlägg lär väl komma så det är väl bara hålla utkik ;)
Ha en underbar dag för det ska jag ha nu när solen tittar fram lite grann för en gångs skull. (Trött på alla moln vi haft hela tiden här nere i Vetlanda).
Puss o kram!

Skriv gärna din åsikt

Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (det är endast jag som ser den)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du för något på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0