04-02-09

Inatt var jag ute och provade en sexhjuling och en fyrhjuling för första gången. Det är ju skitroligt. Jag vet definitift vad jag tänker införskaffa nu. Det enda som jag känner med det är att när det lutar för mycket åt någon håll så blir jag osäker att den ska välta, dock gör den inte det men jag är lite av en mes, jag vill helst inte ha en sådan stor och tung sak på mig :P
Och inte nog med att jag körde vilse när jag provade fyrhjulingen. Damn! Hur kan man köra vilse på ett område man är "nästan" van vid att strö omkring på? Jo, man åker på en väg man aldrig varit på förut och då slutar det med att det kommer flera och då är man vilse. Som tur är så hade jag telefonen med mig och fick hjälp att hitta backen så att jag sedan kunde hitta hem igen : )
Inatt (hoppas jag) att det blir samma sak igen! WOHO! Fast ute på sjön denna gång. Det är ju roligt som fan att sladda runt med den när det är halt.


Snälla, du har inte en enda aning om mitt liv. Du vet inte vad jag är eller inte är. Vem jag är eller inte är. Hur jag är eller inte är. Så kom inte och säg att jag inte är någonting som du inte har en aning om! Du känner inte mig på det viset. Du pratar knappt med mig, hur kan du  då komma och säga att jag inte är någonting? Du känner knappt mig. Fan vad trött jag blir på dig. Så blockerar du mig utan en "giltig" anledning. Du säger bara vad du tror att du sett av mig. Men som sagt, du har inte en enda jävla aning om vad jag gör med eller i mitt liv över huvud taget. Fan vad trött jag blir på människor som är som dig, med förutfattade meningar. Lär känna mig så kanske du märker/ser vad jag är eller inte är.  Jag förstår inte hur jag kunde säga saker i förtroende åt dig. Du är inte värd att lägga den energin på. Det passar alltid att umgås när du kan, annars heter det att det får vara och att man aldrig vet när man kan umgås igen. Please, är det så du gör med alla dina kompisar eller? Tycker att dem finns där när det bara passar för dig? Gosh! Du är nästan bara för mycket ibland.
Jag vet att du kommer bli så jävla sur på mig nu, men det skiter jag i. Jag är trött på hur du behandlar mig. Hur du beter dig mot mig. Som om jag vore en sak man bara kan slänga ut när det inte passar och sen välkomna varmt tillbaka när det väl passar igen. En vän behandlar man hela tiden med respekt och kärlek. I mina ögon behandlar inte du mig med något av det. Och jag är fan trött på det nu.
Jag vill vara din vän. Jag vill det. Även om det inte verkar som det just nu. Men samtidigt vet jag att det inte kommer hända igen. För så fort någon säger emot dig så drar du bort dem och skiter i dem. Öppna ögonen!
Jag kan bara prata av vad jag ser från mina ögon, och detta är det. Sen om det stämmer helt till 100 % eller inte, det kan jag inte svara på. Men det är så här du behandlar mig iallafall och nu är jag trött på att vara den som du bara kan ta när det passar och sen slänga iväg tillsammans med soporna så fort det inte går eller är som du vill.

Nåväl, det var väl allt för mig idag.
Jag tror inte du kommer läsa detta men jag hoppas det, och jag hoppas du tar åt dig av vad jag ser och känner iallafall. För en gångs skull....

Resten av folket får ha en trevlig frisk eller sjuk fortsatt onsdag. Jag vet iallafall att jag är på bättringsvägen från magsjukan nu iallafall :)

Låtarna som tillfälligt sönderspelas hos mig ; ) :
Beyonce - Halo
Flyleaf - All around me
Renegade five - shadows, running in you veins, darkest age.


Over and out!

Skriv gärna din åsikt
Postat av: malin

for du ta de lugnt så du inte drattar igenom isen lilla gumman:P



aa såndana vänner e jobbiga, dom har ja börjat strunta i för pallar inte me sånt...

2009-02-04 @ 15:38:29
URL: http://nogg.se/pappasflickamalinw

Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (det är endast jag som ser den)

URL/Har du en blogg?:

Vad har du för något på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0